"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

13 Eylül 2024 Cuma

#EKREM İMAMOĞLUNUN DIPLOMASI YOKSA KİME YARAR?

YCHP'DE KOLTUK SAVAŞLARI VE E.İMAMOĞLU DİPLOMA DÜMENİ



Yılarca Ulusalcılık adına mücadele eden Nihat Genç ve Erdem Atay'ın, birden "Ekrem İmamoğlu'nun #diploma araştırması" ile gündeme oturmaları herkesi az çok şaşırttı.

Gerçek olsa ne olacak ki?

Durduk yerde buna ne gerek vardı diye bir düşünelim;

Muhalefetin erken seçim olsa iktidarı devir alacak gücü var mı?

Bence yok. Anayasaya göre aday olamayan adamı 13 yıl Kemal Kılıçdaroğlu aday yapıp saltanat sahibi yaptı.

Bilmediğimiz bir gizli pazarlık mı oldu da Chp cumhurbaşkanı çıkaracak?

Bence durum böyleyken, RTE'ye muhalif diye bile bile oduna oy verircesine Chp'ye verdik de ne oldu?

Milletçe kazıklandık.

RTE'ye muhalif bir adayın diploma sorunu varsa deşilmemeli mi?

Hayır, ama 4 yıl önce olsaydı daha iyiydi.

Çok saygı duyduğum Nihat Genç ve Erdem bey, kendilerini AKP'li gösterecek bir görüntü verdiler ve bunun getirisini deneyimleyecekler.

Muhalefetin 23 yıldır halkı aldatıp iktidara oynamadığı, ortak oldukları bilindiği ülkemizde, gelecek seçim için Özgür Özel, Rte'yi daha şimdiden Aday yapmışken, bunlara gerek var mı?

Rte'nin kalıcı olduğuna ikna olan bütün muhalif aydınlar tek tek Akp saflarına geçiyor.

Son, Oda,Tv de onlara katıldı.

Veryansın tv de sırada mı yoksa önceden mi katıldı?

Ümidim kalmadığı için, izlemediğimden bir kanatim yoktur.

Yoksa, İmamoğlu konusunu deştirenler CHP'den mi?

Bence en mantıklı olanı bu.

Ekrem, K.K'yı indirdi, ÖZGÜR'ü koltuğa bindirdi.

Özgür RTE ile anlaşıp koltuğa el koydu.

İmam ortada kaldı.

Şimdi K.K yanina gitti.

Diploma sorunu icat edildi...

Bu Ychp koltuk kavgası görünüyor.

RTE, 23 yıldır ikna edici Lise diploması bile göstermeden TEK ADAM

Bende de AÖF İş İdaresi diploması var. Derece almama yaradı başka yok.
Başka ne işe yarıyor diploma?

Kemal Kılıçdaroğlu mezun olduğu yılın ilk 5 kişisi arasına girip Hesap Uzmanı olmuş.
Diploma CHP'nin başında tutamadı bile.

Haaa, bu günkü konuşmasında Özgür çocuk yine Manisa Eczacılar Odası Başkanlığı yaptığını söyledi, bilmem kaçıncı tekrar oldu.

K.K da kendine rakip olacak kaç kişiyi secimle veya hapse attırarak harcadı, sayarak sayfa doldurmaya gerek yok. 

Ustaya bak, çırağı gör. 


Alaeddin Yavuz

#KURANDA NEDEN EVLİLİK YAŞI YOKTUR?

KUR'AN'DA NEDEN EVLİLİK YAŞI YOKTUR?


Nedeni, önceki kitaplarda geniş, açıklamalı olarak verildiği içindir.

Bakara 136 «Biz, Allah'a ve bize indirilene; İbrahim, İsmail, İshak, Ya'kub ve esbâta indirilene, Musa ve İsa'ya verilenlerle Rableri tarafından diğer peygamberlere verilenlere, onlardan hiçbiri arasında fark gözetmeksizin inandık ve biz sadece Allah'a teslim olduk» deyin." Ayeti, böyle önceki kitapların kabul edildiğini emreder.

