"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

26 Şubat 2022 Cumartesi

NE AMERİKA NE RUSYA TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE AVUNTUSU

 NE AMERİKA NE RUSYA, TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE!


Özlemi gerçeği ifade etmiyor.

AB-D'den izin almadan oy alamayan iktidar ve muhalefetimiz varken nasıl TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE kuracağız? Tüm sanayi, kültür devrimlerini kaçırmış bir ülke olarak hem de.

1760'tan beri, Rus ve Gürcü Çarlarının başlatıp koruduğu Süryani, Yezidi isyancılar Osmanlıyı ele geçirdi. 1815'de İngiltere dünya hakimi olunca bu çete İngiliz köpekliğine soyundu. 1830 sonrası Amerikan misyoner ABCFM okullarına katılıp, Amerikan Protestan, bazıları diğer Avrupa Hıristiyan mezheplerine geçtiler. Şeriat İsteriz dedikleri bu İncil şeratıydı.Rusya Deli Petro'dan beri bu yobazları kiliseye kapatmış, 100 Ruble sakal vergisi aldığından Osmanlıya geçip şeriatçı oldu bu oğlanlar. 

Bunların kafasını ilk kıran Sultan Abdülaziz'i darbe ile indirip bileklerini kesip öldürerek intikam aldılar. Rusya'yı 1916'da davet edip Kürdistan Pontus kursun diye Doğu, kuzey doğu Anadolu'yu işgal ettirdiler. 

Kurtuluş Savaşında Lenin Atatürk'e destek çıkınca Amerika-İngiliz ve Avrupa köpeği oldular. 1938'de ATATÜRK'Ü zehirleyip öldürmeyi başardılar. 

1950 sonrası tamamen Amerikan köpeği oldular. 1952'de yok yere Tunguz Türkleri olan Kore'lilerle savaşmak için askerimizi sömürge askeri olarak gönderip katlettirdiler.
 
1969'da Amerikan gemilerine secde ettiler.1971'de ve 1980'de Amerikancı darbeler ile Amerikan Protestan Hristiyanlığını İslam diye halka verdiler, devşirdiler. 


1993, 2001, 2003 NATO çetesi, Afganistan, Irak, Etiyopya, Sudan, Nijerya, Nijer, Suriye'de, Libya'da yaptığı yağma, talan, katliamlara 'dur' deyip, yenilgi yaşatan, İslam coğrafyası ve ezilen milletlerin yağmalanmasını durduran Putin Rusya'sından intikam almak için 10 yıldır Rusya'ya kuşatma, ambargo uygulayan NATO AB-D çetesi Ukrayna üzerinden altına ateş sokarak bu işgale zemin hazırlamıştır.


NE AMERİKA NE RUSYA TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE istemek için önce bu kripto işbirlikçi dinci-kinci hükümet+muhalefetten, nasyonal sosyalist-Faşist AB-D NATO solcuları ve liboşlarından kurtulmak şart.

Sonra nasıl olacaksa dünyayı yöneten beşli ortağa rağmen posta koyup tam bağımsız olmaya bakmak lazım.

Mabadımızda AB-D NATO dikilitaşları, başımızdaki koloni valileri olan saray ve hükümeti ile " Her türlü savaşa karşıyız İşgalci Rusya diyerek Solculuk, TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE diyerek avuntu istemeye, LAF OLA BERİ GELE; Laf söyledi bal kabağı, topla topla koy tabağa, derler.

Yürüyün anca varırsınız.

Alaeddin Yavuz



23 Şubat 2022 Çarşamba

PALU İLÇESİNİN ADININ KAYNAĞI


ŞEYH SAİT'İN ŞEHRİ PALU ADININ TEVRAT KÖKENİ.

DAVUT SOYU YAHUDİ HIRİSTİYANLIĞI OLAN BAGRAT ERMENİ, SÜRYANİ, YEZİDİ VE YAHUDİLERİDİR.

BİSEKSÜEL, PEDOFİL, KÖLECİ, ÇEKİRDEK AİLE ENSESTİ ( Next to kin marriages) BABİL TALMUD ŞERİATINA BAĞLIDIRLAR.

MÜSLÜMAN GİBİ İBADET EDEN, KURAN'IN VE VATİKAN İNCİLLERİNİN MÜŞRİKLERİ, KAFİRLERİDİRLER.


MÜSLÜMANLARI, TÜRKLERİ DİN VE SİYASETLE ALDATIP, HAÇLI BATIYA KÖLE EDEN RİYAKARLARDIR.

YÜZYILLARDIR ÇEKTİĞİMİZ SEFALETİN, CEHALETİN, AKAN KANLARIN, VERİLMİŞ CANLARIN SORUMLULARI BUNLAR VE BU GÜN DE ADLARINI KUTSAYANLARDIR.


MASON, İLLUMİNATİ NE VARSA BUNLARDIR..

SİZLER DİNCİ-KİNCİ, FAŞİST BÖLÜCÜLÜĞE DEVAM ETTİKÇE, SİZLERİN MÜSLÜMAN VE TÜRK OLMADIĞINIZI, BİRLİKTE YAŞADIĞINIZ HALKLARIN CAN DÜŞMANLARI OLDUĞUNUZU TEŞHİR EDECEK BİRİLERİ HER ZAMAN OLACAKTIR.

SİZLERİ TEŞHİRDEN BEN BIKTIM, SİZ İKİ YÜZLÜ HAİNLİKLERİNİZDEN BIKMADINIZ.

ALAEDDİN YAVUZ








Bu gün, dünün vatanseverlerini vatan haini ilan eden dünün vatan hainlerinin çocuklarıdır.

21 Şubat 2022 Pazartesi

YOBAZLARA TESLİM OLAN MUHALEFET İŞBİRLİKÇİDİR.

#YOBAZLIĞA TESLİM OLAN MUHALEFET İŞBİRLİKÇİDİR..


İNSANLIK TARİHİ BOYUNCA YAZILMIŞ, ÇİZİLMİŞ DİN SÖMÜRÜSÜ ÜZERİNE BUNCA BİLGİYE RAĞMEN, DİN  KONUSUNDA ÇARESİZ KALAN MUHALEFET İŞBİRLİKÇİDİR.

Din ve Tanrı ile bağımı 1978'lerde kestim. 2004 yılına kadar (26 yıl) her bulunduğum ortamda yobazlar ve yobazlıkla savaştım. 2004'den beri, 5 blog, 7 sosyal medya sayfamda 4000 araştırma, çeviri yazımla (44 yıl) hiç bir menfaat gözetmeden vatan, millet sevgisi ile  savaştım. 


