"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

27 Mayıs 2015 Çarşamba

SİYASİ İKTİDARLAR İSLAMI SAPIKLIK DİNİ HALİNE GETİRDİLER.


HRİSTİYAN DÜNYASINDA İSLAMA KARŞI ELEŞTİRİLERDE EN ÇOK KULLANILAN ÖĞE, PEYGAMBERİN EBUBEKİR'İN KIZI AYŞE İLE OLAN EVLİLİĞİDİR.

BUNLARA BİR ÖRNEK;

Buhari tefsirinden alınan hadisler ile peygamberin pedofilikliği ispata çalışılmaktadır.

İlkinde;51'indeki Muhammed, favori çocuk gelini Ayşe ile." denilmiştir.

İkincisinde;Muhammet onunla yıkandı ve onu okşadı" denilmektedir.

Üçüncüsünde;Ergenleşmemiş Ayşe'nin kızlığını bozduğunda 54'ündeydi ve Ayşe "9"undaydı" deniliyor;

Dürdüncüsünde;İslam, ergenleşmemiş çocuklarla evliliğe ve boşanmaya izin vermektedir. Kuran;65:4 sures ve ayeti veriliyor.

Beşincisinde;"Aslında Allah ve Müslümanlar için Muhammet örnek insan olarak düşünülmektedir" Kuran 68:4-33:21 sureleri ve ayetleri veriliyor.



BU EVLİLİK İLE, PEYGAMBER, ÇOCUK SEVİCİ, SÜBYANCI OLARAK YORUMLANMAKTA VE AŞAĞILANMAKTADIR.

OYSA, PEYGAMBER MUHAMMET, AYŞE İLE "ÖRNEK EVLİLİK" YAPMIŞTIR.

ZİRA, KUREYŞLİLER, SABİLER, ZERVANİLER, ZERDÜŞTLER VE HABEŞ HRİSTİYANLARI "KENDİ KIZ ÇOCUKLARIYLA" SÜTTEN KESİLİR KESİLMEZ İLİŞKİYE GİRİYORLARDI.

BÖYLE KIZLARIN ADLARINI DA "FATIMA=SÜTTEN KESİLMİŞ" YANİ "İLİŞKİ YAŞINI DOLDURMUŞ" KOYUYORLARDI.

BABAANNESİNİN DE KIZININ DA ADI "FATIMA" OLAN MUHAMMET, NİCE FATIMALARI KURTARMAK İÇİN İÇİN ÖRNEK EVLİLİKLER YAPMIŞTIR.

BU SAPIKLIĞI KALDIRAMAYAN MUHAMMET, EN AZINDAN NİKAHI "6"YA, İLİŞKİ YAŞINI "9"A ÇIKARTARAK VE NİSA 23. AYETİYLE DE ENSEST EVLİLİKLERİ YASAKLAYARAK BÜYÜK BİR KÜLTÜR DEVRİMİ YAPMIŞTIR.
Arapların bu sapıklıkları da bu karikatürde olduğu 
gibi  İslam'a saldırılara çanak tutmaktadır.

(Buradaki konuşma metnini "aşağılayıcılığından 

ötürü kasten çevirmiyorum)

MUHAMMET'iN AYŞE'DEN BAŞKA ÇOCUK EVLİLİĞİ YOKTUR. BU DA AYŞE İLE EVLİLİĞİNİN "ÖRNEK EVLİLİK OLDUĞUNUN KANITIDIR.

BUNA RAĞMEN SAPIK ARAPLAR, "6" YAŞI İLİŞKİ YAŞI OLARAK HALA UYGULAMAKTADIRLAR.


BU KADAR AÇIK ÖRNEKLERE RAĞMEN, BU SÜBYANCILIK SAPIKLIĞI, AKP'LİLERİN PEK SEVDİĞİ RUHULLAH AYETULLAH HUMEYNİ SAPIĞININ YAZDIĞI "İRAN MEDENİ ŞERİ HUKUKU SAYILAN "KÜÇÜK YEŞİL KİTAP" (LİTTLE GREEN BOOK) ADIYLA İNGİLİZCEYE ÇEVRİLEREK BASILAN "TAHRİR EL VESİLE" ADLI KİTABINDA YERİNİ ALMIŞ VE SAPIK HUMEYNİ, SÜTTEN KESİLMİŞ, "1,5-2" YAŞINDAKİ KIZ İLE "ANAL YOLLA İLİŞKİYİ" ÖNERMİŞTİR.

