"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

13 Ocak 2024 Cumartesi

VATIKAN ORTODOKS KILISE SAVAŞLARI

DİNDEN ÇIKMIŞ İMAM HATİPLİLER

2002 AKP öncesi Islâm'a göre, imamet kurumu gibi ruhbanlık kurumu Islam'da yoktur.



Üç Müslüman bir arada olursa cemaat oluşur ilkesiyle camide, tarlada, evde, iş yerinde, her yerde dini bilgisi namaz kaldırmaya yetecek biri öne geçer imamlık ederdi.

Deprem gibi doğal felaketlerde ölümün çok olduğu geçmişte görüldüğünden toplum Süryanilerin yaptığı gibi her sokak başında kurulan mescitlerde ibadet ederdi.

Cuma, bayram ve cenaze namazları camilerde kılınırdı. 

Dinin kurucusu peygamber Muhammet, bu kolaylık ve ruhban sınıfını iptal ettiğinden bir tek manastır, medrese, Kuran kursu gibi kurum bırakmamıştır.

Dört halife devri sonrası  Islam adıyla din eski Ortodoks anlayışına dönünce, Şam'da yapılan Emevi camisi ile, Hıristiyan  olunca Romalıların yıktığı Satürn Mabedi gibi dev tapınak inşaatı geleneğine dönüldü.

Islam'dan 400 yıl önce Kufe Arami Alfabesi ile yazılmış Mecusilik, Yahudi, Süryani, Hıristiyan dini metinleri yüzünden yaygın olan putperest alfabesi ile yazılan Kuran metinlerinden daha çok alfabe kutsallaştırıldı.


Önceki dinlerde olduğu gibi halka dini okuyup öğrenme yasaklandı, hacı, hocalardan, mollalardan ruhbanlara serbest bırakılarak halkın başına idareci tayin edildi. Buna da peygamber zamanı yaşanmış olduğu yazılan bir efsane ile geçerlilik kazandırdılar. 

Islam'dan 2000 yıl öncesi Pehlevi, Mitra, Zerdüşt, Zervani, Mecusi Iran dinleri gelenekleri ezbere dayalıydı ve peygamber Zerdüşt''ün metinleri her molla, imam tarafından ezbere bilinirdi.

Bu gelenek Tevrat'a, Incil'e de geçti.
Elbette, Islam da aynen aldı.

Kutsal metinleri ezberlemiş 80 kişi Hayber savaşında ölünce, Kuran hafızlarına askerlik kaldırıldı.

Geçen 1400 icin de, askerlik, vergiden yırtmak isteyen tatlı su Müslümanları bir tekke kurdu, içine bir kaç şehrin ileri gelenlerinin çocuklarını atınca, kürüm resmileşti ve toplumu emen, sülünlerden ibaret, sarıklı, cübbeli Babil TALMUD Yahudilerinin tümü bu tekkelere egemen oldu.

Islam da, Vatikan+ Ortodoks Incillerinin ortası bir din olmaktan çıkıp Ortodoks Doğu kiliseleri kimliğine büründü.
Bu oluşum dört halife döneminde hızlandı, onları öldürdü ve Emevi-Umeyye Ortodoks Hıristiyanlığı olarak Islam adı altında Vatikan savaşlarına başladı.

Bu da iki Islam hanedanından ibaret Arap Islâm medeniyetini 300 yılda bitirdi.

Yerini Selçuklu, Cengiz, Timur akınları ile belirsizliğe bıraktı.

Osmanlı ile Vatikan+Ortodoks inançlarını buluşturan din yeniden yapıldı. Muhammet' ın İsa'dan sonra gelecek Baraklitus olduğu, eşinin, ailesinin Hıristiyanlığı gizlendi, Buhari hadis kitabı değiştirildi.

İki toplumdan daha adil ve kabul edilebilir bir şeri devlet uygulaması çıktı.

Seferad Yahudilerinin göçleriyle, onlar üzerinden Musevi Türk ve Ermeniler ile Yahudileri kazanmak isteyen, Hanefi mezhebini benimseyerek Katolik ve Katolik Incil okuyan Avrupa Ortodoksları üzerinde etki kurmak isteyen Osmanlı, Ortodoksları ürküttü.

Sasani, Emevi hanedanlarını yıkan Ortodokslar, kurdukları cemaatler ile toplumu böldüler, isyanlar çıkardılar. Osmanlıyı itaat ettirmek isteyen Vatikan ile çalışarak sonunda Osmanlıyı da yıktılar.

1917 Ekim devrimi ile sona eren Moskova Ortodoks kilisesi, 1923 Turkiye cumhuriyeti ile, Mardin Süryani episkoposlugunun Osmanlı ve cumhuriyete 1760'tan beri Rusya, Vatikan, ABD,  Ingiltere destekleriyle  Suriye'ye taşınmasını   Ayasofya'nin 12 yılda müzeye çevrilmesi  izleyince Ortodoks kilisesi son bulmuştu. 



