"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

7 Kasım 2019 Perşembe

ENSEST AHMET ALTAN ÜZERİNDEN SOL DÜŞMANLIĞI İĞRENÇTİR

ENSEST BİSEKSÜEL CİNSEL YAŞAM DİNLERDEN KAYNAKLANIR.

İslamofobi, Türkofobi yapanlar ABD ve AB merkezlidirler Müslümanları ve Türkleri cinsel sapık olarak göstermeyi esas almışlardır.
Bu suçlamaları, aynı yöntemle etkisiz kılan ilk ve tek blog yazarıyım.
Gerçekleri inkar ederek, hiç bir şeyi savunamazsınız, sadece bir süre avunabilirsiniz.

Aşağıdaki Ahmet ALTAN'a ait olduğu iddia edilen ve çekirdek aile içi ensesti mazoşizm içerikli röportajı alıp bunun "Sol entellektüellerin cinsellik anlayışı" olarak verilmesini sadece bu yorumu yapan arkadaşın, benim "Dinler Cinsel Sapıklıkların Temelidir"; "Cinsel Sapıklıkların Mitolojisi" gibi yazılarım yanında, Müslüman olmasına rağmen, yedi göbek akraba evliliğini yasaklayan Kur'an Nisa 23. ayetine rağmen peygamber Muhammet'in amcası ve düşmanı Ebu Süfyan'ın kızı ile evli olduğunu, ilk resmi karısı Hatice'nin de amcasının kızı olduğunu, peygamberin kızı Fatıma'yı evlatlığı ve amcasının oğlu Ali'ye vermesini, halasının kızı ve evlatlığı Zeyd bin Harise'nin de karısı olan Zeynep bin Cahş ile evlenmesi için koskoca Ahzap suresinin inmesini, kızı Rukiye'nin ölmesi üzerine kendisinden çilekeş yaşam için izin isteyen amcasının oğlu Hz. Osman'ın (3.halife) isteğini "Ben iyi bir örnek değil miyim" diyerek geri çeviren ve üstüne kızı Ümmügülsüm ile Osman'ı evlendirip düğün yapan Hz. Muhammet efsanelerini, Sümer, Akad, Babil, Hint, Pers/İran, Mısır, Grek dini geleneklerini de bilmediğini var sayıyorum.

Nisa 23.ayetin yasaklamasına rağmen peygamberin ikinci derece yeğenleri ile evlilik yapması ve yaptırması, Arapların ensest olduklarının en açık delilidir.
Sabilik, Zerdüştlük, Şiva, Sümer, Akad, Babil, Mısır dinlerinin hepsinde hatta Orta Amerika medeniyetlerini kuran İnklar, Azteklerde benzer kültürlerin olduğunu yaptığım kitap ve makale çevirilerinde yayınladım.
Alpaslan Türkeş, gerçek adı Hüseyin Feyzullah
1864'de Kıbrıs'a sürülen Kayseri Pınarbaşı Ermeni 
isyancılarındandır. Gregoryen Ermeniler Çekirdek
Aile ensesti geleneklerine sahiptir.
Türk Irkçılığı ile halkı aldatan Musevi Bagratuni 
bir Ermeni olan Türkeş de ensesttir. "Ermeniler, 
bağımsızlıkları için kaderlerini Yunanlılarla birleştirmiştir " 
diyen Ahmet Altan da ensest olduğunu açıklamıştır. 
Solcu olunca "ensest" Musevi tarikatçısı olunca ensest
olmuyor mu insan?
Sorun solculukta mıdır?
Ermenilerin, Gürcülerin, Rusların da benzer kültüre sahip olduklarını, Komünizm döneminde bu baba kız, ana oğlu, abla/abi kardeş cinsel ilişkilerinin ve evliliklerinin yasaklandığı ve gelenek olduğu için önüne geçemedikleri için "rızaya ve 18 yaşında yani reşit olma şartını" medeni hukuka koyduklarını yıllar önce "keykubat blogspot com" blogumda "Komünizme atılan ensest iftirası" başlıklı yazımda vermiştim. Benzer yasa Portekiz, İspanya, bütün AB ülkeleri ile ABD'nin 52 eyaletinde vardır.
Ahmet Altan bir Ermenidir ve Ermenilerde bu tür gelenekleri 1890 sonrası kurulan solcu ırkçı Taşnak Patisinin yasaklarıyla Ermenilerin çoğunun terk etmelerinin sağlandığı biliniyor. Yazılarımda bunu dilimize çevirerek alıntı yaptığım kitaplarda yazan Ermeni tarihçilerin kitaplarını da verdim.
Ensest, işkence ile çocuklarını cinsel ilişkiye zorlayan Lev Tahor Yahudilerinin 1990'larda İsrail'den sürüldüklerini, en son 10 yıl kadar önce de sığınma veren Kanada'dan da Honduras'a sürüldüklerini yazmıştım. Youtube videolarında İngilizce bilenler kolayca Lev Tahor Yahudilerinin evlerine İngiltere, Kanada Honduras gibi ülkelerde, ellerinde mahkemece verilen sürekli arama kararı olan polislerin Yahudilerin evlerine olur olmaz saatlerde baskın yaptıkları için Yahudilerin tepkilerini izleyebilirler.
Bütün Siyonist Sami toplumları Nucleic Family İncest/Çekirdek Aile Ensestidirler. Bunun Komünizmi, kapitalizmi yoktur.

Böyle yorum yapan cahildir veya art niyetlidir. Çünkü bu sapıklıklar kutsal kitapların tüm kutsal kişilerinin yaşamlarında vardır ve bu gün de bu gelenekleri bu toplumlar örtülü olarak yaşamaktadır. Blog arşivimde bunlar hakkında basına, mahkemelere yansımış ve dilimize çevirdiğim veya derlediğim, hem ülkemizden hem dünyadan çok sayıda haber, mahkeme kararı, psikolog raporlarını bulabilirsiniz.
Bu Yahudi de çekirdek aile ensesti geleneğine sahiptir.

Onları da eklersem yazı anlamını kaybedecektir. Girin arşive seçin okuyun.
Muhammet'in İnce İşleri yazımda, Pakistan Diyanet İşlerinin resmi sitesi Sunnah com'da yayınlanan Buhari ve Davut hadis kitaplarında Hz. Muhammet hakkında hoşunuzua gitmeyecek (Peygamberin torunları Hasan ve Hüseyin'in çüklerini öpmesi,  helaya giderken, yanında beş yaş altında bir erkek çocuğa mahrem yerlerini yıkatması,Ayşe'nin elbiselerini giyerek vahiy beklemesi gibi) hadisler dilimize çevrilerek verilmiştir.
Her türlü sapıklığı Komünizmle bağdaştıran dindarları dinlerine küfür ettirecek kayıtları veren kaynaklar mevcuttur. 