Benden önce de yazmış çok sayıda halkına, insanlığa kendini adamış insanların eserlerine benim yazılarım da eklendiğinde sorulmuş, sorulan, sorulacak her soruya cevap verilmiş bir kültür dünyasına rağmen, dinciler karşısında aciz kalan, meydanı onlara bırakan siyaset, bürokrat, akademisyen, asker varsa topu işbirlikçi, vatan haini, halk ve insanlık düşmanıdır. 

Asla itibar etmeyin. Ben bile etsem bana da itibar etmeyin.

Mustafa Kemal Atatürk'ün naçiz bir çocuğu.

Alaeddin Yavuz 

20 Şubat 2022 Pazar

#ALLAH TUZAK KURANLARIN EN HAYIRLISIDIR

 # ALLAH TUZAK KURANLARIN EN HAYIRLISIDIR???

Allah niye tuzak kursun ki?

İhtiyacı mı vardır?

Sonunda her can ölümü tadıp, ilâhi mahkemede yargılanmaya muhtaç ise, Allah'ın tuzağı Hesap Günü değil midir?

O da yoksa;

İnsanlarla arasında egemenlik yarışı mı vardır?

Öyle ise, o Allah mıdır?

Şimdi, Enfal Suresi 30. ayetin İNCİL-ROMA Tanrı Krallar boyutuna bakalım;

"TUZAK KURANLARIN EN HAYIRLISI ALLAHTIR" AYETİNİN İNCİL-ROMA GELENEĞİ.


Sezar sonrası Roma imparatorları tanrı kraldır. Her tanrı kral için tapınaklar vardı. Bunlara sığınan köleleri almak için askerleri ile tuzak kurarak baskın yapan zenginler ile, zinakarları recm etmek için Roma iznini ret eden, her türlü ölüm kararını Roma yargısına havale eden Roma hukukuna Yahudiler de TUZAK KURANLARDANDI. 

Kuran'a da geçen Roma yasasının İncil ayetleri.





Takdir sizindir 
Alaeddin Yavuz 

TEVRAT YAĞMA TALAN SOYKIRIM AYETLERİ

TEVRAT YAĞMA, TALAN, KÖLECİLİK AYETLERİ

SOYGUN EMREDEN YAHUDİ TANRISI/ALLAH'I
Mısır'dan Çıkış 3

22 Her kadın Mısırlı komşusundan ya da konuğundan altın ve gümüş takılar, giysiler isteyecek. Oğullarınızı, kızlarınızı bunlarla süsleyeceksiniz. Mısırlılar'ı soyacaksınız.”

KİŞİLİK SORUNU OLAN YAHUDİ TANRISI
Mısır'dan Çıkış 7

1 RAB, “Bak, seni firavuna karşı TANRI gibi yaptım” dedi, “Ağabeyin Harun senin peygamberin olacak.

2 Sana buyurduğum her şeyi ağabeyine anlat. O da firavuna İsrailliler'i ülkesinden salıvermesini söylesin.

3 Ben firavunu inatçı yapacağım ki, belirtilerimi ve şaşılası işlerimi Mısır'da artırabileyim.


4 Ama firavun sizi dinlemeyecek. O zaman elimi Mısır'ın üzerine koyacağım ve onları ağır biçimde cezalandırarak halkım İsrail'i ordular halinde Mısır'dan çıkaracağım.


5 Mısır'a karşı elimi kaldırdığım ve İsrailliler'i aralarından çıkardığım zaman Mısırlılar benim RAB olduğumu anlayacak.


7 Firavunla konuştuklarında Musa seksen, Harun seksen üç yaşındaydı.

ÇÖLDE SAYIM 31.BÖLÜM


Midyanlılar'dan Öç Alınıyor

1-2 RAB Musa'ya,
 “Midyanlılar'dan İsrailliler'in öcünü al; sonra ölüp atalarına kavuşacaksın” dedi.

3 Bunun üzerine Musa halka, “Midyanlılar'a karşı savaşmak ve onlardan RAB'bin öcünü almak üzere aranızdan adamlar silahlandırın” dedi,

4 “Savaşa İsrail'in her oymağından bin kişi gönderin.”

5 Böylece İsrail'in her oymağından biner kişi olmak üzere 12.000 kişi seçilip savaşa hazırlandı.

6 Musa onları - her oymaktan biner kişiyi - ve Kâhin Elazar oğlu Pinehas'ı savaşa gönderdi. Pinehas yanına Kutsal Yer'e ait bazı eşyaları ve çağrı borazanlarını aldı.

7 RAB'bin Musa'ya verdiği buyruk uyarınca, Midyanlılar'a savaş açıp bütün erkekleri öldürdüler.

8 Öldürdükleri arasında beş Midyan kralı - Evi, Rekem, Sur, Hur ve Reva - da vardı. Beor oğlu Balam'ı da kılıçla öldürdüler.

9 Midyanlı kadınlarla çocuklarını tutsak alıp bütün hayvanlarını, sürülerini, mallarını yağmaladılar.

10 Midyanlılar'ın yaşadığı bütün kentleri, obaları ateşe verdiler.

11 İnsanları, hayvanları, yağmalanmış bütün malları yanlarına aldılar.

12 Tutsaklarla yağmalanmış malları Şeria Irmağı'nın yanında, Eriha karşısında, Moav ovalarındaki ordugahta konaklayan Musa'yla Kâhin Elazar'a ve İsrail topluluğuna getirdiler.

13 Musa, Kâhin Elazar ve topluluğun önderleri onları karşılamak için ordugahın dışına çıktılar.

14 Musa savaştan dönen ordu komutanlarına - binbaşılara, yüzbaşılara - öfkelendi.

15 Onlara, “Bütün kadınları sağ mı bıraktınız?” diye çıkıştı,

16 “Bu kadınlar Balam'ın verdiği öğüde uyarak Peor olayında İsrailliler'in RAB'be ihanet etmesine neden oldular. Bu yüzden RAB'bin topluluğu arasında ölümcül hastalık başgösterdi.

17 Şimdi bütün erkek çocukları ve erkekle yatmış kadınları öldürün.

18 Yalnız erkekle yatmamış genç kızları kendiniz için sağ bırakın.

YASANIN TEKRARI 2

32 Sihon bizimle savaşmak için Yahesa'da bütün halkıyla karşımıza çıktı.

33 Tanrımız RAB onu elimize teslim etti. Onu, oğullarını ve bütün halkını yok ettik.


34 Bütün kentlerini ele geçirdik, hepsini yok ettik. Kadın, erkek, çocuk, kimseyi sağ bırakmadık. 35 Hayvanlara ve ele geçirdiğimiz kentlerdeki mallara ise el koyduk.

