"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

25 Şubat 2017 Cumartesi

ÜÇ YAŞ ALTI BEBEKLE KULAMPARALIK EMREDEN TANRI



Din kitapları çelişkilerle doludur. Bu da insanları sürekli ruhbanlara danışmak zorunda bırakır. Dini cemaatler, yaşadıkları yerdeki din adamlarının açıklama yetenekleri kadar dindardırlar. Çünkü onlara din kitaplarını okuma, anlama yorumlama kötü gösterilir.

Eğitimsiz insanlar için bu geçerli bir gerekçe olmasına rağmen, dini devlet rejimi olarak benimsemiş toplumlarda da cehalet ve okuryazarlık yasağı hakimdir. Böylece toplumlar devlet için sorun olmaz, din adamlarının verdikleri narkoz ile uyutulan toplumlarda devlet adamları çok rahat ederler.

Bu da o devletleri okuyan, gelişen devletlere köle yapar. Günümüzde bir tek gelişmiş, bağımsız Müslüman ülke yoktur.

Bu çelişkilerden birisi içki konusundadır.

İslam’ın çıkışında peygamber Muhammet’e koruyuculuk yapan Hz. Hamza’nın içki içtiği bilinir. O dönemde Kabe’de Allah için içki dökme geleneği de vardır ve bu Tevrat’ta da Yahudilere emredilmiş bir gelenektir.

Peygamberin soyu da zaten Mecusilerden ve Yahudi Nasturilerden oluşur. Nasturilerden bazılarında içki kötüdür ve içmezler. Hz. Ömer de bunlardandır.

Hz. Hamzanın sağılığında inen Nahl Suresinde içki övülür.

Nahl 16: 67. Hurmalıkların meyvalarından, üzümlerden de sarhoş edici bir içecek ve güzel bir rızık elde edersiniz. İşte bunda, aklını işleten bir topluluk için kesin bir mucize vardır.” (Yaşar Nuri Öztürk meali)

Hamza Hind’in kölesi Vahşi tarafından savaşta öldürülünce peygamberin koruyuculuğunu Hz. Ömer üstlenir.

Kısa süre sonra E.H.Yazır tefsirinde geçtiği üzere, Muhammet’e “Allah’a bir daha danış, içki aklı gideriyor, serhoş ediyor” der, takiben Bakara ayetinin içkiyi kötüleyen sözleri gelir;

Bakara 2: 219. “Sana uyuşturucuyu/şarabı ve kumarı sorarlar. De ki: “Bu ikisinde büyük bir günah vardır; insanlar için çıkarlar da vardır. Ama onların kötülüğü yararlarından çok daha büyüktür.” Ve sana neyi infak edeceklerini de soruyorlar. De ki: “Helal kazancınızın size ve bakmakla yükümlü olduklarınıza yeterli olanından artanını verin.” Allah, ayetleri size işte böyle açıklar ki, derin derin düşünebilesiniz.”

Hz. Hamza zamanında Nah 67’de “kesin mucize vardır” diye görüş belirten tanrı Hz. Ömer sordurduğunda görüşünü 180 derece değiştirir. Bunu da ardında iki ayet daha indirerek “teslise/üçlemeye” bağlayarak önceki emrini çiğnediğini gösterir.

Bilim insanları, evrenin yaşını 15-20 milyar yıl olarak göktaşlarından yaptıkları ölçümlere göre söylüyorlar. Ezel-Ebed, her şeyden önce var olan ve her şey yok olduktan sonra da gene var olacak olan bir Allah, bunca yaşına rağmen içki konusunda anında kıvırıp görüş değiştirebiliyor.


HRİSTİYAN KAYNAKLARINDA ADEM VE HAVA CEBRAİL TARAFINDAN CENNETTEN KOVULURKEN

Be hey tanrı senin ezel ebed ömrün yanında bu zavallı insancıklar 50-80 yıllık ömürleri nedir ki?

Sen onca ömründe karar verememişsen biz bu kadar kısacık ömrümüzde nasıl karar verelim?