Bu yazıyı bloguma alma nedenim, ister ülkemizin önde gelen entellektüelleri olsun ister bir cemaat müridi olsun, bu tür din temelli cinsel sapıklıklar ülkemizde de vardır. Devletimizin bunları korumak yerine koruyucu çağdaş önlemler alabilmesi için halkımızın bu kampanyaya katılımlarını arttırmak, yobazlığın önünü kesmek içindir.
Ensest toplumda doğan solcular ensest yasağına tabu derken benim gibi yedi göbek akraba evliliği yasaklarına bağlı,dıştan evlenen aile geleneklerine sahip solcular da böyle solcu olabiliyor. Benim sayemde de böyle bir sol anlayış hızla yayılmaktadır.
Şimdi çekirdek aile ensesti dini kültüründen gelen Nasyonal Sosyalist Ermeni Taşnak örgütü devamı Ahmet Altan'ın röportajına geçebilirsiniz.
Osmanlıcı olunca sapıklık örtülüyor mu?

Ensest ve çekirdek aile ensesti hala dünyanın 2/3si, tarafından yaşanan bir gelenektir.. Araştırmalar blog arşivimde vardır. Bunlar Komünizm, sol ile değil aksine din temelli geleneklerdir.
Okuduğunuz için teşekkürler.

Alaeddin Yavuz.
Araştırmacı.
Emekli Turizm Polisi.

Paylaşım Burada Başlıyor;

Ismail Bahceci
Dün, 13:39

Bana Kız kardeşimi Yasaklayan
İnancı Red Ederim
Baba Kızı ile
Anne Oğlu ile
Erkek Kız kardeşi ile
ilişkiye Girebilir !..

* * * * *
●Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik soruşturmalar kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılan savcının itirazıyla yeniden yakalanıp tutuklanan Ahmet Altan’ın 35’li yaşlarda Kadınca isimli dergiye verdiği bir röportajda kan donduran sapkın ifadeler kullandığı ortaya çıktı !..
* * * * *
●Dergi’nin Eylül 1985 sayısında yayınlanan röportajda sadece İslam’ın değil insanlığın da reddettiği
bir çok sapkınlığı onayladığını itiraf eden Ahmet Altan’ın kız ve erkek kardeş anne ile oğul
baba ile kız arasında ensest ilişkiyi hayvanlarla cinselliği normal karşılarken kadınlarda fahişelik eğilimi olması gerektiğini savunduğu ortaya çıktı !..
* * * * *
●2004 yılında yine Milliyet Gazetesi’nde yayınlanan bir yazısında;
Bana kız kardeşimi yasaklayan inancı reddederim” dediği bilinen FETÖ’nün medyadaki en önemli ‘tetikçilerinden’ ve Graham Fuller’in önderliğindeki ‘Ilımlı İslam’ projesinin Türkiye’deki etkin savunucularından Ahmet Altan’ın 30’lu yaşlarda Kadınca Dergisine verdiği röportajda sado-mazoşist (şiddet eğilimli) ilişkiye destek verdiği de görüldü.
Ahmet Altan’ın bu eğilimi akıllara oğlu Kerem Altan’ın evinde ölü bulunan Defne Joy Foster’in
ölmeden önce çığlık sesinin komşuları tarafından duyulduğu yönündeki iddiaları getirdi.
Aşırı dozda alkollü olduğu iddia edilen Foster’in babası şiddet içerikli cinselliğe eğilimli olan Kerem Altan’dan benzer bir şiddete maruz kalıp kalmadığı ölüm sebebinde böyle bir durumun söz konusu olup olamadığı sorularını akıllara getirdi !..
* * * * *
●İşte FETÖ’den tutuklanan Ahmet Altan’ın sapıklıklarını gözler önüne seren okurken bile kanınızı donduracak o skandal sözlerinin yer aldığı röportajın ilgili bölümü !..
* * * * *
●KADINCA
Kendi hayatını anlattı sözlerinin yanı sıra romanlarınızda seksi şiddeti ve ölümü öne çıkarmanız da ilgi ile karşılanıyor Gerçekten niçin bu konular öne fırlıyor !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Bence seks şiddet ve ölüm yaşamı oluşturan öğelerden bazıları
Ve insanlar seksle şiddetle ilgimi çekiyor !..
* * * * * *
●KADINCA
Kahramanlarınız sevişirken acı çekmeyi ve çektirmeyi seviyorlar
Kadın ve erkekleri sado-mazohist mi görüyorsunuz ki böyle anlatıyorsunuz !..
* * * * *
●SADO-MAZOŞİST EĞİLİMİ
SAVUNUYOR !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Zannediyorum herkeste sado-mazohist eğilimler var
Bu derece derece ortaya çıkabiliyor
Ben sevişmenin hayatın bir çok rengini içinde taşıdığını zannediyorum !..
* * * * *
Diyanet Baba ile kızının cinsel ilişkisine fetva verince sorun olmuyor da Amerikan solcusu Taşnakçı Ahmet
Altan ensest olunca mı suç oluyor? İlle solculuk, komünizm karalamak ise amaç bence başka yol bulmalısınız.
●KADINCA
Örneğin neler
Hangi renkler !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Böyle bir sevişmede vahşet olabilir kardeşlik olabilir öfke olabilir
Ben sevişmeyi böyle algılıyorum onun için de sado mazohist eğilimler ortaya çıkabilir
Bu bana çok aykırı gelmiyor !..
* * * * *
●‘AİLE İÇİ İLİŞKİ OLABİLİR
SINIR TANIMIYORUM’ !..
* * * *
●KADINCA
Kadınla erkek arasında bir fark gözetmiyorsunuz ama aşkla etsel çekimi ayırıyorsunuz
Romanınızda aşıkken insanlar müthiş ışıklarla sevişiyorlar
Etsel çekimli sevişmelerse ışıksız
Niçin böyle !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Zaman ve mekan kavramları değiştiği zaman zengin duygular sevişmeler olabilir !..
* * * * *
●KADINCA
Neler olabilir peki o zaman
Tabular yasaklar kalkar mı !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Aslında kalkmalı
Eski kültürlerde var aslında
İki kardeş arasındaki cinsel ilişki Mısır’da Roma’da var !..
* * * * *
●KADINCA
Veya anne-oğul baba-kız arasında olan ilişkiler !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Tabii Bunlar yeni teoriler değil
Bu benim fikrim değil
Özellikle araştırmacılar
Amerika’da bunu araştırıyor
Birbirini bu kadar seven iki insanın mesela bir erkek kardeşle kız kardeşin bir anne ile oğlun
bir baba ile kızın 
Birbirini bu kadar çok seven insanların kadınla erkek arasındaki sevginin
son noktası olan sevişmeye ulaşmamalarında bir yanlışlık olduğunu iddia
ediyorlar
Doğru olabilir !..
* * * * *
●KADINCA
Katılıyor musunuz buna !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Benim cesaretimi mi deniyorsunuz
Sekste sınıra inanmıyorum
Evet İki insan da istiyorsa
her şey olabilir !..