PEYGAMBERİN, ÖRNEK EVLİLİKLERİNDEN BİRİSİ DE, KIZI RUKİYE İLE EVLİ VE ONA AŞIK OLAN OSMAN (HALİFE),RUKİYE 18'İNDE ÖLÜNCE KENDİSİNİ FAKİRLİĞE YANİ, MALLARINI SATARAK, ÇIPLAK OLARAK SOKAKLARDA YAŞAYAN DERVİŞLİĞE ADADIĞINI BİLDİRMESİ ÜZERİNE, OSMAN'A KIZI ÜMMÜGÜLSÜM'Ü VERMİŞ, DÜĞÜNÜNÜ KENDİSİ YAPMIŞTIR, BEKARLIK ÇEKEREK ÇİLEKEŞ YAŞAMI KALDIRMIŞTIR. 

BU ÖRNEĞE İSTİNADEN, EŞİ SAVAŞTA ŞEHİT DÜŞTÜĞÜ İÇİN ÖMER'İN, DUL KALAN KIZI HAFSA İLE BİR HAFTA SONRA DÜĞÜN YAPARAK TEKRAR EVLENMİŞTİR.

BUNLAR, İSLAM'IN BÜYÜK AHLAK DEVRİMLERİ OLMASINA RAĞMEN, UTANDIKLARI İÇİN GEÇMİŞLERİNİ GİZLEYEN SAHTEKAR HİCAZ ARAPLARI, BU DEVRİMİN ÜSTÜNÜ ÖRTMÜŞLERDİR.

BUNLAR, CİNSEL ZAAFA DAYALI OLMAYAN ÖRNEK EVLİLİKLERDİR.

AMA SAPKIN VEHHABİLER, OSMANLI'NIN HİLAFET DÖNEMİNDE EVLİLİK YAŞINI "8"E BAĞLAMASINA RAĞMEN, BU GÜN KIZLARDA EVLİLİK VE İLİŞKİ YAŞINI "6"YA İNDİRMİŞLERDİR.

İşte çağdaş pedofilik bir Arap şeyhi karısıyla.
Sizce bu çocuk kaç yaşında?

MÜSLÜMAN KARDEŞ, OKU;

Ülkemizin Diyanet İşleri başkanlığının ve diğer Müslüman ülkelerin diyanetlerinin, pedofilik cinsel yaşamın kökenlerinin Tevrat, İncil dahil diğer eski dinlere dayandığını ve İslam'ın peygamberinin bu diri diri çocuk öldürmeleri, erkek çocuklarla kulamparalık ilişkileri dahil sapıklıklarla İslamın suçlanmasını engelleyecek etkili yayınlar yapmaları gerekmektedir.

Bizde ise yapılan nedir?

Bu yayınların ülkemize girmesine engel olmak, halkı, bunlardan uzak tutmak. Olmadı Charlie Hebdo dergisi gibi dergileri bombalatmak, yazarlarını öldürtmektir.

Bunları yapmayı tercih ettiğimizde ise, verilen mesaj, "cinsel sapıklıkların kabulüdür".
Susmak da kabul sayılmaktadır.

Yurt dışında ve özellikle gelişmiş Hristiyan ülkelerinde milyonlarla Müslüman bu saldırılara cevap verememekte, bazıları Hristiyan olmaktadır.

Bu tür, kökenleri İslama ait olmayan sapıklıklarla İslam'ın suçlanmasına göz yuman ama Mercedes otomobillere, lüks yaşama, hükumetin yolsuzluklarını aklamaya onay vermekte tereddüt etmeyen Diyanet işleri Başkanlığı ve cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aşklarını ilan eden erkek ve kadınların sapık beyanları ile mkendilerine menfaatlar temin etmeye çalışan aşağılık insan müsveddelerinin İslam'a verdiği zarar ise bu karikatürlerden daha fazla ağır ve yıkıcıdır. 

Balkan Türklerinin kurduğu bir internet sitesinde, 2000'li yılların başında bir "yardım çağrısı" yapılmıştı. Hristiyan misyoneri papazların Balkanlarda Türk ve Müslümanların evlerini tek tek gezerek, "Türkler ve Müslümanların eş cinsel olduklarını, kıyamette bu yüzden Lut kavmi gibi yok edileceklerini" anlatan kitaplar hediye ettiklerini, Türkiye'nin bu işe el atması gerektiğini, Diyanetin kendilerini aydınlatmasını siteyen bu çağrıya diyanet sessiz kalmıştı.
Bu da devşirme İngiliz Bilal Filip;"Peygamber 
Muhammet,ergen olmayan çocukla evliliği 
uyguladı, bu çocuk sömürüsü değil, evliliktir". Diyor.
Sizce de öyle mi yoksa Muhammet'in çevlilik yaşını 
yükselttiği için bu yaş Müslümanlarca daha da 
yükseltilmeli midir?