Ve Ali İmran Suresi 55: O vakit Allah şöyle buyurdu: “Ey İsa! Seni vefat ettirip kendi yanıma yükselteceğim; inkârcıların kötülüklerinden ve çirkin iftiralarından seni uzak tutacağım; sana tâbi olanları kıyâmet gününe kadar kâfirlere üstün kılacağım."

Diye ayet indiren Allah, Hz İsa'ya ibadet edenlere kıyamete kadar yeryüzünün egemenliğini vermiştir.


613'de, Hz Muhammet'in peygamberliğinin 3. yılında Sasani Imparatorluğu Roma imparatoru Herakles'e ağır bir yenilgi yaşatıŕ. Hz Muhammet Herakles yanlısı oldugu için, tefsircilere göre etrafında kimse kalmaz.
Bu yüzden Rum Suresi ayetleri iner ve sonunda Romalıların galip geleceğini bildirir. Allah da Roma imparatorunu destekliyor yani???
Okuyalım?

Rum Suresi 2,3,4,5. "Rumlar, yakın bir yerde yenilgiye uğratıldılar. Onlar yenilgilerinden sonra birkaç yıl içinde galip geleceklerdir. Önce de, sonra da emir Allah'ındır. O gün Allah'ın (Rumlara) zafer vermesiyle mü'minler sevinecektir..." (Diyanet meali)


Hz Muhammet de, 628'de bu galibiyet Tizpon Savaşı (Medayin Savaşı-Bedir Savaşı da derler) ile gerçekleştikten sonra, Allah'ın emrine uygun olarak, Roma imparatoru Herakles'e, Hıristiyanlar kıyamete kadar yeryüzüne hükmedecektiŕ diyen büyülü bir mektup vermiştir.

Yukarıdaki ayetlere göre, Allah ta,Romalıları desteklediğine ve kıyamete kadar ayetle egemenlik verdiğine, peygemberin de mektupla desteklediğini ciddiye alarak, Roma Katolik İncili ayetleri geçerli demektir.

Öyleyse, tespitleri hadislere değil, önceki kitaplara göre yapmak gerekir. 

Çünkü  Hadisler de önceki dinlere, Hz Muhammet'in vatandaşı olduğu Roma yasalarına göre uygulanan geleneklere uygun veya farklı yorumu veya reddi şeklindedir.

Talmud'a göre kızlarda evlilik yaşı devşirme Yahudilerde kızlarda 0-3, Yahudiyse 3 yaş 1 gün. Tevrat ve İncil'de evlilik yaşı belirtilmemiş. 
İncil Mısır'dan Çıkış 30;14'de kız, erkek vergi yaşı 20 olarak geçer;
14;Sayılan yirmi yaşındaki ve daha yukarı yaştaki herkes bana armağan verecektir.



15 yıl önce okuduğum Türkler online adlı Hıristiyan sitede, Levililer 19 bölümde evlilik yaşının kızlarda adet görme yaşı olan 9 ve üstü olarak okuduğumu hatırlıyorum. Ancak onun için bilgisayarımı açmakla uğraşmayacağım. Yazılarımdan sonra böyle açıklamalı Türkçe Tevrat-İncil siteleri silindi.

Aşağıdaki Talmud ayetleri ayrıntlı olarak açıklamış ben iki örnek vereceğim. Bloglarımda bu konuda cok belge vardır. 





Kuran'da Vatikan İncilinde olduğu gibi açık ayet yoktur. Tebliği sürmekteyken inen Talak 65:4 "Kadınlarınızdan âdetten kesilmiş olanlarla, henüz âdet görmeyenler hususunda tereddüt ederseniz, onların bekleme süresi üç aydır..." ayet yapılmış evliliklerde boşanmak için bekleme süresini verir.

Ancak, Roma hukukuna ve Kuran'a da geçen  ayete göre, yetim çocuklara ailesinin mirasını işleten vekil tarafından miras iadesi konusunda "Rüştüne erişinceye kadar yetimin malına ancak en güzel şekilde yaklaşın. Enam Suresi 152 " Rüşt=Ergen olunca der. 