Vatikan Katolik kilisesi adı  gibi egemen olmuştu, Iran ürünü Ortodoks Hıristiyanlık ve Yahudilik kurumlarına karşı kazanılan bu savaş ile Vatikan kilisesi Herakles'ten beri Iran'a ikinci büyük zaferini kazanmıştı.

Bu Ortodokslara hakaretten çok bitişin  ifadesiydi.

Dinini bilmeyen Müslümanlar da bu iki kutbun savaşında niyazi olmuşlardı. 



İnternetten Google çevirisi Ortodoks Etiyopya Tevhidi Kidan Incili kilisesinin temel inancı ve dünyadaki etki bölgelerini veren bilgileri sayfa resimleri olarak veriyorum; 








Aaa






A

A

a


ORUÇ GÜNLERİ
Ingilizce Oruç aynı zamanda Hızlı anlamına gelir. Google çeviri hatası 

Aa

Aa

Aa

Aa

Aa

Aa


S

S

K

K

K
K

K

K

K

K

K

K

K

K

K

K

k

K

M

M

M

M

M

M

 
Bu bilgileri araştıran, meraklı beyinlere kolaylık oldun diye derledim, yorumladım.
Etiyopya Tevhid İncili bize Tevhid dini olan İslâm dininin kaynağı olduğunu, namaz, abdest, oruç, üç aylar, kaamet, ezan gibi ibadet şekillerinin kaynağı olduğunu, onların kaynağının da Sabilik dini olduğunu belgelemiştir. Roma katolik İncilinin de Roma'nın yaptığı İncil olduğunu anlamakta zorlanmamış olmanız gerekir.



Gerisini bu linkten google çeviri ile okuyabilirsiniz.
 


























12 Ocak 2024 Cuma

#KURAN ARAP SEVMEZ SAPIK DER.

ARAP SAMİ TOPLUM IRKÇILIĞI YAPAN AKP VE CEMAATLERİNİ KINIYORUM.

ARAPLAR, faziletli millettir, ARAP sevmeyen müşrik ve kafirdir. Cübbeli hoca Ahmet Ünlü.



Bir günlük bebeğe tecavüz etmeyi evlilik gören, çekirdek aile içi cinsellik ile üreyen, kız ve erkek çocuklarını kölesi, karısı gibi kullanan, üç yaşına gelince adını FATIMA (sütten kesilmiş köle) veya, Vahide(1.) Saniye(2.) Salise(3.) Rabia(4.)... koyan, kendi hizmetine ayırdığı kız çocuğuna AYŞE( Ev hizmetçisi) adını veren, ilkel, vahşi bir toplumdan daha sapık kim olabilir? 


Kendilerine tebliğ edildi dite övündükleri kutsal kitaplarına dayanarak, kendilerini SECİLMİŞ millet sayan Araplar, Roma imparatoru I.Konstantin Hıristiyanlığı resmi din yapmasaydı kimse Yahudilerden de onları, yeryüzünde kendini kovan milletlerden öcünü almaları için, damızlık İbrahim ile KISIR karısından ürettiği Yakup ve Davut soyu Yahudi masallarını kimse bilmeyecekti.

Sasani ordusunu Ocak 628'de başkenti Tizpon'da  yok eden Bizans imparatoru Herakles, Ebu Süfyan ile Şubat ayında Suriye Şam şehrinde pazarlık yaparak Mekkeyi teslim etmesini ve Islâm'a engel olmamasını kabul ettirmeseydi, 632'de başarısız peygamberi öldürtüp, Ebu Sufyan'ın beyni ile Sasani ülkesini yağmalamaya Arap yarımadasını Islâm dinini kabul şartıyla, bazen de kılıçla ikna ederek Arapları birleştirip yağmaya göndermeseydi kimse, sadece Sasani imparatorluğu coğrafyasında KILIÇLA yayılan, Türk Soykırımcısı İslâm diye bir dinden haberdar olmayacaktı.

Peygamber ölünce iktidari ele geçiren Sabiler, Süryani Hıristiyan mezhebini Katolik Incilinden bir kaç ayetle birleştirerek Roma'nın yağma, talan, çapul ordusuna Sabilerin din kitabı Ginza d Rabba (Öğretmen Z Cini) kitabının Allah'ı Hayy tanrının savaşçı bayraktar (S'ISLAM) tanrısının adıyla bir din kitabı yazdılar.

Arap Muhammet de Sabiler onu "dini bozmakla suçlayınca" sapık, kafir ilan edip, terk edilmiş RECM geleneğini uygulaması yüzünden ' Kan dökücü Arap Ahmet; Marşın kılıcı Arap Ahmet; Dini bozan şeytan Bizbat" gibi adlarla Muhamned'i aşağılamışlardı.

Peygamberden sonra dini yazarken Arapları aşağılayan ayetler eklemeyi de unutmadilar.
İslâm tarihini farklı dini kaynaklardan okuyunca böyle ve daha etkileyeci tespitler yapmak zor değil.



