"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

16 Ekim 2021 Cumartesi

IŞİD SADECE YEZİDİLERİ Mİ EZDİ?

 IŞİD'İN YEZİDİ CARİYELERİ


Bazen youtube videolarında bazen de az önce Voice Of America,BBC, Euronews kanallarında IŞİD'den kurtarılmış ve bir yolunu bulup kaçmış, serbest bırakılmış Ezidi cariyelerin insan

lık dışı, aşağılanmış hikayeleri işleniyor. 

İnsan olarak üzülmemek elde değil. Taliban, El Kaide, IŞİD, gibi karbon kopya terör örgütlerinin hepsi Yahudi, Musevi, Ortodoks Hristiyanlardan oluşmuş kadrolara sahip.

İçlerinde Müslüman, Türk de var. Ama bu örgütler yalnız Ezidi kız çocukları ve kadınlara değil, Müslüman, Türk, Hristiyanlara da aynı işkenceleri yaşattılar.

Yıllarca Cihatçı ilan edilen bu suç örgütlerine her Müslüman ülkeden gönüllü genç kız ve kadınlar cennet hayaliyle bunlara katıldılar. Hepsinin üstünden geçmeyen kalmadı. Fahişelerden aşağı durumlarda yaşadılar.

En çok sesi çıkanlar da Ezidiler. Oysa Ezidiler Haçlı seferlerinden beri Haçlı ordularının işbirlikçileri oldular. Müslüman komşularını sattılar. Haçlılarla birlikte yağmaladılar, canlar aldılar.

1768'den 1925 Şeyh Sait, Pontus isyanlarına kadar Osmanlı ve cumhuriyete düşmanlık ettiler. Bu sürede Rusya idaresine girmiş Kafkasya, Gürcistan, Ermenistan topraklarına sığındılar. 
2003 Gürcistan Azınlık Raporunda Yezidiler ve süryanileri Avrupa Parlamentosuna bildiren Gürcistan resmi raporunun Türkçe bölümleri.


Buralarda da hizmet ettikleri HAÇLILAR onları barındırmadı, özellikle Türk, Müslüman coğrafyalarına sürdüler. Gürcistan, Ermenistan azınlık raporları böyle yazıyor, defalarca paylaştım.

11 Eylül 2001 İkiz Kule tezgahı ile başlayan yüzyılın ilk HAÇLI seferinde Irak işgalinde Amerikan yanlısı oldular ama, Haçlı El Kaide, IŞİD tarafından hak etmedikleri şekilde öldürüldüler, malları, kadınları, çocukları yağmalandı.

Ama bu arada Türkiye'yi de AKP ile yağmaladılar ve yağma halen sürüyor.

Haçlı AB-D ülkeleri de bunlardan seçip aldığı bir kaç mağdureyi KÖTÜ RADİKAL MÜSLÜMAN IŞİD'den kurtarıp sağladığı imkanları görsel, yazılı basın ile işleyerek, ne kadar adaletli ülkeler olduklarını aptal beyinlere kazıyorlar.

Emperyalizme hiç bir baskı görmedikleri halde devlet olma hayaliyle 800 yıldır kölelik eden Doğu Kiliseleri Hristiyanları ve Musevileri de onlardan pek de iyi durumda değiller.

Ama en çok istismara uğrayan Yezidiler, Gürcistan, Ermenistan'da "KÜRT DEĞİL, EZDİYİZ" derken, Taşnak PKK içinde birden KÜRT olup Türkiye'den toprak, tazminat isteyerek hâlâ köleliğe devam ediyorlar.

Başlarına gelen az bile, beter olsunlar demekten başka elden ne gelir ki?

Özgürlüğün en büyük düşmanı, köleliği özgürlük sanan sadık köleler değil midir?

Yezidiler ve ortakları tam böyle köleler olduklarını görmedikçe, emperyalist işgalciler burada kalmaya devam edeceklerdir.

Okullarından koparılıp evlilik, cariyelik, uşaklık, marabalığa mahkûm edilen çocukların, asla onurlu yaşama, çağdaş eğitim alıp, eşit vatandaş olarak yaşayamayacaklardır.


İslam adıyla getirilen şeriat, Tevrat, Talmud şeriatıdır, Yezidi şeriatıdır, hepsi de aynı köleci düzenin ürünleridir.


Haydi, uyanın ve Atatürk Cumhuriyetinin kazandırdığı özgürlükleri hep birlikte koruyalım, bizi çağ dışı köleliğe mahkûm eden emperyalistlere ve işbirlikçilerine DUR DİYELİM.

Takdir sizindir.

Alaeddin Yavuz

11 Ekim 2021 Pazartesi

DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ, TUZU KURULARIN GÜNÜ MÜ?

 BU GÜN DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜYMÜŞ...


Vallahi bu gün haberim oldu.