Roma miras hukukunda ergenlik en erken 14-16'dır. Ayrıca bunu de devletin ilgili memurları ve valileri dahi mirasçının ergenlik durumunu da "koruyucu" vekilin adaletli olup olmadığını da denetler. Adaletsiz ise teslim edilen servetin iki katından fazlasını ödetme veya cehennem tanrılarına yakılarak kurban etme cezaları verilebiliyordu. Hz Muhammet'e de sırasıyla dedesi Abdülmutallip, amcası Ebu Talip, Muhammet'ten 1.100 yıl önce yapılmış Roma hukukuna göre koruyuculuk etmiştir.  Blogumda "12 Tablet Yasaları" çeviri yazımda  var.

Hangi kitaba göre ergen denilirse Roma vatandaşı oldukları için Katolik İncil'i Çıkış kitabı 30. bölüm mü, Roma Miras Hukuku mu esas olmalıdır.
Burada din ile hukuk yaş konusunda emin olamıyor.

Rüşt-Ergenlik, orgazm olma değil de akıl baliğ olma, bağımsız karar verebilme yeteneğini kazanmış olmaksa, akıl baliğ olmak da 16-18 ise, 20 yaşında Vergi Alan Çıkış 30:14 uygun olmalıdır. Bu defa Miras hukukundaki ergenlik yaşı 20 kabul edilmelidir.

Tek eşli evlilik yapan Romalılara bu uygundur ama, aile içi ensest köleci pedofil Arap, Yahudi ve ötekileri için bir ızdıraptır.

Çünkü Roma imparatorları o dönemde Jül Sezar'ın oğlu Antonyus çağından beri 600 yıldır yeryüzünün En Büyük Allah'ı kabul edilirdi.

Sasanilerde de İran Şahları Allah sayılırdı. (Roma'da Tanrı Krallara Ibadet dini çeviri yazı.keykubatblogspotcom)





Roma soylu olmayan her millet-Teba imparator adına yapılan tapınakta ona ibadet etmeliydi.

Hıristiyanlığı resmi dinler arasına alan I.Konstantin (324) kendisini "Yenilemeyen ve Görülemeyen en büyük tanrı" ilan etmişti.

Hz Muhammet çağında,ona koruyuculuk eden Herakles de Konstanin gibi aynı sıfatla ibadet edilen Allah'tı Tebaa-köle olan Hicaz Arapları için. Bu durumda Tevrat Levililer kitabı esas alınmalıdır.

Kuran, yine aile içi ensest evlenen ve bu gün de Mekke, Arabistan'ı, Suriye, Filistin, Mısır, Irak'ta, altı kıtada ve Turkiye'de sık rastlanan aile içi ve hatta 7 göbek akraba evliliğini, bebeklerle zevk evlilikleriden aile içi ensest cinsellik yaşamını, kadın ve erkek eşcinselliğini Levililer kitabına göre yasaklamıştır.

Hatta iki din kitabındaki bu ortak yasaklara uygun olarak Atatürk hi tereddüt etmeden İsviçre Medeni Hukukunu kabul etmiştir. Iki şeriata da uygundur.

Babil Talmudunda böyle sorun yoktur.

Kız ve erkeklerde miras almayı ergenlik sayan Kur'an göre ergenlik yaşını 8 olarak, Osmanlı esas almış, ama benimsenmemiştir.

Yezidiler, Dürziler, Ermeniler Araplar uymamıştır. Bu gün de Müslüman görünen bu kesimler Şeriat İstekleri yüzünden cumhuriyeti yıkmaktadır.
Çocuk evlilikleri ve bebek tecavüzleri artmaktadır.



Bu durumda Hicaz'da Islam öncesi Irak Sabileri Ay Tanrısı Sin dinine bağlı yaygın ibadete bakılarak, peygamberin kavmine göre evlilik yaşı Sıfır-0'dan başlar. Köleler maldır, köle çocukları da maldır. Peçete gibi kolayca kullanılıp atılması uygundur o zamanlarda. Bu gün de farklı değil.

Bu gün de bu yönde fetva veren Arap din uleması çoktur.

İlâhiyat Doktoru Suudi Said bin Fawzan da " Beşikte evlilik" demiştir.



2011'de dünyaca meşhur olan diğer Suudi Evlendirme bakanı Ahmed El Mubi Bahreyn veya Ürdün Memry Tv'de " bir günlük de olsa evlenilir" demişti.