Zaten, Araplardan, tanrılarının lanetiyle depremler, seller ile yıkılmış  Pakistan Harappa medeniyetinden kurtulup göçerek Selle Gelen=Arami adını alan halkı Sabiler, hem Arap adının kaynağı hem de Arap kültürünün de kurucularıdır.
Onlar da yukarıdaki üreme geleneklerini kutsal saymıştır.



Muhammet Kur'an'da Arap harfleri, ruhban kurumlarını kutsal olmaktan çıkarmıştır
(Enam 93,93- Hadid 27)



Yılan şekilli tanrılar, göksel kavim olan Naga kavmi cinlerine tapınan Hintlilerin dini Brahmanizm'in Sabilik mezhebini, Şiva şeytanına Şit, Sin adlarını verek kendi dinlerini yazmışlardır.


Evreni yaratan tanrı "Kavmi necip-seçkin millet" diye bu sapık toplumu seçtiyse ve toplumu da SAPIK ilan ediyorsa, onda da bir sapıklık vardır.

Recep Tayyip Erdoğan, "YABANCI DÜŞMANLIĞI MİT'İN RADARINA GİRDİ dedi.

22 yılda ülkemize doldurulan 17 milyon göçmenin, 10 milyonu Arap.

Tayyip Erdoğan niye,Arap sever?



Eşi Emine Erdoğan da,Siirt Tillo ilçesi, Süryani Hıristiyan Araplarındandır.


Kendisi, Osmanlıya Rusya ve,Gürcü Çarlarının destekleriyle isyan edip, devletin yakalayıp cezalandırmasından kurtulmak için  Rus elçilikleri korumasında Gürcistan'a sığınan Tişkinvali iline bağlı Oseyta sınırında BAGATA:(Hintçe Tanrı/Hüda verdi) adlı kasabaya sığınan Yahudi, Yezidi  veya Süryanilerden olup, 19.yy boyunca defalarca Rus işgaline uğramış, 60 yıl Rus işgalinde kalmış Rize'nin Potamya (Iki nehir arası demektir ve Sabi Süryanilerin temel ilkesi iki nehir arasına yerleşmektir) kasabasının yol geçmez Pikihoz köyüne eşkıyalık yapmak üzere Ruslarca yerleştirilmiş asilerden olduğu kesinleşmiştir.



2010'larda benim yaptığım bu tespitleri iznimle Oda tv internet gazetecileri kitap yaptılar.

Tayyip Erdoğan'ın da;

1-1997'de Siirt gezisinde Atatürk ve Cumhuriyet rejimini yıkmayı hedefleyen açıklaması yüzünden ÖMÜR BOYU SİYASİ YASAK ve hapis cezası alması,  



2-2003'de CHP desteği ile seçim yasakları kaldırılınca, Siirt milletvekili'nin istifa ettirilerek düzmece bir sra seçimle Siirt milletvekili olarak meclise girmesi Siirt kökenleri olduğunu göstermektedir.

Zaten atalarının Siirtli imamlardan olduğunu söylediği de bir gerçek. Ana ayrı agabeyi Mustafa Erdogan da Malatya  gezisinde Malatyalı olabileceklerini söylemiştir.



Siirt, Bitlis, Hakkâri, Urfa, Mardin çevreleri zaten Arap, Süryanilerin yoğun yaşadıkları bölgelerimizdir.


Siirt milletvekili ve 10. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Siirt'li Süryani Hıristiyan Araptır ve Suudi Arabistan fonuyla okumuş, Suudi Arabistan merkez bankasında çalışmıştır.

Siirtliler, Arapçalarının gerçek Arapça olduğunu iddia,ederler.

Bu bilgilere dayanarak ülkemizin topraklarının, nehirlerinin Araplara Yahudi İsrail'e satılmaları da nedensiz değildir.

ARAP sevgilerinin de Arap kökenlerinden gelmektedir.









1000 yıl İslam'ın yaşamasını sağlayan Türk milletine "Ey Türk Sen mevalisin, sana ahret yok, sevabın bile bize yazar. Çünkü biz kılıçla sizi Müslüman ettik, azat ettik. Azatlı- özgür de olsa kölenin sevabı sahibine yazar (1989-90'larda hafta iznimde rehberlik yaptığım Medine'li bir Televizyon kanal sahibi demişti ilk kez. Sonra 22 Arap ülkesi Arapları da söyledi. )" diyerek bizi insan olmaktan çıkaran bu yersiz, yurtsuz çöl bedevilerinin ne dinlerine ne tanrılarına hiç bir ihtiyacımız yoktur.

Ama halkımız bunu uyanınca bu kadar rahat edemeyeceklerdir.

Zaten yabancı destekleri ve SEÇSİS adlı hileli seçim yazılımı sayesinde he4 seçimden galip çıkıyorlar.

Bunun da bir sonu olacaktır elbette.

Kurtulacağımız gunle4 uzak olmasa gerekir.

Takdir aklı olanındır. 

Alaeddin Yavuz