"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

19 Kasım 2021 Cuma

SAYIN CUMHURBAŞKANININ FAİZ TEPKİSİNE KATILIYORUM DA...

SAYIN CUMHURBAŞKANI, FAİZ KONUSUNDA ÇOK HAKLISINIZ.

DOLAR DA YÜKSELİYOR, ŞİKAYETTE HAKLISINIZ.

SİZİN DİPLOMAYI GÖREMEDİYSEK DE, BENİM 10 AY POLİS OKULU, 4 YILLIK AÖF İŞ İDARESİ LİSANS VE İNGİLİZCE DİLİ DİPLOMAM VAR.

İŞ İDARESİNDE BİLE BİRİNCİ SINIFTA ÖĞRETİLEN EN ÖNEMLİ EKONOMİK OLAYI SİZ İKTİDARINIZ BOYUNCA İLK ÖNCE YOK ETTİNİZ.

O DA ÜRETİMDİ.

ORTADA DEVLETLER YOKKEN, PARA İCAT EDİLMEMİŞKEN, AVCILAR, ÇOBANLAR ÜRÜNLERİNİ YERLEŞİK YAŞAYAN ÇİFTÇİLERLE DEĞİŞ TOKUŞ EDEREK EKONOMİYİ YÜRÜTÜRLERDİ.

OY ALACAĞIM DİYE KAMU ARAZİLERİNİ İŞGAL EDİP KÖYLÜYÜ TOPRAĞINDAN KOPARIP İSTANBULDA ŞEHİRLER KURARAK APARTMANLARA DOLDURUP ELİNE BAKTIRIRSAN...

KAMU KURUMLARINI SATIP KAPATTIRIRSAN, ÜRETİM OLMAZ.

ÜRETMEZSEN, FAİZ DE DÖVİZ DE YÜKSELİR, BORCU BORÇLA DA ÖDEYEMEZ HALE GELİR BATARSIN. 

NAS, RİBA GİBİ İLKEL ARAP TOPLUMUNUN ARAMİCE, İBRANİCE VE 360 ARAP KABİLESİ İLE SÜRGÜN EDİLEN GÖÇMENLERİN DİLLERİNİN HARMANI OLAN  " KARIŞIK" ANLAMINA DA GELEN ARAPÇAYI KUTSAMANIZI YADIRGIYORUM.
(NAS SURESİ 114; E.H.YAZIR TEFSİRİNDEN; "Burada ise maksadın, Allah Teâlâ olduğunun iyice anlaşılması için Rabbi'n-nâs, Melik'in-nâs da İlâhi'n-nâs ile beyân buyurulmuştur..."Bu açıklamaya göre (en-Nâs), üçünde de aynı mânâda olarak sırf beyan ve takrir ile insanlığın şerefini artırmak için tekrar olunmuştur, demek olur ki, Ebu's-Suud da bunu tercih etmiştir."

RİBA= FAİZ.( Sorularla İslamiyet com. "Ribâ, lügatte, "çoğalma, artma ve büyüme" mânalarına gelmektedir. Kur`an-ı Kerîm`in indiği devrede bu kelime, "Borçludan, borç süresi (vâde) mukabili alınan fazlalık" için kullanılıyordu...)

PEYGAMBERİN BABASI ABDULLAH, HUBEL PUTU ÖNÜNDE ADAK KURBANI OLARAK KESİLECEKTİ, ANNESİ FATIMA, KABİLESİNİ TOPLAYIP DURDURDU, KAHİNE GİTTİLER, KAHİN KADIN RÜYAYA YATTI, KALKTI, ADAĞA KAN  BEDELİ ADAK DEDİ.

KAN BEDELİ ON DEVEYDİ.
13 KEZ FAL OKU DÖNDÜ, 130 DEVE KURBAN EDİLDİ. ABDULLAH KURTULDU.

YANİ, HAYVANCILIK VARDI.

ABDULLAH MEDİNEYE HURMA V.S ALMAYA GİTTİ, ÖLDÜ, YANİ TARIM MEDİNE, HAYBER, TAİF'TE VARDI.

