"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

23 Eylül 2023 Cumartesi

ZOMBİ KUŞAĞI'NIN HAYRINI GÖRÜN.

Zombi Kuşağı'nın Hayrını Görün.

Yazmayayım, bundan kusur kalayım dedim, duramadım.


Herkes Atatürk resmini kullanarak Atatürk'e hakaret eden ve kamuoyu baskısı ile tutuklanan 17 yaşındaki gençi tartışıyor.

Yok tutuklanması, yaşı küçük diye yanlışmış. Aşırı tepki verilmiş. Hata yapmışmış...

12 yaşında, RTE seçim otobüsüne taş atan, RTE resmine bıyık yapan, sosyal medyada arkadaş arasında küfür eden daha küçük yasta çocuklar tutuklanınca bu gazetecilerin(!?) hiç biri GIK demedi.

Bir sanatçımız prova çalışmasında arkadaşına söylediği söz yüzünden evinden alınıp 3 gün tutuklu kalmadı mı? Aylarca linç edilmedi mi?



Koca koca profesörlerimiz, "Arap gelenekleri İslâm dini değildir, ayrı yorumlanmalıdır" dedi diye yurt dışına sığınmak zorunda kalmadı mı?

Bunlar gibi binlerce örnek yaşanırken ortada yoktunuz.

Neredeydiniz?

21 yıllık Akp ihanet örgütünün kurduğu, "tarihine, atasına insanı küfür ettiren eğitimin ürünüdür bu çocuk."

Bu çocugun geri dönüşümü yok.


Vatandaşlıktan çıkaralım diyen olmuş.

Önce Tbmm partilerinden başlanmali değil mi?

Bu zihniyetin eğitim kurumlarında 21 yıldır öğretilmesine bunlar destek verdiler.

İşte, iç savaş çıkaracak, Zombi Kuşağı bu nesil.

Alın hayrını görün.

Çocuğun sucu yok, vatan hainlerine devleti teslim eden geçmiş bürokrasiden, bunlara oy verenlere kadar suç ortağıdır herkes.

Bundan sonra böyle olaylar çoğalacak ve ölen ölecek, kalan kalacak.

Kıyılmaz mallar yağmalanacak..

Tırsıklığımız ile biz yarattık bu kâbusu.

Alaeddin Yavuz 

22 Eylül 2023 Cuma

#2023 RTE ANAYASASI DA NE OLUYOR?

 RTE 2023 ANAYASASI DA NE OLUYOR?


Küresel Sermayenin iktidar ve muhalif tvlerinin uzun süredir konuk etmediği Ümit Kocasakal hocayı, Cine1tv Hande Karacasu hanım konuk etti.



Uzun bir anayasa bilgilendirmesi, yorum dinledim.

Anayasalar, devlet kurulurken yapılır.

Yeniden devlet üstüne devlet mi kuruluyor? Diye sordu Ümit hoca.

Bilgilerini sundu.

Aklımda kalanlara biraz da ben ekleyerek aşağıdaki tespitleri yapma gereği duydum.

1921 anayasası, devlet kurmak için birleşen farklı Osmsnlı tebaalarının uyum anlaşmasıydı.



1924 anayasası, kurulan devletin demokratik, laik, sosyal, eşitlikçi, bütün tebaaların eşit sayıldığı, köleliğin, angaryanın kaldırıldığı, herkese eşit eğitim, sağlık, torpilsiz iş, ismi hizmeti hakları veren çağın ilerisinde bir anayasadır.

İşbirlikçi, gerici, Müslüman görünen gayri müslim isyanları, Atatürk ölümü sonrası devletin bu isyancılar idaresine girmesi yüzünden uygulanamadı. Türkler hariç herkes devlette görev aldı, zengin oldu. Hala Türklerin en sefil köle halk olduğu bir ülkedir.

1961 anayasası; 1946'da 2. Dünya Savaşını kazanan ABD ve kurduğu Haçlı NATO işgaline savasmadan teslim olan ülkemizin kurtulusu adına yapılmıştır.