Anneler günü,
Babalar günü,
Kız çocukları günü,
Erkek çocukları günü ne zamanmış?
En büyük ceremeyi onlar çeker de.

Filipinlerde çocuk seks
köleliği haberleri

Bunların hepsi küresel sermayenin aç bıraktığı kitleleri borca sokup tüketime sevk ederek sömürme yöntemlerinden biridir.

1980'lerde Filipinli 0-10 yaş arası köle kız çocuklarını 500$'a satın alan Avrupalı, Amerikalı çağdaş(!) insanlar, bunları seks kölesi olarak kullanır, yaşlı, sakat tekerlekli sandalyeleri sürmede, temizlik işlerinde kullanırlardı.

İlk kez Topkapı sarayında yaşlı tekerlekli sandalyesi ittiren 8-10 yaşlarında Filipinli bir çocuğu görüp şaşkınlıkla, "-Bu Amerikalı kadın akraban mı?" Dediğimde kadının yakınları çocuğu konuşturmamış, bana uzak durmam söylenince polis kimliğimi koyup sorunca da uzaklaştılar.

Sonra aynı gruptan bir Amerikalı kadın olayı anlatmış, "Dünyaya özgürlük, insan hakları satan ülkemizde kölecilik bu sapıklar ile yaşıyor memur bey, sizin polis olarak yapabileceğiniz bir şey yok bu olayda, sadece başınıza iş alırsınız ,Siz Atatürkünüze dua edin yoksa böyleydiniz zaten, bu cumhuriyeti de sizden alacaklar iyi sahip çıkın.. " öğüdünü vermişti.

Şimdi, Amerikalı kadının yaklaşık 40 yıl önceki uyarısının gerçekleştiği günlerdeyiz. 

AKP ve onun tek başına devlet olmasını sağlayan, ordu, bürokrasi ve muhalefet ile ülkemizde küçükleri resmi veya imam nikahlı evlilik yapmalarına olanak tanınmıştır. 

Yıldız Teknik Üniversitesinde bir Ermeni asıllı profesör olan Bedri(Bedros) Gencer tweetter sayfasına yazdığı;

“Gayretullaha dokunmak edebiyat değildir. AIDS, ebola virüsü… Avustralya, Çin gayretullaha dokundu azap geldi. Maazallah, biz de zinayı, livatayı yasallaştırarak, Allah'ın helal kıldığı yaşta evliliği tecavüz sayarak, mutlu yuvaları bozarak gayretullaha dokunmayalım. Az kaldı” şeklindeki tweeti yüzünden sosyal medya linkine uğramış, işinden olmuştur.

Ama ülkemize biçilen, ilkel, köleci toplum geleneği olan kız ve erkek bebekler,  çocuklar ile uyuma geleneklerine dayalı Babil Talmud Yahudi Şeriatına geçiş yaptığımızı da bizlere göstermiştir.

Sigara içki satın alamayan, mahkemede tanık olamayan, şahsi hiç bir dava açamayan, mahkemede tanık olamayan çocuklar, nasıl oluyorsa evlenmeye, şıhlara pirlere vücutlarını kullandırma hakkına karar verebiliyorlar.

Çocuk ve ergenlere din ile aldatarak tecavüzden  62 yıl ceza alan Konyalı Faruki şeyhine " çocukların, mağdurların rızası vardı" deyip beraat veren Anayasa, temyiz mahkemelerimiz de oldu.

Turistik otellerde sapık şeyhlere çocuk servisleri yapıldığı, ana muhalefet partisinin de Şişli örgütü Lgtbi çocuk dernekleri kurmuşlar, üniversitelerde muhalif direnişin sembolü Lgtbi bayrağı, cemaatlerde şeyhlere karı koca, çocuklarını becertmek dinin esası olmuştur.



Şimdi muhalif parti paylaşımlarına bakıyorum, da kız çocukları günü paylaşımından geçilmiyor.

Ama hiç bir kanalda çocuk evlilikleri, laik anayasamizin, medeni hukukun küçükleri koruyan maddeleri, cumhuriyetin laiklik ile evlilikten, kölelikten, fuhuştan koruduğu çocuklara zorunlu, ücretsiz, eşit eğitim vererek özgür insan olmayı, mirasta seçme, seçilmede eşitlik gibi kazanımların bizi özgür birey yapmadaki önemini işleyen tek bir program yok.


Paylaşım yok. Ekonomik olarak kendini kurtarmış aile çocuklarının özenti yaratan, bazıları da yakışıksız izlenim veren resimlerine boğulmuş bir sosyal medya ile demokrasi ve cumhuriyet kazanımlarını kurtaracağız öyle mi?

Sadece Akp'den bıkkınlığı sömürerek iktidar kovalayan Tbmm muhalefeti ve basını ümit veremiyor.
Bu yaptıkları akılcılık ise, ne  tür bir akılcılık olduğunu anlamış değilim.
Siz bir şey anladınız mı peki?

Alaeddin Yavuz