KURAN'DA VE DÖRT DEĞİL TÜM KİTAPLARDA, HANGİ AYET, İKTİDAR UĞRUNA KÖYLÜYÜ  TOPRAĞINDAN 
KOPAR, ŞEHİRLERDE ŞEHİR KUR,  APARTMAN DAİRELERİNE YERLEŞTİR, MİLLETİN VERGİLERİ İLE BESLE, OY AL İKTİDAR OL YAZIYOR?

SİZ HİÇ BİR KİTABIN YAZMADIĞINI YAPTINIZ. DİNLER SİZİN İKTİDAR ARACINIZ MIDIR?

EKONOMİNİN TEMELİNİN ÜRETİM OLDUĞUNU BİLMEK İÇİN EKONOMİST OLMAYA GEREK YOK.
 
ANTROPOLOJİ YAZAN BİR ANSİKLOPEDİ SAYFASI OKUMANIZ YETER.

BU KADAR KOLAY BİR ESAS İLKEYİ BİLMEZSENİZ KENDİNİZ ZENGİN, HALKI AÇ YAŞATIRSINIZ.

BU MİLLET, RİBA'YI DA,RİYAYI DA SİZİN 20 YILLIK İKTŞDARINIZDA GÖRDÜ VE BATTI.

GERİSİ NE DESENİZ BOŞ.

ELBETTE, SEDAT PEKER DOSYALARINI BİR AN UNUTTURAN BU ÇIKIŞINIZ İLE GÜNDEMİ DEĞİŞTİRDİNİZ.

SAYGILAR.

ALAEDDİN YAVUZ.


2023 SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE SİYASAL ÇIKMAZ

SON SİYASİ GELİŞİMLERİN  ANALİZİ.


03 Kasım 2002 GENEL seçimleriyle iktidar edilen AKP Recep Tayyip Erdoğan hükümeti, B.O.P projesini gerçekleştirmek isteyen AB-D Haçlı emperyalizmine mutlak itaat etmesi için kuruldu.

RTE'nin görevi, Amerika ve Avrupa Haçlı İttifakına muhalif olan başta Türkiye Cumhuriyetindeki kurum ve kuruluşları, onların şımarık çocukları İsraile de düşman olan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır dışındaki ülkeleri tasfiye etmek, 100 yıllığına doğal kaynaklarına el koymak, askeri işgaller ile nüfuslarını soykırıma uğratıp zenginliklerini yağmalamaktı.

Suriye dışında hepsi gerçekleşti.
Hatta Kuzey Afrika'da Libya da hedef olmadığı halde İŞGAL edilip yağmalandı, Tunus ve Cezayir de " ne isterseniz alın bizi onların durumuna düşürmeyin deyip teslim olarak askeri işgalden kurtuldular.

Geçen 20 yılda RTE, AB-D koalisyonu karşıtı tüm bürokratları, temizledi, bürokrasiyi ele geçirdi.
Ülkedeki tüm sermayeye de sahip oldu.

Kendine ait özel 4 ordu kurdu, ayrıca Suriye, Libya'da da 65 kadar silahlı dinci örgüt besliyor.
Karşısında "dur" diyecek bir güç kalmadığı için de her türlü rahat hareket ediyor.

Tbmm içi muhalefeti de kendisi yapılandırdı, "ılımlı, uyumlu muhalefet" olarak kendini tanımlayan muhalefet yıllardır hiç bir muhalif görevinde bulunmadı.

Hizmetlerinin karşılığını da büyük şehir belediyelerini alarak gördü. Paraya da kavuştu.
Şu anda rahatları da yerinde.


İktidarını perçinlemiş RTE de kendisini ve neslini padişah ve halife ilan etme aşamasına geldi.
Aşırı zenginleşti, yandaşlarını da kendisine ortak olma temelinde zenginleştirdi.

Bundan payını isteyen batılıların diğer monarşik Müslüman ülkelere uyguladığı, şahsi ve devletin nakit servetletinin yarısını da kendi ülkelerinde tutma şartı da yerine getirdiği ve yerli sanayi, tarım, hayvancılık, KOBİ'leri de batırdığı için, ülke nakit, işsizlik sıkıntısına düştü.

Halkın RTE'ye tepkileri her gün artmaya başladı.