Allah’ın kararsızlığı cinsellik yönünde de kendini göstermektedir, okuyalım;

Eşcinsellik konusunda Lut peygamberin uyarmak için gönderildiği Sodom ve Gomora halkı ensest üreyen biseksüel yaşayan bir kavimdir.

Bu yüzden yok edildiğine inanılır.

Tevrat’tan eşcinsellik yasaklarını okuyalım;

Sodom ve Gomora’nın Yıkılışı

BÖLÜM 19

Yar.19: 4 Onlar yatmadan, kentin erkekleri -Sodom’un her mahallesinden genç yaşlı bütün erkekler- evi sardı.

Yar.19: 5 Lut’a seslenerek, “Bu gece sana gelen adamlar nerede?” diye sordular, “Getir onları da yatalım.”



Yasak İlişkiler

BÖLÜM 18

Lev.18: 22 Kadınla yatar gibi bir erkekle yatma. Bu iğrençtir;

BÖLÜM 20’de ;

Lev.20: 13 Bir erkek başka bir erkekle cinsel ilişki kurarsa, ikisi de iğrençlik etmiş olur. Kesinlikle öldürülecekler. Ölümü hak etmişlerdir.

Yasak İlişkiler

BÖLÜM 18

Lev.18: 24 “Bu davranışların hiçbiriyle kendinizi kirletmeyin. Çünkü önünüzden kovacağım uluslar böyle kirlendiler.

Kur’an’da Eşcinsellik Yasağı;

Nisa Suresi 4:15,16
Kadınlarınızdan eşcinsellik/sevicilik yapanlara karşı içinizden dört tanık getirin; eğer tanıklık ederlerse o kadınları, ölüm canlarını alıncaya ya da Allah kendileri için bir yol açıncaya kadar evlerde tutun.
Eşcinselliği içinizden iki erkek yaparsa onlara eziyet edin. Bu ikisi tövbe eder, durumlarını düzeltirlerse onlara eziyetten vazgeçin. Allah Tevvâb’dır, tövbeleri çok kabul eder; Rahîm’dir, merhametine sınır yoktur. (Yaşar Nuri Öztürk Meali)


Yunan tapınağında erkek fahişeler

Şimdi buraya kadar Allah kadınlarda ve erkeklerde “eş cinselliği” yani lezbiyenlik ve homoseksüelliği yasakladı. Çünkü o zamanki dinlerde bu ilişkiler Bereket Tanrısı Dinleri olarak da bilinen Güneş-Ay Tanrıları ibadetlerine ibadetin temeliydiler. Bu şekilde yaşamak ibadetin ta kendisiydi. Daha iğrenç ilişkiler de vardır konumuz değil.

Sonunda bu yasaklara bakarak eski cinsel serbestlikten sıkılmış bir tanrı var ve insanlara bunları yasaklıyor.

O zaman bunlar ne oluyor? Bunlar da Allah’ın emirleri değil midir?

Hazreti Muhammet’in gördüğü rüyadaki kişinin Cebrail olduğunu söyleyen amcaoğlu Varaka Bin Nevfel de bir Nasturi keşişiydi ve Mekke Nasturi kilisesinin baş keşişiydi. Dokuz yaşındayken peygamber Muhammet’in sırtındaki mühürü keşfeden ve peygamber olacağını söyleyen rahip Bahira, Arabistan Nasturi Kiliselerinden sorumlu episkopostu. Bu ayetler de peygamberin nasıl bir toplumda yetiştiğini anlatmaktadır.

Nasturilerin İncilinden;

Aziz Tomas İncili

Bölüm 15-“Kadından doğmayan bir adam gördüğün zaman, yüzüstü kapan (secde) ve ona ibadet et. O senin babandır.”



Bölüm 37-

1-Öğrencileri dediler ki; “Bize ne zaman görüneceksin ve biz seni ne zaman göreceğiz?”

2-İsa dedi ki; “ Utanmadan bütün çamaşırlarınızı çıkartıp ayaklarınızın altına koyup küçük çocuklar gibi üstünde tepindiğiniz zaman”.

3-Sonra “Yaşayan Bir*”in oğlunu göreceksiniz ve korkmayacaksınız.”