Sonra bu 1 yaş olarak değiştirilmişti.

Kuran tebliğinin sona erdiği 632 yılından bu yana Babil Talmudu geleneklerinin uygulandığı görülüyor.

Babil Talmud Yahudileri geleneğinde okur-yazarlık halka zaten günahtır dinden çıkmadır. Okuma Cebrail tarafindan öğretilirdi. Hz Muhammet de, Sabi, Mecusi, Hindu peygamberleri de tapınakta melekten öğrenmişlerdir.

Medrese denilen Kuran kurslarına aşiretin ileri gelenlerinin erkek çocukları gidebilirdi. Cumhuriyet sayesinde gidebiliyorlar.

Yani Hicaz Arapları, Harappa Sabileri, Afgan, İran tarzı "evladı karı ve köle gören" gelenekleri tercih ediyorlar.

Linkte yeterince delil vardır.

https://keykubat.blogspot.com/2018/12/yahudilikte-ensest-ve-kulamparalik.html

Alaeddin Yavuz 

12 Eylül 2024 Perşembe

#NARİN GÜRAN DAVASI YATTI MI?

 Narin Kız Soruşturması Yattı Mı?


Yargı, kolluk kuvvetleri, basın tüm gücüyle bu davaya odaklanmış, adlı tıp raporu bekleniyordu.

İlk önce adlı tıp raporunda çelişkili açıklamalar oldu. Olay İstanbul'a havale edildi.



İkinci, amcayı suçlayan tanık ifade değiştirdi.

Üçünücü, Galip Ensarioğlu, siyaseti bırakacağını açıkladı.

Dördüncü aynı kişi aynı gün siyasete devam kararı açıkladı. Siyaseti bırakma açıklaması ile istediği siyasî desteği kopardı, dönüşü bundan diyebiliriz.
Beşinci, bu gün Chp, Narin davasının siyasî baskılar sonucu çözümsüz kalacağını açıkladı.

Altıncı, aile yazılı basın açıklaması yaptı. Yurt içi ve dışından aile şereflerini, kutsa dinlerini (Ezdilik mi, Dürzilik mi, hangi din? Bunların kutsal kitapları 'Kur'an-ı Kerim-i Mushaf-ı Reş'tir) aşağılayan baskılar, yayınlar yapıldığını açıkladı.


İşi dine bağlayıp örtme yolumu seçtiler. Oysa, herkes bir tek sonuç bekliyor;

- CİNAYETİ KİM NEDEN, NASIL, NEREDE İŞLEDİ?

Kimse ne ailenin şerefi ne dini ile ilgilenmiyor. Konuyu saptırıyorlar.

Olaylar Tele1Tv'den ve diğer kanallardan tespit edildi.

Alaeddin Yavuz 

11 Eylül 2024 Çarşamba

#NARİN GÜRAN DAVASINDA YARGI KOLLUK KUVVETLERİ VE BASINA DESTEK OLALIM

 #NARİN Güran davası, Süryani Bagratuni Ermenilerin, Yezidilerin, Babil Talmud Yahudilerinin Bagratuni Gürcülerin ve Rumların, Durzilerin dini geleneklerinin yargılanmasıdır.




Olayı soruşturan yargı ve kolluk kuvvetlerimiz, basın mensuplarımız büyük tehdit altındadır.

Her türlü siyasî, idarî, aşiret saldırısına açık olan savcılarımıza, yargıçlarımıza, kolluk kuvvetlerimize, basınımıza destek olalım.

Alaeddin Yavuz 

10 Eylül 2024 Salı

#KUDÜS MEKKE MEDINE NE DEMEKTİR?

 KUDÜS, MEKKE, MEDİNE NE DEMEKTİR?

Bunları geniş açıklamalı olarak geçmiş yazılarımda yazdım.
Sayın Recep Tayyip Erdoğan bey gündeme almış, bu yüzden kısa özet verme gereğini duydum.

Kudüs Ne demektir?