1982 anayasası; AB-D VE NATO ÇETESİ tarafından Atatürk laik, demokratik, sosyal hukuk devletinin aşamalı olarak ORTA ÇAĞ monarşik hilafet rejimine geçilmesini saglsmsk, devleti bölmek, halkını iç savaş ve terör ile soykırıma uğratmak için yapıldı.

2023 RTE anayasası; 1982 Anayasasındaki hedefleri gerçekleştirmek için AB-D VE NATO ÇETESİ MEMURU Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmakla görevli olduğu gerici, bölücü anayasa olacaktır.

Biraz da yasal terimleri açalım.

Eşitlik; eşit eğitim, sağlık hizmetleri nedir bilmeyen, pazarda satılan çocuk, ergen, kadın, erkek kölelerin esit VATANDAŞ halk sayılmaları,

Millet; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ifadesindeki millet, devlete vatandaşlık bağı ile bağlı özgür halka denir.

Köle ve cariye kurumlarınedir gibi terimler ne yazık ki 100 yıl sonra bile genel olarak anlaşılmış değildir. Oysa bunların hepsi eşit vatandaş sayıldı, kölelik bir yasa maddesi ile, herkesin onayı ile bitti.

Ben biraz kölelik nedir, açıklayayım;

Kölelik kurumu; savaş esirleri olan asker, işgal edilen ülkenin sivil halkı, işgal eden ülkenin vatandaşlarına ücretsiz olarak çalışması, fuhuş dahil her işe itirazsız onay vermesi, aksi halde öldürüldüğünde, sahibinin hiç bir sorumluluğunun olmamasıdır. Süt emen yeni doğan köleden doğan bebek de köledir. Sahibi her şey yapabilir.

Bunun yanında, bir devletin özgür vatandaşları da işledikleri veya işlemekle itham edilip, aksini ispat edemedikleri suçları yüzünden ailece köleliğe mahkûm edilebilir.

Hindu dini rejiminde 28 çeşit, Roma hukukunda 8 çeşit kölelik vardır.

Cariye, Araplar kadın kölelere cariye derler


Eşit Vatandaşlık; Köleliğin yasaklanması, devletin kralı, cumhurbaşkanı gibi yüksek mevki sahibi ile sokakta evsiz bir fakirin hukuk önünde eşit olmasıdır.


Eşit Kamu Hizmetlerinden Yararlanma: Eğitim, sağlık, sosyal yardımlar, sosyal tesisler, ismi ya açık alanlardan deniz, orman, park gibi yerlerden ücretsiz eşit yararlanma hakkı.

Vatandas; Vatandaşlık bağı ile devlete bağlı her insan vatandaştır.

Seçmen; Devleti idare edecek hükümeti seçebilmek için oy kullanma şartlarına sahip olan herkes.

Millet; Devleti kuran, ölmüş, devletin yaşayan vatandaşı olan ve ileride doğacak olan vatandaşları içeren kavramdır.



Hükümet ; Devletin anayasası ile belirtilmiş veya geleneklere göre herkesçe bilinen yapısını korumak, vatandaşları yasalar ile korumak ve askerlik, vergi, memuriyet, ticaret gibi vatandaşlık görevlerini yapmaya ikna etmek, teşvik etmek, her bir vatandaşın kimseye muhtaç kalmadan onuru, şerefi ile yaşaması için önlemleri almak...

Hükümetler ASLA DEVLET DEĞİLDİR. 
Devlet olduğunu iddia ederse, devlet el koymuş çektedir. Halkın devirme hakkı vardır.

Devlet; Yeryüzünde bir arazi parçası üzerinde, siyasî sınırları halkının kanıyla belirlenmiş, komşu devletlerce tanınmış, yaşayan halkı olan, ve o halktan seçilmiş siyasî, idari, kurum ve kuruluşları bulunan yapılanmadır.

Devlet 100 yaşında olduğuna göre, 2023 RTE anayasası sizce neyi temsil edecek?

