"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

15 Kasım 2022 Salı

ABD İLE KAVGA EDEREK AMERİKANCILIK YAPMAK


Taksim Bombalamasına Nasıl Geldik?

Joe Biden, Obama'nın RTE'ye Avrasya siyaseti için izin verdiği halde,Biden bunu ihanet olarak gördü.
 
2008'de, Gürcistan Rusya savaşına girmemizi istedi, RTE 15 gün izin alıp telefonları kapadı. Rusya Saakaşvili'yi dövdükçe,, " Nerdesin ey Tayyip " dedi, durdu.
 
Joe, buna çok kızdı.
2011'de, Suriye'ye gir! Dediler. Tayyip ameliyat oldu, Joe, Amerika'dan gelip, ameliyat yerini Çamlıca Saklı Bahçe villasında gördü, gitti. Ama RTE'ye çok kızdı.

Kuzey Suriye'de Israil Kürdistan'ı kurmak istediler, RTE Rusya desteğiyle, iki koridor ile projeyi baltaladı, Avrasya, Şangay ilişkilerini güçlendirdi.
Biden bunu ihanet olarak yorumladı.

Sonra Donald Trump geldi, Tayyip çok uyumlu çalıştı, hatta öyle uyumlu çalıştılar ki, Trump RTE gibi darbe yapmayı dahi denedi.

2015-16'da RTE'nin TEK ADAM rejimi kurması için yaratılan terör olayları dahil, 15 Temmuz tezgahında Rte'yi destekledi.

ABD seçimlerinde Trump'ı destekledi.

Joe Biden bunu müdahale olarak gördü ve çok öfkelendi.

İktidar karşılığında Ege adalaramızı 2005'lerde Yunanistan'a hibe ettirdiler, şimdi RTE bunu geri almaya, Kuzey Kıbrıs'ı da tanıtma derdine düştü.



Bu da Yunan ve İsrail dostu Biden'ın nefretini çekti.

Joe Biden, " Seçimleri kazanırsam Rte'yi indireceğim" bile dedi.
O günden beri RTE'ye ekonomik ambargo uyguluyor.

RTE'nin gideceği belli olunca, RTE'nin kendi kurduğu muhalefet, Joe Biden desteği ile iktidar kovalamaya başladı.

Son günlerde KILIÇDARYAN ABD ve Ingiltere seyahatleri yaptı.
 
- RTE, bütçe açığını uyuşturucu ticareti ile kapatıyor" deyince, RTE;
- Terörist Pkk-Hdp bağları yüzünden CHP'yi kapatma davası açacağını söyledi.

K.K kimsenin aklına gelmeyen bir çıkışla Türbana sarıldı.
RTE, bunu Anayasaya koyalım, dedi ve Anayasa değişikliği taslağı hazırladı.

Chp ret etti, AKP destek için, terörist dediği HDP ile görüştü.

RTE lanetine uğramış Selahattin Demirtaş, özel helikopter ve jet uçağı ile kalp krizi geçiren babasını ziyarete götürüldü.

Görüşme ve ziyaretten kısa süre sonra PKK- PYD bağlantılı Suriye'li bir kadın teröristin fail olarak tanıtıldığı, 6 ölü, 81 yaralı vatandaşımıza mal olan Beyoğlu İstiklal caddesi bombası patladı.

ABD, ilk taziyede bulunan ülke oldu, hükümet taziyeyi kabul etmedi, ABD'yi suçladı.

Şimdi şu tarihi hatırlayalım ?


1979, Derin NATO ve ABD çetesi hazır devrimi Humeyni ve çetesine hediye etti. Ama bu gün bu rejim uzun yıllardır AB-D VE NATO ÇETESİ KARŞITI siyaset izliyor. Ama, AB-D dayatması şeriat rejimini sürdürerek, ABD köleliği yapıyor.

1979 öncesi, SSCB'yi Afganistan'dan çıkarmak için AB-D VE NATO ÇETESİ, TALİBAN GERİCİ örgütünü kurdu. Ardından, Taliban 40 yıl ABD ile savaştı ama, ABD, Afganistan'ı TALİBAN örgütüne teslim edip ülkeyi terk ettiğinde YEŞİL KUŞAK projesini tamamlamıştı.

D.Perinçek bile " TALİBAN DEVRİM YAPTI" dese de, Taliban, gerici AB-D tercihi seriat rejimini koruyor.

Bizde, AKP Vahhabi, Taliban, Müslüman Kardeşler örgütleri kökenli, Suud, BAE sermayesi destekli AKP-RTE iktidarını AB-D VE NATO ÇETESİ kurdu, şimdi sözde kavga ediyorlarsa da RTE ile Yeşil Kuşak projesinin Türkiye ayağı tamamlandı.

AB-D NATO ÇETESİ dayatması dinci-kinci şeriatçı örgütlenme ise baş tacı.

Hem AB-D VE NATO ÇETESİ Karşıtı olup hem de onların dayattıkları gerici rejime sahip çıkmaları çelişkidir.

Bu ne?

Perhiz,

Bu ne?

Lahana turşusu demezler mi?

AB-D VE NATO ÇETESİ ile kavga ederek, onların dayattıkları gerici, köleci, Ortodoks Protestan Hıristiyan, Bagratuni Yahudi şeriatını halka benimsetiyorlar. 

Takdir aklı olanındır.

Alaeddin Yavuz