*“Yaşayan Bir” Sabilerin Ginze Rabba kitabında, İlk Yaratılış Efsanesinde geçen Işık Kralı dedikleri Melki di Nura ya da Hayya (Hay, Hayat, yaşam veren) tanrılarının adıdır.

Bölüm 114

1-Simon Peter İsa’ya; Meryem’e bizden uzaklaşmasını söyle, kadınlar “Yaşam (Hay) için değerli değillerdir.

2-İsa dedi; “Bak, onu, erkek yapmak için ona yaklaşacağım ve böylece size benzer yaşayan erkek olacak.

3-(Fakat, size diyorum ki);” Kendini erkek yapan her kadın, cennetin krallığına girecektir.

YuhannaYa Vahiyler Kitabından;

İncil “Yuhanna Vahiy-Kuzu ve Kurtulanlar 1-5; Sonra Sion Dağında Kuzuyu (Allah-İsa) ve onunla birlikte 144.000 kişinin durduğunu gördüm…. Bunlar kadınlarla ilişki sonucu lekelenmeyenlerdir. Çünkü kız oğlan kızdırlar.Kuzu her nereye giderse Onun ardı sıra gidenlerdir.İnsanlık içinden Tanrıya ve Kuzuya kurtulmalık karşılığında sağlanan ilk üründürler.

Grek İncil’inde İsa Allah’ın kendisidir. Kıyamette, insanlar diriltildiğinde, hesap günü için İsa gelir, haşmetinden dünya kaçar evrenin bir tarafına gider. Sonra İsa cebinden denizleri olmayan bir dünya çıkartır ve yukarıda sayılan seçilmiş günahsız 144.000 Yahudi’ye yeni dünyayı, doğuracakları 144.000 “3” yaşında erkek çocuklar karşılığında verir. Kıyamette yeni dünya, Yahudi kombine tesisi olacaktır. Ama Allah’ın “3” yaşında erkek çocukları köle alması onun homoseksüel olduğunu bize anlatmaya yetmiştir.


Baba Kutsal ruhun kollarında İsa ve kıyamette fidye olarak alacağı 144.000 Yahudi gılmanı. Kilise ressamları tasvir etmişler.

Kızmayın gene Tevrat konuşuyor;

Tevrat’ta Allah’ın “erkek çocuk” aldığını kanıtlıyor;

Say.8: 18 “İsrail’de ilk doğan erkek çocukların yerine Levililer’i seçtim”

Kur’anda da “cennet yaşamında verilecekler” farklı değildir;

Kuran Vakıa Suresi-17-“Çevrelerinde ölümsüzlüğe erdirilmiş gençler (vildanlar-oğlanlar) dolaşırlar.”

Vakıa Suresi Arapçası Ayet 17-“Yetufu ‘aleyhim veldanun muhalledune.”

Veldanun=Vildanlar-genç oğlan erkekler.

Tur Suresi-24;”Kendilerine ait sedefte saklı inci gibi civanlar dolaşır çevrelerinde”
Tur Suresi 24;”Ve yetufu aleyhim ğılmanil lehum keennehum lu’luum meknun”
(“Ğılmanil=Gılmanlar-eşcinsel,hizmetçi genç “sübyan” erkekler.”Aynı surede)
(Bilmiyorsanız açın sözlükleri araştırın ve öğrenin.)
Kur’an’ın tanrısı da cennet yaşamında müminlerine, hepsi Arapçada “cinsiyetsiz” adlarla anılan cennet insanları verecektir. Huri’nin dişili Huriye’dir. Vildan cinsiyetsizdir, Ğılman da köle erkek çocuktur. Kısaca cennette kadın göremedik.

Gene Tevrat’a Dönelim. Zebur’un verildiği Davut peygamber tam bir pasif eşcinseldir;

Tevrat 2Saul’un Ölümü 18:1

1:Saul’la Davut’un konuşması sona erdiğinde, Saul oğlu Yonatan’ın yüreği Davut’a bağlandı. Yonatan onu canı gibi sevdi.