Ben de o zaman, bir "evlad-ı fatihan" olarak, kalemden kılıcımı elime alıp, Tevrat, İncil ve Kur'anda ne kadar eşcinsellik" ile ilgili sure ve ayet varsa hepsini toplayıp, "Dinler, Cinsel Sapıklıkların Temelidir" (Tıkla) balıklı bir çalışma yayınlamıştım.

Bu yazılarım çeşitlenerek sürmüş, hatta bu misyonerlik faaliyetlerinin o zamanlarda Yugoslavya'ya yapılan NATO operasyonunun ardından çıktığını, bu rahiplerin de ABD'li olmalarını göz önüne alarak "İBNE AMERİKA'NIN İBNE SİYASETLERİ"(Tıkla) başlıklı çalışmamı yayınlamıştım.

Bu yayınlarımdan iki yıl sonra İtalya'daki Vatikan kilisesinden 20 bilgisayar 20 gün yazılarımı inceemiş, istifa eden papa Ratzinger tarafından "Pedofilik evlilikler ve eşcinselliğin dine uygun olduğu" açıklaması yapılmıiştı.
 Bunu da "Papalık Pedofiliye Onay Verdi(Tıkla)" başlıklı yazımla belirtmiştim.

Ben bile bunları yaparken, dinin koruyucusu olan resmi kurumların, mezhep ve tarikat imamlarının bırakın bunlara cevap vermeyi, bu sapıklıkları onaylayan açıklamalarından AKP hükumetinin, üniversitelerde LGTB (Lezbiyen, Gay Transeksüel Biseksüel) derneklerinin açılmasını yasalaştırmalarına milletçe tanık olduk.

Şimdi söyleyiniz;
Bir dinsiz olarak ben, vatandaşı ve mensubu olduğum İslam toplumuna ve kültürüne bu kadar sahip çıkarken başımızdaki "Allah, Muhammet, Kuran" nidalarıyla iktidar olan, her seçimde elinde Kuran sallayan şerefsizlerin insanı dinden eden faaliyetlerini nasıl açıklıyorsunuz?

Yeryüzünün değişik coğrafyalarında yaşayan Türklerin farklı dinlerde olduğunu, Türklük=İslam değildir açıklamasını yaptığım "Türklük başka Müslümanlık Başka" başlıklı yazıma,  "Müslümanım elhamdülillah, Müslüman olmayan bizden değildir" diyen salak sözde Türkçü görünen mallarının, yurt dışında ve içinde aşağıdaki resimlerde de görülen her türlü aşağılayıcı saldırılara karşı SUSKUN VE ÇARESİZ kalmalarını bu mallar nasıl açıklayacaklardır?

İstifa eden papa Ratzinger
Yolsuzlukları aklayan, ensest ve çocuk evliliklerine onay veren,Diyanet ve Müslümanlıklarıyla övünenler, "içe dönük uyutucu" siyaseti bırakıp dışarıya karşı da açılın. Eğer cevap bulamıyorsanız bu suçlamalara her türlü cevap yazılarımda vardır.

Diyanet de artık Müslüman mı yoksa, Müslüman görünen kripto Ortodoks Hrisityan ve Yahudi mi olduğunu açıklamak zorundadır.

Ensest ve pedofili, Ortodoks Hristiyan ve Ortodoks Yahudi mezheplerinin egemen olduğu ülkelerde (Rusya, Portekiz, Fransa, İngiltere, İsviçre, İsveç, Almanya) yasaldır veya yasallaşması için çalışmalar yapılmaktadır.
Ülkemizde bu sapıklıkları ulu orta yaşanması ve bu yaşamın teşvik edilmesi, İslam'ın bu dinlere dönüştürülmesi siyasetinin parçasıdır.

Bunlara sessiz kalan Müslümanların Müslüman olmadıkları açıktır. Dini kendi sosyal konumlarını koruamk için kullanan sahtekarlardır. Din de, devlet de bu sahtekarların elinde oyuncak olmuştur.

Takdir Müslümanlarındır, elbette Müslüman kaldıysa. Bazı malların, bu saldırılara cevap vermek, bu günün şartlarıyla 1400 yıl öncesi mecburiyet karşısında dinde bırakılmış bozuklukları açıklamak, toplumu bunlardan uzaklaştıracak işler yapmak, böylece dine olan saldırıları en aza indirmeye çabalamak yerine bana saldıracaklarını iyi biliyorum.

İSLAM İSLAM OLALI BÖYLE SAPIKLIK ZULMÜ GÖRMEDİ
İşte Yemenden bir pedofili örneği
Bu da Endonezya'lı Müslüman Pujiono
12 yaşında karısıyla


Bunlar Müslüman mıdır?




Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul














Bizim diyanetimiz ise araba sevdası ile
meşguldür.

BU İMAMLAR İSLAM DEĞİL, YEZİDİ İMAMLARDIR.