* * * * *
●KADINCA
O zaman hayvanlarla da
seks doğal !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Eğer insan istiyorsa
Eğer insan istediğini yaşamıyorsa
çok acıklı !..
* * * * *
●EŞCİNSELLİĞİ
NORMAL KARŞILIYOR !..
* * * * *
●KADINCA
Normal şartlarda anormal diye adlandırılan ilişkiler yaşanıyor ama !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Olabilir Yani adam eşcinselse bu onun seçimi
Demek ki bundan zevk alıyor !..
* * * * *
●KADINCA
Bazı uzmanlar eşcinselliği sizin gibi karşılamıyor
Eşcinselliğin tedavi edilebilir bir sapma olduğunu iddia ediyorlar
Doğal görmüyorlar eşcinselliği !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Hayır Bence doğallığı yasaklar ortadan kaldırıyor
Andre Gide de tam tersine eşcinselliğin çok normal olduğunu anlatmış
Zannediyorum doğada kedilerde var
Ama bu işin uzmanı değilim
Beni de eşcinsellik çok fazla ilgilendirmiyor !..
* * * * *
●KADINDA FAHİŞELİK
EĞİLİMİ OLMALI !..
* * * * *
●KADINCA
Gündüz Güzeli filmi
Oradaki kadın gizlice fahişelik yapan evli bir kadın olduğuna göre kadınların içlerinde fahişelik yapma isteği taşıması gerektiğine mi inanıyorsunuz kötü ve çekici olabilmeleri için !..
* * * * *
Mısırlı ulemanın ölü eşle cinsel ilişki fetvası
●AHMET ALTAN
Evet Böyle bir eğilim olması gerektiğine inanıyorum
Ama fahişelik derken para ile yatmak değil
Bazen kadınlar bunu da özleyebilirler
Mesela eski Roma’da
Aristokrat kadınlar kölelerle yatarlardı
Böyle bir düşmüşlük özlemi olabilir kadınların içinde !..
* * * * *
●KADINCA
Niçin böyle bir düşmüşlüğün özlemini çekiyorlar peki !..
* * * * * *
AHMET ALTAN
Şu veya bu nedene bağlarken çok dikkatli olmak gerekli
Belki bilmediğimiz nedenleri vardır
Kadın ve erkek ilişkisinde çekiciliklerin nerede saklı olduğunu tam bilemeyiz !..
* * * *
●KADINCA
Kadın da erkek de cinsellikten uzak yetişiyor
Hele kadın
Cinselliğin yok deniyor
Dürtülerini bastır deniyor
Aşk başka cinsellik başka
Cinsellik kirlenmedir deniyor
Ve sonuçta da bölünüyor
Eğer böyle bir düşüklük özlemini çekiyorsa bu yüzden çekiyordur bence !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Evet kadın bölünüyor ama
Bizim gibi baskılı toplumlarda bu böyledir !..
* * * * *
●KADINCA
Ama batı toplumu da sınırsız özgürlüğe sahip değil ki
Orada da kadınların bizimle çakışan evrensel sorunları var !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Var tabii
Mutlaka bunda toplumsalın büyük bir payı vardır
Ama benim söylediğim bir çok şeyin de payı vardır
Yani yasağın ayıbın aşağılanmanın çekiciliği vardır !..
* * * * *
●KADINCA
Aşağılanmanın çekiciliği mazoşistliği akla getiriyor
İnsan bu kadar mazoşist değildir
En azından doğuştan
Mesela siz aşağılansanız zevk alır mısınız
Alırsanız nasıl bir zevk !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Ben aşağılanmaktan zevk almam
Zevkler genel şeyler değildir
Böyle ortak parçaları vardır ama aynı şey değildir
Ben cinsellikte sağlıksızlığın insanın isteğini yapamamasından kaynaklandığına inanıyorum
Cinsel hayatta yasakların çok acı olduğuna inanıyorum
İnsanın kısa bir ömrü vardır
Bir şeyler yapmak istiyorsun
Üstelik bunun kimseye zararı yok ama yaptırmıyorlar !..
* * * * *
●KADINCA
Kaç yaşındasınız onu öğrenmek istiyorum !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
35 !..
* * * * *
●AVAZTURK Kaynak
İşte 'sol entellektüel'
Ahmet Altan'ın
kan donduran sapıklığı !..
..........................................

Bunlara da bakabilirsiniz.
Ermeniler, Gürcüler, Ruslar ve Ortodoks diğer Hristiyanlar Sabi dini temelli Bagratuni Yahudilerdir, Musevidirler. İnançları da Babil Talmuduna dayalı Yahudi, Sabi inançlarıdır.
https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=8739214970594874875#allposts/postNum=0
https://keykubat.blogspot.com/2019/10/lev-tahor-yahudilerine-istismar.html
https://keykubat.blogspot.com/2019/09/antik-samilerden-muhammete-bebeklerle.html
https://keykubat.blogspot.com/2019/08/ermenilerde-cekirdek-aile-ensesti.html
https://keykubat.blogspot.com/2019/06/hz-muhammetin-sapkin-isleri.html
https://keykubat.blogspot.com/2019/06/islamda-pedofili-ve-mufakatat-ceviri-yaz.html

İSLAM ENSEST EVLİLİĞİ, CİNSELLİĞİ YASAKLAR
Diyanet İşleri Başkanlığı Kuran Meali
NİSA 4:23 ayeti