2 O günden sonra Saul Davut’u yanında tuttu ve babasının evine dönmesine izin vermedi.

3 Yonatan, Davut’a beslediği derin sevgiden ötürü, onunla bir dostluk antlaşması yaptı.

Kral Saul’un oğlu çocuk Davut peygamberle olur ama baba kral rahatsızdır;

1SAMUEL 20:30
30 Saul Yonatan’a öfkelenerek, “Seni sapık ve dikbaşlı kadının oğlu!” diye bağırdı, “İşay’ın oğlunu desteklediğini bilmiyor muyum? Bu kendin için de, seni doğuran annen için de utanç verici.

1SAMUEL 20:33 Ancak Davut ant içerek, “Senin beni sevdiğini baban çok iyi biliyor” diye yanıtladı,…”
1Samuel 20:41

20:41 41 Uşak gider gitmez, Davut taşın güney yanından ayağa kalktı ve yüzüstü yere kapanarak üç kez eğildi. İki arkadaş birbirlerini öpüp ağladılar; ancak Davut daha çok ağladı.

Yonatan ın kölesi varken kayaların arasına saklanması güvenlik açısından olağan davranıştır. Ancak, yalnız kaldıklarında, arkadaşının yanına gelip tokalaşıp konuşmadan, doğrudan doğruya Davut’ın yüz üstü yere kapanması ve üç kez eğilmesi, öpüşmeleri, Davut’un pasif eş cinsel olduğuna işarettir kanaatini uyandırdı bende. Çünkü, acele etmektedirler ve bir an önce veda sevişmesi yapma arzusundadırlar. Kralın oğlu Yonatan ın kölesi olan Davut un aktif eşcinsel olmazı zaten beklenmemelidir. Ne de olsa Yonatan kralın oğlu, bir de pasif olursa babası öldürür.


Muhammet'in Emevi, Abbasi, İran ve Osmanlı ailesine de bıraktığı sapık miras.

1Samuel 21:3,4,5,6.

3 Şu an elinde ne var? Bana beş somun ekmek ya da başka ne varsa ver.”
4 Kâhin, “Taze ekmeğim yok” diye karşılık verdi, “Ama adamların kadından uzak kaldılarsa kutsanmış ekmek var.”
5 Davut, “Yola çıktığımızdan her zaman olduğu gibi, kadından uzak kaldık” dedi, “Sıradan bir yolculuğa çıktığımızda bile adamlarım kendilerini temiz tutarlar; özellikle bugün ne kadar daha çok temiz olacaklar.”

6 Bunun üzerine kâhin ona kutsanmış ekmek verdi; çünkü orada huzura konan ekmekten başka ekmek yoktu. Bu ekmek RAB’bin huzurundan alındığı gün yerine sıcak ekmek konurdu.

Davut Savaşta Öldürülen Erkek Aşığı Yonatan’a Şiir Yazıyor;
Tevrat 2Saulun Ölümü 1:26;

Senin için üzgünüm, kardeşim Yonatan.
Benim için çok değerliydin.
Sevgin kadın sevgisinden daha üstündü.

Burada Davut gerçekten bir “erkek aşık” olduğunu açıkça göstermektedir. Hani eşcinsellik yasaktı? Devam edelim bitmedi daha;

DAVUT VE HALKI ÇIPLAK DANS EDİYOR;

20 Davut ailesini kutsamak için eve döndüğünde, Saul’un kızı Mikal onu karşılamaya çıktı. Davut’a şöyle dedi: “İsrail Kralı bugün ne güzel bir ün kazandırdı kendine! Değersiz biri gibi, kullarının cariyeleri önünde soyundun.
21 Davut, “Baban ve bütün soyu yerine beni seçen ve halkı İsrail’e önder atayan RAB’bin önünde oynadım!” diye karşılık verdi, “Evet, RAB’bin önünde oynayacağım.

Önce kadın ve erkek eşcinselliğini yasaklayan bir tanrı, sonra cennete sadece “eşcinsellerin” alınacağını, kadını kirli, cennet krallığına girmeye layık varlık olmadığını, Meryem’i bile erkek yapacağını söyleyen bir tanrı okuduk.

Şimdi de pedofilik evlilikler öğütleyen bir tanrı okuyacağız.