Yabancı devletler korumasında devleti işgal edip, " Ben çok oy aldım, millet benim, istediğimi yaparım" derse, hukuku çiğnemiş olur.
Tayyip Erdoğan, oy kullanma yaşına gelmiş, 17 milyon da ülkemize doldurduğu yabancı uyruklu göçmenleri vatandaşlık vererek seçmen yaptığı seçmenlerden %51 oy almıştır.



Türkiye Cumhuriyeti devletinin gerçek vatandaşlarının çoğu kendisine oy vermemistir.
Bu seçmen olmayan ama VATANDAŞ olan gerçek halkımızı ve onların kararını temsil etmiyor.

RTE hükümeti ve muhalefet de onun ortaklarıdır.
Devlet ve milletin iradesi işgal altındadır.

Kendileri için plan yapmayan milletler, başkalarının yapıp dayattığı planlara razı olurlar.
Ya direnin, ya da razı olun.

Alaeddin Yavuz.

19 Eylül 2023 Salı

#RTE BÜTÜN DEMOKRASİ ÜNİTELERİMİZİ YOK EDİYOR

SARAYLI RTE ÜMİTSİZLİK SEMBOLÜ OLDU.


Demokrasi AMAÇ değil ARAÇTIR diyen, Atatürk ve cumhuriyetine kin güden, onu yıkmak için örgüt kurmaktan, bunu eşinin belki de dedelerinin 19.YY'DA Gürcistan Bagata'ya sığınmadan önceki memleketi olabilecek Siirt'te, 1997'de yaptığı konuşma yüzünden ömür boyu siyaset yasağı ve hapis cezası alan, 1999'da AGİT( OSCE) toplantısı için ülkemize gelen ABD başkanı Bill Clinton'un talimatıyla Çorum cezaevinden Vize'ye nakil edilen, bu toplantıdan sonra gelen ABD Deniz Kuvvetleri Komutanı (Bill Clinton son dönemi) Oramiral James Mc Loy'un talimatiyla serbest bırakıldığına tanık

olduğum, 2003'de de ABD istekleriyle Deniz Baykal destekleriyle siyasî yasağı kaldırılan RTE, 21 yıldır iktidar borcunu, atalarının yeminlerini tutabilmek için, Osmanlı'nın devamı olarak en ünlü Cihat Subayı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti devletinin 80 yıllık tüm taşınmaz mallarının, sanayi, tarım kurum ve kuruluşlarının YABANCILARA satılması, ülkemizde sanayi, tarım, hayvancılık üretimini yok etmesi, Anayasa, ve ondan doğan yasalar bütününü yok sayıp, AB-D VE NATO ÇETESİ ile kendi siyasî ve ekonomik çıkarlarına uygun kararlar vererek YASA DIŞI DEVLET kurması ile halkımızı cehalete, sefalete, açlığa mahkum etmiş olması, eğitimi, askeri, emniyet, yargı kurumlarını kendine bağlaması, muhaliflerine sosyal medya paylaşımcıları, 10 yaş altı cocuklar ile 60-80 yaş üstü emekliler dahil hapis, tazminat cezalarına mahkûm etmesi YIKIM MÜHENDİSLİĞİ BAŞARISIDIR.



100'üncü yılında Osmanlı'nın son kalıntısı Türkiye Cumhuriyetinin anayasal, yasal, bürokratik, ekonomik, eğitim, sosyal yaşam her alan da tasfiye edilerek, NATO ve A.B dışına devleti iterek Orta Çağ Şeriat devletine dönüştürme görevini de başarmıştır.




Bir kaç gün önce ABD gezisine çıkarken de bu hedeflerini halka açıkça söylemiştir;

Türkiye Cumhuriyeti devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes TÜRK'TÜR diyerek 36 etnik farklılığı BİRLEŞTİREN ANAYASA yerine, ETNİK ÇEŞİTLİLİK ilkesini temel alan BÖLUCÜ, YIKICI ANAYASA için;

1-Milletin çeşitliliğini yansıtan bir anayasa yapalım...