حُرِّمَتْ عَلَيْكُمْ اُمَّهَاتُكُمْ وَبَنَاتُكُمْ وَاَخَوَاتُكُمْ وَعَمَّاتُكُمْ وَخَالَاتُكُمْ وَبَنَاتُ الْاَخِ وَبَنَاتُ الْاُخْتِ وَاُمَّهَاتُكُمُ الّٰت۪ٓي اَرْضَعْنَكُمْ وَاَخَوَاتُكُمْ مِنَ الرَّضَاعَةِ وَاُمَّهَاتُ نِسَٓائِكُمْ وَرَبَٓائِبُكُمُ الّٰت۪ي ف۪ي حُجُورِكُمْ مِنْ نِسَٓائِكُمُ الّٰت۪ي دَخَلْتُمْ بِهِنَّۘ فَاِنْ لَمْ تَكُونُوا دَخَلْتُمْ بِهِنَّ فَلَا جُنَاحَ عَلَيْكُمْۘ وَحَلَٓائِلُ اَبْنَٓائِكُمُ الَّذ۪ينَ مِنْ اَصْلَابِكُمْۙ وَاَنْ تَجْمَعُوا بَيْنَ الْاُخْتَيْنِ اِلَّا مَا قَدْ سَلَفَۜ اِنَّ اللّٰهَ كَانَ غَفُوراً رَح۪يماًۙ
﴿٢٣﴾
Meal (Kur'an Yolu)
﴾23﴿ Analarınız, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek kardeşin kızları, kız kardeşin kızları, sizi emziren analarınız, süt bacılarınız, eşlerinizin anaları, kendileriyle birleştiğiniz eşlerinizden olup evlerinizde bulunan üvey kızlarınız size haram kılındıEğer onlarla birleşmiş değilseniz (evliliğiniz son bulduğunda) kızlarını almanızda size bir sakınca yoktur. Kendi sulbünüzden olan oğullarınızın eşleri ve iki kız kardeşi birden almak da size haram kılındı; ancak geçen geçmiştir, Allah çok bağışlayıcı ve esirgeyicidir.
https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Nis%C3%A2-suresi/516/23-ayet-tefsiri

Şimdi bunlar Müslüman mı oluyor?

4 Kasım 2019 Pazartesi

İSLAMOFOBİ VE TÜRKOFOBİ NEDİR?


İSLAMOFOBİ VE TÜRKOFOBİ NEDİR?

Günümüzde ülkemize karşı yürütülen en etkili ideolojik, kültürel aşağılama, saldırı yöntemlerinin başında gelen bu iki ideoloji, batının bize açtığı kültürel soğuk savaşın temel argümanlardır.

İSLAMOFOBİ DE TÜRKOFOBİ DE CİNSEL SAPKINLIKLA SUÇLAMA ÜZERİNE KURULUDUR. BU DURUMDA SUÇLAYANLARI DA AYNI SAPIKLIK İLE SUÇLAMAK DA MÜMKÜNDÜR. BEN BUNU YAPIYORUM DA ANLATAMADIK GALİBA...

Türkofobi daha eski olduğu için ondan başlayayım açıklamaya;

İranlılar der ki Pers//Pars/Fars (İran) milleti üç milletten oluşur;
Hint,
Fars,
Türk
İranlılar, tarihe M.Ö. 612’lerde yani 7.yüzyılda Medler olarak ortaya çıktıklarında Güney Azerbaycan bölgelerinde Hamadan/Ektebana başkentleri olarak ortaya çıkmışlardır. O zamanlar Türk adı ile anılmayan Türkler ile iç içe bir kavimdir. Dinleri Brahmanizmin mezhepleri olan Can/Jainism ve Şiva dini temelli bir dindir. Şiva dini mezheplerinden olan Sabilik dini ile de iç içe yaşamışlardır.
İranlıların Zerdüştlük dininin din kitabı Avesta’nın tanrısı Pars/Fars olan Ahura Mazda (Armazd) yeryüzünde 16 milletin ülkesini kutsamıştır birisi de Türk yurdu Orta Asyadır. Türkler de Medler, Akamenişler, Sasaniler gibi İran medeniyetlerinin her birisinde kurucu kavim olarak yer aldıklarından, İran dini İran Mitracılığının (Mihrilik de denilir) yayıldığı Avrupa dahil bütün coğrafyalarda kutsal tanrı kavmi, tanrının kırbacı kavim olarak hürmet görmüşlerdir.

Bu yüzden de kolay devlet kurmuşlar ve onların idare ettiği tebalar bundan da hoşnutluk duymuşlardır.
Türkler, ensest üreyen feodal (Feud ve Al/El=Tanrı soyundan, kanından olan anlamında Latince bir kelimedir. Feodal toplumlar, baba kız, ana oğul, abi kız kardeş evlilikleri ile üreyen, kız ve oğulları, büyük, küçükbaş ve kümes hayvanları hatta yabanıl hayvanlar dahil karısı gören, bunları köle olarak satabilen, kiraya verebilen, bu duruma itiraz eden çocuklarını öldürme yetkisi olan Babailik kültüne dayalı toplumlardır.
Türklerde her ne kadar bu dinlere girdiyseler de kendi geleneklerine bu ensest ve köleci gelenekleri sokmamışlardır ve kutsiyet atfettikleri hanları, hakanları, kağanları ölünce devlet çocukları arasında paylaşıldığından feodal toplumlar gibi uzun ömürlü devlet kuramamışlardır.
M.S.161 Tanrı Kral Roma Antonius Pius ve eşi Faustina
öldükten sonra Tanrı olarak meleklerce göğe taşınıyor

Her şey, Roma ile 721 yıl süren İran savaşları içinde olmuş, Türk düşmanlığı bu dönemde ortaya çıkmıştır.
Roma medeniyetini kuran Etrüskler de krallarına kutsiyet atfediyorlardı, komşuları olan Sabineler (Latince Sabi demektir) feodal, köleci ensest toplum olduklarından dışarı kız vermezlerdi, ama sakat, hastalıklı doğumları önlemek için de dışarıdan kız alırlardı.
Kimse onlara kız vermediğinden de bu işi tecavüz yoluyla yapıyorlardı. O zamanın geleneklerine göre, tecavüze uğrayan kadın kirlenmiş olurdu ve saf, arı nesil üretemeyeceği için recm edilerek veya yüksek kayalıklardan atılarak öldürülürdü.
Sabineler Etrüsklerden tecavüz yoluyla kız çalmaya başlayınca onlar da aynı yolu uygulayıp Sabinelerin kızlarını almaya başladılar, onlara gelip gelip tebaları yaptılar.
Kökenlerinde Türklük olduğu için Etrüskler, Sabi dinine girdikleri için de Sabinelerden Türklere düşmanlık besleyen kimse yoktur.
Bu İran coğrafyası, Orta Asya, Mezopotamya, Anadolu, Balkanlar dahil her yerde böyleydi.
Gün geldi, “yağmacı, sömürgeci, köleci, Roma, M.Ö.47’de Jül Sezar zamanında Mısır ve batı Anadolu’nun fethi ile Roma imparatorluğu olunca kısa sürede Sasaniler ile komşu oldu. İki imparatorluk arasında dünya hakimiyeti adına savaşlar arttı, acılar yaşandı.
İran’ın desteğinin de olduğunu düşündüğüm, Hun imparatorluğunun kuzeyden Avrupa’ya doğru yayılırken, şimdiki Kırım, Ukrayna bölgesinde yaşayan Astrogotlar, Vizigotlar ile ortak dini inançlarının da yardımı ile birleştiler ve M.S.452’de Roma’ya büyük darbe indirdiler.
476’da Atilla Romalıların hediye ettiği gelinin dudaklarındaki zehri emince tanrısına kavuştu.
Ölümü ile imparatorluk çocukları arasında miras olarak paylaşıldı, Batı Hunları güç olmaktan çıktı. Ama Macarlar zaten Mecusi Hıristiyan olduklarından, şimdiki Avusturya, Almanya, Hollanda bölgelerinde Vizigot kavimleri ile hala barış içinde yaşamaya devam ettiler.
İtalya Alberobello kasabası Sabi/Sabine köyü.
Harran Sabileri gibi koni evleri var.
Sembolleri Hilal ve Haçtır.