Tevrat’ı Yahudiler vahiy kitabı değil tarih kitabı görürler bu yüzden gizli kitapları denilen Talmud’da göre ibadetlerini düzenlerler. O da dört kitaptır.

Sanhedrin 55b R.Joseph said: “Gel ve işit, üç yaşında bir bakire, istenildiğinde bir günlüğüne cinsel ilişki gerektiren bir evliliği yapacak, ve kocası ölmüş ise ölenin erkek kardeşi onunla karı koca olacak ve kız onun olacak.”

Yebamut 57b: Üç yaşında bir kız bir günlüğüne cinsel ilişkiyle nişanlanacak….,

Yebamut 69a,69b ve 60’da tartışıldı; Üç yaşında bir bakire, cinsel ilişkili bir evlilik yapacak ve kocası ölmüşse erkek kardeşi onunla karıkoca olacak ve kız onun olacak.


İslam ve Hristiyanlığın Katoliklik mezhebi dışındaki mezhepleri ile Ortodoks Yahudilik tümüyle bu sapıklıkları içerir, tüm ekvator kuşağı eski dinlerde vardır

Tevrat Sütten Kesilince Tapınağa adanma;

Tevrat 1 Samuel 1:21
Hanna Samuel’i Tanrı’ya Adıyor

21 Elkana RAB’be yıllık kurbanını ve adağını sunmak üzere ev halkıyla birlikte Şilo’ya gitti.

22 Ama Hanna gitmedi. Kocasına, “Çocuk sütten kesildikten sonra onu RAB’bin hizmetinde bulunmak üzere götüreceğim. Yaşamı boyunca orada kalacak” dedi.
23 Kocası Elkana, “Nasıl istersen öyle yap” diye karşılık verdi, “Çocuk sütten kesilinceye dek burada kal. RAB sözünü yerine getirsin.” Böylece Hanna oğlu sütten kesilinceye dek evde kalıp onu emzirdi.
24 Küçük çocuk sütten kesildikten sonra Hanna üç yaşında bir boğa, bir efa un ve bir tulum şarap alarak onu kendisiyle birlikte RAB’bin Şilo’daki tapınağına götürdü. “”

Yebamut 60b; yasal İsrail toprağında sakinleriyle görüşülen bir kasaba vardı ve Rabbi, R.Romanos’u araştırma için gönderdi ve bir dönmenin (Yahudiliğe girenin) üç yaşın altında kızını buldu ve onun bir günlüğüne rahiple birlikte kalmasının uygun olacağını ilan etti.”

Misnah Babil Talmudu Soncine 1961 basımı s 309

Niddah 44b : ÜÇ YAŞINDA BİR KIZ,BİR GÜNLÜĞÜNE, CİNSEL İLİŞKİ İÇİN NİŞANLANABİLİR. BİRİ CİNSEL İLİŞKİ YAŞINDAN KÜÇÜK İSE KIZIN GÖZÜNE PARMAĞI BATMIŞ GİBİDİR. Babil Talmudu Ketubi 11b

GEMARA Babil Talmudu Soncine 1961 basımı s.20,21

…Rabbi Hişda itiraz eder; Henüz aybaşı kanı görme çağına gelmemiş bir kız evlendirilebilir. Beth Shamnai der ki; Ona dört gece verilir. Hillel in bir öğrencisi der ki; Yarası iyileşinceye kadar (cinsel organın). Aybaşı kanı gören evlendirilir. Beth Shemnai der ki; Ona bir gece verilir. Beth Hillel der der ki; Gece takip eden Şabbat/Cumartesi gününe kadar dört gecedir.”

Talmud’da göre, dokuz yaşın altında bir oğlan, erkek, üç yaşın altında bir kız, kız değildir.

Buraya kadar sütten kesilmiş “3” üç yaşında bir kızla cinsel ilişkinin dinen uygun olduğunu yazan vicdansız, insanlıktan, tanrılıktan çıkmış, merhametsiz bir tanrının ayetlerini okuduk.

Şimdi de “”3” üç yaşında ve “3” üç yaşın altında bir erkek çocukla kulamparalık etmeyi uygun gören sapık bir tanrı ile karşılaşıyoruz.


