"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

24 Şubat 2021 Çarşamba

BÜTÜN HALKIMIZA ÇAĞRIMDIR

 BÜTÜN HALKIMIZA ÇAĞRIMDIR!


Uyanın!

Anayasamıza büyük önderimiz, devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk;

TÜRKİYE CUMHURİYETİ SOSYAL LAİK DEVLETTİR yazmış.

Bu ne demektir?

Sosyal Devlet, her vatandaşına aş, iş, barınak sağlayan devlettir. Avrupalıların işsizleri işsiz maaşları ile dünya turu yapıyor. Bizim çalışanlarımız onlardan 10 kat az maaş alıyor. Bu adaletsizlik kalkmalıdır.

Lâik devlet nedir?

Kimse inançlarından dolayı hiç bir ayrımcılığa tabii tutulamaz. Yani, Sen Alevisin, Sen Yezidisin, Sen Gayrimüslümsin, Sen Türk'sün, Kürtsün diye kimse seni sefalete mahkûm edemez.

Kimse, siz sokaklarda açlıktan, soğuktan donarken altın SARAYLARDA yaşayamaz.

Çıkın haykırın!

Hakkınızı isteyiniz.

Takdir sizindir.

Alaeddin Yavuz


22 Şubat 2021 Pazartesi

SPİNTRİA SİKKELERİ

SPİNTRİA GENEL EV SİKKELERİ

Roma çağında geneleve giden erkekler hangi pozisyonda ilişki istiyorlarsa, bu spintria denilen sikkeleri genel evden satın alıp odalara bunlarla giriyorlarmış. Sikkeler bir'den on altıya kadar pozisyon içeriyormuş. 
Her pozisyon için ayrı sikke gerekliymiş.


Bu yazıyı çalan hırsız, fahişe ibne götveren zaten wikipedia'da bu bilgiler var. Oradan kopyalayıp alamadın mı?
Anasını kızını beceren sapık şerefsiz, giren bir şeyler okurdu, okuyacak insanları mahrum etmişsin alçak hırsız it.

21 Şubat 2021 Pazar

DEVLET NEDEN KİŞİNİN ÇIPLAK ÜST ARAMASINA İZİN VERIR

 KADIN VE ERKEĞE ÇIPLAK ARAMA NEDEN YAPILIR?

Bu yazı, bütün dünyada uygulanan bir güvenlik önlemini tanıtmak amaçlıdır.


Ülkemizde de Avrupa, Abd'de de ülkeye girişlerde pasaport kontrollerinde mecburen geçtiğimiz X Ray cihazları,istediğiniz kadar çarşaf, peçe, burka giyerek örtünseniz de artık görevli memura bizi çıplak hatta iç organlarımıza kadar gösteren teknoloji ile yenilenmiştir. Çıplak aramanın son teknolojik hali budur.
Bazı sivil toplum örgütleri bunu insani olmadığı için uygulamadan kaldırılsın diye kampanya yürütmüşlerse de devletler bunlara itibar etmemiştir.
Bu uygulama sadece ülkeye girişlerde değil, hassas kurumlara giriş çıkışlarda, altın, elmas madenlerinde çalışanlara dahi yapılmaktadır. Hoş olmasa da, aşağılayıcı olsa da hiç bir devlet, kurum veya kuruluş bundan vazgeçmemektedir.

Diyeceksiniz ki; Adalet, insanlık onuru nerede?


Ama şu da var. Bir çok suçlu, suç örgütleri taşıyıcı olarak seçilen kuryenin vücuduna ameliyatla yasak nesneleri koydukları gibi, suçlular da boşaltım organlarına suç unsuru olan bazı nesneleri sokarak taşıyıcılık yapmaktadırlar.

Bu gün muhalefet medyası, cezaevlerinde çıplak aramayı gündemde tutuyorlar. Kendileri iktidar olasalar bile bu uygulamayı kaldırmayı düşünmezler.

Bir polis olarak ben de çıplak arama yaptırdım ve inanın, kadının vajinasından, erkeğin anüsünden UYUŞTURUCU, para, çakı v.b. çıkmıştır. Kadının üst veya çıplak araması kadı memurlara yaptırılır.

Bunu, 1996 yılbaşında Kadıköy Acıbadem'de yılbaşı gecesi devriye gezerken, ev ev motosikletle gezen bir zenciyi uyuşturucu kuryesi olabileceği şüphesi ile takip edip karakola getirdiğimde yetkililerden izin alarak yaptırdım. 