Tapınak Fahişe Kültü Sabi, Aşur geleneğine göre ibadet eden Filistin, Suriye Sabileri ve Asur geleneklerine göre, tapinakları kerhane olan din merkezlerinin ruhbanlarına verilen Kodeşa=Godoş= Pezevenk demektir.
Bunu bir de Wikipedia ansiklopedisi ile Tevrat ayetleri açıklasın. 

Hz Musa çağına denk gelen
M.Ö 1259'da Hitit ve Mısır
imparatorlukları arasında
 imzalan tarihin ilk yazılı
barış Anlaşması Kadeş
yani Kudüs şehrinde imzalandı.






Medine adını Yesrib=Ateşin Yeri=Şiva dini kült merkezi adını kaldıran Muhammet vermiştir.

Mekke, Şiva'nın Hintçe, Mekkeşvara (Makkeshwara) adından Kare, Kara Taş=Lingam =Hacer-i Esved ibadeti ateşperest Tapınak Fahişe Kültü Sabi kült merkezi olarak Kudüs ile aynıydı.
Sabiler Şiva ibadetçileridir.
Hz Muhammet de peygamberlik öncesi Sabilerin Ahnaf kolundandı. (E.H.Yazır Bakara Suresi 62.ayet tefsiri)

Hz İbrahim, Ur şehrinde Ay Tanrısı Sin putperestliğini yıkmak için, yüzü, şekli unutulduğu için, Bereket Tanrısı olarak heykeli, resmî yapılmayan sadece, Sabi soyuna bereket getirdiğine inanılan kadın ve erkek organlarının birleşmiş hali Lingam ibadeti yapan Hanif Sabi dini rahibiydi.




İbrahim, Harran'dan Mısır'a giderken dinlendiği bir kuyu başına Beer (Arapça Biri) Şiva Şiva Kuyusu adını verir.
Etiyopya, Mısır, Yemen Şiva dininin farklı yorumlarına ibadet ederlerdi. İbrahim aile içi ensest üreyen soydaşlarının ülkesi Mısır'a bu yüzden gider.
Çünkü Hititliler, ana-baba bir kardeş, aile içi ve baldız evliliklerini yasaklıyordu.
Araplar Şiva'yı, Kur'an'da geçen benzer şekilde tanımladıkları Tufan öncesi tanrıları Nesr ve Yeük adlı tanrıları olarak anıyordu.

Sabiler, Şiva'yı, onun farklı adını taşıyan Adem oğlu Şit soyundan olduklarını iddia ettiler. Yahudi, Hıristiyan, İslâm dinlerine aynen geçti.

Süryani Hıristiyan mezhebinin Nasturilik kolundaydı. (Bakara 62 ayet tefsiri E.H.Yazır)
İncil 1-2Krallar kitabında Davut ve Süleyman peygamberin yardımcıları olan çok sayıda Şiva adlı kimse vardır.

Ordu komutanı Hititli Efron'un karısının adı Bat Şiva'dır (Şiva kız) Davut'un ondan olan kızı da aynı adı taşır.
 
Ordu komutanı Hititli Efron'un karısı Bat Şiva ile Davut peygamberin zinası ve Efron'un öldürülmesi olayı ile Ahzap Süresinde, Muhammed'in köle ordu komutanı Zeyd'ın karısı Zeynep'e odasına girip tecavüz etmesi ve savaşta Zeyd'in ölümü kopya efsanelerdir.


Van, Erivan adları Brahma'nın karısı ve kızı Sarayswati'nin adlarındandı.

Şiva, adaletli bir tanrı değildir. 
Kayinpederi Teke Şeytan Dakshi'yi bile öldürür, kellesini keser. 
Yahudi kralı Davut da Golyat'ın kellesi ile çocukken kelle kesmeye başlar.


Davut çaprazlama kol, bacak keser, Hz Muhammet de keser.

Şiva bir tapınağa girer, kadın erkek tüm rahiplere, rahibelere, bir günlük bebeklere ve hayvan yavrularına bile tecavüz eder.

Sabiler, Yahudiler, Ortodoks, Katolik Hıristiyanlar, Müslümanlar da tecavüz eder.
Yakup peygamber'in karısı alışveriş için Sabilerin Şekem şehrine giderler, Şekem şehrinin sahibinin oğlu Yakupun kızı Dina'ya tecavüz ederler.
Etrüskler Roma'yı kurarlar, yerleşik halk olan Sabineler yani Sabiler, Etrüsk Roma kızlarına tecavüz ederler.
2003'de Irak'a giren Amerikan askerleri Irak'lı kadınlara, kızlara, develere bile tecavüz ettiler.

Bizdeki cemaat ve tarikatlar Etiyopya Tevhid-i Kidan Geez Inciline bağlı Ermeniler, Sabi Babil Talmud Yahudileri, Zerdüşt, Keldani din adamları oldukları için cinsellik ağır basar ve İslâm da bundan nasibini almıştır.
Akp ile iktidar olan Ermeni, Rum, Yahudi, Süryani cemaatlerinin tecavüzlerinden gına geldi.
Basını bir aydır meşgul eden ensest Narin kız tecavüz cinayeti yine bir Şiva dini uygulamasıdır.

Yahudi bir öğretmen arkadaşım (Ordu'lu) dedelerinin namının Godoş olduğunu, bana açıklamamı sormuştu. Sümerden Yahudiliğe uzanan bu geleneği anlattıktan sonra, Bagratuni (Tanriverdi) Musevi Ermeni olan Manukyan hanımın, Donald Trump'ın dedesinin kerhane işleten Yahudiler oldukları örneklerini vermiştim.

O da tebrik, edip, kendisinin de böyle bildiğini söylemişti.

Ateist bir Musevi olarak bana katkıda bulunmuştu.

Kutsiyeti size kalmış.

Takdir beynine kan gidenindir. 

Alaeddin Yavuz 

#NARİN KIZ AİLE İÇİ ENSEST KURBANI ÇIKTI.

 #NARİN KIZ AİLE İÇİ ENSEST İLİŞKİLER KURBANI ÇIKTI.


Yıllardır Yahudilerin ensest olduklarını din kitaplarının ayetleriyle yazdım. Bana 12 dava açtılar. Beraat ettim.

Sonunda bazı sarıklı Yahudi tarikat şeyhleri çıktı dedi;

- 'Bu yaşam şekli bizim tanrımızın emri, bize sapık diyemezsiniz'

23 yıldır sayısız ensest tecavüz vakası basına yargıya taşındı.

Gerçekten, Yahudiler, Araplar, Süryani Ermeniler, Gürcüler, Yezidiler aile içi ensestti ve herkes birbirine helaldi, yalnız bebekten yaşlıya, her yaştan kadınlar aşiret dışından erkeklerle ilişki kurarsa zina suçundan, bu ilişkileri aşiret dışındakilere açıklarsa ihanetten Töre Cinayetlerine kurban ediliyordu.

Aile içi karışık ensest yaşamı Narin kızın ailesinde de görüyoruz.

Buyurun okuyun.

Sosyal medya bu paylaşımlarla
dolu.

Bize göre sapıklık,  onlara göre kutsal üreme yaşam şekli.

Ermeni tarih araştırmacısı Hanovan Simonyan, Doğu Karadeniz Ermenileri kitabında, Ermenilere ENSESTİ ilk kez Taşnak partisinin yasaklandığını, bir çok Ermeni aileye örnek olarak soykırım yaptıklarını, bu korkuyla ensestin belli bölgelerde terk edildiğini yazar.

Osmanlı ve Atatürk cumhuriyeti bunları yasakladığı için isyan ettiler. Atatürk nüfus cüzdanı almaya geleni hapse attı, vermedi bunlara. 

Bütün Allah, Kuran, Muhammed diyen sarıklı, Cübbeli tarikatlar, Musevi Ermeniler, Yahudiler, Musevi Bagratuni Rumlardır.

Takdir beyni olanındır.

Alaeddin Yavuz 

9 Eylül 2024 Pazartesi

#NARİN KIZ CİNAYETİ CEZASIZ KALMAMALIDIR

NARİN KIZA YAPILAN BU VAHŞETİ DEVLET CEZASIZ BIRAKMAMALIDIR.




İtalya mafya geleneğinde, herkesin önünde yaşanan olaylara karşı sorumlu, sorumsuz herkesin korkuyla susturulduğu "sessizlik yasası" geleneğine Omerta Yasası deniliyormuş.


Narin kızın (8 yaşında) vahşice tecavüz edilip, boğularak öldürüp, çuval içinde Kuran Elifbası kucağında, bir bacağı kopmuş, bir çuvala konularak dere yatağına atılıp, üzerine taş basılarak yok edilmesi olayına bütün köyü suskun kalmıştır.






Galip Ensarioğlu, suçu işleyenlerin akrabası olduğu için koruduğunu, Omerta yasasında doğrudan yer aldığını itiraf etmiştir.



Bu kişi de, diğer ortakları da suçu örtme, suçluyu korumadan yargılanmalıdır.

Bunlara karşı "töre indirimi" yapılmamalıdır.

Aksine katlamalı ceza verilmelidir.

Böyle töre olmamalıdır, silinmelidir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülkemize bu konuda bir hizmet vererek tarihe geçmelidir.

Ondan başka bunu yapacak yoktur. Çünkü bu Yahudi ve Museviler onu Allah ilan ettiler.

Yaşayan tanrıları olarak bunu yasaklamalıdır, böyle suçları en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

Bu Sabi, Yahudi geleneklerine son verecek yasalar çıkmalı,çocukların orta öğretimi tamamlayıncaya kadar eğitimi devlet güvencesinde olmalı, 16 yaş altı çocuklarla yapılan her türlü cinsel ilişki tecavüz sayılmalıdır.

Aile içi cinsellik, yakın akraba evlilikleri yasaklanmalıdır.

Çocuklarını korumayan toplumun geleceği olmaz.

Alaeddin Yavuz

Konuyla ilgili Türkçeye çeviri yaptığım araştırma yazılarım;

8 Eylül 2024 Pazar

#DİYARBAKIR'LI NARİN KIZIN CESEDİ BULUNDU, ESRAR SÜRÜYOR

 Diyarbakır'lı Narin Kızın Cesedi Sonunda Bulundu.


19 gün önce evden çıktı. Amcasının evine gitti. Oradan, muhtar da olan amcasının öğretmenlik yaptığı Kuran Kursuna gitti.

Kurs çıkışı biraz oynadı. Amcasının evine uğradı.

Bir arkadaşını gördüğü ve kaybolduğu söylendi.

Narin, amcası 02 Eylül 2024'de "kişi hürriyetini tahdit, çocuk kaçırma" suçlamasıyla tutuklandıktan 5 gün sonra, daha önce aranıp bulunamadığı Eyertutmaz Deresinde bir çuval icin de ölü bulundu.


Buradaki esrar da adli tıp raporuyla sonuçlanacak deniliyor.

Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu'nun, "Bazı şeyleri bilip de söylememenin bir nedeni var. O da Narin'in ailesi bizim akrabamız olur" sosyal medya açıklaması şüphe ile karşılandı.

Resim 10 Eylül 2924'de eklendi.



Küçük Narin'in yıllardır yazdığım Doğu Anadolu Ermeni, Süryani, Yahudi aşiret geleneklerinin kurbanı oldugunu düşünüyorum.


23 yıldır küçükleri koruyan yasaları kaldırıp, çocuk evliliklerini yasalaştırma, bunları onaylayan cemaatleri, tarikatları yasalaştırma, eğitime sokma, Cumhuriyet tarihi boyunca GİZLİ yaptıklarını aşikar yaparak, dini geleneklerini yaşamak içindi.

Eskiden de siyasî ve aşiret çeteleri baskılarıyla örtülen bu olaylar, Galip Ensarioğlu açıklamasıyla aynen devam ettiği fikrini kesinleştirmistir.

Bu olayın aydınlanmasında emeği geçen, savcı, jandarma, bürokrat, siyasî kim varsa büyük bir risk aldıklarını herkes bilsin.
Doğuda görev  herkesin aşiret bağıyla bağlı olduğu, devlet rejimine, yasalarına muhalif olduğundan, silahlı örgütlü tepki verdiklerinden zordur.

Bu insanlara sahsen büyük saygı duyuyorum.

Batsın böyle gelenekler.

Alaeddin Yavuz