"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

4 Kasım 2016 Cuma

CEMAAT, HDP TUTUKLAMALARI VE BATININ TEPKİLERİ

04.11.2016 günü Diyarbakır Çevik Kuvvet binası patlaması. HDP tutuklamalarını takiben yapıldı ve PKK tarafından üstlenildi.17/25 Aralık olaylarıyla başlayan AKP ve F.GÜLEN cemaati kutuplaşması, yıllardır cemaat için araştırma soruşturma önergeleri veren CHP’nin cemaati sahiplenmesiyle ilginç bir hal aldı. HDP ile zaten Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel başkanı olmasıyla, Kürtçü olarak bilinen Amerikan solcularından, Rize’li gericilere uzanan bir yelpazeyle Atatürkçü, Türkiye Cumhuriyetinin kurucu mantığı da partiden süpürülmüştü.
04.11.2016 günü Diyarbakır Çevik Kuvvet binası patlaması. HDP tutuklamalarını takiben yapıldı ve PKK tarafından üstlenildi

Kavganın sonunda ortaya çıkan tablo, Fetullah Gülen’in Işık ve Nur cemaatleri Gregoryen, Süryani Hristiyan Ermenilerin İslam maskeli örgütü olan Haşhaşiler, R.T.Erdoğan ve AKPsi de Asur imparatorluğu zamanından beri dağlara sürülmüş, kripto yaşayan Süryani, Nasturi Haramilere kökenleri uzanan iki kripto azınlığın devleti İslami Tarikat mantığıyla ele geçirdikleri ve çatışmanın da iktidar kavgası olduğu görüntüsüydü.
KRİPTO ERMENİ HAŞHAŞİ YAPILANMASI
KRİPTO ERMENİ HAŞHAŞİ YAPILANMASI
İktidar Harami, muhalefet Haşhaşi, ikisi de İngiliz, Amerikan ve Avrupa emperyalizminin, kısaca Hristiyan Yahudi temelli emperyalizmin intikamcı, kripto Ortodoks toplumlarının İslam adıyla Müslümanları işletip satıp, batılılarla ortak sömürdükleri düzenin iktidarı paylaşamayan haşarılarıydı.

Bu azınlıkların iktidar savaşı halka “ AKPnin terörle mücadelesi” olarak anlatılırken, asırlardır, bölgeye ihanet tohumu olarak ektikleri Kürtçülük kimliği altında, dinci, kinci, ırkçı Ermeni Haşhaşi ve Arami ya da Harami koalisyonu altında çalışan tam da şark ile garbın en az üç bin beş yüz yıllık savaş alanı olan Doğu Anadolu da her zaman canlı tuttukları bu Şark Çıbanının tasfiye ihtimali bile batıyı ürkütmeye yetti.


Ya bu çıbanlar patlayıp hastayi iyileştirirse endişesi olsa gerek, Cemaat tasfiyesinden Cumhuriyet Gazetesi, Pkk teröründen HDP milletvekillerini tasfiyesi en çok emek eden ülkeleri fena endişelendirdi.


Başta Fransa, Almanya. Hele Almanya, büyükelçimizi çağırdı, hükümet ve muhalefet kanadından defalarca başta Erdoğan’ı aşağılayan açıklamalar, A.B. dışına itmeler, eşeğe gösterilen değnek ucuna bağlanmış ot misali gösterilen aa verilmeyen A.B. serbest dolaşım hakkının kaldırılmasıyla ilgili tehditler... Yani vermeyecekleri ortadayken aldatmada kullandıkları vaatleriyle korkutmalar....
Almanya sol partileri PKK destekçisi oldu
Almanya sol partileri PKK destekçisi oldu
Neyse biz istemiyoruz alın sizin olsun. Yeterki bizim şark çıbanlarımızdan AKP haramileri en azından iyileşmeye yüz tutsun ki bizler için bayramdır.


Yoksa bu oyunlar da sadece hem halkımızı hem de bize yakın olan halkları tezgaha getirecek planları önceden hazırlanmış, şartlara göre de sürekli yenilenen bir senaryonun oynanması mıdır, göreceğiz.
Çünkü, başkanlık için direten bir cumhurbaşkanı ve partisi AKP ile TBMM partileri oldukça, devletin "federasyonlara bölünmesi" özleminden vazgeçilmemiş demektir. Başkanlık eşittir Federasyon, o da eşittir, devletin Kenan Evrenin 1980 cunta döneminde imzaladığı "8" parçalı federe Anadolu Cumhuriyetidir.
Bunca tutuklama, dökülen kanlar ne derseniz, on yıldır hükumetin dediklerini derim; "Her şeyi hazmettireceğiz, devletin bölünmesini de." Maden suyu, soda ile devletin parçalanmasını hazmettirecek değiller herhalde. Doğu Perinçek ve partisi  kadar iyi niyetli olmak, bu şartlarda bence epey zor.

Herkesin bilmesi gereken, Haşhaşi kanadı hainliğinden dönmelidir, Harami kanadı da Haşhaşiler kadar mert olup azınlık yapılanması olduğunu itiraf etmeli ve bastığı toprağa sahip çıkmalıdır, ihanetten dönmelidirler.


Aksi halde kendi nesillerinin de köleliklerine ve uzak olmayan bir gelecekte yok edilmelerine zemin hazırlayanlar olacaklardır.

TUTUKLANAN HDPLİLER
Azınlık örgütleri, kukla iktidarları uğruna biri ötekini tasfiye ediyor, askeri kanadı ülkenin güvenlik güçlerini, karakollarını bombalıyor, efendileri batıdan her türlü tehdidi savuruyor, bunlara yerli sivil toplum örgütleri, yazarlar, çizerler, hukukçular... ekleniyor ve diyorlar;


“Aman haaa, Avrupa Birliğinin, Güvenlik Konseyinin, ekonomik kurumlarının hepsinden atılırız, bunca yılın emeği boşa gider ayrılamayız yoksa batarız." Diyenler, artık, dinci, kinci, ırkçı, İslam ve Türkçülük ya da Kürtçülük maskeli cemaat iktidar heveslerini terk etmeli, batılı Haçlı dünyasının kendilerinin de içinde olduğu coğrafyamızı,kırparak küçük şehir devletlerine bölerek köleleştirmek istediklerini, kendilerinin de bu gemide olduklarını görüp işbirlikçiliklerini terk etmelidirler.İhanetin adı fikir ve vicdan özgürlüğü değildir.


Bence sizler bu devlette bunları savundukça batarız. Hepinize miadınız doldu diyecek birileri lazımdır.
825981-avrupabirligindenvizeserbestisitehdidih1269100d5a3O da, bastığınız toprağa, kapı komşunuza sadık olmadıkça uzak değildir.