"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

14 Ocak 2024 Pazar

#ABD ODUNDAN DEVLET BAŞKANI YAPSA BU MİLLET İTAAT EDER


Gayrimüslimler askerlik yapmazlar ama, Avrupa ve Amerika onlarla çalışır.


Başımıza Cumhur başkanı, Başkan tayin ederler, sorumsuz, sınırsız yetkiler verirler.


Hesap verme sorumluluğu olmayan bir devlet başkanı, bakan olunca generalleri ve genel kurmay başkanlarını tayin ederler.

Terörle Mücadelede askeri projeleri onlar yaparlar.

Eee sonra ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.İtiraz eden vatan hainidir...Ekonomist olurlar, ekonomi batar diyeni içeri atarlar ve batar.


Sonra "Onların Doları varsa Bizim Allah'ımız var"

Ülkede çocuklar kaçırılır, yurt içi, dışına köle olarak satılır.
Kimse duymaz, sorumluluk alan olmaz.


Cumhuriyete karşı çıkarlar;
"Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olamaz, Allahındır" derler.
Sonra kendilerini Allah ilan ettirip devlete el koyarlar.


Bakaya-Asker kaçağı olmaktan mahkum olanlar da tv kanallarında milli, askeri, güvenlik uzmanı olarak görev yaparlar.

1984-87 Emniyette askeri evrak Polis memuru olarak çalıştım. Bir çok bakayayı yakalayıp askere gönderdim. Bir erkek, 4 yıllık fakülte bitirip doktara, master nedeniyle en fazla 6 ALTI yıl erteletebilirdi. Tayyip bey 8 yıl askerlik erteletmiş. Buna "Bakaya-KAÇAK" denir.

Bırakalım master ve doktorayı, hala diploma Türkiye ve AB yüksek mahkemelerine verilmedi. Yani diploma yok.
Saraylı kidi de alıştı, artık endişe de etmiyor.
Niye etsin ki, in oradan diyecek kişi, kurum yok.

Devlet, İngiltere'nin destrgi ile 1744'de başlayan Süryani Yahudi Vehhabi, İngiltere +Rus ve Gürcü Çarlarının destekleri ile 1760 'da  başlayan Anadolu, Kafkasya, Balkanlar, Irak, Suriye Süryani- Yezidi Ermeni, Kürt Musevi isyancılarınca işgal edilip yönetilmektedir.



Bunu kıracak ölçüde bir kültürel-askeri- sermaye ve uluslar arası destek arayacak bir oluşum yoktur.

İktidar ve muhalefeti işgal etmiş bu işbirlikçiler için de şimdilik bir tehdit de yoktur.


Bu siyasal tezgahı uyananlar da Türkçü, Tengrici,  deist, ateist oluşumlara katarak huzurunu bozmadan yaşamına devam ediyor.


Hükümet de, ortağı muhalefet ile, kendini riske atmadan, istifa etmeden genel ve yerel secimler düzenliyor.

Oy kullanınca demokrasi olduğuna inanan halkımız bu zokayı misinesi ve olta değneği, makarası le yutmakta sıkıntı çekmiyor.

Ne dersen de, ne yazarsan yaz hiç bir şey onu etkilemiyor.
Kafalarına ender girse de doğru fikir girmiyor,  çünkü girerse huzuru bozulup yaşamı, işi, gücü, serveti tehlikeye girsin istemiyor.

Biz niye yazıyoruz?

1- Alışkanlık oldu artık,
2- Boş verin gari, bu ülkede iyi bir şey olacağı yok rahatınıza bakın. Bilseniz de okur bilmeseniz de demek için.😂😂😂
Bu millet Atatürk'e yapılan darbeye bile kör bakmıştır.

Atatürk ve cumhuriyet kazanımlarını korumak için askeri darbeler yapıp insanları idam edenlerin hepsi, dedikleri şeyin en büyük düşmanı gayrimüslim tayfasıydı.

Bu gün RTE olmasaydı başkası olurdu. Emperyalizm asla köle bulmakta sıkıntı çekmez.

Sonuç, Amerika başımıza odun koysa, oduna itaat edeceğiz. İtirazı olan bir Bağımsızlık savaşı vermelidir, çünkü sömürgeyiz.

Takdir aklı olanındır.
 
Alaeddin Yavuz

RTE'nin diploması yok, olmadığı için yasal işlem yapacak mercii olmadığından, ibraz etmeye de gerek yok.
Saldım çayıra mevlam kayıra devletinde böyle.



#TERÖR NASIL BİTER?

#TERÖR NASIL BİTER?

Önce durum tespiti ile başlayarak.


Cok kolay, Terörü yaratan yerli isbirlikci iktidar, muhalefet ile onları iktidar eden AB-D VE NATO ÇETESInin beyni Abd-İngiltere devletlerinin istemesi ile biter.

