"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

24 Kasım 2015 Salı

AMERİKA VE AVRUPA İLE ÇALIŞAN TERÖR ÖRGÜTLERİ MÜSLÜMAN DEĞİLLERDİR.

EL KAİDE, IŞİD,BOKO HARAM GİBİ SİYONİST ÖRGÜTLER VE ONLARI DESTEKLEYEN DÖRT DİN, BEŞ KİTAPTAN OLAN NURCULAR DA MÜSLÜMAN DEĞİLLERDİR.


1565'te İspnayol armadasını Manş denizine gömen İngiltere, dünyanın hakimi olur. 19.yüzyılda da perçinler. 14.yüzyılda fransa ve Papalığın Mason kıyımından kurtulan masonlar Almanya, Rusya ve İngiltere İskoçya'ya sığınmışlardır.

İngilizleri güç yapan bu mason Tapınak Şövalyeleri örgütüdür. Temeli Süryani, Nasturi, Sabi İncillerine dayalı bu Mason dini temel olarak Tevrat ve ondan doğan üç dinin temelidir. İslam'a da çok benzemektedir.İngilizler de Masonluktan ve Hristiyanlıktan önce de Sabilik Sin mezhebi temelli bir dine inanıyorlardı. Thames nehri kıyısında Hristiyanlığın ilanıyla yıkılan İnanna heykeli hala Games Of The Throne dizisinin fragmanında gösterilmektedir.

Türk Tengrizmine de M.Ö.II. yüzyılda giriği, Tengrizm dininde Sin ve diğer Sabi tanrılarının adlarına rastlanmasından tanık oluyoruz. Çünkü Tengrizm ile ilgili en eski kayıtlar M.Ö.II. yy.dan geriye gidememektedir. Muhammet de peygamberlik öncesi Sabi/Süryani olmuştu zaten.

Bu yüzden kendisine Sabi Muhammet derlerdi Kureyşliler de kabilesinin İrani dini Mecusilikten döndüğü için dönek anlamında "Sabiyye/Dönek" derler, Sabiliğin yıldızlara tapınma olması yüzünden de "Sebat et nücum=Yıldız göründü(Bakara 62.meali E.H.Yazır)" derlerdi.

Bu benzerlik durumunu fırsat bilen Masonlar, dünyada tek din yaratmak için faaliyete geçtiler. Hristiyanlıkta Ortodoksluk ve Katoliklik dışında yeni dinler ya da mezhepler, tarikatlar ürettiler. Alman Martin Luther de Nasturliğin temelini atan Aziz Agustin tarikatındandı ve Süryani İnciline inanıyordu. Süryaniliğin Tevrat, İncil, Kur'an'ın temeli olması onları tek dünya dini yaratmaya sevk etmiştir.

Bu aşkla yeryüzü milletlerini "İngiliz küresel egemenliğinin kölesi edecek, yani İngilizlere hizmet edecek yeni bir dünya dini" yaratmak için, İslam dünyasında da 18.yy.da (1739) Vehhabilk, 19.yy.da Hintli Ahmedi Kadiyanilik, Iran da Bahailik, Misir da Efganilik, Kurtlerde Nurculuk, dinleri üretilmiştir. Hepsi Ingiliz Mason Islamidir, Siyonizmdir. Hilafeti Turklerden almayi amaclar ve Osmanli hiç birini Musluman saymadi.

Bu Mason dinlerine geçmi 270 yıl içinde girenler, kendini gazi, şehit sayanlar, Mısır'ın Selefileri ve şu an Suriye'de Esad rejimine karşı savaşan Haçlı askeri olmuş Müslüman kılıklı siyonist 43 terör örgütüne mensup olanlar cenneti kiyamette Ingiltere Kralicesinden istemek zorunda kalacaklardir.

Bu günküler de herhalde G.W.Bush, Barrack Obama'dan isteyeceklerdir.

Zira Irak, Suriye ve diğer Müslüman ülkelerde Mason küresel sermaye çıkarına savaşan bu dine mensup, Masonlar asla Müslüman değillerdir. Buna inanıyorlarsa bu yazımdaki tespitlerin kaynağı olan kitapları da iyice araştırmaları gerekecektir.

Bana bunları yazdığım, tespit edip belgelendirdiğim için kızabilirsiniz ama, madem ki ölüm sonrası bir yaşama ve hesap gününe inanıyorsunuz, 6000 yıldır yeryüzünde sayısız din çıktı ve hepsi bozuldu. Ama hepsi dinlerinin bozulduğunu inkar etti ve hala da öyle.
Peki, hesap günü huzuru mahşerde bu kadar bozuklukları, dış müdahaleleri belgeli uyarılara rağmen siz yargı önünde geldiğinizde denilse ki;

-"Siz aklınızı kullanıp gerçeği aramadınız, uyaranlara kulak asmadınız. Onlar haklıydı, biz size böyle din indirmedik" Denilirse ne yapacaksınız?

Mezhepler ve tarikatların sebebi de bu sorudur zaten.
Ya aldatıldıysanız?

Bakın, ESAD veya Kaddafi ve diğerlerine karşı savaşanların destekçileri Haçlı-yahudi, Süryani koalisyonu iken siz "hangi cihattan" bahsediyorsunuz?

1950'den beri Irak Türkmenleri kıyılırken bir tane ses çıkartan oldu mu?
Suriye'de Rusya'nın C.I.A, MI6, MOSSAD ajanlarına eğittirdiği, ülkemizinde katkıda bulunduğu, Vehhabi Çeçen, Çerkez, Mısır'lı Selefi Müslüman Kardeşler v.b. 43 örgütünü vurunca mı Türklük akıllarına geldi?
Bu olaydan iki gün önce Irak Tuzhurmatu'da Türkmenleri Barzani Musevi Kürtleri öldürürken, mallarını yağmalarken neredeydiler?

Hala daha iki gün önce TBMM milletvekili yemininde "TÜRK" adını sindiremediğini söyleyen Mehmet Ali Yılmaz Süryani'si ile Leyla Zana Süryani Ermeni'si, milletvekili yemininden ve anayasadan "TÜRK-TÜRKİYE" adlarını çıkartmak için çalışırken, Avrupa parlamentosunda 13 yıldır "Türklüğü kazıyacağız" diyen AKP'li Süryani devşirmesi cumhurbaşkanı, bakanları şimdi mi Türk oldular?
Güldürmeyin...

Türkmen Dağı dedikleri Aleviyye Dağları, üç ay kadar önce boşaltıldı ve oradaki Türkmenlerin hepsi yurtlarını bırakıp Lazkiye ve Hatay'a göçtüler. AKP onlara sahip çıkmadı.
Aleviyye dağlarında sadece bu işbirlikçi dönme Vehhabi çeteleri vardır. İşte bütün dünyaya İslamı kötü gösteren, İslamdan nefret ettiren bu Yahudi, Hristiyan dönmeleri Siyonist Semitiklerdir.
Bunlar, kıyamette Siyon dedikleri Turu Sina dağında toplanıp Mesih İsa'nın önünde toplanacaklarına inanan sahte Müslümanlardır.

Kur'anda Mesih yoktur. Süryani, Sabi İncilinde İsa şeytandır. Muhammet de Musa da şeytandır. Kur'an'a ve Sabiliğe göre Mesih inmeyecektir. Zerdüştlükte mesih ise İranlılar için inecektir.
Bunlar uydurma sapkınlıklardır. İslam ile de bağları yoktur.

Hepiniz haçlı ordusu olduğunuz görmez misiniz.?
Takdir sizindir, iyi okumalar.





Alaeddin Yavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc http://adilyargic.blogspot.com/…/19yymason-islami-dinlerini…