Muhalefete de güveni kalmayan halkın %20'si oy kullanmama yönünde tarafsız, örgütsüz bir cephe oluşturdu.

Bu cepheyi kırmak için hükümet muhalefetle anlaşmalı, sert bir kavga siyaseti yürütmeye başladı. 

Büyük şehir belediyeleri de bu manada muhalefete teslim edildi. Bunlarla halkın kısmen memnuniyetleri sağlandı.

RTE'nin sağlık sorununun ortaya çıkmasıyla iktidarın değişmesi gündeme geldi.

20 yıllık Haçlı İttifakına köleliğin faturasını da kendini iktidar eden FETÖ  örgütüne yıkarak kendini AK'layan RTE'den iktidarı geri almak için bu örgüt de muhalefet yanında faaliyete geçti.


Buna, malum terör örgütü ve siyasal partileri de Atatürk cumhuriyetinin kazanımlarını korumak isteyen, şeriata karşı olan tabanlarının da istekleriyle eklendi.
İşbirlikçi, ılımlı, uyumlu, kararsızları sandığa çekerek, RTE'yi padişah, halife yapacak 2023 genel seçimlerine meşruiyet kazandırmak için başlatılan muhalefet ciddi bir rakip konumuna geliverdi.

Bu yüzden de seçmenler kafa karışıklığına düştüler. Çünkü hızla ortaya çıkan bu gelişmeyi hiç endişe etmeden kabul etmelerine de olanak yoktur.

İktidardaki kadrolar da, "devr-i sabık" olma korkusu ile  RTE'yi iktidarı barış yoluyla teslim etmemeye, gerekirse yargı, polis, iç savaş baskıları ile bir cunta hükümeti olarak devam etmeye iknaya çalıştıkları muhaliflerden de, saraylının tehditlerinden de işitilmektedir.

Şeriat ve ekonomik krizden ülkeyi kurtaracak muhalefet arayan halk, mevcut Tbmm içi ve dışı muhalefete de, işbirlikçilikleri yanında Osmanlı ve Atatürk cumhuriyet rejimlerini yıkmak için 180 yıl isyan etmiş, her savaşta isyanlarla devleti sırtından hançerlemiş Müslüman görünen Hristiyan ve Musevi dini, etnik bakiyelerden gelmeleri de ayrı bir endişe kaynağıdır.


Muhalif Parti Başkanlarının hepsi birden ortaya çıkmış kişilerdir. Hiç bir siyasal tartışma, mücadele içinde görünmemiş olmaları da,ayrı bir endişe kaynağıdır.

Bu nedenlerle yaptıkları barış içerikli HELALLEŞME davetleri, demokrasi vaatleri tepki görmektedir.



Hepsinin pantolonlarının arka cebinde takke, çantalarında türban bulunan muhalefet güven vermemektedir.
Oylarındaki artış da benim bile desteklerim desteklerim gönülsüzdür, ancak ortada başka seçenek yoktur.

Olmasa da güven duymadıkları için "RTE kalırsa kalsın, bunlar onlardan daha beter" diyenler de az değildir.

Kimse "tıpış tıpış" oy vermeye gönüllü değildir.

İktidar şeriat, yağma, yalan, çağdaş hukuku iptal etmiştir, muhalefet de demokrasi, adalet vaatlerinde terör örgütüne yakınlığı,dindar, ırkçı bağları nedenleriyle samimî bulunmamaktadır.

 Her iki kesim de kripto DİNİ-ETNİK bakiyelerden oluşmaktadır.
Bilinçli yaratılan bu siyasal ortama halkın endişe duyması çok doğaldır.

Siyasal çıkmaz, iktidar ve muhalefetin bilinçli yarattığı çıkmaz olduğundan kolay aşılacak gibi değildir.

Takdir sizindir. 

Alaeddin Yavuz 

14 Kasım 2021 Pazar

2023 GENEL SEÇİMLERİNDE KARARSIZLIK SONA ERMELİDİR

  2023 SEÇİMLERİ ÜLKEMİZİN KADERİNİ BELİRLEYECEK.



ERDOĞAN BOP EŞ BAŞKANI OLARAK ATATÜRK CUMHURİYETİNİ TASFİYE EDECEK. HAÇLILARA KÖLELİĞİ ÖVEN BİR İSLAM ŞERİATINA, CEHALETE, SEFALETE BOĞULACAĞIZ.

İNSANLAR KÖLE OLARAK ALINIP SATILABİLECEK. BEBEK, ERGEN, KADIN, ERKEK FARK ETMEZ. ÇÜNKÜ ŞERİAT EMRİDİR. BÖYLECE SADECE ZENGİN, ARİSTOKRAT ÇOCUKLARI OKUYABİLECEK.

EVLİLİK, KÖLELİK İLE EĞİTİM EŞİTLİĞİ DE EĞİTİM DE YOK OLACAK. ZATEN 20 YILDA İÇİNE ETTİLER. HAZIRLIK BUNLAR İÇİNDİ.

ERDOĞAN'I DURDURACAK BİR SİYASAL, ASKERİ, SİVİL ÖRGÜT YOKTUR.

CHP, KÖTÜ

MHP KÖTÜ

HDP KÖTÜ,

SAADET KÖTÜ,

İYİ KÖTÜ

VATAN KÖTÜ

MEMLEKET, BTP KÖTÜ...

GERİ KALAN 97 PARTİ DE ÇOK AZ BİR OY ORANINI TEMSİL EDİYOR YANİ, İŞLEVSİZ.

HEPSİ DE DİYOR Kİ BİZE OY VERİN.

O DA OLMUYOR, BİRLEŞMİYORLAR DA.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN HELALLEŞMEDEN KASTI, 1760'DA RUSLARIN TEŞVİKLERİYLE BAŞLAYAN, SÜRYANİ, YEZİDİ, 1774 SONRASI RUSYA İFADESİNDEKİ FAKİR ERMENİLERDEN RUSLARIN YOLLADIĞI ÇETELERİN KATILIMLARIYLA ARTAN, 1830 SONRASI ANADOLU ERMENLERİNİN EKLENDİĞİ, KUTSAL İTTİFAK HAÇLI DEVLETLERİNİN VE BEBEK IMPARATORLUK ABD'NİN ABCFM MİSYONER HAREKETİNİN KATILIMLARIYLA, BU ÜLKELERDEN GELEN SİYASİ KORUMA, SİLAH, PARA, GİYİM YARDIMLARINI ALMAK İÇİN 1864 YILINA KADAR OSMANLIYI ANADOLUYA GİREMEZ HALE GETİREN, VATANDAŞI OLDUĞU DEVLETİ SIRTINDAN HANÇERLEYEN, TAMAMEN YAĞMA, TALAN AMAÇLI FEODAL YAPI YÜZÜNDEN MECBUREN MARABA, KÖLELERİN KATILDIĞI BU ÇETELERDEN SEYİT RIZA TAYFASINDAN OLAN K.K. ÖZÜR DİLEMEK İSTİYORSA, DİLESİN. 

O ZAMAN DA ORTAKTILAR ŞİMDİ DE ORTAKLAR ZATEN. 
KÖRLER SAĞIRLAR, BİRBİRİNİ AĞIRLAR, ÖYLE OLUR.

BUNU BATININ İSTEDİĞİ BİR FEDERASYONLARA BÖLÜNME TAKİP EDECEK DEMEKTİR.

AYNI AMAÇLARA SAHİP YAPILARDAN OLUŞTURULMUŞ İKTİDAR-MUHALEFET TİYATROSUNDA İKİ UCU BOKLU DEĞNEĞİN ORTASINDA KALAN BİR HALK BUNDAN DEMOKRAT OLANI MI ŞERİATÇI OLANI MI SEÇECEK?

İKİNCİ TERCİH EDİLMEZSE BİRİNCİ İKTİDARINI KORUYACAKTIR.

2023 GELDİ SAYIN.

AYNI GÖRÜŞTE İKİ KİŞİ BİLE HER KONUDA UYUŞAMIYOR. AİLE İÇİNDE BİLE UYUM YOK.

106 PARTİNİN TÜMÜ KÖTÜ.

TAMAM.

ŞARTLARI HANGİ GÜÇLE DEĞİŞTİRECEĞİZ?

CEVABI OLAN?

ALAEDDİN YAVUZ