Üstünden, motosikletten bir şey çıkmadı. Grup amirime ince arama yapalım dedim. O da nöbetçi savcıyı gecenin 04:00ü gibi aradı. Savcı ikna oldu, "arayın" dedi.

Aradık, mabadına 500 ABD doları uyuşturucu parasını naylona sarıp sokmuş. 

Parayı bulunca itiraf etti. Şahit olduğum hiç bir arama boş çıkmadı. 

Herkese de bunu yapmayız. Çok önemli suç veya şüphe olması gerekir ve suçluyu da korumak için de yapılır.

Bu arama tutuklanan kişinin boşaltım organlarına sakladığı çakı, jilet gibi kesiciler ile kendine zarar vermemesi, suç sayılan yolla elde ettiği geliri, suç delillerini de devletin belgelemesi amaçlıdır. 

İnsan onuru dersek devlet iç ve dış ajanlara, suçlulara yenilmiş olur.

Dişi arasına, anüsüne 1cmlik jilet koymuş, nezarette intihar etmiş insan gördük. 

Ayakkabı bağı ile kendini boğan oldu. Biz sadece şüpheli olarak almışız, ama kişi suçlarını bildiği için intiharı seçebiliyor. 

GBT yani Genel Bilgi Toplama o zaman bilgisayar yok tabi İstanbul Asayiş, TEM... şubelerinde kayıt araştırması ile yapılır, haftalar alırdı. Pendik'ten Mecidiyeköy, Esentepe Polis Laboratuvarı, Sirkeci Asayiş Şubeye, 20 kişiyi kelepçeleyip, Pendik köprüsünde yolcu indiren şehirler arası otobüslere yalvararak GBT araştırmasına götürürdük. Yolcular haklı olarak şikayet ederdi ama polis karakolunun minibüsü, polisin kelepçesi, el feneri, telsizi bile yoktu. Bir polis 20 suçluyu götürüp getirirdi. Biri kaçarsa polis ihraç edilir ekmeğinden olurdu. Bunlar polisin değil devleti yöneten siyasilerin günahlarıydı.

Benim hiç bir nöbetimde intihar yaşanmadı, ama yaşanan karakolları biliyoruz ve bu yolla bir çok suç deliline ulaştık.

Plâstik hap tüplerine veya ameliyatla karnına yerleştirilmiş uyuşturucuları taşıyan on binlerce insan var. Lucy diye bir film buna çok güzel örnektir.

İnsanlık dışı da olsa güvenlik açısından yapılması gerekli bir eylemdir.

Sosyalist, komünist, demokratik, şeriatçı, faşist, diktatörlük, krallık her devlet bunu yapar.

Büyük devletler, sömürge devletlerde ajanları, terör örgütleri kuryeleri rahat etsin, her yere suç sayılan nesneleri rahatça soksun  diye, kamuoyunun bilinçsizliğinden istifade ederek tepki yaratmak için algı operasyonları düzenlerler.

Bu RTE ve Akp'ye destek vermem olarak algılanmasın. Muhalefetin böyle sonuçsuz kalacak gündemler yaratmak yerine, sarayın tek adam yönetiminin sona erdirilmesi için kamu oyunu kazanmakla meşgul olması gerekir.
Her devlet buna izin verir. Yoksa yaşayamaz.

Ajanlık ince iştir. Suçlular da her toplumun bir gerçeğidir. Suç ve suçluyla mücadele yöntemlerinden biri de bu çıplak aramadır.

Polislik dilinde bu aramaya da İNCE ARAMA denilir. Cinsel taciz amaçlı değildir. Bu amaçla yapan memur varsa şerefsizdir. Ama bu kanıtlanmalıdır. 

İnce aramada delil bulunmuş ise sanığın iddiaları boştur. Ama bir şey yok ise o memurlar işlerini kaybedebilirler. Tecavüz v.s varsa, kadını erkek aramışsa bile cinsel istifade amacıyla yapıldığı kanıtlanmış ise böyleleri devlete hizmet edemez, cezalarını devlet vermelidir. 

Muhalefet çıplak aramayı değil, bunun amaç dışı uygulanmasını işleyebilir, böyle sonuçsuz kalacak gündemler yaratmak yerine halkı arkasına alacak daha etkili gündemler oluşturması kendilerinin ve halkımızın yararına olacaktır.

Takdir sizindir.

Alaeddin Yavuz