Sapık İslami karakterler, kişilikler

Kulamparalık, Oğlancılık Etmek;

Rabbilerimiz öğrettiler ki;

Rabbi dedi ki; Dokuz yaşın altında bir çocukla yapılan oğlancılık, oğlancılık olarak görülmez.

Samuel dedi ki; Üç yaşın altında bir çocukla oğlancılık etmek, yukarıda anlatılan çocuğa yapılan muamele değildir.

Kendi oğluyla “kulamparalık-oğlancılık etmek” İbrahim peygamberde de vardır;

Tevrat Yaratılış 21:8,9 Hacer ve İsmail Uzaklaştırılıyor;

21:8 Ve çocuk büyüdü, İshak’ın sütten kesildiği gün İbrahim büyük bir yemek verdi.

21:9 Ve Sara, İbrahim’in üstüne aldığı Mısırlı Hacer’in oğlunu gördü, eğleniyordu.

Bir baba, oğlu sütten kesildi diye niye ziyafet verir? Kimin aklına gelebilir böyle bir şey?

Ama, Adem Hava ikilisinin baba-kız-ana-oğul ilişkisinden ürediği, Allah’ın Adem’e “sana, kızlar, oğullar, mallar verdik, zenginlik olsun diye. Onlar senin karıların ve kölelerindir” dediği Sabi din kitabında geçmektedir. Sabi din kitabı Cinze’de şeytan Er Ruha oğlu Ur ile ensest ilişkiye girer ve yedi gezegeni doğurur. İlk gök cisimleri böyle oluşur. Eskiler de tanrılarını taklit ettiğinden ensest üreme ve kulamparalık bu dinlerin emirleriyle günümüze kadar gelmiştir.İşte İbrahim de ziyafeti, oğlunu kendisine verilen “karı ve köle” sahibi olmasından ötürü vermektedir.

Bu ayet gereğince İsmail’in İshak’ı becerdiği yorumu yapılıyor. İbrahim’in ziyafet vermesi de Sabi geleneklerine göre karı olarak kullanmasıyla alakalı olduğu kesindir. Bu geleneği İran Humeyni İslamında da Sabilik ve Zerdüştlük kalıntısı olarak görmekteyiz. Sara’nın olayı takiben karalı, tavizsiz olarak, al bu kadınla oğlunu götür buradan demesiyle İsmail ile anası Haceri Mekke’ye götürmesi gerçekleşir.

Gen 21:9 “Perhaps Ishmael sodomized Isaac as a insult. What ever he did to ‘mock’ him, it was so bad that Sarah saw it and demanded for Abraham to expel him and Hagar from the house.”

Yaratılış 21:9 Belki İsmail, İshak’ı becerdi, İshak incinmişti, Eğlenmek(mock) için her ne yaptıysa Sara’nın gördüğü çok kötüydü ve İbrahim’den onu ve Hacer’i evden kovmasını istedi..”

İyi hoş ta bu Allah neden hem yasaklar hem de yasakladığı işleri yapanları cennetine kabul ettiğini söyler. Ya da Kur’an’da olduğu gibi bu dünyada yasak ama ahrette serbesttir.

Çünkü Kur’an defalarca Tevrat ve İncil’in doğrulayıcısı olduğunu, Yahudi Hristiyanlara da “Kitab ehli/Ehli Kitap” Kitap sahipleri demektedir.


Cathy obrien. Doğarken babasının oral yoldan, sütten kesildikten sonra her yoldan tecavüz ettiği mağdure, malum kitabın da yazarı

Örnek Maide Suresi 5: 19. Ey Ehlikitap! Resullerin arası kesildiği bir sırada resulümüz size geldi; ayan-beyan açıklamalarda bulunuyor. “Bize ne müjdeci geldi ne uyarıcı” demeyesiniz. İşte müjdeci de geldi size, uyarıcı da. Allah her şeye Kadîr’dir.”

Ve Maide 5: 68. De ki: “Ey Ehlikitap! Siz, Tevrat’ı, İncil’i ve Rabbinizden size indirileni tam uygulamadıkça hiçbir şey değilsiniz.” Rabbinden sana indirilen, onlardan birçoğunun küfür ve azgınlığını elbette artıracaktır. Küfre batan topluluk için tasalanma artık.”