Yalnız, Roma Vatikan kilisesi, Batı Roma’nın yıkılmasını asla hazmedemedi.
Roma imparatorlarının tebalarının en büyük tapınılacak tanrı olma geleneği de Jül Sezar’ın ölümünden sonra iktidarı alan evlatlığı Antonyus’un Sezar’ı ve kendisini tanrı ilan edip, adlarına heykeller, bunların korunması için vakıflar kurması, buralarda kendilerine tanrı olarak dua edilmesi yasasını çıkardı.
I.Konstantin (272/337) İskoçya’yı, Galler’i, Fransa’yı, Belçika’yı fethederek büyük Roma imparatorluğunu kurduğunda, kendisini, “Görülemeyen, yenilemeyen Tanrı” ilan etti ve Roma tebalarından hiç birinin en büyük tanrısının kendisinden büyük olamayacağını, yeryüzünde tapınılacak en büyük tanrı olduğunu ilan etti. Britanya adası, Yunanistan ve Batı Anadolu Rumları I.Konstantin’e ibadet etmeye başladılar.

476’da Batı Roma Atilla’nın Hunları ve ortakları Astrogotlar, Vizigotlar tarafından yıkıldıktan sonra Doğu Roma yaşadı ve Ayasofya kilisesini son haliyle inşa ettiren Büyük Jüstinyen(527/565) iki Roma’yı tekrar birleştirdi.
Yaygın erkek eşcinselliği gelenekleri yüzünden toplumun büyük çoğunluğunda görülen frengi hastalığı ve benzeri zührevi hastalıklara nüfusun büyük çoğunluğu yakalandığından erkek eşcinselliğini yasakladı ve Greklerin Cehenne dedikleri, dilimize Cehennem olarak geçen kurban yakma fırınlarında yakarak cezalandırdı. Tanrı İsa’dan aldığı vahiyler olarak yaptırdığı Tanrı Jüstinyen Anayasası böyle doğdu. Kadın ve erkek eşcinselliğini, anne ve baba tarafından yedi göbek akraba evliliğini yasaklayan bu anayasa maddeleri, Musa’ya tebliğ edildiğine inanılan ilk beş kitaptan (tesniye/Deotoromi) Tevrat Levililer kitabına da aynen geçti. Tevrat’ın  Krallar (Davut, Süleyman )ve Eyüp kitapları gibi diğer bölümlerinde erkek eşcinselliğinin ve ensest evliliklerin olması da buna delil sayılmalıdır ben öyle görüyorum.
Cehenne veya Cehennem Kurban yakma kuyusu
İsrail Ge Hinnom Vadisi

Erkek eşcinselliği ve çekirdek aile ensest evlilikleri azalınca sağlıklı asker olacak nesiller de kısa sürede yetişti ve zaferler kazandı.
Bu arada Vatikan da boş durmadı ve Türkleri Tevrat’ın Hezekyel kitabında Gog halkı, Kur’an’ın Kehf Suresi Zülkarneyn bölümünde şeytan Mecüc soyu ilan ettiler.
Bu da yetmedi, Selçuk Türklerinin Anadolu’yu ele geçirmesi üzerine korkuya kapılan Doğu Roma imparatorunun Kutsal İttifak’ın ortağı Papa’dan yardım istemesiyle 1095’de Clermont konsülünü toplayan Papa II.Urban/İnnosenzio, Türkleri Luti kavim ilan etti ve ateşten geçirilmeleri için fetva verdi. Bu gelenek 1920’de İstanbul’un haçlı işgaline girdiğinde, teravih namazında Rumların cami etrafına benzin dökerek camiyi kundaklamasına kadar yaklaşık “800” yıl sürdü.

Papa İnnosenzio’nun fetvasında İslamofobi=Türkofobi olarak kendisini göstermiştir, bu korku, 14.yy.da Osmanlının Balkan seferleri ile giderek büyümüştür. İki Viyana kuşatmasından yenilgi ile çıkan Osmanlı eziklik duygusuna kapılmıştır. 18.yy. ortalarına kadar Batı Kutsal Haçlı İttifak devletleri keşifler çağını, dünyayı işgal ile tamamlayınca sıra Osmanlıyı yani İslam ve Türk medeniyetini Balkanlardan atmak, hatta eski Yunan, Roma toprakları olarak gördükleri Anadolu’dan da Asya’ya sürme siyasetine başlamışlardır.
Osmanlının Balkanlardan atılması, Rusların askeri başarıları yanında Kutsal İttifak devletlerinin Ruslara verdikleri askeri teknoloji yanında gayrimüslim tebaya devlet vaat ederek isyanlara teşvik etmesiyle 1914’de başarılmıştır.
İki erkek bir kadın ile yapılan biseksüel cinsel ilişki
kabartması Roma

Bu başarının ikinci ayağı da, 1774 Küçük Kaynarca Anlaşması ile Rusya’nın azınlıkların koruyucu olmasının kabul edilmesinden sonra Rusların, Kafkaslarda, doğu, kuzey ve güney doğu Anadolu ile iç Anadolu gayrimüslümlerinin yaşadığı bölgelerde elçilikler açarak isyana teşvik etmesi, Ruslara Kutsal İttifak devletlerinin ve yeni dünya siyasetine Bebek İmparatorluk olarak giren ABD’nin ABCFM (American Board Comission for Foreigner Missions) misyoner örgütü da katılmasıyla Osmanlının kontrol edemeyeceği kadar güçlenmelerinin sağlanmasıdır.
Bunların günümüze getirdikleri kalıntılar, Ermeni, Süryani, Pontus ve Anadolu Rum soykırım iddialarıdır.