36 Arnon Vadisi kıyısında Aroer'den ve vadideki kentten Gilat'a dek, ele geçirmediğimiz hiçbir kent kalmadı. Tanrımız RAB hepsini elimize teslim etti.

YASANIN TEKRARI 3

3 “Böylece Tanrımız RAB, Başan Kralı Og'u ve halkını da elimize teslim etti. Hiçbirini sağ bırakmadan hepsini yok ettik.

6 Heşbon Kralı Sihon'a yaptığımız gibi hepsini yok ettik. Her kenti, kadın, erkek ve çocuklarla birlikte, tümüyle yok ettik.

7 Hayvanlara ve kentlerdeki mallara ise el koyduk.


YAHUDİLERİN DİNİNİN TEMELLERİ
İşit israil ile başlayan Yahudi Ezanını şeklinde de bilinir.

Yasa'nın Tekrarı 6
En Büyük Buyruk

1 “Tanrınız RAB'bin size öğretmek için bana verdiği buyruklar, kurallar, ilkeler bunlardır. Mülk edinmek için gideceğiniz ülkede onlara uyun.


2 Yaşamınız boyunca siz, çocuklarınız ve torunlarınız, size verdiğim bütün kurallara, buyruklara uyarak Tanrınız RAB'den korkun ki, ömrünüz uzun olsun.


3 Kulak ver, ey İsrail! Söz dinleyin ki, üzerinize iyilik gelsin, atalarınızın Tanrısı RAB'bin size verdiği söz uyarınca süt ve bal akan ülkede bol bol çoğalasınız.

4 “Dinle, ey İsrail! Tanrımız RAB tek RAB'dir[a].

5 Tanrınız RAB'bi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz.


6 Bugün size verdiğim bu buyrukları aklınızda tutun.


7 Onları çocuklarınıza belletin. Evinizde otururken, yolda yürürken, yatarken, kalkarken onlardan söz edin.


8 Bir belirti olarak onları ellerinize bağlayın, alın sargısı olarak takın.


9 Evlerinizin kapı sövelerine, kentlerinizin kapılarına yazın.”

Yasa'nın Tekrarı 7
Tanrı'nın Öz Halkı
(Çık.34:11-16)

1 “Tanrınız RAB mülk edinmek üzere gideceğiniz ülkeye sizi götürdüğünde, önünüzden birçok ulusu –Hititler'i, Girgaşlılar'ı, Amorlular'ı, Kenanlılar'ı, Perizliler'i, Hivliler'i, Yevuslular'ı, sizden daha büyük ve daha güçlü yedi ulusu– kovacak.


2 Tanrınız RAB bu ulusları elinize teslim ettiğinde, onları bozguna uğrattığınızda, tümünü yok etmelisiniz. Bu uluslarla antlaşma yapmayacaksınız, onlara acımayacaksınız.


3 Kız alıp vermeyeceksiniz. Kızlarınızı oğullarına vermeyeceksiniz; oğullarınıza da onlardan kız almayacaksınız.


4 Çünkü onlar oğullarınızı beni izlemekten saptıracak, başka ilahlara tapmalarına neden olacaklardır. O zaman RAB size öfkelenecek ve sizi çabucak yok edecek.


5 Onlara şöyle yapacaksınız: Sunaklarını yıkacak, dikili taşlarını parçalayacak, Aşera putlarını devirecek, öbür putlarını yakacaksınız.

6 “Siz Tanrınız RAB için kutsal bir halksınız. Tanrınız RAB, öz halkı olmanız için, yeryüzündeki bütün halkların arasından sizi seçti.
Seçkin kavmin babası;


7 RAB'bin sizi sevmesinin ve seçmesinin nedeni öbür halklardan daha kalabalık olduğunuzdan değil. Siz sayıca öbür halklardan azdınız.

Davut peygamberin zafer sonrası Allah'a ait emanetlerin olduğu Ahit Sandığı önünde ÇIPLAK Dansı


Davut peygamberin Eşcinselliği 

8 RAB size sevgisini göstermek ve atalarınıza ant içerek verdiği sözü yerine getirmek için güçlü eliyle sizi Mısır'dan çıkardı; köle olduğunuz ülkeden, Mısır Firavunu'nun elinden sizi kurtardı.

9 Tanrınız RAB'bin Tanrı olduğunu bilin. O güvenilir Tanrı'dır. Kendisini sevenlerin, buyruklarına uyanların bininci kuşağına kadar antlaşmasına bağlı kalır.

10 Kendisinden nefret edenlere ise üzerlerine yıkım göndererek karşılık verir. RAB kendisinden nefret edene karşılık vermekte gecikmeyecek.


11 Onun için, bugün size bildirdiğim buyruklara, kurallara, ilkelere uymaya dikkat edin.”

17 “ ‘Bu uluslar bizden daha güçlü. Onları nasıl kovabiliriz?’ diye düşünebilirsiniz.


18 Onlardan korkmayacaksınız. Tanrınız RAB'bin firavuna ve bütün Mısır'a yaptıklarını her zaman anımsayın.

20 Sizden gizlenerek sağ kalmış olanların üzerine, hepsi yok olana dek eşekarısı[a] gönderecek.


21 Onlardan yılmayacaksınız. Aranızda olan Tanrınız RAB ulu ve heybetli bir Tanrı'dır.


22 Bu ulusları önünüzden azar azar kovacak. Onları birden ortadan kaldıramazsınız. Yoksa çevrenizde yabanıl hayvanlar çoğalır.


23 Tanrınız RAB onları elinize teslim edecek ve hepsi yok oluncaya dek onları şaşkına çevirecek.


24 Krallarını elinize teslim edecek; adlarını göğün altından sileceksiniz. Onları yok edene dek kimse size karşı duramayacak.


25 İlahlarını simgeleyen putları yakacaksınız; üzerlerindeki altına, gümüşe göz dikmeyecek, bunları kendinize ayırmayacaksınız. Öyle ki, tuzağa düşmeyesiniz. Bu putlar Tanrınız RAB'bin gözünde iğrençtir.

26 Bu iğrenç şeyleri evinize getirmeyeceksiniz, yoksa siz de onlar gibi yok olursunuz. Onlardan çok nefret edecek, tiksineceksiniz; çünkü onlar yok olmaya mahkûmdur.”

Bu ilkelere sahip bir Yahudi, insanlığın en büyük düşmanı değil midir?

Yahudi olmayan insanlık ailesini yok etmek için Yahudileri yaratan Allah, Yahve, Elohim, Yerah, Terah adlı bu aciz tanrı paranoyak değil midir?


İnsanlık düşmanı Yahudi tanrısının insanlık düşmanı emirlerini derlemeye devam edelim;

Yasa'nın Tekrarı 8
Rab'bi Unutmayın

1 “Bugün size bildirdiğim buyruklara tam tamına uyun ki, yaşayasınız, çoğalasınız ve gidip RAB'bin atalarınıza ant içerek söz verdiği ülkeyi mülk edinesiniz.

2 Tanrınız RAB'bin sizi kırk yıl boyunca çölde dolaştırdığı uzun yolculuğu anımsayın! Buyruklarına uyup uymayacağınızı, amacınızın ne olduğunu öğrenmek için sizi sıkıntılara sokarak sınadı.


3 Sizi aç bırakarak sıkıntıya soktu. Sonra sizin de atalarınızın da bilmediği man ile sizi doyurdu. İnsanın yalnız ekmekle yaşamadığını, RAB'bin ağzından çıkan her sözle yaşadığını size öğretmek için yaptı bunu.

4 Kırk yıl ne giysileriniz eskidi, ne de ayaklarınız şişti.


5 Tanrınız RAB'bin, çocuğunu eğiten bir baba gibi, sizi nasıl eğittiğini anlayın.

6 “Onun için, Tanrınız RAB'bin buyruklarına uyun. Yollarında yürüyün, O'ndan korkun.


7 Tanrınız RAB sizi verimli bir ülkeye götürüyor. Öyle bir ülke ki, ırmakları, pınarları, derelerden tepelerden çıkan su kaynakları vardır;


8 buğdayı, arpası, üzümü, inciri, narı, zeytinyağı, balı vardır.


9 Sıkıntısız ekmek yiyebileceğiniz, hiçbir şeye gereksinim duymayacağınız bir ülkedir. Öyle bir ülke ki, kayaları demirdir, dağlarından bakır çıkarabilirsiniz.

10 “Yiyip doyunca, size verdiği verimli ülke için Tanrınız RAB'be övgüler sunun.

19 “Tanrınız RAB'bi unutur, başka ilahların ardınca giderseniz, onlara tapar, önlerinde yere kapanırsanız, bugün size açıkça belirtirim ki, tamamen yok olacaksınız.

20 RAB önünüzden ulusları yok ettiği gibi, sözüne kulak vermediğiniz için sizi de yok edecek.

Yasa'nın Tekrarı 9

1 “Ey İsrail, kulak ver! Bugün sizden daha büyük, daha güçlü ulusların topraklarını mülk edinmek için Şeria Irmağı'ndan geçeceksiniz. Onların kentleri büyük, surları göğe dek yükseliyor.


2 Bu güçlü, uzun boylu halk Anaklılar'dır. Onları biliyorsunuz. ‘Kim Anaklılar'a karşı durabilir?’ deyişini duydunuz.


3 Bilin ki, yakıp yok eden ateş olan Tanrınız RAB önünüzden gidecek. Onları ortadan kaldıracak, size boyun eğmelerini sağlayacak. Onları kovacaksınız, RAB'bin verdiği söz uyarınca bir çırpıda yok edeceksiniz.”

YASANIN TEKRARI KİTABI 11

22 “Uymanız için size bildirdiğim bu buyrukları eksiksiz yerine getirir, Tanrınız RAB'bi sever, yollarında yürür, O'na bağlı kalırsanız,


23 RAB bu ulusların tümünü önünüzden kovacak. Sizden daha büyük, daha güçlü ulusların topraklarını mülk edineceksiniz.


24 Ayak basacağınız her yer sizin olacak. Sınırlarınız çölden Lübnan'a, Fırat Irmağı'ndan Akdeniz'e kadar uzanacak.


25 Hiç kimse size karşı koyamayacak. Tanrınız RAB, size verdiği söz uyarınca, ayak basacağınız her yere dehşetinizi, korkunuzu saçacaktır.

Yasa'nın Tekrarı 12
12
Tek Tapınma Yeri

1 “Atalarınızın Tanrısı RAB'bin mülk edinmek için size verdiği ülkede yaşamınız boyunca uymanız gereken kurallar, ilkeler şunlardır:

2 Topraklarını alacağınız ulusların ilahlarına taptıkları yüksek dağlardaki, tepelerdeki, bol yapraklı her ağacın altındaki yerleri tümüyle yıkacaksınız.


3 Sunaklarını yıkacak, dikili taşlarını parçalayacak, Aşera putlarını yakacak, öbür putlarını parça parça edeceksiniz. İlahlarının adlarını oradan sileceksiniz.



16 Ancak kan yemeyeceksiniz. Kanı su gibi toprağa akıtacaksınız.

23 Ama kan yememeye dikkat edin. Çünkü ete can veren kandır. Etle birlikte canı yememelisiniz

YASANIN TEKRARI KİTABI 13

Kardeşi kardeşe, karıyı kocaya, çocukları ana babaya, aileyi akrabalarına düşman eden TAŞLAYARAK (RECM İLE) ÖLDÜRÜN AYETLERİ

6-7 “Öz kardeşin, oğlun, kızın, sevdiğin karın ya da en yakın dostun seni gizlice ayartmaya çalışır, senin ve atalarının önceden bilmediğiniz, dünyanın bir ucundan öbür ucuna dek uzakta, yakında, çevrenizde yaşayan halkların ilahları için, ‘Haydi gidelim, bu ilahlara tapalım’ derse,

8 ona uymayacak, onu dinlemeyeceksin. Ona acımayacak, sevecenlik göstermeyecek, onu korumayacaksın.

9 Onu kesinlikle öldüreceksin. Onu önce sen, sonra bütün halk taşa tutsun.

AYNI AYETLER KURAN'DA
TEVBE  SURESİ 

23. Ey iman edenler! Eğer küfrü imana tercih ederlerse, babalarınızı ve kardeşlerinizi bile dost edinmeyin. İçinizden kim onları dost edinirse, işte onlar, zalimlerin ta kendileridir.

24. De ki: "Eğer babalarınız, oğullarınız, kardeşleriniz, eşleriniz, aşiretiniz, kazandığınız mallar, kesada uğramasından korktuğunuz bir ticaret ve beğendiğiniz meskenler size Allah'tan, peygamberinden  ve O'nun yolunda cihattan daha sevgili ise, artık Allah'ın emri gelinceye kadar bekleyin! Allah, fasık topluluğu doğru yola erdirmez."

