"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

6 Ağustos 2014 Çarşamba

BU GÜN KATLEDİLEN KÜRTLERİN HALİ DİĞER AZINLIKLARA DERS OLMALIDIR.


6 Ağustos 2014, 16:04
800 yıldır Süryaniler ile birlikte Yezidi Kürtler Haçlıların yanında yer aldılar. Çoğunluğu Şafi mezhebine geçtiler ve Nakşibendi tarikatında kaldılar. 19.yy.da Kürt Nakşiliğini kurdular, Nurculukla bunu birleştirdiler. İçinden Kürt İslam ideolojisini çıkartıp Yunanlılarla soy kardeşi oldular. Türk ve Müslümanlara kurşun sıktılar.
Atatürk sonrası, devletin emperyalizme teslimiyetini gerçekleştirdiler, Türk ve diğer milletleri de Nurculuk içinde eritmeye kalktılar. 1980 sonrası NATO projesi gereği kurulan PKK terör örgütüyle 35 yıl boyunca kan döktüler.
Irak'ın ve Suriye'nin haçlılarca işgalinde hem ülkemizi hem de terör örgütünü destekçi yaptılar. Yalnız Irak'ta sekiz milyon savaş mağduru yaratıldıysa Kürtler baş sorumlusuydular. 
IŞİD'in Suriye'deki Kürt katliamı.IŞİD'in Suriye'deki Kürt katliamı.
Sonuna oynamaları gereken roller tükendi ve yeni rollerin oyuncuları piyasaya sürülmeye başlandı.
Vehhabi-Yahudi Işid belası geldi çattı. Son üç gün içinde 500 Yezidiyi öldürdüler 1000 kadar bakire kız ve kadını alıp köle olarak kaçırdılar. Yeni ilan edilmiş Kukla Kürdistan Irak''ın hava desteği ile kurtulabildi.
Irak meclisinde Yezidi bayan bir milletvekili Irakta Türkmenler dahil bütün Işid mağduru olan halkların katledilişini sayıp, ağlayarak Yezidilere yardım edilmesi için yalvarırken baygınlık geçirdi.
Ama Irak Arapları Amerika ve öteki NATO haçlılarınca soykırıma, işkencelere uğratılırken Yezidilerden bu çıkışı göremedik.
2007 yılında terör örgütüne yaptığım çağrıyı karşılıksız bırakmadılar, Güvercinler hareketini kurdular, kan dökmeyi azalttılar ama emperyalizmin kuklalığından da geri kalmadılar. Az da olsa kan dökmeye devam ettiler.
Deliüzzaman'ın Nurculuğu içinden çıkmış, Süryani kökenli Yahudi başbakan R.T.E'nin kendi milletini de kırdıran ihanet siyasetlerine ne kadar izin vereceksiniz?Deliüzzaman'ın Nurculuğu içinden çıkmış, Süryani kökenli Yahudi başbakan R.T.E'nin kendi milletini de kırdıran ihanet siyasetlerine ne kadar izin vereceksiniz?
Şimdi ise yeni çıkan IŞİD kuklası topunun canına ot tıkarcasına Vehhabi olmayan bütün milletlere toplu soykırım uygulamaya geçti. Bundan en ağır yarayı da şeytana ibadet eden Yezidiler, Sabiler, Süryaniler, Ermeniler, Şii, Alevi Müslümanlar almaktadırlar. Sünni Müslümanları da kendilerinden olmadıkları için hedef gruba sokmuş görünmektedirler.

Bu gün terör örgütünün yayın organı bütün Kürtlere birleşme çağrısı yapmakta, Iraklı YEZİDİ KÜRTLER BAŞTA OLMAK ÜZERE  toplayabildiklerini kamyonlarla cephelere taşıdıklarını ekranlarına yansıttılar.
Bu gün Işid, yarın başka bir bela.
Her işbirlikçinin bir son kullanma tarihi vardır, Kürtlerin de şimdiden bu tarihleri dolmuş görünmektedir. Atılan Kürt çığlıkları bunun delilidir.
Sen 800 yıl Haçlılara hizmet et sonra gel haçlıların beslediği bir örgüt toptan canınıza ot tıkamak üzere üstünüze saldırtılsın.

Ermeniler için dün yaptığım çağrı, Kürtlere sekiz yıl önce yaptığım çağrının "haklılığına", bu gün o zaman yaptığım tespitlerin gerçekleşmesine bakarak değer versinler.

Ben, halktan birisi olarak herkesi uyardım. Yaptığım çağrı, bölge milletlerinin ortaklaşa topraklarını, kültürlerini korumak için güçlerini birleştirme çağrısıdır.
Herkes kendi açısından hesabını yapsın, bu gün Kürtlerin, Süryanilerin düştükleri durumlara düştüklerinde yalnız kalmasın, hatta o durumlara da hiç düşmesin.
Bütün ezilen milletler yaşadıkları coğrafyaları birleşerek koruyabilirler. Aksi halde emperyalizmin amip gibi bölünmeye razı ettiği şartlarda, her milletin tarihe gömüleceği açıktır ve bu gün ispatlanmıştır.

Takdir sizindir.

Alaeddin Yavuz
keykubat /
adilyargic/
adilyargicc

Nurculuk ile Kürtleri Müslüman coğrafyasından koparmaya çalışmış İngiliz ajanı Deliüzzaman. Müslüman görünümlü, kendisini İsa veya Allah yerine koyan bir putperestti. Yezidilik dini akidelerine uygun olan bu tanrı kavramı, İslam dışında tüm dinlerde de olduğundan, bölgenin Kürt ve gayrimüslümleri, Nurculuk'ta birleştiler. Oysa, Sabi, Yezidi dininde "NUR ŞEYTANIN ADIDIR VE IŞIĞI AY IŞIĞI VEYA KARANLIKTIR.