Türk ve İslamofobi siyaseti ile Osmanlı’nın yıkılmasının üçüncü ayağı da 1699’da Mısır’ın Napolyon Bonapart ile işgali ile başlamış, Osmanlı’nın kuzey Afrika’da ve Hicaz’daki egemenliğine darbe vurulmasıdır. Gerçeğinde, Napolyon İngiliz Amirali Nelson tarafından üç yıl sonra 1702’de Mısır’dan çıkartılmış, 15 yıl İngilizlerin verdiği silahlarla Osmanlı ordusu Fransızları Mısır’dan çıkarmak için savaşmıştır. Ama Mısır’da İngiliz hakimiyeti Osmanlı ile ortak olarak kalmıştır.
Bu darbeye 1739’da şimdiki başkent Riyad’ın olduğu Necran Bölgesinden çıkan Mehmet Abdülvehhab’a İngiliz ajanı Hamper’in öğrettiği Süryani Hristiyanlığı temelinde Vehhabi dini çıkartılmış, bu din, “Türkler Mecüc (cüce şeytanların) soyudur, hilafet edemezler, hilafet Türklerden alınarak Araplara geçmelidir” düsturu ile Yemame’li Beni Temim Yahudi’si Suud ailesinin askeri desteklerine, İngiliz silah, lojistik, mühimmat, siyasi yardımları da eklenerek Hilafet makamı İslam dünyasında etkisiz kılınmıştır.
Vehhabiliğin başarıya ulaşması ile Hindistan’da Moğol kökenli Ahmedi Kadıyani’ye Hint Kadıyaniliği, İran’da Bahailik, Mısır’da Efganilik, bundan uyarlama Bitlis’de Nurculuk gibi Hanefi, Sünni Müslümanlar gibi ibadet eden Ermeni, Gürcü, Keldani, Nasturi/Yezidi Yahudi Doğu Kiliseleri Hristiyan mezheplerinin sentezi Kürt Vehhabiliği dinleri üretilmiştir.

Böylece 1774 Küçük Kaynarca Anlaşmasından 30 Ekim 1918 Mondros Ateşkes anlaşmasına kadar 144 yıl boyunca Osmanlı hilafeti ilan ettiği hiçbir Cihat seferine Müslüman ülkelerden yardım alamamıştır.
1920’lerden sonra Osmanlıdan çıkan topraklarda yavaş yavaş ortaya İslam devletlerinin hepsinde bu Vehhabi, Bahai, Efgani, Nurcu yapay İslam dinleri egemen kılınmıştır. Bu devletlerin başına getirilen, 1850’lerde Nakşibendi tarikatını ele geçiren Yemame’li  Suud Şeyh Halid’in soyundan gelenler, İslam “feodal=Tanrı soyundan gelme ilkesini ret ettiği halde) kral yapılmıştır. İşte dönüştürülmüş Mason İslam dinleri bunlardır.
Kendini Müslüman gösteren bu feodal eşari Arap iktidarları, batı dünyasında nefret çekecek “nekrofili, bebeklerle ve 10’lu yaşların altındaki çocuklarla evlilik, hayvanlarla cinsellik” gibi sapkın geleneklerin dinde olduğuna dair fetvalar vererek İslamofobi siyasetine hizmet etmişlerdir ve halen buna devam etmektedirler.
1950’de Adnan Menderes’in D.P si ile iktidara taşınan Kürt Vehhabiliği Nurculuk, Işıkçılık gibi 50 cemaat ve bunların kolları olan 600 kadar tarikat, kulamparalık, sübyancılık, pedofilik evlilikleri teşvik etmek, Atatürk, Türk, Cumhuriyet, Laiklik düşmanlıkları yaparak yıllarca İslamofobi, Türkofobi siyasetlerine hizmet etmişlerdir ve elan da etmektedirler.

Atatürk ve cumhuriyetin eseri olan, ellerine geçirdikleri Diyanet işleri başkanlığı, başta Vatikan ve batılı İslamofobi faaliyetlerine hiçbir zaman resmi bir cevap vermemiştir, ne İslam’ı ne yapılan suçlamaları cevaplamamışlardır çünkü hepsi İslam peygamberinin sağlığında da bu gün de var olan, yaşanan Sami Toplum gelenekleridir ve bunlarında istedikleri bu geleneklere uygun şeriat devleti kurmaktır. 18 yıldır Anayasamıza göre yasak olmasına rağmen AKP hükumetinin sorumsuzca açtığı cemaat, tarikat tekkeleri, ana okulları, örgün öğretim kurumları ve bunların yurtlarında sayısız biseksüel cinsel taciz, tecavüz olayları yaşanmıştır. Hatta bunlar hakkında son zamanlarda gazeteci İsmail Saymaz’ın Şehvetiye Tarikatı kitabı iğrençliğin boyutlarını sergilemektedir. Yıllardır benim ve benim gibilerin binlerce yazıları da cabası.
Sonuç olarak Türkofobi /Türk Korkusu, Mecusi Hunların Batı Roma’yı yıkmalarının ardından M.S.452’lerden itibaren başlamış, 11. yüzyılda Müslüman Selçuklu Türkleri ile İslam Türk fobisi haline gelmiştir.


İslamofobi ise Sasani imparatorluğunu, 622’den 628’e kadar ölümüne bir savaş sonucu Mezopotamya’da Ninova savaşı ile Ocak 628’de sonlandıran, ama ardından yağmalamak için İran’a girmeyen, bir ay sonra Şubat ayında Şam’da Ebu Süfyan ile görüştükten sonra İran coğrafyasının yağmalama işini Araplara havale etmiş olan, bunu 635’e kadar da yaptıran Herakles’in 641’de ölümüne kadar Müslümanlar Roma’ya karşı tek bir kusur işlememişlerdir.

