"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

4 Şubat 2022 Cuma

REGAİP KANDİLİ DİYE BİR GELENEK

 REGAİP KANDİLİ GECESİ


03 ŞUBAT 2022, AY TAKVİMİ KULLANAN SÜMERLİLERDEN, HİNDU BRAHMANLARIN, BRAHMAN DİNİ MEZHEPLERİ OLAN ŞİVA VE CAN (JAİN) DİNLERİ, ŞİVA DİNİ MEZHEBİ SABİLİK, ZERDÜŞTLÜK, MİTRACILIK, ZERVANİLİK, YAHUDİLİK, MECUSİLİK, SÜRYANİLİK BE ETİYOPYA, ANADOLU, SURİYE, RUSYA GELENEKLERİNDE ÜÇ AYLARIN DA BAŞLANGICI OLARAK BİLİNEN TARİH BOYUNCA KUTLANILAN BİR GÜN.

25 Aralıkta doğduğuna inanılan İslam öncesi dinlerin tanrılar listesi.
Alıntıdır.

İSLAM KİTABI KURAN BU PUTPERESTLİK GELENEKLERİNİ TERK ETMİŞ, BUNLARA YER VERMEMİŞTİR.

İşte bir Üç Aylar
kampanyası🤣
Putperestlik tam
gaz...Ama acayip 
Müslümanız🤣

İSLAM DIŞI DİNLERDE İSE SÜRMEKTE OLAN BU GELENEK, 1950'DE  ABD-İNGİLTERE DESTEKLİ DEMOKRAT PARTİSİ İKTİDAR EDİLEN, AMERİKAN ORTODOKS PROTESTAN MEZHEBİNE 1830-1918 ARASI GİRMİŞ, 1760'DAN BERİ OSMANLIYA İSYAN EDEN SÜRYANİ VE YEZİDİLERİN İNANÇLARIYLA TEKRAR DÜZENLENMİŞ,   "NURCULUK" ADLI İSLAM MASKESİ GİYDİRİLMİŞ, SÜRYANİ-YEZİDİ DOĞU KİLİSELERİ MUSEVİ HRİSTİYANLIĞI, İSLAMİ KUTSALLAR ÜZERİNDEN MÜSLÜMANLARA VERİLEREK, MÜSLÜMANLAR HRİSTİYANLAŞTIRILMAKTADIR.

FETÖCÜLER, MİTRA, HORUS, LAH/TUT, HÜRMÜZ, HERMES VE İSA'NIN DOĞUM GÜNÜ OLAN 25 ARALIK 05 OCAK ARASI VE İSA'NIN ÇARMIHA GERİLİP DİRİLİP GÖĞE ÇEKİLDİĞİ 05-15 MAYIS NOEL BAYRAMLARINI YILLARCA "KUTLU DOĞUM HAFTASI" ADIYLA HZ. MUHAMMET'İN DOĞUM GÜNÜ DİYE KUTLATTILAR.

ŞİMDİ DE REGAİP KANDİLİ OLARAK PİYASAYA SÜRÜLDÜ.

NEYMİŞ?


REGAİP KANDİLİ GECESİYMİŞ. DE BU NEDENLE ORUÇ TUTULMALIYMIŞ.
NEYMİŞ, MUHAMMED PEYGAMBERİN ANA RAHMİNE DÜŞTÜĞÜ GECEYMİŞ.

SANKİ BAŞINDA BEKLEDİLER DE.

HADİ BEKLEMİŞ OLSUNLAR, TARİH ATMAYI BİLMİYORLAR, SAAT DE YOK.

HEPSİ MECUSİ, EZDİ, OKURYAZARLIK DİNEN YASAK ZATEN. BU DİNLERDE SEÇKİNLER/UKKALLAR YANİ AKILLILAR DENİLEN, TAPINAKTA RÜYADA CEBRAİLDEN DİNİ METİNLERİ OKUMAYI ÖĞRENDİĞİNE İNANILAN RUHBAN KESİMİ DİNİ METİNLERİ OKUYUP ÖĞRETEBİLİR, CUHHALLAR/CAHİLLER DENİLEN HALK DİNİ BUNLARDAN ÖĞRENMEK ZORUNDADIR. OKUR-YAZARLIK ONLARA YASAKTIR.
Amerikan Kaynaklarında
Dürziler başlıklı Abd'li
Prof. Philip K.Hitti'nin
kitap çevirisi yazımdan.
Hz. Muhammed'in de kabilesi Ezd'dir. Yani Yezididir. Bu yüzden peygamber "Din kitaplarını ruhbansız okuyan Yahudi ve Katolik Roma Hristiyanlarına özenmiş, onlara KİTAP EHLΠ demiş, Bakara 136 ve bir çok ayette bu sıfat tekrar edilir.

Muhammet de Hira mağarasında istişareye  yattığında rüyasında Cebrail İKRA=OKU  Süresini öğretir ve peygamber okumayı öğrenir. Başka türlü olsaydı yazdığım dini inanç nedeniyle kimse peygamber olduğuna inanmazdı.

Bu inanç bu gün tüm AKP beslemeli cemaatlerde vardır. Böyle Kuran öğrendiğini anlatan Fetöcü komşum bile vardı.

İbni İshak, Siretül Resüllullah kitabında, Arapların tarih atmayı peygamberden 20 yıl sonra İran ve Romalılardan öğrendiğini yazmış.

Peygamberin babası Abdullah, babası Abdülmutallip'in isteği ile Medine'ye  almaya gittiğinde 16 yaşında ölür. Ölüsü Medine'den getirilir. Emine henüz peygambere 3 aylık hamiledir. İkisi de daha çocuk olan Emine ve Abdullah okur-yazar olmadıklarından tarih tutmayı da bilmedikleri halde, peygamberin rahime düşme olayını da kayıt etmediler.

Mahrem olduğu için de kimseyle paylaşmadılar.

Öyleyse bu tarihi, saati kim tuttu?

Kuran'da, hadislerde, tefsirlerde yeri olmayan bu saçmalığı mevlit diye iteleyen kurnazlara mı, buna çanak tutan, diyanet, siyaset, basın maskaralarına mı kalayı basmalı, size kalmış.

Yahudi, Hristiyan kutsal günlerini İslami karakterler ile uygulatıp devşiriyorlar. 
Mesela oruç tutulan Purim/ester bayramları da vardır.

İçinizde, eşi ile her cinsel ilişkisine tarih atıp kronometre tutan var mı?

Yok.

Okur-yazar olmayan, 16 yaşında, kız ve erkek bebeklerini çocuklarını seks kölesi  olarak satan (bu gelenek hala Araplarda, İran, Hint, Afgan, Afrika toplumlarında vardır.) toplumda yetişmiş birinin bunu 1400 yıl önce yapma ve düşünme şansı var mı?
Yok. 
280 günlük Ay Takvimine göre bu günkü 365 günlük miladi takvim farklarını kusursuz kaç kişi hesaplayabiliyor?

Bu bilgiler ışığında mümkün değil, palavra.
Kuran'ın tek kutsal gecesi vardır, o da Miraç olayı nedeniyle KADİR Gecesidir.

Beyni olana.

Alaeddin Yavuz

Hint, Arap/Yahudi/Arami, Fars, Ermeni toplumlarında bebekler ve çocuklarla ZEVK EVLİLİKLERİ geleneği hakkında çalışmam.


Not; Bu yazım blogumda yayınladığım geçmiş araştırma yazılarıma dayanarak yazılmış tespit yazısıdır. Sosyal medyada yayınladığım halini kopyalayıp burada eklemeler yaparak verdim.
1-Araştırma yazılarımdan birinin linki.