"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

15 Haziran 2021 Salı

KENDİNİ YOK EDEN İNSANLIK

 KENDİNİ YOK EDEN İNSANLIK!!!

İnsanlık son iki yüzyıldır kendini, parçası olduğu tabiatla birlikte hızla yok eder oldu.

Ülkemiz de doğru söyleyenleri kovan, tabiat, adalet düşmanları ile dolu maalesef ve bu toplumda gelecek görme ümidi kalmadığından ülkemizi terk eden gençler, aklı selim insanlar her gün artıyor. 

Tabiat kirlendi, sularda balıklar, canlılar öldü, ormanlar yok edildi, otlar yeşermeden kuruyor, tohumlar toprakta çürür oldu, yağmur bulutları yükseklerden bakıp, bir damla su bırakmadan, alay edercesine gülüp geçer oldu.

Bir gün güneş çıksa, kuşlar, böcekler ötse, baharı, yazı gördük derken, haberlerde, ülkenin en yükseğinden alçağına tüm coğrafyalarından kuraklık haberleri işitir olduk.

Salgın hastalıklar yeryüzünü sardı, yüzümüzü, güneşe, havaya, insanlara, sevdiklerimize, hayvanlara gösteremez olduk.






Çeşit çeşit maskelerle dolaşır olduk. Oysa, bir yıl öncesine kadar, yalancıları, iki yüzlüleri, vatan hainlerini MASKELİ olmakla suçlardık.
 
Ölümler arttı, hastalıklar korkutmakta, can alıp sakat bırakmakta.

Sağlığımızı feda ederek kazandığımız kıyılmaz mallarımız yok pahasına satılıp, tedavilere yetmediğinden, sonuçta  boşa geçtiği görünen bir ömür de yokluğa harcanır oldu.

Bunların tek nedeni, insanlar, zenginlik, güç uğruna, zalimce insan, hayvan, bitki örtüsü katliamları yaptılar, tabiatı kirlettiler, hayvanlar, bitkiler öldü, içtikçe yaşam veren sular, arıtma cihazları ile süzülüp, arıtıldıktan sonra bile iştahla içilemez oldu.

Bencillik, kibir ile dolan yürekler, açları, yoksulları, hastaları, açlıktan, susuzluktan ölen ve ölmemek için yerleşim yerlerine inen, yardim dilenen hayvanları, tabiatı, çamura dönen suları görmez, yaşamı yok ettiğini fark etmez oldu.

Kalabalıklar, korkutuldu, hak arayamaz, hesap soramaz, tecavüze itiraz edemeyen acizlere döndürüldüler. 

İnsanlar, aralarından seçip güç verdikleri siyasiler, askerler, zenginler, idareciler, bilgeler tarafından aldatılıp, soyuldular, ülkeleri yağmalandı, ırzlarına geçildi de "karın tokluğuna" saydılar.

Karınlarına girecek bir yudum ekmek ve su için yalanlara 'doğru', zulme, yağma, talana 'adalet dediler.
 
Bunların getireceği felaketler geldiğinde, "DİRENECEK GÜCÜNÜZ BİLE KALMAYACAK, BUNLARA ENGEL OLUN, YANLIŞLARINIZI BİR AN ÖNCE TERK EDİN" diyenleri fesatlık, düşmanlık, vatan hainliği ile suçlayıp mahkûm ettiler.

Toplumları uyarma ahmaklığının kurbanı olan temiz yüreklilerin kimi evini, kimi mahallesini, kimi köyünü, kasabasını, şehrini kimi de ülkesini terk etti.

Bir çoğu da, böyle toplumda yaşanmaz deyip, bazıları da açlığını, sefaletini gösterip, kibir abidelerince alay edilmemek için intihar edip dünyayı terk etti.

Yanlışlara devam edin durun insanlar, taaa ki, paranın, parlak madenlerin, beton yığınlarından konakların, sarayların, parlak elbiselerin, paha biçilmez taşıtların değersiz olduklarını anlayıncaya, önünüzde, ardınızda çıkarları için size yalamalık edenlerin, sizi sırtınızdan hançerledikleri güne kadar kibirleriniz ile avunmaya, tabiatı, yaşamı yok etmeye devam edin.
 
Takdir sizindir.
 
Alaeddin Keykubat Yavuz