87. Onlar geride kalan (kadın ve çocuk)larla birlikte olmaya razı oldular ve kalpleri mühürlendi. Artık onlar anlamazlar.

88. Fakat peygamber ve beraberindeki mü'minler, mallarıyla, canlarıyla cihat ettiler. Bütün hayırlar işte bunlarındır. İşte bunlar kurtuluşa erenlerin ta kendileridir."

Kuran alıntısı burada bitti.
Yasanın Tekrarı 13'e devam;

10 Taşlayarak öldürün (Recm ederek) onu. Çünkü Mısır'dan, köle olduğunuz ülkeden sizi çıkaran Tanrınız RAB'den sizi saptırmaya çalıştı.
Haydi, bilmediğiniz başka ilahlara tapalım’ diyerek kentlerinde yaşayan halkı saptırdıklarını duyarsanız,

14 araştıracak, inceleyecek, iyice soruşturacaksınız. Duyduklarınız gerçekse ve bu iğrenç olayın aranızda yapıldığı kanıtlanırsa,

15 o kentte yaşayanları kesinlikle kılıçtan geçireceksiniz. Kenti yok edip orada yaşayan bütün halkı ve hayvanları kılıçtan geçireceksiniz.


Yasa'nın Tekrarı 15

Borçların Bağışlanacağı Yıl

1 “Her yedi yılın sonunda size borçlu olanları bağışlayacaksınız.

2 Borçları bağışlama işini şöyle yapacaksınız: Her alacaklı, komşusunun borcunu bağışlayacak. Borcun ödenmesi için komşusunu ya da kardeşini zorlamayacak. Çünkü RAB'bin borçları bağışlama yılı duyurulmuştur.

3 Yabancıdan borcunu alabilirsin. Ama İsrailli kardeşinin borcunu bağışlayacaksın.

4-5 “Aranızda yoksul kimse olmayacak.

BORÇ ALAN YÖNETİLİR AYETLERİ (İMF AYETİ😊)

6 Tanrınız RAB verdiği söz uyarınca sizi kutsayacak. Siz birçok ulusa ödünç vereceksiniz, ama siz ödünç almayacaksınız. Siz birçok ulusu yöneteceksiniz, ama onlar sizi yönetmeyecek.

Kölelere Yapılacak İşlem
(Çık.21:2-6)

12 “Eğer İbrani kardeşlerinizden bir erkek ya da kadın size satılırsa, altı yıl size kölelik edecek, yedinci yıl onu özgür bırakacaksınız.

13 Onu özgür bırakırken, eli boş göndermeyin.

14 Ona davarlarınızdan, tahılınızdan, şarabınızdan bol bol verin. Tanrınız RAB'bin sizi kutsadığı oranda ona vereceksiniz.


PEYGAMBERLER HAKKINDA
YASANIN TEKRARI KİTABI 18

15 Tanrınız RAB size aranızdan, kendi kardeşlerinizden benim gibi bir peygamber çıkaracak. Onu dinleyin.

19 Adıma konuşan peygamberin ilettiği sözleri dinlemeyeni ben cezalandıracağım.

21 “ ‘Bir sözün RAB'den olup olmadığını nasıl bilebiliriz?’ diye düşünebilirsiniz.


22 Eğer bir peygamber RAB'bin adına konuşur, ama konuştuğu söz yerine gelmez ya da gerçekleşmezse, o söz RAB'den değildir. Peygamber saygısızca konuşmuştur. Ondan korkmayın.”

YASANIN TEKRARI KİTABI 19

21 Acımayacaksınız: Cana can, göze göz, dişe diş, ele el, ayağa ayak.”

Yasa'nın Tekrarı 20
Savaşa Gidince DİN Adamının Görevi;

1 “Düşmanlarınızla savaşmaya gittiğinizde, atlar, savaş arabaları ve sizden daha kalabalık bir ordu görürseniz onlardan korkmayın. Sizi Mısır'dan çıkaran Tanrınız RAB sizinledir.


2 Savaşa başlamadan önce kâhin gelip askerlere seslenecek.


3 Onlara şöyle diyecek: ‘Ey İsrailliler, dinleyin! Bugün düşmanlarınızla savaşmaya gidiyorsunuz. Cesaretinizi yitirmeyin, korkmayın. Onlardan yılmayın, ürkmeyin.









4 Çünkü sizi zafere kavuşturmak üzere sizinle birlikte düşmanlarınıza karşı savaşmaya gelen Tanrınız RAB'dir.’

10 “Bir kente saldırmadan önce, kent halkına barış önerin.

11 Barış önerinizi benimser, kapılarını size açarlarsa, kentte yaşayanların tümü sizin için angaryasına çalışacak, size hizmet edecekler.


12 Ama barış önerinizi geri çevirir, sizinle savaşmak isterlerse, kenti kuşatın.


13 Tanrınız RAB kenti elinize teslim edince, orada yaşayan bütün erkekleri kılıçtan geçirin.


14 Kadınları, çocukları, hayvanları ve kentteki her şeyi yağmalayabilirsiniz. Tanrınız RAB'bin size verdiği düşman malını kullanabilirsiniz.


15 Yakınınızdaki uluslara ait olmayan sizden çok uzak kentlerin tümüne böyle davranacaksınız.

16 “Ancak Tanrınız RAB'bin miras olarak size vereceği bu halkların kentlerinde soluk alan hiçbir canlıyı yaşatmayacaksınız.


17 Tanrınız RAB'bin size buyurduğu gibi, onları –Hitit, Amor, Kenan, Periz, Hiv ve Yevus halklarını– tümüyle yok edeceksiniz.


18 Öyle ki, ilahlarına taparken yaptıkları iğrençliklere uymayı size öğretemesinler, siz de Tanrınız RAB'be karşı günah işlemeyesiniz.

SÖZ DİNLEMEYEN OĞULUN CEZASI RECM= TAŞLAYARAK ÖLDÜRMEK.
YASANIN TEKRARI KİTABI

21 Söz Dinlemez Oğul

18 “Eğer bir adamın dikbaşlı, başkaldıran, annesinin ve babasının sözünü dinlemeyen, onların tedibine aldırmayan bir oğlu varsa,


19 annesiyle babası onu tutup kent kapısında görev yapan kent ileri gelenlerine götürecekler.


20 Onlara şöyle diyecekler: ‘Oğlumuz dikbaşlı, başkaldıran bir çocuktur. Sözümüzü dinlemiyor. Savurgan ve içkicidir.’


21 Bunun üzerine kentin bütün erkekleri onu taşlayarak öldürecekler. Aranızdaki kötülüğü ortadan kaldıracaksınız. Bütün İsrailliler bunu duyup korkacaklar.”




