"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

13 Aralık 2016 Salı

BAŞKAN OLUNCA YAPACAĞINI ŞİMDİ YAP

Obama zenci iken fırsatı ganimet bilmedi.
TUTAN MI VAR?

ZATEN BAŞKANDA OLMAYANT YETKİLER SENDE VAR.

1876 DAN BERİ ABD BAŞKANLARI SEÇİLİYORLAR AMA BİR TANESİ "BENİ HALK SEÇTİ DEVLETİ YIKICAM, REJİMİ DEĞİŞTİRİCEM, ANAYASAYI TANIMAM, HAKİMİ, YARGIYI TANIMAM DEYİP MUHALİF BÜROKRATLARDAN GAZETECİ,İŞ ADAMI, SİVİL NE VARSA CEZAEVİ İNŞA EDİP İÇERİ TIKMADI.

ZATEN FİİLEN BAŞKANSIN VE MEVCUT ANAYASAYA KARŞI SUÇ İŞLİYORSUN.

BUNLARA RAĞMEN , BUNCA ÖLÜNÜN ARDINDAN HALA "BAŞKANLIK" DİYE KONUŞUYORSUNUZ.

NE OLACAK MIŞ?

BAŞKAN OLUNCA TERÖR OLMAYACAKMIŞ, BOMBA PATLAMAYACAKMIŞ.

BAŞKAN OLUNCA TERÖRÜ DURDURABİLECEKSEN, BELLİ Kİ TERÖRİST SENSİN.

BİRLİKTE ÇALIŞIYORSUN.

DIŞ MİHRAK PALAVRASI ATMA.


YAZIK DEĞİLMİ BUNCA ŞEHİDE, YETİMLERİNE, ANA BABALARINA. İŞİN ASLINI SEN DE BİLİYORSUN BU TOPRAKLARDA TERÖRÜ BİTİRMEYE SENİN GÜCÜN DEĞİL KİMSENİN YETMEZ.

AMA SEN KANDAN BESLENDİĞİNİ İTİRAF ETMİŞ OLDUN. SEN Kİ BÜTÜN İÇ, DIŞ İSTİHBARAT SANA BAĞLIYKEN, DARBEYİ ENİŞTENDEN ÖĞRENDİĞİNİ SÖYLEDİN, ACİZLİĞİNİ BELGELEDİN. YAPTIĞIN İŞ DEVLET ÇARKINI İŞLEMEZ KILMAKTAN BAŞKA ŞEY DEĞİLDİR.

BUNCA MAL YAPTIN, GÜCÜN VARSA ŞİMDİ DURDUR DA GÖRELİM. MİLLETE BİR HAYIRIN DOKUNMUŞ OLUR.

FEDERASYON OLUNCA TERÖR BİTER SANIYORSUN. ASIL TERÖR O ZAMAN BAŞLAR, BUNU BİLE GÖREMİYORSUN. ÇEKİL BİRAZ DA MİLLET RAHAT ETSİN.

SEN Kİ, TBMM KARARI OLMADAN, ORDUYU IRAK, SURİYE'DE SAVAŞA SOKTUN, BAŞKAN OLUNCA DÜNYA SAVAŞI ÇIKARACAĞIN KESİNDİR.

SAVAŞ KARARINI DA SENİN GİBİ ÇAKMA ASKERLİK YAPAN ADNAN MENDERES VERMEDİ Mİ? BOŞUNA DEMEMİŞLER, SAVAŞLARI KORKAKLAR, ASKER KAÇAKLARI ÇIKARTIR DİYE.

HİTLER DE SENİN GİBİYDİ.

ALMANYA'DA BULAMADIĞI HAİNİ MASON ABD AVUSTURYA'DAN GETİRTMİŞTİ.
AlaeddinYavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc

KAOSTAN KIYAMETE YOL YAPILIYOR...

ON BEŞ YILDA, DEVLETİN ELİNDE BÜTÜN DEVLET FABRİKALARI, KAMU ARAZİLERİ YABANCILARA SATILDI, TÜTÜN, BUĞDAY GİBİ TAHILLAR, PANCAR V.S ÜRETİMİ SIFIRI ÇEKTİ. 
SAMANI DA İNEĞİ DE İTHAL EDER OLDUK. İŞ YERLERİ KAPANIYOR, İŞSİZLİK ARTIYOR. 

AKP NİN YENİ TANKI TULPAR.
TANK SAVAŞLARI DEVRİ BİTELİ ÇOK OLDU.
EĞİTİMDE DÜNYADA SON SIRALARA DÜŞTÜK. ÖĞRENCİLERİN YARISI OKUDUKLARINI ANLAMIYOR. 
AMA YARI MONTAJ SAVAŞ SANAYİİ HIZLA GELİŞİYOR. AKLIMA, BAŞKANLIK OLURSA KAOS OLMAYACAK AÇIKLAMASI GELDİ. 

EVET, İÇ TERÖR BELKİ KISA SÜRELİ ÖNLENEBİLİR AMA, KOMŞULARLA SAVAŞ GÖRÜNÜYOR UFUKTA. 
TÜRK BEYLERİ, OSMANLI OĞLANLARI NE İÇİN ÖNE ÇIKARTILDI? 