Atatürk sonrası 12.5 1939' da Ingiliz, 1947 NATO başvurusu ile Amerikan kolonisi, 1960 darbesi sonrası yapılan en demokratik 1961 Anayasası, AB-D VE NATO ÇETESİ baskıları ile 1971 muhtırası, 1980 cuntası, 03 Kasım 2002 Akp hükümeti ile askıya alınmaya başlanan faşist bir kimliğe büründürülmüş olsa da, A.B baskıları ile demokratik içerikler barındırabilen 1982 Anayasası, 21 yıldır sayısız değişiklikler, 12 Eylül 2010 ve 2016 anayasa değişiklikleri yaparak kendini TEK ADAM ilan eden RTE'nin uygulamalarından iyiydi.

Bunun içinde de A.B baskıları ile korunan ama, uygulanmadığı için Ruhu diyebileceğiniz bu madderi de yok edecek son darbe de devleti A.B dışına itecek eylemdi.

O da;

2- Gerekirse AB ile yolları ayırabiliriz... açıklamasıydı. O da yapıldı.

George Walker Junior Bush'un dış işleri bakanı ve ev hizmetçisi olan gündüz feneri bayan Condoleza Rice hanımın soyadı gibi pirinç tanelerine benzeyen Büyük Ortadoğu ve Genişletilmiş Kuzey Afrika Projesi maddelerine göre haritası ve anayasal düzenleri değişecek olan 22 devletten birisi de ülkemizdi.

Böyle bir değişim için de devletimizin, Demokratok rejimden ŞERİAT REJİMİNE, A.B kapısında sığıntı olarak koruduğu az çok demokratik yapısından kurtulmak için de A.B üyeliği dışına itilmemiz gerekiyordu.

Böylece şu anda sürmekte olan yeni Soğuk Savaş Avrasya, Şangay, Bricks blogları ile AB-D VE NATO ÇETESİ savaşları bahanesiyle TERÖRİST ilan edilerek, devletimiz bu küresel çetece işgal edilerek Büyük İsrail Köle devleti kurulabilecektir.



1860'tan 1925'e kadar süren Süryani, Yezidi Siirt, Btlis, Urfa, Gürcü, Ermeni isyanları ile Osmanlı ve devamı Türkiye Cumhuriyetini yıkmak için edilen Dersim, Şeyh Sait yeminleri tutulmuş olacaktır.

İsrailli siyasal bilimci Amicam Nahmani ile 1965'den beri Fetö ve Alpaslan Türkeş Ermenileri ile Büyük Türk Yunan imparatorluğu projesine hizmet ettiğini yazan Yunanlı siyasal bilimci profesör Dimtri Kitsikis'in hayalleri olmasa da Davudi Musevi Hıristiyan olan Gürcistan, Kuzey ve Güney Azerbaycan, Doğu-Batı Ermenistan, Pontus, İslâm Kürdistan'ı projeleri ile bölünme ve Büyük İsrail projesinde birleşmiş bir projeye yol açılmıştır.



Atatürk cumhuriyetinin kazanımlarının korunması, daha iyi demokratik, laik, sosyal devlet hayallerimiz için RTE Ümitsizlik Kaynağıdır.

AB-D VE NATO ÇETESİ olmadan, Atatürk'ün yaptığı gibi, tüm Avrupa'da bile uygulamaya geçmemiş Fransız devrim yasalarının, Isviçre medeni hukukunun, Alman ceza hukukunun benimsenmesine benzer, bölücü değil birleştirici, gerici değil ilerici, dogmacı değil, akılcı, bilimsel çagdaş bir anayasa yapmamıza kim engel olabilir?

Akp ve saray sakini RTE bunu yapsın  bütün halkımız Akp'de birleşir.
Ne PKK ne terör kalır.
ÇOK MU ZOR?
AB-D VE NATO ÇETESİ izin vermez, sizi döver mi?


Alaeddin Yavuz.