Yeni evliye askerlik muafiyeti;

YASANIN TEKRARI KİTABI 24

5 “Yeni evli bir adam savaşa gitmeyecek, ona herhangi bir görev verilmeyecek. Bir yıl özgürce evinde kalıp karısını mutlu edecek.

(Sevgililer gününe neden olan ayet- A.Yavuz )

YASANIN TEKRARI KİTABI 27

Yahudi mülkü olan ülkede uygulamalar;

2 Şeria Irmağı'ndan Tanrınız RAB'bin size vereceği ülkeye geçince, büyük taşlar dikip kireçleyeceksiniz.


3 Atalarınızın Tanrısı RAB'bin size verdiği söz uyarınca O'nun size vereceği ülkeye, süt ve bal akan ülkeye girince, bu yasanın bütün sözlerini taşlara yazacaksınız.


4 Şeria Irmağı'ndan geçince, bugün size buyurduğum gibi, bu taşları Eval Dağı'na dikip kireçleyeceksiniz.


5 Orada Tanrınız RAB'be taşlardan bir sunak yapacaksınız. Bu taşlara demir alet uygulamayacaksınız.

22 “ ‘Annesinden ya da babasından olan kızkardeşiyle yatana lanet olsun!’
“Bütün halk, ‘Amin!’ diyecek.

23 “ ‘Kaynanasıyla yatana lanet olsun!’
“Bütün halk, ‘Amin!’ diyecek.

24 “ ‘Komşusunu gizlice öldürene lanet olsun!’
“Bütün halk, ‘Amin!’ diyecek.

25 “ ‘Suçsuz birini öldürmek için rüşvet alana lanet olsun!’
“Bütün halk, ‘Amin!’ diyecek.

Musa Peygamberi Allah Gömüyor.

YASANIN TEKRARI KİTABI 34

5 Böylece RAB'bin sözü uyarınca RAB'bin kulu Musa orada, Moav ülkesinde öldü.


6 RAB onu Moav ülkesinde, Beytpeor karşısındaki vadide gömdü. Bugün de mezarının nerede olduğunu kimse bilmiyor.

YEŞU 6;

21 Kadın erkek, genç yaşlı, küçük ve büyük baş hayvanlardan eşeklere dek, kentte ne kadar canlı varsa, hepsini kılıçtan geçirip yok ettiler.

YEŞU 9

24 İsrailliler Ay Kenti'nden çıkıp kendilerini kırsal alanlarda ve çölde kovalayanların hepsini kılıçtan geçirdikten sonra kente dönüp geri kalanları da kılıçtan geçirdiler.


25 O gün Ay halkının tümü öldürüldü. Öldürülenlerin toplamı, kadın erkek, on iki bin kişiydi.


26 Yeşu kentte yaşayanların tümü yok edilinceye dek pala tutan elini indirmedi.

YEŞU 10

16 Amorlu beş kral kaçıp Makkeda'daki bir mağarada gizlenmişlerdi.

20 Yeşu ve İsrailliler düşmanı çok ağır bir yenilgiye uğratıp tamamını yok ettiler.

29 Yeşu İsrail halkıyla birlikte Makkeda'dan Livna'nın üzerine yürüyüp kente saldırdı.


30 RAB kenti ve kralını İsrailliler'in eline teslim etti. Yeşu kentin bütün halkını kılıçtan geçirdi. Tek canlı bırakmadı. Kentin kralına da Eriha Kralı'na yaptığının aynısını yaptı.

31 Bundan sonra Yeşu İsrail halkıyla birlikte Livna'dan Lakiş üzerine yürüdü. Kentin karşısında ordugah kurup saldırıya geçti.


32 RAB Lakiş'i İsrailliler'in eline teslim etti. Yeşu ertesi gün kenti aldı. Livna'da yaptığı gibi, halkı ve kentteki bütün canlıları kılıçtan geçirdi.


33 Bu arada Gezer Kralı Horam Lakiş'e yardıma geldi. Yeşu onu ve ordusunu yenilgiye uğrattı; kimseyi sağ bırakmaksızın hepsini öldürdü.

34 İsrail halkıyla birlikte Lakiş'ten Eglon üzerine yürüyen Yeşu, kentin karşısında ordugah kurup saldırıya geçti.


35 Kenti aynı gün ele geçirdiler. Lakiş'te yaptığı gibi, halkı ve kentteki bütün canlıları o gün kılıçtan geçirip yok ettiler.

36 Ardından Yeşu İsrail halkıyla birlikte Eglon'dan Hevron üzerine yürüyüp saldırıya geçti.


37 Kenti aldılar, kralını, halkını ve köylerindeki bütün canlıları kılıçtan geçirdiler. Eglon'da yaptıkları gibi, herkesi öldürdüler; kimseyi sağ bırakmadılar.

38 Bundan sonra Yeşu İsrail halkıyla birlikte geri dönüp Devir'e saldırdı.


39 Kralıyla birlikte Devir'i ve köylerini alıp bütün halkı kılıçtan geçirdi; tek canlı bırakmadı, hepsini öldürdü. Hevron'a, Livna'ya ve kralına ne yaptıysa, Devir'e ve kralına da aynısını yaptı.

40 Böylece Yeşu dağlık bölge, Negev, Şefela ve dağ yamaçları dahil, bütün ülkeyi ele geçirip buralardaki kralların tümünü yenilgiye uğrattı. Hiç kimseyi esirgemedi. İsrail'in Tanrısı RAB'bin buyruğu uyarınca kimseyi sağ bırakmadı, hepsini öldürdü.


YEŞU 11

7 Böylece Yeşu bütün ordusuyla birlikte Merom suları kıyısındaki kralların üzerine beklenmedik bir anda yürüdü ve onlara saldırdı.


8 RAB onları İsrailliler'in eline teslim etti. Onları bozguna uğratan İsrailliler, kaçanları Büyük Sayda'ya, Misrefot-Mayim'e ve doğuda Mispe Vadisi'ne kadar kovalayıp öldürdüler; kimseyi sağ bırakmadılar.


9 Yeşu, RAB'bin kendisine buyurduğu gibi yaptı, atlarını sakatladı, savaş arabalarını ateşe verdi.

10 Yeşu bundan sonra geri dönüp Hasor'u ele geçirdi, Hasor Kralı'nı kılıçla öldürdü.

11 İsrailliler kentteki bütün canlıları kılıçtan geçirip yok ettiler. Soluk alan bir tek kişiyi esirgemediler. Ardından Yeşu Hasor'u ateşe verdi.


12 Böylece bütün bu kentlerle krallarını ele geçirdi. RAB'bin kulu Musa'nın buyruğu uyarınca hepsini kılıçtan geçirip yok etti.

23 RAB'bin Musa'ya söylediği gibi, Yeşu bütün ülkeyi ele geçirdi ve İsrail oymakları arasında mülk olarak bölüştürdü. Böylece savaş sona erdi, ülke barışa kavuştu."


Yahdi'den başka yaşayan kalmayınca BARIŞ geliyor.
Ne din ama?

HAKİMLER 1

23-24 Eski adı Luz olan Beytel Kenti hakkında bilgi toplamak için gönderdikleri casuslar kentten çıkan bir adam gördüler. Ona, “Kentin girişini bize gösterirsen, sana iyi davranırız” dediler.


25 Kentin girişini gösteren adamla ailesini serbest bıraktılar, kent halkını ise kılıçtan geçirdiler.

1 Samuel 15

7 Saul Havila'dan Mısır'ın doğusundaki Şur'a dek Amalekliler'i yenilgiye uğrattı.


8 Amalek Kralı Agak'ı sağ olarak yakaladı. Halkının tümünü de kılıçtan geçirdi.

1. Samuel 27

11 Davut, kendisiyle Gat'a kimseyi götürmemek için kadın erkek kimseyi sağ bırakmazdı. Çünkü, “Gat'a gidip, ‘Davut şöyle yaptı, böyle yaptı’ diyerek bize karşı bilgi aktarmasınlar” diye düşünürdü. Davut, Filist topraklarında yaşadığı sürece bu yöntemi uyguladı.

1. Samuel 30

17 Davut ertesi gün tan vaktinden akşama dek onları öldürdü. Develere binip kaçan dört yüz genç dışında içlerinden kurtulan olmadı.

2. Samuel 8

2 Moavlılar'ı da bozguna uğrattı. Onları yere yatırıp iple ölçtü. Ölçtüğü iki sırayı öldürdü, bir bütün sırayı sağ bıraktı. Moavlılar Davut'un haraç ödeyen köleleri oldular

6 Sonra Şam Aramlıları'nın ülkesine askeri birlikler yerleştirdi. Onlar da Davut'un haraç ödeyen köleleri oldular. RAB Davut'u gittiği her yerde zafere ulaştırdı.

7 Davut Hadadezer'in komutanlarının taşıdığı altın kalkanları alıp Yeruşalim'e götürdü.

13 Davut Tuz Vadisi'nde on sekiz bin Edomlu öldürüp dönünce üne kavuştu.
14 Edom'un her yanına askeri birlikler yerleştirdi. Edomlular'ın tümü Davut'un köleleri oldular. RAB Davut'u gittiği her yerde zafere ulaştırdı.

2. Samuel 12

29 Davut . askerlerini toplayıp Rabba Kenti'ne gitti, kente karşı savaşıp ele geçirdi.


30 Ammon Kralı'nın[b] başındaki tacı aldı. Değerli taşlarla süslü, ağırlığı bir talant[c] altını bulan tacı Davut'un başına koydular. Davut kentten çok miktarda mal yağmalayıp götürdü.


31 Orada yaşayan halkı dışarı çıkarıp testereyle, demir kazma ve baltayla yapılan işlerde, tuğla yapımında çalıştırdı.

DAVUT PEYGAMBER VE KRİŞNA ÇIPLAK DANS İBADETLERİ

#DAVUT PEYGAMBER VE KRİŞNA ÇIPLAK DANS İBADETLERİ.

Eski Ahit ve
Davut'un Dansı 
başlıklı çalışma

Tevrat ve halkı Yahudilerin Şiva dinine ibadet ettiklerini savunan Hintli ilahiyat araştırmacılarılarının Sabilik, İbrahim dini, Adem, Hava, Habil, Kabil, Şit, Nuh, Musa, İsa, Allah-Om bağlantısı, namaz, oruç, ramazan, Kurban ritüelleri, Kabe-Lingam bağları hakkında çok sayıda tespitlerini geçmiş yazılarımda dilimize çevirdim.

Tevrat kitabının köklerinin de Şiva mezhebi Sabilik din kitapları olduğuna dair çok sayıda bağlantıyı, Tevratta geçen Şiva adları dahil dilimize çevirdim.


Ama, internette Yahudilerin böyle bağlantı olmadığını, ŞİVA=7 demektir derken yine itirafta bulunduklarını da tespit ettim.

Çünkü Necm süresi 49'da geçen, Şira yıldızının da Büyük köpek takımyıldızının en patlağı olan Siriüs olması yanında, çıplak gözle 7 yıldızı göründüğünden 7 kandilli Süreyya olarak da anılır, ilk 7 tanrı, 7 gezegen, yedi mumlu Yahudi kandili,  7 tepeli şehirlerin kaynağını bilmeyen yok. Şiva için de 7, 70 sayıları tespit edilmiştir.
Tanrı Şiva Karmasının
7 Yasası. Yaşamınızı
değiştirecek 7 ilke
.

Tevrat peygamber kralı Davut'un, tanrıları dans, çalgı, saz, söz sanatlarındaki ustalığı ile etkileyip TANRILAR ARASINA karışan Hint insan tanrısı Krişna'ya benzer davranışlarını bize vermektedir.
Çıplak dansçı 
Tanrı Krişna



DAVUT RABBİN ÖNÜNDE ÇIPLAK DANS EDİYOR!

Tevrat 2. Samuel 6

5-Bu arada Davut'la bütün İsrail halkı da RAB'bin önünde lir, çenk, tef, çıngırak ve ziller eşliğinde ezgiler okuyarak var güçleriyle[a] bu olayı kutluyorlardı.
Tevrat, İncil
araştırmacıları
Çıplak Dansçı Davut konusunda
kitap yazmış adı;
KRAL DAVUT'UN ÇIPLAK
DANSI Yazarı;
Allan Russel



14-Keten efod kuşanmış Davut, RAB'bin önünde var gücüyle oynuyordu.

15 Davut'la bütün İsrail halkı, sevinç naraları ve boru sesi eşliğinde RAB'bin Sandığı'nı getiriyorlardı.
Çıplak Dansla İbadet nasıl yapılır? Adlı bir çalışmada Kral Davut peygamber başında
 Tacı ile temsil edilmiş.

16 RAB'bin Sandığı Davut Kenti'ne varınca, Saul'un kızı Mikal pencereden baktı. RAB'bin önünde oynayıp zıplayan Kral Davut'u görünce, onu küçümsedi.

20 Davut ailesini kutsamak için eve döndüğünde, Saul'un kızı Mikal onu karşılamaya çıktı. Davut'a şöyle dedi: “İsrail Kralı bugün ne güzel bir ün kazandırdı kendine! Değersiz biri gibi, kullarının cariyeleri önünde soyundun.”

21 Davut, “Baban ve bütün soyu yerine beni seçen ve halkı İsrail'e önder atayan RAB'bin önünde oynadım!” diye karşılık verdi, “Evet, RAB'bin önünde oynayacağım ."

Verdiğim örneklerin Yahudilerin Şiva dini ibadetçileri olduklarına yeterli kanıt olduğuna inanıyorum.
Merak eden kendisi de araştırabilir.

Takdir sizindir 
Alaeddin Yavuz 

DAVUT PEYGAMBER VE SAUL OĞLU YONATAN AŞKI

DAVUT PEYGAMBER VE KRAL SAUL OĞLU YONATAN AŞKI.

Yahudi tanrısı Yahve tarafından seçilip afaroz edilen Yahudi kabile reislerine peygamber diyoruz. 

Yahudiler asla bağımsız devlet olamadıkları için kralları da hiç olmadı.

İbrahim, Irak Ur şehrinden göç edip Urfa Harran Sabi Ay Tanrısı Sin tapınağına bağlı, Nebati Aramilerinin babasıydı. Yahudiler onu çaldılar. Ötekileri tarihi olayları, bölgedeki egemenlerin değişmeleri ile kıyasladıkça bir çok gerçek ortaya çıkacaktır.

Musa'ya indiğine inanılan ilk 5 kitaptan Erkek Eşcinselliğini yasaklayan ayet;

Levililer 20;
13-"Bir erkek başka bir erkekle cinsel ilişki kurarsa, ikisi de iğrençlik etmiş olur. Kesinlikle öldürülecekler. Ölümü hak etmişlerdir."

1.Samuel 18


1-Saul'la Davut'un konuşması sona erdiğinde, Saul oğlu Yonatan'ın yüreği Davut'a bağlandı. Yonatan onu canı gibi sevdi.

2 O günden sonra Saul Davut'u yanında tuttu ve babasının evine dönmesine izin vermedi.

1. Samuel 20;

30-Saul Yonatan'a öfkelenerek, “Seni sapık ve dikbaşlı kadının oğlu!” diye bağırdı, “İşay'ın oğlunu desteklediğini bilmiyor muyum? Bu kendin için de, seni doğuran annen için de utanç verici."
YAHUDİ VE
Hıristiyan dünyasının 
en çok tartışılan ayetidir
Çünkü Musa'ya veril-
diğine inanılan ilk
5 kitapta erkek eşcinselliği
Yasaktır.
Diğer yandan, Saul, kabile
Tanrıları Yahve/Allah'ın
Davut'u kral yapacağını
biliyor, Davut yaşadıkça 
Yonatan kral olamayacak-
tır. Yonatan ise buna önem
vermeyerek babasını
delirtmektedir. Yaptığının
annesini bile utanca boğacak 
SAPIKLIK olduğunu söylüyor.
Buna kral olamaması dahil.



32 Yonatan babası Saul'a, “Neden ölmeli? Ne yaptı ki?” diye karşılık verdi.


33 Ama Saul Yonatan'ı öldürmek amacıyla mızrağını ona fırlattı."

34 Büyük bir öfkeyle sofradan kalktı ve oruç ayının ikinci günü hiç yemek yemedi. Babasının Davut'u böyle aşağılamasına üzüldü."


Babası, oğlu kral olamayacak diye üzüntüden oğlunu öldürecek hale gelmiş, oğlu ise aşkına babasının yaptığı kötülüğün derdinde. DAVUT yaşarsa Yonatan kral olamıyor. Bunu göremeyen sadece aşık YONATAN.

Davut'un Kral olması demek, YAHUDİ Krallığının Yakup peygamber soyundan alınması demek olduğuna bakarak, olayın öneminin büyüklüğü daha iyi anlaşılabilir.

Bir g.t uğruna 1000 yıllık Yahudi Krallık geleneği yıkılıyor.
Davut Yonatan'ı seviyor mu?
Bu soruya Davut'un ağıtına bakarak değil, en az iki kez kendi güvenliği için Davut'un Yonatan'la anlaşma yaptığını hatırlarsak, Davut "çıkar ummayan, samimi aşık" tipi olmadığına kolayca karar veririz.
1.Samuel 20;
8-Sana gelince, bana yardım et; çünkü RAB'bin önünde benimle antlaşma yaptın. Suçluysam, beni sen öldür! Neden beni babana teslim edesin?”
16-Yonatan Davut soyuyla bir antlaşma yaptı ve, “RAB Davut'un düşmanlarını cezalandırsın” dedi."

Böylece, babası Saul ile kendisinin ölümüne dua etmiş oldu.

Davut'un Kral Saul ve oğlu Yonatan'a yaktığı ağıt'tan;

2. Samuel 1 Kitabı

26 Senin için üzgünüm, kardeşim Yonatan.

Benim için çok değerliydin.

Sevgin KADIN sevgisinden daha üstündü."

41 Uşak gider gitmez, Davut taşın güney yanından ayağa kalktı ve yüzüstü yere kapanarak üç kez eğildi. İki arkadaş birbirlerini öpüp ağladılar; ancak Davut daha çok ağladı."

Tevrat, gerçekte asla bağımsız olmamış İsrail hayali devletinin kabile reislerini bazen de Davut adıyla Pers kralı Daryus'u, Süleyman egemenliği ile de Babil ve Asur'u feth edince kendi tanrısı Ahura Mazda'yı kızdırmaktan çekinmeyip, bu milletlerin tanrılarına da secde eden, köleliği kaldıran oğlu Büyük Krus'u yazar. Ardından Grek İskender egemenliğine girince Davut'u kaplumbağa bağırsağından yaptığı lir ile tanrılar meclisini uyutup peygamber olan, çaldığı ezgiler ile hastaları tedavi eden hileci tanrı Hermes karakterine de sokar. 

Tevrat ve diğer din kitapları nice hileler, kelime oyunları, cinsel sapkınlıklar üstüne kurulmuştur, inceleyen anlayabilir.
Yeryüzünde dünya çapında yayılmış köle toplum dini yoktur. Çünkü, yaygın her din kitabı bir imparatorluk devlet düzenidir. 

Takdir beyni olanındır.

Alaeddin Yavuz