Onun ölümünden sonra Fas, Ortodoks Hıristiyanlığın etkili olduğu İspanya Portekiz coğrafyasının işgali ve İstanbul kuşatmaları ile, Araplar, Avrupa’yı da biz yönetelim diyerek ilk İslamofobiyi başlatmışlardır. Başlangıçta üstünlük elde eden Arap Emevi hanedanı 100 yıl içinde yerini peygamberin amcası Abbas’ın çocuklarının kurduğu Abbasi Hanedanına yerini bırakmış, Romalılar Arapları perişan etmişlerdir. 850 ve 950 yılları arasında Romalılar Mezopotamya’da büyük Müslüman soykırımları yapmışlar, İran Urumiye gölü bile adını Rumların Müslüman cesetleriyle doldurduğu için bu adı  almıştır. Bu kıyıma Selçuklu imparatorluğu son vermiş, daha sonra Mısır Dürzi Fatimi hanedanları ve Osmanlı Hanefi hilafeti gelmiştir.
İslamofobi hala batıda Türk fobi ile birlikte anılmaktadır. 1961’de işçi alımlarıyla Avrupa’ya doldurulan devşirilmiş, devşirilememiş gayri Müslümler 1970’lerden itibaren “radikal İslamcılar, Kürt Solu olarak geriye döndürülmüşler, günümüzün din esaslı siyasal oluşumlarına zemin hazırlamışlardır.
İslam dünyasını işgal eden batının B.O.P haritası
03 Kasım 2002’de başımıza musallat edilen bu kripto AKP hükumeti, geçen 17 yılda, dağılmış ta olsa birlikte hareket eden Kutsal İttifak haçlı devletlerinin, çağımızın yeni Roma’sı ABD önderliğinde yüz yıllığına ticari, siyasi çıkarlarını emniyete almak için başlattıkları 2001 İkiz Kule dümenli Haçlı Seferinde, İslam dünyasının işgalinde devletimizi askeri üs olarak kullanma ve askerimizi sömürge askeri olarak kullanma izni vermişlerdir.
İslamofobi, Türkofobiyi dışarıda aramadan önce içimizde temizlemeliyiz.

Yıllarca İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğünde yaptığım mihmandarlık görevlerimde ağırladığım ABD’li, İngiliz, Fransız devlet ve siyaset adamları övünerek;
Atatürk’ten sonraki bütün din ve devlet adamlarınızı biz seçtik, hepsi bizim adamlarımızdır. Siz nasıl Balkanlarda Hıristiyanların başına kendinize sadık köle krallar tayin ettiyseniz biz de aynısını yapıyoruz” demişlerdir.
Bu da çok basit bir araştırma ile görülebilecek kadar gerçek bir durumdur. Diğer yazılarımda bunları yazdım zaten.

Şimdi gelelim, İslamofobi ve Türkofobi denilen düşmanlık nasıl yapılıyor?

İslamofobi, Hristiyan kiliselerinin bazı din adamlarınca İslam'ın gerçek bir din olmadığı, Muhammet'in sahte, eski dini bozan, Süryanilere göre ibadetleri kolaylaştıran ve değiştiren "Şeytan Bizbat", onların mezhebi Nasturilere göre de sahte peygamberdir. Kur'an'ı da Arabistan kiliselerinden sorumlu Büşra şehrindeki meşhur Episkopos Bahira yazmıştır. Muhammet gerçek dini bozan sapkın birisidir.
Ayşe ile altı yaşında evlenerek o çağlarda terk edilmeye başlanmış çocuk evliliklerini ve recm geleneğini Yahudilere ve Yahudi Hristyanlara uygulayarak zulüm etmiştir. Biseksüel cinsel yaşama sahip olduğundan, Yahudi ve Hrisityanlardan tebliğ ettiği dini ve onun peygamberliğini ret edenleri öldürtmüş olmasıyla eleştirilir.
Benzer konularda, Batılı siyasiler, yazar, çizerler ve Avrupa'da Müslüman toplumunu istemeyen ırkçılar tarafından da maksatlı olarak cinsel ağırlıklı suçlamalar şeklinde yapılmaktadır.
Ancak iddiaları boş değildir ve ne kadar Kuran ayeti, hadis, siyer/biyografi kitabı, tefsir kitabı varsa hepsini incelemişler bunlardan tespitler yapmışlardır. %99'u gerçeği yazmaktadırlar.
Sıkıntı Muhammet de, İsa da aynı toplum geleneklerine sahip coğrafyadan çıkmışlardır. Bulunan en eski İncil, 1947'de Ölü Deniz yakınlarındaki Kumran'da çoban bir çocuğun kaça keçisini takip ederken tesadüfen bulduğu Papirüs metinlerine Ölü Deniz Yazmaları veya Kumran Metinleri de denilir. İşte bu metinler içinde yapılan karbon testi ile M.S.50'lere tarihlenen Aziz Tomas İncil'idir ve Mısır Nag Hammadi Kütüphanesinde sergilenmektedir.
Bu İncil'de öğrencilerinin, Yaşam/Hay tanrının kadınları göklere/Cennete kabul etmediği için annesi Meryem'i aralarından çıkarmasını önerdiklerinde İsa annesi Meryem'i erkek yaparak cennetine alacağını, erkeklerin çocuklar gibi soyunarak elbiselerini ayakları ile çiğnemeleri halinde İsa'ya ulaşabilecekleri gibi erkek eşcinselliğini öne çıkartan ifadeler taşımaktadır.
Rahip Bahira da Muhammet'in Hira mağarasında gördüğü rüyayı peygamberlik olarak yorumlayan tek kişi olan amca oğlu Varaka Bin Nevfel da Mekke Nastur, Kilisesi baş keşişidir.
Nasturiler arasında Babil Talmud ayetlerine göre sütten kesilmiş kız ve erkek çocuklarla cinsellik yani zevk evlilikleri yaygındır. Bunları tek tek önceki Ted Pike'ın Talmud Araştırması ve Muhammed'in İnce İşleri yazımda da Kuran tefsir ve hadis kitaplarından derlediğim yazılarımda verdim.
Ensest, pedofili, pederastik, homoseksüel geleneklerin Peygamber Muhammet'e yapıştırılarak İslam düşmanlığı yapılması ahlaki değildir.
Bu geleneklerin Hint, İran, Irak, Suriye, Arap yarımadası,Sudan, Etiyopya, Anadolu,Kafkaslar, Rusya, Yunanistan, Balkanlar ve tüm Avrupa ile Orta Amerika'da o çağlarda da bu gün de olduğu bilindiği halde bunların görmezden gelinerek yalnız Muhammet üzerinden Müslüman düşmanlığı yapmak dini ve siyasi düşmanlıktır.