Maide 5:68. Ayetin “Tevrat’ı, İncil’i ve Rabbinizden size indirileni (Kur’anı) tam uygulamadıkça hiçbir şey değilsiniz.” Bu ayet, Tevrat, İncil ve Kur’an’ı birlikte okuyun diyor. Kaç Müslüman bunu biliyor?

Müslümanların en büyük yanılgılarından birisi budur. Belki de okumamakla iyi ediyorlar, bunca kitabın nesini aklında tutup da anlayacaklar ki? Herkesin kafaları devletlerin kötü yönetilmelerinden, ekonomik krizler, çoluk çocuk, iş güç dertleri ile meşgul. Gider tapınağa, ruhbanın dediklerini yaptıklarını becerebildiği kadar uygular sonra hayatın zorluklarıyla boğuşmaya devam.

Zaten okusalar benim gibi onlar da kafalarını ileri güçleri yetmezmiş gibi içki, cinsellik konusunda ve tanrının adları, sıfatları, tanımları, putlarla bağlantıları, neden günahkar yaratıldığı ve suçunun ne olduğu, doğmak için dilekçe vermediği halde neden doğuştan suçlu olduğu, halka yasak olan şeylerin neden zenginlere serbest olduğu veya tersi gibi durumların çelişkileri bitmez ki.

Eşcinselliğin ahrette verilmesi ile Tevrat ve İncil ayetleri örtüşmektedir. Bunları yalanlayan diyanetçiler sadece demogolardır. Ayetler gayet açıktır.

Dikkatinizi çekti mi bilmem ama, tanrı, kadın ve erkek eşcinselliğini yasaklıyor sonra cennete bunları kabul ediyor veya Yuhanna’ya Vahiyler kitabında cennete 144.000 erkek Yahudi doldurması, kendisinin o ayetin geçtiği bölümdeki ayetlerde “üç yaşındaki erkek çocukları kendine köle alması, ile Thomas İncilinde “kadından doğmayan” erkeğe secde edilmesi (ya şeytansa?) annesi Meryem’i cennete girebilmesi için erkek yapması, kendisini görmek isteyen öğrencilerini anadan üryan soyunarak ulu orta elbiselerinin üstünde çırpınmalarını istemesi, kendisini damat/güvey, erkek olan havarilerini gelin ilan etmesi günümüzde sapkınlık olarak görülmektedir. Kendisi de iki farklı emir vererek kendisiyle çelişmektedir.

Asıl can alıcı nokta da Yahudilere vereceği dünya karşılığında fidye olarak alacağı üç yaşındaki 144.000 erkek çocukla kulamparalık yapacağından da bunca ayetten sonra şüphe kalmamıştır. Çünkü Talmud ve onu oluşturan kitaplardaki ayetler kendisinin de tam bir bebek sevicisi kulampara ve sübyancı olduğunu, bunu bizlere öğütlediğinin kanıtlarıdır.

Bunları yasaklayan bir tek ayetin olmaması ise tam damar bir tespittir.

Hatırlayalım;

Kulamparalık, Oğlancılık Etmek;

Rabbilerimiz öğrettiler ki;

Rabbi dedi ki; Dokuz yaşın altında bir çocukla yapılan oğlancılık, oğlancılık olarak görülmez.

Samuel dedi ki; Üç yaşın altında bir çocukla oğlancılık etmek, yukarıda anlatılan çocuğa yapılan muamele değildir.

Dokuz yaşın altında oğlanla kulamparalık, etmek kulamparalık değildir diyor. Peki nedir bre sapık?

Samuel peygamberleri de ne demiş? “Üç yaşın altında bir çocukla” diyor. Yani sütte olan, kemikleri bile gelişmemiş bir erkek çocukla cinsel ilişkinin de kulamparalık olmadığını söylüyor. Ulan siz ne tür yaratıksınız yahu?

Bu kadar çocuğa, masuma nasıl bu gözle bakabilirsiniz?

Siz insan mısınız?

