"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

4 Nisan 2014 Cuma

BAŞBAKANIN İNTERNET YASAĞININ KALDIRILMASINA TEPKİSİ BOŞTUR.



Başbakan, bir şiir okudu, içeri girdi, mağdur oldu. Yedi düvelin işbirliği ile (ben de şahidim) dışarı çıkartıldı ve başımıza getirildi.

1980 darbesinden beri halkın üzerinden eksik olmayan askeri baskıların kaldırılması için bir özgürlük kampanyası başlattı. Sonra anladık ki, bu B.O.P projesinde eşbaşkanlık görevini yerine getirebilmesi için kendisine engel olacak askeri kadroyu tasfiye etmek, kendisini padişah yetkileriyle donatmak içinmiş.

Şimdi de kendisinin oğluyla, bakanlarının oğullarıyla, başbakanın liderliğinde, devletin hükumet merkezini, kendilerine gelir sağlamak için nüfuz ticareti merkezine dönüştürmüşler.
Bu ses kayıtlarının yayınlanması yüzünden internette, twitter ve youtube sitelerini yasakladı.




Ardından, yurt içinden, dışında tepkiler gelmeye başladı. Önce Ankara Bölge İdare Mahkemesi, ardından Anayasa Mahkemesi, onun kararına dayanarak Ankara'da yerel bir mahkeme de bu gün Youtube yasağını kaldırdı.

Başbakan mart kedisi gibi.
Hiç bir hukuki gerekçeye dayanmadan, keyfi olarak, kendi rezilliklerini saklamak için, başbakanlık nüfuzunu kullanarak, emrivakiyle koymuş olduğu İnternet yasağını kaldıran mahkemelerin kararlarına sitem ediyor.

Sonra da çıktı dedi ki;
"Türkiye cumhuriyetinin başbakanı ve bakanları hakkında ahlaksız yayınlar yapıyorlar ve doğrudan küfür ediyorlar"

Ey başbakan, bu güne kadar ağzına ne "Türk" ne de "Türkiye Cumhuriyeti" adını almadın, ama hırsızlıkların, yolsuzlukların, nüfuz ticaretin ortaya çıkınca "Türkiye Cumhuriyetinin başbakanı" oluyorsun.

Başbakan, sen adam ol, başbakanı olduğun devleti satma, sahip çık, soyma, zenginleştir, evlatlarını devletin soyulmasına aracılık edip onları yarının yargılanacak ağır cezalık suçluları arasına katma, partinin adının başına koyduğun kelimenin hakkını ver, devletin ihalelerini dağıtırken adaletli ol, hep Harami Süryani, Yezidi Haşhaşileri, Ermenileri değil başkalarını da sebeplendir.
 Devleti sekiz parçaya bölmekten var geç, Atatürk rejimine sahip çık, dini ve ırki bölücülük yapma, "benim milletim" dediğim, Süryani, Yezidi-Yahudi Kürtlerini, Gregoryen Ermenileri kayırmaktan vazgeç, adam ol.

İnan bu millet başbakanına da cumhurbaşkanına da sahip çıkmayı bilir. Senin başbakanlığın ve 12 yıllık iktidarın bu milletin sana olan o  güvenden başka bir şey değildir.

Bunu en iyi bilen de sensin.
Buna rağmen, sana bu kadar güvenen bu milletin devletini, üstüne bastıkları toprağı, geleceklerini satarsan, bu millet bunu uyanırsa senin soyunu kuruturlar.

Bundan kork.

Sen görevini yap, adam ol, bu millet sana sahip çıkar. Ama sen, başbakanı olduğun devleti tasfiye etmeden önce ne varsa yağmalama çabasına düşmüş bir haramiye yakışır şekilde hareket edersen kusura bakma, bu güne kadar yaşaman ya da ailenden birilerini kaybetmemen senin başarın değil, her şeye rağmen hala senin ihanet eden bir işbirlikçi olduğuna inanmayı ret edenler yüzündendir.

Şu an senin yaptığın serzenişler boştur, her gün karşında senin düzenbaz olduğuna inanmış büyüyen kitleler göreceksin.

Sana inanmıyor, güvenmiyoruz.

Senin yasa, hukuk tanımazlığın bu güne kadar ardında durmuş, her günahına yorgan olup örtmüş insanları da bıktırmıştır.

Sen, mağdurdun, mağrur bir zalim oldun.

Hiç bir yasaya, hukuka dayanmadan kafana göre yasakları uygulayan, acze düşmüş, rezilliklerini, nüfuzunu kullanarak bastırmaya çabalayan ve artık pek de kaale alınmayan, zavallı, aç gözlü, başbakanı olduğu devleti soyan bir hırsız oldun.

Senin, hırsız Yunan tanrısı Hermes'e tapınan, günde yedi vakit namaz kılan Hristiyan Süryani bir Rum olduğunu bu millet biliyor da hala inanmak istemiyor. Ama onları buna biz inandıramıyoruz ama sen kirli ihanetlerinle onları ikna edeceksin.

İnternet yasaklarını kaldıran Anayasa Mahkemesinden yerel yargıçlara kadar emeği geçen, dava açan herkese minnettarız, ama sana değil.
Sen hesap vereceksin!



Alaeddin Yavuz
keykubat /adilyargic/ adilyargicc