"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

18 Ocak 2011 Salı

TARAFTAR BEYIN YERINE TOP MU TASIR





FUTBOLSEVER BEYİN YERİNE TOP  MU TAŞIR?

Yazılarında,futbolu neredeyse hiç bulundurmayan bir blog yazarı olarak,itiraf etmeliyim ki, çocukluğumda da bu sporu hiç sevmemiştim.


Ama,daha kolay gündelikçi yevmiyeli iş bulabilmek için köyden kasabaya taşındığımız 1969 yılını takip eden yıllarda,köyde “top oynamak” olarak bildiğimiz boğuşarak top kapma oyununun adına  futbol dendiğini hatta Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş diye takımların olduğunu öğrenmiştim.
Evimizde radyo bile yoktu,hiç futbol takımı da görmemiştim.Yeni taşındığımız kasabanın oldukça eski bir futbol takımı vardı ve arkadaşlarım beni  maça götürmüşlerdi.İlk kez 1970’lerin başında Futbol Kulübü görmüş,maç seyretmiştim.

Benim arkadaşlarım aynı zamanda Fenerbahçeliydi ben de Fenerbahçeli olmuştum.Birader Beşiktaşlı da olsa dönmek asla olmazdı.
Zamanla bu sporun,halka değil,birkaç kişiye spor yaptıran ve onları besleyen kurumların asıl malı götürdüğünü, İspanya'nın Diktatör  kralı El Caudillo lakaplı Francisco Franco (1892-1975) ‘nun,ülkesindeki siyasi karmaşaya (sağ-sol) son vermek için “Bana yüz bin kişilik bir uyku tulumu yapın” dediğini öğrendiğim 1977 yılından beri de bu sömürü aracı uyku tulumu ile bağlarımı kesmiştim.

Halen de bu böyledir.

Çocukluğumdan askerliğime,ve emekli oluncaya kadar hizmet verdiğim polis teşkilatında, görev gereği tanıştığım sayısız yerli ve yabancıyla konuşmalarımdan edindiğim tecrübeye göre  “Futbol ile alakası olmayan insan  sayısı %0.1 yani binde birdir.

Futbol konuşmadan arkadaşlıktan zevk alan insan çok azdır.Hele bazıları vardı ki,adam, dedesinin adını bilmez ama taraftarı olduğu futbol kulübünün satın alacağını duyduğu bir sporcuyu bile,yedi ceddine kadar araştırı öğrenir.
Böyle aşırı futbol düşkünü arkadaşlarıma daima “-Senin kafanın içinde beyin yerine top koymuşlar,vallahi imalat hatalısın sen!” derdim.

Devleti yöneten siyasilerin aradığı gerçek “ideal vatandaş” tipi bunlardır diye düşünürüm hep.
Darbecilerin idam sehpasına çıkardığı kaç futbol taraftarı olmuş ki tarihte? :))

Bu da doğrudur,işte,futbolcu başbakanımız,devletin TOKİ-Toplu Konut İdaresi kurumuna yaptırdığı Galatasaray Arena Stadını da bu mantıkla yaptırmadı mı?

Çalışana,emekliye kör bakan hele memur emeklisine neredeyse düşman olan başbakanımız futbol stadına niye bunca para harcadı ve özellikle seçim öncesi bitirilmesini sağladı?

Elbette ,oy almak için?

Siyasilere göre futbolseverler kafalarının içinde “top” taşırlar ve asla siyaset,vatan, millet, anarşi, terör,açlık, işsizlik gibi şeylerle ilgilenmezler.
Onların takımlarını şampiyon yap,güzel statlar inşa et,açlıklarını,işsizliklerini,işlerinin kötü gitmesini görmezler ve stat yaptı diye siyasiye inek gibi destek çıkarlar ve oylarını kesin alırsın.
Mantık budur.

Üç gün önce akşam haberleri için koltuğa oturduğumda başbakanın açılış sırasında yuhalandığını ve üzülerek stadı terk ettiği haberini önce şüpheyle karşıladım.

Her çıkışın bir inişi olur derler...
Malum,başbakanımız “mağdur edebiyatı” ile iktidar olmuş ve halen kendisini mağdur etmek (!) için uğraşan ”zalim,darbeci,cuntacı Ergenekon” çetesiyle (!) kıyasıya mücadele etmekte (!) ve keskin telekulak ve asker casusları (!) sayesinde bu darbeci,cuntacıların 2003’de yapılacak darbenin, 2007-8-9’da yapılmış darbe planlarını(!)  ele geçirip hepsini kendi tayin ettiği yargıya teslim ettiği “özgürlük” (!) mücadelesine üç yıldır her gün şahit olmaktayız.(!)

Ancak,son zamanlarda gene düşüşe geçen oylarını arttırmak için gene kendisini “mağdur”(!) gösterecek ,”-Bakın adam koca stadyum yaptırmış ama insanlar onu yuhluyorlar,vatan haini bunlar” dedirtecek bir senaryoyla mı karşı karşıyayız diye düşündüm.

Alkışlayan taraftar da istiyor haksız mı?:))
Ancak gençliğimden beri, devşirme ve Fransız kültürü ile eğitim verdiği için hiç sevmediğim Galatasaray Lisesinde nasıl bir “Türk Sol’u” olduğunu on beş yıl kadar önce bir turizmci arkadaşım bana anlatmıştı.Sonra aklıma bu geldi ve Galatasaray taraftarlarının bir çoğunun bu kültürden geldiğini düşünerek bunun olamayacağına,”beyin yerine futbol topu” taşımayan,ülkesini düşünen sporsever insanların olduğunu siyasilere gösteren iyi bir örnek  olarak olayı yorumlamayı uygun buldum.

Bu yüzden sayın Galatasaray taraftarlarını kutluyor,siyasilerin de gereken dersleri almalarını diliyorum.
Beyinlerinin hiç olmazsa bir kısmını “vatan-millet,siyasi konulara ” ayıran Futbolseverlerin artması dileğiyle saygılar dilerim!!!


                                                          Futbol taraftarlığı uyutur...Zzzzzzzzz :))

Keykubat