Bu da kolay olmayacağı için, geçmişte de tekrar ettiğim tespitlerimi uygulayarak sonuç alinabiilir değil alınır.








Müslüman, ümmet diye sevmemiz emredilen, bizi KILIÇLA MÜSLÜMAN ETTİKTEN SONRA, MÜRCİE MEZHEBİ ARAOLARIN İSTRKLERİ ÜZERİNE ÖZGÜR BIRAKTIKLARI İÇİN "Mevali-Azadlı KÖLE" olarak kavul eden, 22 Arap, 57 Müslüman ülkede bizi seven Pakistan dışında toplum yoktur.
Onlar ile "efendi-köle(biz)" ilişkisi dışında bize insani hiç bir yaklaşımları olamaz da olmamıştır da.
Urdu'ları da son göçmen politikalarının yarattığı mücadele ortamında kırdık biraz.

Yemame, Necd'li başı haleli Süryani Yahudileri.
Hepsi, Hale'li, sarıklı, cübbeli Yahudi, 
Süryani, Yezidi Hıristiyanlar 

Kendi yazdırdıkları tarih kimliklerini veriyor.


TERÖR NASIL BİTER?

1- Var olan iktidar ve muhalefet ortaklarını TBMM'den kovarak,

2- AB-D'nin 20 yıl önceden seçip hazırlamadığı kişileri TBMMye getirerek,

3- Tüm AB-D örgütlerinden çıkıp Bağımsızlık ilan ederek,

4- AB-D VE NATO ÇETESINE bize yaptıkları gibi, Yaptırım Uygulayarak,

4- Emperyalizm ile çalışan tüm Müslüm- Gayrimüslim hainleri devletin, milletin birliğine, bütünlüğüne ikna yoluyla kazanarak veya bir şekilde yok ederek,

5- İsrarla terörist kalmayı seçenleri askeri harekatla bitirerek,

6- Hepsinden önce, 1948'de Yunanistan devrimcilerine yaptıkları gibi iki gündür Yemen Husilerine askeri ortak harekat yapan, ABD ve İngiltere Terör ve Yağma devletlerine posta koyacak, askeri, kültürel birikime dayalı GÜÇ sahibi olarak,

7- En az Atatürk kadar bilgiyi yorumlama, beyin okuma, askeri, siyasî deha olan 500 adam etrafında örgütlenmeyi, SSCB kurucusu Viladimir Lenin, İlyanov llyanoviç gibi deha bir önderin desteğini bekleyerek değil, Elimizden geleni hep birlikte yapalım diyen içten insanlarla örgütlenerek,

8- En ümitsiz durumda, düşmanla fiziki mücadeleyi tırnakları ile yapacak yüreğe sahip olarak,

9- Bütün bunlardan sonra zafer kazanılırsa da kazanılmaz da, Atatürk gibi imzalanıp veya kafasına kurşun yiyerek tasfiye edilmeyi göze alarak,

10- Terör, Türkiye'ye özel, 1745-1938 arası, Ortodoks Hıristiyanlar Süryaniler, Yezidiler, Dürziler ile başlayan, tüm Gayrimüslimleri içine alan, Osmanlı ve ardılı Atatürk cumhuriyeti ve kazanımlarını yok ederek, köleci, Pets, Hint, Sabi, Yahudilerden Hıristiyanlık ve İslâm geleneklerine geçmiş sapık yaşam biçimi olan şeriat isteyen toplumların, Dünyanın En Güçlüsüne Kölelik Edin diyen Roma İncili Ester Kitabındaki Ester ile amcası ve pezevengi Mardokay ilkelerine bağlı Türk ve Müslüman soylu olmayan, Semitik Tebaaların ortak düşmanlıkları vardır.
Emperyalist Somurgeci devletler bir melek değildir. Bütün dünyayı hatta göklerdeki yıldızlarda varsa canlıları bile köleleştirmek, sömürmek isterler.
Geçen Hafta Joe Biden'ın dediği gibi;
"Demokrasi hiç bir zaman Garanti değildir, uğruna savaşmak gerekir" tespitini şahsen Donald Trump'ın diktatörlük ilanına karşı savaşarak 78 yaşında hükümet olmuş deneyimine uygun bir tespiti, yüz yıldır batılıların bize, Turizm polisiyken de bana 1989-90'lardan baslayarak;
"Siz demokrasi savaşı vermediniz, ATATÜRK'ünüz verdi onu size. Ama 21.yy başında size Şeriat rejimini seçtiŕeceğiz, ve siz isteyeceksiniz" demişlerdi.
Bunu 22 yıldır uyguluyorlar.
Joe Biden'ın bu tespiti pek kolay bitecek bir düşmanlık değildir.
.
Takdir aklı olanındır.


Alaeddin Yavuz