Hristiyanlık ve İslam dışındaki dinler hala Tapınak Fahişeliği Dinleridir ve bu ülkelerde tapınakların etrafında hala genel evler bulunmaktadır.
Tapınağa gelir getirmek için, ilk doğan çocukların tapınağa bağışlanma geleneği ile tapınaklara bağışlanmış kız çocuklarından olan rahibeleri ve erkek çocuklardan olan rahipleri satarlar.

İslam'ın Mekke'yi fethine kadar da bu böyleydi.Hristiyanlık öncesi Roma, Bizans, İran ve Hint'te ve Avrupa'da da böyleydi.

Peygamber Muhammet'in Kabe çevresinde işlettikleri genelevleri kapattığı için ona düşman olan Yezidi Süfyancılardır bunlar.
Bu ülkede ve coğrafyada asırlardır pezevenklik edenlerin secerelerini araştırın gene bunlar çıkar.
İsmet paşanın "Ulusalcılık" siyasetiyle Müslüman kimliği verilen bu devşirmeler bu sayede hem gizlendiler hem de güçlendiler. Şimdi de kendi saltanatlarını kuruyorlar.
Bunlar, Müslüman görünen, dini değiştirenlerdir.
İslam'ın kutsal saydığı, Tevrat, Zebur, İncil ve Kur'an'ı yüzlerce kez okudum ve bloglarımda yüzlerce yazı yazdım.
Böyle ayet görmedim, okumadım.
Haberin linki için tıkla;
NEDEN BUNLARI GÖRÜYORUZ? 
BU SAPIKLIKLAR İSLAM DEĞİL AMA NEDEN GÜÇLENİYORLAR?
NEDEN ONLARA KİMSE DOKUNAMIYOR?
ÇÜNKÜ, İSLAM, 1200 YILDIR SÜREKLİ SALDIRI ALTINDA VE ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİ AZI KALDI.
ŞİMDİ SON KISMINI DA KALDIRIP, PUTPERESTLİĞE DÖNDÜRECEKLER;

“Müslümanların her şeyini tahrif ve mahvettik. Dinleri, inaçları, ahlakları, dine bakışları ve insani duyguları mahvoldu. Onların milli manevi değerlerini, batı medeniyeti potasında eriterek, kendimize benzettik. İslamiyetten uzaklaştırdık. İslamiyeti öğrenmeyi, yaşamayı, namaz kılmayı ve Kur’an-ı kerim öğrenmeyi suç ve gricilik olarak göstermeyi başardık. Artık çoğu tam olarak, hiçbir şeye inanmıyorlar.
Ehli sünnet itikadı, başta gelen düşmanımızdır. Bu itikadı geçmişte sapık itikadlara yönlendirdik. Son yıllarda ise müslüman görünen bazı ilahiyatçılarla, ondört yüzyıllık itikadlarını, ibadetlerini tartışılır hale getirdik. Derin bir boşluğa düşürdük.
Bundan sonra siz misyonerlerin işi daha kolay; maaş bağlayarak, vize vaadi, yurtdışında iş imkanı, hatta cinselliği kullanarak Müslümanları Hıristiyan yaparız…”(Lovis Massignon 1883-1962- Katolik Din Uleması, Misyoner rahip-Katolik-İslam Uyuşma Örgütü Başkanı (Yani Ilımlı İslamcılığın kurucusu. İslam'ın İbrahimi dinlerden olduğunu savunan entel dantellerden.I.Dünya savaşında Bağdat bölgesinde Fransız İstihbaratının II.Kısmına 17. Bölüğünde görev yapmış, "Arabistanlı Lawrence" adıyla meşhur ajan Theodor Edward Lawrence ile birlikte çalışmış bir ajan.Anadolu'yu Sevr haritasına bölen Syke's-Picot Anlaşmasının Lawrence ile birlikte hazırlayıcısıdır. "Arabistan'ın El Kitabı", "Annoure du Monde Musulman" gibi kitapların yazarı, Belfour Deklerasyonunun hazırlayıcılarındandır. Arap-Anglo Frank İlişkilerinin hazırlayıcısıdır.Kaynak için renkli yazıyı tıklayınız. İngilizcedir.) Siz hala İslam değişmedi diye avunun.
İslam bozulmuş mu bozulmamış mı? Siz karar veriniz.



Siz de böyle mi düşünüyorsunuz?

Bence düşünmelisiniz.


Tapınaklarda rahibe satışı, dini fuhuş konusu için yabancı araştırmacıların çalışmalarından çeviri yaptığım ve dini kaynaklardan derlediğim bu yazıyı okuyabilirsiniz;
TIKLA; http://adilyargic.blogspot.com.tr/2012/04/tapinakfahiseliginden-tarikat.html#axzz3c1zDvVhz