1988’den 2001 yılına kadar dönem dönem çalıştığım mihmandarlık görevlerimde benim kendi kendime geliştirdiğim mücadele şekli de bunların onların dinlerinde ve devlet, toplum geleneklerinde olduğunu kanıtlayarak susturmak olmuştur. Başka mücadele şekli yoktur.
Oysa kanun koyucular, dini değerleri yani dinler ile dinlerin kutsal karakterlerini cinsel veya başka gayri ahlaki gelenekleri ile suçlayanlara ceza verirken, din adamlarının, dini kurumların başkalarını aynı şekilde suçlamalarını, hatta din kitaplarının, başka inançlara sahip toplumların ülkesini, mallarını yağmalamak, yakıp yok etmek, eş ve çocuklarının ırzlarına geçilmesini emretmelerini görmezden gelmekle hukuku çiğnemekte, adaleti yok etmektedirler.
Avrupa da ülkemiz de bu konuda mahir davranmaktadır.
Dinsiz olmama rağmen, ailemin ve ülkemin kültürü olması ve hatta, "ateist de olsan sen de bu geleneklere sahip toplumun üyesi olarak s en de sapıksın" gibi ithamlarla mahkum etmeleri bunlarla mücadeleye karar vermiş hala da bu hizmetimi sürdürmekteyim. Böyle suçlamaları nedeniyle en çok boğuştuğum konular şunlardır;
Roma homoseksüellik işleyen kabartma
Peygamber Muhammet ve Osmanlı padişahlarının pedofilik(Sübyancı), pederasty (Oğlancı) ve hatta pasif eşcinsel, homoseksüel olduklarına dair iddialar ki bunların maalesef doğruluk oranı yüksektir. Çünkü İslam, İbrahim’in köle karısı Hacer’den olma İsmail peygamber soyundan geldiğini iddia eden Tevrat’ta İsmailiyeliler olarak da geçen İsmail soyu Yahudilerinden olan Kureyş Kabilesi mensubu peygamber Muhammet tarafından tebliğ edilmiştir.

Amcasının oğlu Muaviye de adını Lut peygamberin kızlarından olan oğlu Moab/Muav soyundan adını almaktadır. Bu durumda kabilesinin Luti olma özelliği de vardır.
İster Luti ister İbrahimi, İshak soyu olsun Tevrat’ta kral Davut’un (Süleyman’ın babası peygamber) Kral Sual’un oğlu Yonatan ile pasif eşcinsel yaşamı, Eyüp kitabının ilk ayetinde Eyüp’ün üç oğlu, dört kızının bayramlarında içkili ensest cinsel ilişkiye girdikleri açıkça yazmaktadır.
Tevrat en son Romalılar tarafından yeniden düzenlendiği için Tevrat okumayan Yahudilerin gizli Tevrat’ı Talmud ise üç yaş ve altındaki kız ve erkek çocuklarla, hayvanlarla her türlü cinsel ilişkiye ve evliliklere izin vermektedir.
Hristiyanların Allah saydıkları peygamber İsa da Babil Talmuduna inanan Ferisi Yahudilerdendir ve karısı hiç olmamıştır. 12 öğrencisinin “güveyi” olduğunu söyler. Bu durumda İsa'nın durumu Muhammet’ten bile beterdir.
Bunları yüzlerine vurup kanıtladığınızda bütün İslamofobi suçlamaları bitmektedir. Ben yıllarca bu yöntemle susturmayı başardım.
Lut peygamberi kızlarıyla ilişkide gösteren Hristiyan tasviri

Avrupa ve ABD’lilere göre Türklük ile İslam eşittir, çoğu Arapların Müslüman olduklarını dahi bilmezler.
Türklerin homoseksüel ve Ermeni, Rum, Süryani soykırımı yapan barbar millet olması temelinden hareket eden suçlamalar ile yapılmaktadır. Atatürk de bundan bolca nasibini almaktadır. Bu iddialar ise tamamen mesnetsiz iftiralardır. Savaş sırasında kendi gayrimüslüm tebası tarafından sırtından hançerlenen her devletin yapacağı o isyanı bastırmak ve isyancıları yargılamak, cezalandırmaktır. Bu soykırım değildir her milletin tarihinde olan genel olaylardır.

Bir de 1970’lerde Afganistan’da ABD’nin kurduğu, kökenleri M.Ö.330’larda Büyük İskender’in ölümünden sonra kurulan Baktriya Yunan Krallığının kalıntısı kripto Yunanlılardan oluşan Taliban terör örgütü, ondan kotarılan El Kaide, ondan da çıkan ISIS/ISID/DAEŞ/Boko Haram örgütlerinin tümü Yahudi, Ortodoks Rumlardan oluşan örgütlerdir.
Efendim her işleri Kuran ayetlerine uygunmuş.
Doğrudur.
Kur’an neye göre yazıldı?
Kur’an’ın Ehli Kitap dediği kavimler kimlerdir?
Yahudiler ve Hristiyanlar.,

Kur’an, hem Vatikan Katoloik hem de Doğu Kiliseleri Ortodoks inançlarını harmanlayan bir kitaptır. Ayetleri de İncil, Tevrat, ve 63 kitap 8 cilt, 5000’den fazla sayfadan oluşan Talmud ayetleridir.
Bu konuda İngilizce bir çok yazılı ve videolu araştırma var.
IŞİD kelle kesiyormuş. Davut peygamber Golyat’ın kafasını kesti mi? Kesti. Kelle kesmek Yahudi geleneğidir.
Müslümanlar kesti mi?
Sayısı belli değil ve hala kesiyorlar.
O zaman kelle kesmek sadece İslam ile anılacak bir gelenek değildir. Haçlılar kendi tarihlerine bir baksınlar bakalım. İki Amerika kıtasında Kızılderilileri, Avustralya kıtasına Aborjinleri, Afrika’da sayısız masum ilkel kabileleri soykırımlara tabi tutan kendileridir.

Geçenlerde Tayyip Erdoğan Pakistan, Malezya, Türkiye ortak İslamofobi ile mücadele için ortak internet faaliyeti önerisinde bulundu.
Ne gerek var arkadaş, alın benim yazıları kullanın işte.
İnkar ile bir yere varamazsınız. İslam için yapılan tüm iddialar İslam olmayan Batı toplumlarında bu gün dahi vardır.
1993’den beri ABD ve AB ülkelerinin bize dayattığı ve hiçbir hükümetin kabul etmediği LGTBİ derneklerini AKP yasallaştırmıştır. Bunu daha önce yargılandığım mahkemede de “ABD, AB Destekli Lgtbi Siyasetlerimiz” yazım ile de kanıtladım.
İslamofobinin temeli olan “erkek eşcinselliği suçlamasını” yasallaştıran AKP’nin İslamofobi ile mücadele edeceğine kim inanır?
Belki, Kadir İnanır?

Takdir sizindir.

Alaeddin Yavuz