"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

8 Ocak 2022 Cumartesi

AKP YEDİ KOCALI HÜRMÜZ HÜKÜMETİ

YEDİ KOCALI HÜRMÜZ HÜKÜMETİ!!!

AKP GİDERSE KOALİSYON GELİR KORKUSU BOŞTUR.

ÇÜNKÜ AKP, ZATEN KOALİSYONDUR, 7 KOCALI HÜRMÜZ HÜKÜMETİDİR.







Takdir sizindir.

Alaeddin Yavuz 



DEMOKRASİLERDE SİYASAL İKTİDARLAR EFENDİ DEĞİL HİZMETKARDIR

 SİYASİ İKTİDARLAR HİZMETKARDIRLAR, SALTANAT SAHİPLERİ DEĞİLLERDİR.



Onlara krallık payesi verilemez.

Krallıkların büyük mücadeleler ile yıkılmalarından sonra kurulmuş, özgürlükçü, eşitlikçi, parlamenter demokratik ülkelerde, yasalara uygun olarak kurulmuş siyasal partiler, "devletin mali, askeri, teknolojik, siyasî güçlenmesine, yol, su, köprü, tünel, eğitim, sağlık, fabrikalar açma, ucuz gıda,giyim, barınak temini, çağdaş eğitim, hukuka dayalı adalet, milli gelirden pay alan gelir sağlayan istihdam gibi halkın zenginliğinin artmasına yönelik DAHA İYİ HİZMET VERME iddialarıyla kurulurlar.

Seçilince de bunları devletin, milletin parasını kullanarak yerine getirmek zorundadırlar.

Bu hizmetleri için saltanat isteme hakları yoktur.


Hizmetlerine karşılık saltanat, ayrıcalık isteyen, halkın oyunu, güvenini istismar etmiş vatan haini, halk düşmanı olur.

DEVLETİN PARASINI, KENDİLERİNE YANDAŞ SEÇMEN SATIN ALMA, SALTANAT KURMAK İÇİN SİLAHLI ŞAHSİ ÖRGÜT KURMAK İÇİN HARCAYAMAZ, DEVLETİN PARASINI ŞAHSI, AİLESİ, YANDAŞLARINA DAĞITAMAZ, BAĞIŞLAYAMAZ, DÜZMECE TİCARİ OYUNLARLA DEVİR EDEMEZ VE KAMU HİZMETLERİ DIŞINDA HAZİNEYİ KULLANAMAZ.


YABANCI DEVLETLERLE, ÜLKE İÇİNDEKİ ÇIKAR GRUPLARI İLE İŞBİRLİĞİ YAPARAK SALTANAT SÜREMEZ.

AKSİ HALDE HALKA İSYAN ETME HAKKI DOĞAR, SONUCUNDA HALKÇA, VATANA İHANETTEN YARGILANMALIDIR.

HİZMETLERİNİ ÖNE SÜREREK HALKA LÜTUFTA BULUNMUŞ GİBİ ÖVÜNEMEZLER, KARŞILIK BEKLEYEMEZLER, ÇÜNKÜ CEPLERİNDEN YAPMAMIŞ, VAAT ETTİKLERİ GÖREVLERİNİ YAPMIŞLARDIR.


Onların bu isteklerine OLUR diyen, daha iyi hizmet verecek başkalarının seçilmesine karşı çıkan,engel olan İKTİDAR KÖLELİĞİ VE KÖPEKLİĞİ YAPAN halk, devletin parasıyla kendisini satın almış siyasinin MALI olmuş, özgürlüğünü, demokratik haklarını satmış, başkalarının da özgürlüklerini tehlikeye attıkları için de GERİ ZEKALIDIR, VATAN HAİNİDİR,REJİM DÜŞMANIDIR.


Bunların ŞİKAYET HAKLARI YOKTUR.

Halka, devlete hizmetkâr olmak için seçilmiş siyasiler, halkın tepkisi halinde ÇEKİP GİDEREK, hizmetkâr olduklarını göstermiş olurlar.

Aksi halde hileyle devleti ele geçirmiş, ihanet etmişlerdir.

Böyle şartlarda halka isyan edip hükümeti devirme, yargılama, mahkum etme görevi doğar.
İsyan etmeyen halk, köleliği hazmetmiştir. 

Takdir, apış arasından çok başındaki beyni kullananlarındır.

Alaeddin Yavuz.