"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

23 Aralık 2013 Pazartesi

"YASA"KLA VE "YÜRÜT"ME PARTİSİ PEŞİNİZDE!

 "YASA"KLAMA VE YÜRÜTME YETKİLERİYLE AKP PEŞİNİZDE

Çünkü AKP sizi çok ciddiye alıyor ve beğenmediklerini susturmak, sindirmek için her türlü yasayı çıkarmakta tereddüt etmiyor.

AKP'nin milletvekili sayısı 226'nın çok üzerinde olduğu için TBMM adına kendi oylarıyla yasa çıkartabilmektedir.

Bu da "Yasama" görevini AKP'nin tek başına yapabildiğinin kanıtıdır.
Minareyi çalan kılıfını hazırlar misali, işine geldiği gibi "yasa"klama görevini elinde tutan AKP, ardından "yürütme" yetkisini de icra etmektedir.
"Yasa"klama ve "Yürütme"(!) yetkisine sahip AKP, bakanlarının çocuklarını ve rüşvet kaynaklarını tutuklayan adli ve emniyet görevlilerini darmadğın etmeyi bu sayede başarmıştır.

Şimdi sıra uzun zamandır gerçekleştiremediği "internet muhaliflerini" sindirmeye gelmiştir.
İşte yasa önergesi.

"Yasa"kla ve "Yürüt"


Alaeddin Yavuz
keykubat /adilyargic/ adilyargicc

22 Aralık 2013 Pazar

HÜKUMET YÜZSÜZLÜKTE SINIR TANIMIYOR



HÜKUMET YÜZSÜZLÜKTE SINIR TANIMIYOR

Rüşvetler boşbakanın Halk Bankası müdürünce itinayla ayakkabı kutularında saklanır.

Ayakkabı kutularını polis belgelerken
Devletin en yüksek idare mevkilerine, halka söyledikleri yalanlarla, şimdi "karanlık güçler" dedikleri güçlere 12 yıldır devleti peşkeş çekmelerini sağlayan tavizlerle gelenlerin, çocukların üzerinden yürüttükleri hırsızlık ve rüşvet çarkını ortaya çıkartan polis ve yargı mensuplarını tayin ve görevden el çektirme arsızlıklarını "dış kaynaklı operasyon, paralel devlet gibi bahanelerle karalayarak hala istifa mekanizmasından kaçmalarına dayanamayan eski hamisi, sığınağı, en büyük destekçisi ABD elçisini bile kovmayı kast eden sözleri sarf ettiği günleri bize yaşatması boşbakan ve partisinin geçen 12 yıl içinde devleti bu şikayet ettiği çeteye teslim ettiğinin de itirafıdır.

Onurlu bir hükumet kendi hırsızlığını tahkik eden devlet görevlilerini "kendilerine bunu haber vermeden tahkik ettikleri için" GÖREVİ SUİSTİMAL ETMEK=KÖTÜYE KULLANMAK" ile suçlayarak görevden alması "Ben daha doymadım öyle devleti tümüyle bitirmeden gitmek yok!" demektir.

Bu utanmazlık tarihte eşi olmayan bir utanmazlıktır.

HÜKUMET GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK YÜZSÜZLÜĞÜ SERGİLEMEKTEDİR!

İŞGAL ETTİKLERİ DEVLET MAKAMINA SIĞINARAK ÇOCUKLARINA HIRSIZLIK, RÜŞVET, İŞ TAKİPÇİLİĞİ YAPTIRARAK YÜCE DEVLETİ KENDİ DÜKKANLARINA ÇEVİREN ŞEREFSİZLERİN ŞEREFSİZLİKLERİNİ ORTAYA ÇIKARTAN POLİS VE YARGI MERCİLERİNİN TAYİNLERİNİ ÇIKARTARAK, GÖREVLERİNDEN EL ÇEKTİRMELERİ HIRSIZLIKLARININ, YAĞMACILIKLARININ APAÇIK İTİRAFIDIR. VE YAPTIKLARI YERYÜZÜNDE AZ BULUNAN BİR YÜZSÜZLÜK ÖRNEĞİDİR

AKP karşıtı mitinglerde halka sert davranışları ile eleştiri çeken polis size göre "destan yazıyordu.

Bu gün polis sizin çocuklarınız aracılığıyla yediğiniz rüşvetleri, irtikapları ortaya çıkarınca "görevi kötüye kullanmaktan " dolayı görevden el çektirdiniz.

Yetmedi bu gün bir de yasa çıkarttınız "Polis üstlerine haber vermeden üstleri hakkında tahkikat yapamayacak!" diye!

Oh ne ala Mualla!

Suyundan da koy!

Kemal Unakıtan zamanında "Hükumetin Üstün Zekalı Yavruları(Tıkla)" başlıklı bir yazı yayınlamıştım. Bu başlığım medyaya bile konu olmuştu.

Geçen zaman gösterdi ki, hükumetin çocuklarının zekâlarında bir üstünlük yokmuş aksine babalarının mevkilerini onların izinleriyle satıyorlarmış.

Bu ortaya çıktı.

Bunca rezillikten sonra istifa edeceklerine işgal ettikleri yüce devlet makamlarındaki görevlerini suistimal ederek görevlerini yapan kamu görevlilerine tehdit, baskı yapmayı sürdürdüklerine dair bir tespit de aşağıdadır.


Alaeddin Yavuz
keykubat /adilyargic/ adilyargicc


Emniyet'te gece operasyonu


Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın akşam saatlerinde ziyaret ettiği İstanbul Emniyet Müdürlüğünde gece yarısı tasfiye yaşandı.
Yolsuzluk operasyonunu yapan şube müdürlerinin de arasında bulunduğu 11 polis şefinin tayininden sonra bu akşam 25 şube ve ilçe emniyet müdürü tasfiye edildi.
Operasyonel şubeleri de kapsadığı belirtilen tayinlerde, daha önce tayin edilen bazı müdürlerin tekrar görev yerleri değişti. Tayin sarsıntılarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtiliyor.

Bozdağ, Emniyet ziyareti sonrasında herhangi bir açıklama yapmamıştı.
Odatv.com