Siz ne tür yaratıksınız?

Lanet olsun sizlere. Kanı kurumuş yaratıklarsınız. Tanrınız da siz de aynı boksunuz.

Kim inanır, böyle bir tanrıdan medet umarsa o insanda da insanlığı yoktur.

Bunlar adına açılan tapınaklar yıkılmayacaksa insanlık nerede duracaktır?

Çünkü bu tanrı, bize iyilik değil, kılıç, kan, ateş ve ölüm getirdiğini söylüyor;

Tomas İncili

Bölüm 16

1-Belki, insanlar benim yeryüzünde barış getirmek için geldiğimi düşünüyor olabilirler.

2-Ama, bilmiyorlar ki, ben yeryüzüne, nifak sokmak, kılıç, ateş ve savaş getirmek için geldim.

3-Bunun için, bir evde beş kişi varsa üçü, ikisine karşı, baba oğula, oğul babaya karşı gelecektir.

4-Ve yapayalnız olarak kalacaklardır.”

Bu tanrının tanrı değil şeytan olduğunu ya da böyle bir tanrı olmadığını bunu antik çağın sapık, köleci, cahil ruhbanlarının uydurduğuna inanmak en doğru karar olacaktır.

İnsanın, sağlıklı ve hastalıklı hali olabildiği gibi, güçlü ve yardıma muhtaç halleri de vardır. Böyle durumlarda insanlardan üstün bir yaratıcıdan yardım ummak dinlerin bizlere 13.000 yıldır aşıladığı bir avuntudur. Bundan insan olarak kurtulmak da kolay değildir. Böyle durumlarda bir inanca sahip olmak doğaldır ama buraya kadar din diye okuduğumuz sapkınlıklar içinde yaşayan ve bizlere öğütleyen bir tanrıyı, kitabını, sapık peygamberlerini de ben ret ediyorum. Üstüne, fitne, kan, ateş, kılıç getiren bir tanrıyı ben ne yapayım?

Tevrat, İncil ve Kur’an’da sadece “kadın ve erkek eşcinselliğinin yasaklanmasını tekrar düşünelim. Bu siyasi olaydır.

Nedeni ise, M.Ö.225’lerden M.S. 540’lara kadar “Lex Sactinia” adını verdikleri ceza yasasıyla eşcinselliği sırasıyla asillere sonra tüm halka yasaklayan ve Yahudiler ile Sabilerin kurbanlarını yaktıkları ateş çukurlarında eşcinselleri Sodom ve Gomora halkına verdiği “sönmez kükürtlü ateş” ten esinlenip “yakarak öldürme cezası” veren Roma imp.Jüstinyen’in bu dinlere soktuğu emirler midir bunlar? Çünkü yasaklara rağmen bir şey olmamış gibi her türlü eşcinsellik ve kulamparalık, pedofili gırla hız kesmeden sürmektedir. Bu da dinlerin ilahi değil siyasi olduğunu kanıtlamaktadır. Aynı olay M.Ö.325’lerde Büyük İskenderin Yahudilerin günlük adaklarını yasaklamasını Tevrat’ın Danyal kitabında “Kara Gün” ilan etmesinde görüyoruz. Kısaca Roma eşcinselliği ve erkek çocuklarla kulamparalığı yasakladı diye, kulamparalığı örten ama eşcinselliği yasaklayan din kitaplarının ilahiliği yoktur bu açıktır. İncil ve Kur’an’ın bu yasakların başladığı 845 yıllık dönemde, 600 yıl arayla ortaya çıkmaları da bu dinlerin ilahi değil Roma işi siyasi olduğunu göstermektedir.


Devlet, dini siyasi rejimini belirlemek için yapar.

Hristiyanlığı resmi din olarak benimseyen Roma imparatoru Konstantin’in hayat hikayesini yazan biyograficisi H. Dorries Hristiyanlığın yararının sorulmasında der ki; “Hristiyanlık, olayların kronolojik sıralanma hatasıdır. Siyaset din tarafından belirlenmiştir, din de siyasetin sonucudur”.

Kısaca din insan işidir.

Emek bizden, takdir sizden.
Alaeddin Yavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc