"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

6 Mayıs 2013 Pazartesi

ZEYTİNYAĞLI SEVERİM AMAN


Zeytin Yağlı Severim Aman


Menderes, Özal, Erdoğan Emperyalizmin üç atlı kölesi
14 Mayıs 1950 seçimleriyle  iktidar olan Osmanlı'nın ve cumhuriyetin yıkıcı isyanlarını çıkartan Şemsi, Yakubi, Yezidi Kürt, Süryani Arap isyancılar devletin başına Osmanlı'nın tasfiyesini yapan Nemrut Mustafa Paşa ve işbirlikçilerinin devamı olarak geçirilmişlerdir.

Adnan Menderes
İlk işleri de iktidar borçlarını ödemek için hiç sorunumuz olmayan Kore'ye asker göndererek sayıları hala açıklanmayan vatan evlatlarını kırdırmak, "Haçlıların köleleri" olarak yok yere ölmelerine neden olmak oldu.
Öte yandan kurtuluş savaşımızda bize askeri, mühimmat ve siyasi destekler yanında ülkemize demirçelik fabrikalarının da kurulmasına ve aklıma gelmediğinden sayamadığm nice yardımları yapan SSCB ile de yok yere ilişkilerimizin gerilmesine sebep olmuşlardır.

Dünyanın en büyük mısır üreticisi olan ABD'nin mısırdan elde ettiği fabrikasyon sıvı ve margarin (Vita yağları) gibi yağlarına pazar olmamızı da temin edebilmek için bölgemizde binlerce yıldır yenilen, hem Tevrat, hem İncil hem de Kur'an'da (Tin Suresi 95:1 ayeti "Andolsun Tine ve zeytuna!" yani "İncir ve Zeytin'e yemin olsun ki!" ayetiyle başlar, bir çok ayette zeytinin ilahiliği anlatılır.

Sabiler ve Yunanlı komşularımız yeni doğan çocuklarını zeytin yağıyla ovarak vaftiz ederler.
Zeytinin bu kadar kutsallığı ve kullanışlılığ hem dinen hem de el ve ayaklardaki mantarlardan, cilt tahrişlerine kadar bir çok hastalıkta da sürüldüğünde hızlı hücre yenilediğinden şifasının kısa sürede görülmesine de rağmen zeytin uydurma bir türkü ile tarih boyunca verdiği hizmetlere nankörkük edilerek kötülenmiştir.

Yetmezmiş gibi Ege ve Marmara bölgesinde 3.000.000 zeytin ağacı köklenerek araziler yabancı madencilere bilmem haçlılara, kâfirlere açılır.

İ
Turgut Özal
şte Haçlıların 1200 yıllık köleleri olan Müslüman ve Türk takiyesi yapan Süryani, Yahudi Arapları, Yezidi Kürtleri, Yahudi Tatarlarının iktidarı olan Kırım Yahudi Tatarı Adnan Menderes'in Demokrat Partisi (asla demokrat değildir aksine diktatördür), Dersim Çemişkezek Süryanisi Turgut Özal'ın Ana Vatan Partisi (PKK'yı kurmuşlardır) ve Enver paşadan korkuya Gürcistan'a 1915'te sığınan ve Batum'a yerleştirilince "kurdukları kasabaya "Bagata=İsyancı" adını vermiş, Süryani isyancıların soyu, Osmanlı teslim olunca da Rize'ye yerleşmiş, aldığı emirle günümüz PKK militanları gibi Adana'da Fransız üniforması giyerek Türk askerlerine kurşun sıkan Suriye'den İngilizlerin geri  getirip yerleştirdikleri Ermenilere yardım ederken helal süt emmiş bir vatan evladı tarafından öldürülen Süryani dedenin torunu 'Recep Tayyip Erdoğan'ın Adalet ve Kalkınma Partisi hep bu "teslimiyetçi, takiyeci vatan hainlerinin soylarıdır.

Tayyip Erdoğan'ın yazılarımdan sonra internetten kaldırttığı "Adana'da zalim bir vali varmış. Haksızlığa dayanamayan dedem ona karşı savaşırken vurulmuş" dediği dedesi işte bu dededir.
İşte kendilerini "Önemli olan boy değil soydur!" diye üstün gören, memleketi satan, Müslüman maskeli namaz kılan, yalanı, hileyi kendini gizlemeyi dinlerinin temeli sayan Hazreti Yahya Hıristiyanlarına Süryani  demekteyiz.

Recep Tayyip Ersatan/Erdoğan

İşte bunlar bu hainlerdir. Akıl hocaları Masonlar ve Vatikan ile işbirliği ile yüceltilmiş Müslüman maskeli Said-i Kürdi Deliüzzaman Menderes ile, Fethullah Gülen de Recep Tayyip Ersatan şey Erdoğan ile ikitdara getirilmişlerdir.

Ben de o türküyü olması gerektiği gibi yazdım.
Çünkü bunlar neyi "doğru" diye öğretirlerse siz tersini yaparsanız o zaman önünüzü görebilirsiniz.
Tabi şaşırtmacalar dikkat edecek kadar da uyanık olun:))
 

Şimdi "asi türküme" geçelim.
Hece ve kafiye konusunda hiç bir sorunu yoktur. Menders'ten günümüze ihanet sırlaması yapar.
Eserin bazı yerleri kendine has bırakılmış olmakla birlikte tümü bana aittir.
Hiç bir yerde yayınlanmamıştır.

Zeytinyağlı Severim Aman

Zeytinyağlı severim aman
Basma da fistan giyerim aman (2 kez tekrar)
Senin gibi haine
Ben devletlim diyemem aman(2 kez tekrar)

Kaldım duman içi dağlarda
Müslüman bildiğim haçlılarla
İngiliz uşağı,asrının Deliüzzamanı Bitlis'li Said-i Kürdi Süryanisi
Kaldım duman içi dağlarda
Müslüman Sait haçlılarla

Asmadan üzüm aldım
Sandıkta Adnan baktım(2 kez tekrar)
Kovun gitsin haini
Atamdan izin aldım(2 kez tekrar)

Kaldım duman içi dağlarda
Müslüman Adnan haçlılarla
Kaldım duman içi dağlarda
Müslüman Özal haçlılarla


Erdoğan'ın azması
Ah memleketi satması (2 kez tekrar)
Ben ülkemden Ayrılmam
Git emperyalist bozması (2 kez tekrar)

Kaldım duman içi dağlarda
Müslüman Tayyip haçlılarla
Kaldım duman içi dağlarda
Müslüman Fetoş haçlılarla
Alaeddin Yavuz
Emekli Polisi Memuru
Keykubat, adilyargıc bloglarının yazarı.

Alaeddin Yavuz
keykubat /adilyargic/ adilyargicc 

Uydurma efsaneli, işbirlikçi, teslimiyetçi Türkünün aslı;

Zeytin Yağlı Yiyemem Aman


Zeytinyağlı yiyemem aman,
Basma da fistan giyemem aman,
Senin gibi cahile,
Ben efendim diyemem aman.
Kaldım duman içi dağlarda, 
Sevgili yârim nerelerde.
 Kara üzüm asması,
Yeşil olur yazması,
Ben yârimden ayrılmam,
Kara yazı yazması,

Kaldım duman içi dağlarda, 
Sevgili yârim nerelerde.

Asmadan üzüm aldım,
Sapını uzun aldım,
Verin benim yârimi,
Annemden izin aldım. 

Kaldım duman içi dağlarda, 
Sevgili yârim nerelerde.

Hepsi aynı tayfadır!