ELBETTE İSTİKBALDE SAVAŞLAR VAR, ÖLÜMLER VAR. KAOS YERİNİ KIYAMETE BIRAKACAK. İÇ KAOS İLE DIŞARIDA SAVAŞLARLA NESİLLER TÜKETİLECEK ANLAYACAĞINIZ. 

İSTANBUL ÇEVİK KUVVET ŞB. MD.LÜĞÜNDE KONUŞAN CUMHURBAŞKANI R.T.ERDOĞAN, POLİSLERE "ALLAH ŞEHADETİ SİZE DE NASİP ETSİN" DEDİ.
AYNI İFADE BU GÜN DE BAKANLARINCA GENE POLİSE YAPILAN KONUŞMADA TEKRAR EDİLDİ.
AMA HÜKUMETTEN VE SARAYDAN KİMSE "ALLAH ŞEHADETİ BİZE DE NASİP ETSİN" DEMİYOR.
BIRAKIN OSMANLI OLMAYI BU HARİTAYI DA BU GÜNLERİ DE ARAYACAĞIZ. TAKDİR SİZİN.


BİZİM ER RYANLAR...

Er Ryan, düşmana çalışan ajan bir Amerikan askerdir.
1970'li yılların ünlü ABD dış işleri bakanı Henry Kissiger'ın "Biz, düşmanlarımızı öldürdüğümüz, diğer milletlerin de başlarına HAİNlerini getirdiğimiz için güçlüyüz" ifadesindeki " düşmanlarınca yönetilen milletlerden" biri de biziz.
Atayan da Amerika'dır. Başımızda, onların seçip bize sunarak seçtirdikleri kuklalarca yönetiliriz. Ama Amerika 'nın da hainleri vardır, yoksa da yaratır. 
Bunlardan birisi de Er Ryandır. 
II. Dünya savaşında ABD orduları, düşmana esir düşen askeri Er Ryan'ı kurtarmak için büyük bir operasyon yapar ama kurtardıklarında ajan olduğunu keşfederler. Benim yıllardır değişmeyen tespitim de bildiğiniz gibidir.

Devlet iktidarda kripto, namaz kılan Ortodoks Yahudi, Hristiyan ve Rumların 1950'den beri yönettiği İktidar Partileri, muhalefetin de Alevi maskeli Musevi Ermeniler ve onlara katılan azınlıkların elindedir. 2010'dan beri CHP, devşirme Işıkçı, Nurcu Gregoryen Ermenilerin çarşaflısı, Kürtçüsü, Pontusçusu olan Atatürk ve rejim karşıtlarını partiye doldururken Atatürkçü ve gerçek solcuları tasfiye etmiştir. 
Son aşaması, CHP+GÜLEN+HDP koalisyonu parti olmasıdır. Şu anda iktidar partisince tasfiye projesine dahil edilmiştir. MHP ve 1917'de Suriye'den dönme Gregoryen Ermeni ve yıllardır. 
Gülenin imam eşi olan Bohçalıyan ise AKP'ye tam destek siyaseti gütmektedir. 
2008'de başlayan Ergenekon kumpası mağdurları da AKP ile saf tutmuşlardır. 
Bize görünen, Ergenekoncular Gülenden öç alırken hükümeti Avrasya Şangay Beşlisi safına çekerek hizmet ettiklerini söylemektedirler. Bohçalıyan, yeni sömürge Anayasasında TÜRK adını ve bazı tepki uyandıracak maddelerinin ret edilmesine, terörle mücadeleye hizmet ettiğini savunmaktadır. 

Y-CHP ise, tamamenn karşı olduğunu söyleyerek kendini süreç dışı bırakıyor, demokrasinin savunucusu olduğunu söylüyor. Ama bütün kadrosu rejimi tasfiye etmek isteyenlerden oluşuyor. 

Bu çok önemli bir çelişki. Ayrıca AKP'nin rejim ve Atatürk düşmanı olduğunun da belgesidir ama 10 yıldır bu partinin anayasal suçlarına rağmen kapatma davası açmayı bırakın, onu yatıştırarak bir şeyler kurtarmakla övünen, her seçimde yaptıkları salaklıklarla halkı alternatifsiz bırakarak bu partiler ihanete ortak olmuşlardır. 
Sonuç olarak, yeni anayasal düzen ABD gibi iki partili rejim olacaktır. Bohçalıyan devre dışı kalmamak için AKP yalakalığına soyunurken, CHP de Pkk ve HDP oylarını kendinde toplayarak ikinci parti olma, diyaspora Ermeni, Süryanilerin destekleriyle 1.parti olma peşindedir. 

Bu rejimin "2,5" patili olması da söz konusudur. Tüm TBMM tasfiyede anlaşmıştır. Biz, en azından mevcut rejimi ve tam bağımsızlığı savunanlar ortada kalmış durumdayız. 
Her biri birer Er Ryan olan TBMM içi ve dışı partilerin, oluşumların hangisine sarılsak bir Er Ryan kucaklamış olmanın acısını yaşıyoruz. 
ER RYAN'I KUCAKLAMAK İSTEMEYENLER BİRLEŞMELİDİR. 

Takdir sizindir.

AlaeddinYavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc