"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

26 Kasım 2011 Cumartesi

FAS SECIMLERINI AKP KAZANDI

FAS SEÇİMLERİNİ AKP ALDI


Dün akşam İngiliz BBC, Çin CCCTV9, İran PressTv, EUROTURK kanallarında bir alt yazı Fas seçim sonuçlarını duyurdu durdu. Bu gün de bu bant geçmektedir.
Fas seçimlerinden bir kare.

 “Justice And Development Party (JDP) won with %45 in Morocco  election!- Fas seçimlerini %45 ile Adalet ve Kalkınma Partisi kazandı.” 

Partinin Arapça ve Fransızca adları da şöyledir; Arabic: حزب العدالة والتنمية‎ Fransızca Parti 
de la Justice et du Développement, abbreviated to PJD.

Sizce bu ad tesadüf mü?

Bence değil.

Adalet ve Kalkınma Partisi adının, 19.yy. Amerika’sında kurulmuş, “American Knight Of Protection- Amerika’nın Koruyucu Şövalyeleri” adlı, Deniz Feneri tarzı bir yardım kuruluşunun adı olduğunu ve Tapınak Şövalyeleri adlı mason locasının kolu olduğunu linkleriyle yazmıştım.
Fas'ın AKP'sinin sembolü.
Onlar gaz lambasındalar.

AKP ve Nur cemaatinin kesinlikle Müslüman değil tam bir Mason/İslam partisi olduğunu söyleyip yazarken bu kaynağı ve diğer gerekçelerimi yazıp durdum. Gene de yazmaya devam edeceğim.


Tayyip, ABD George Mason Üniversitesinde konuşmada!


Bizimkiler Ampu'le geçmiş ama tasarruf ampulu değil. Çok elektrik tüketeninden! Ülkenin bütün kaynaklarını batıya aktarmada başarılı oldular. Terör azdırma, etnik düşmanlığın körüklenmesi, halk arasında ırk ayrımcılığının çıldırtılması, üstü örtülmüş konuların deşilip bölücülüğün azdırılması gibi işlerde başarılı oldular.
Bizim AKP 


keykubat/adilyargıç/Alaeddin Yavuz

O yazımı merak ediyorsanız girin okuyunuz. Bir tık kadar yakınızda;
Kral Muhammed’in rejiminin Ortadoğu için model olduğu iddiasıyla seçimleri protesto edenler de yok değildi haberi için tıkla; http://www.reuters.com/article/2011/11/24/us-morocco-vote-preview-idUSTRE7AN1D820111124
Bu link te partinin wikipedia sayfası;

24 Kasım 2011 Perşembe

EY TURK MILLETI YERINI BELIRLE





Fetoş, 1991'de MHP'ye 3.5. milyar verip
Ülkücüleri satın aldı

O da destekledi. Sonra pişman oldu ve ölü oldu.
Emperyalistler affetmedi.

Dersim sürgünü, PKK ve Nurculuğa zirve yaptıran,
bağımsızlık ve özgürlük hareketlerini ezip geçen
1980 darbecisi, ABD'nin "Bizim Oğlan'ı- Our Bys"
Kenan paşa
Tayyip'i baştan seçmiş gibiydi.
Başbakan PKK Bayrağı yanında konuşuyor!
İşte İngiliz Sevenleri Derneğinin çocuklarının başarı öyküsü böyle başladı.


Erzurumlu, tehcirden kaçan Ermeni ailenin bıraktığı
evlatlık çocuğu,
 Dönme Ermeni Mason kripto Hıristiyan Fetullah


               EY TÜRK MİLLETİ YERİNİZİ                                   .                         BELİRLEYİNİZ!


Kökleri, 1813'ten beri emperyalizmin desteği ile çıkartılan Süryani, Yezidi Kürt ve Ermeni isyanlarına uzanan AKP'nin başbakanı ve hükumet kabinesi yapacağını yaptı.
Batum'lu Tayyi'in, "Haksızlığa karşı savaşırken öldü" dediği
dedesi, Batum'a kaçan, Rus Çarının emriyle yerleştirilen Süryani  hainlerdendi.

Halk arasında geçmiş, üstü örtülmüş düşmanlıkları yeniden ateşledi.

 2003'!ten beri yaptığı açılım- saçılım dümenleri artık sonuçlanma aşamasına geldi.

İngiliz Muhipler Cemiyetini, Kürt teali Cemiyeti ve nice işbirlikçi emperyalizme yalakalık etmiş şerefsizlerin torunları 11 Kasım.1938'den beri devleti esir almıştır.

Bunlar,1950'de Kore'ye asker gönderdiler aynı kölelik için. Şimdi de Ortadoğu'da emperyalizmin jandarmalığına aday oldular. Peki siz bu işbirlikçilerin "NSK"sında yani Nato Silahlı Kuvvetlerinde askerlik yapacak mısınız?

Emperyalizmin Jandarması olacak mısınız? Bakın kendi çocuklarını muhtemelen yıl başında veya bir kaç ay sonra olası bir Irak- İran operasyonunda ordu doğrudan görev alacağından "KIŞLAYA UĞRAMAYAN PARALI ASKERLİK" yasası ile garanti altına aldılar. ALAVERE DALAVERE FAKİR TÜRK MEHMET NATO NÖBETİNE!- Eğer, askere giderseniz AKP'yi ve siyasetlerini onaylamış olursunuz.

Hem AKP'ye karşı olup hem de emperyalizmin jandarması olarak Müslüman ve eski vilayetimiz olan Suriye gibi ülkelerde, savaşlarda dedelerimizle birlikte savaşmış insanların çocuklarıyla, torunlarıyla "ÖZGÜRLÜKLERİNİ SAVUNUYORLAR DİYE" savaşmaya gidecek misiniz?

Dersim dümeni bu işin bir parçasıdır. Eski husumetleri hortlatıp ülke halkı arasında düşmanlıkları körükleyip kolayca bölmek ve yutmak istiyorlar.

Bunu yapanlar resimde görüldüğü gibi emperyalist ülkelerin kucaklarında yıllardır beslendiler kimileri de "solcu devrimci" dümeniyle Yılmaz Güney'inden, uyku saatleri Fransa'dan belirlenen Yaşar Kemal'ine Kürtçülük yapıp Emperyalizme hizmet ettiler. İçinde bulunduğumuz gün devletin tasfiyesi ve ezilen milletlerin köleliğe geçiş dönemidir.

Dersim'li Kemal Kılıçdaroğlu kadar konuşun en azından!

Yeriniz neresi?

Kuvay-ı Milliye mi?

Emperyalizme kölelik mi?

Olay sadece Dersim dümenini protesto etmek değildir.
PKK'yı Dersim'li Kenan Evren kurmadı mı?

Fethullah Gülen'i koltuklarına alıp ülke ülke gezdiren 12 Eylül cuntası ve hükümetleri değil mi?

Polisleri Fetoşçulukla suçluyorlar. Teşkilatı siyasetçiye teslim edersen, o da Nurcu olup kendi adamlarını dolduruyorsa ne bekliyorsun ki?

Nerede "Atatürk'ü ve rejimin korumakla mükellef ordu?

O da teslim oldu.

Demek ki geçmişte yapılan darbeler Atatürk'ü korumak, rejimini korumak için değil, "gelişen sol ve özgürlük akımlarını bastırmak içinmiş ki, o darbeciler hükumetleri daima Nurculara, Nakşibendilere teslim ettiler.

Hatta bazı emekli subaylar Atatürk'ün babasını pezevenk anasını fahişe olarak anlatan "Saadet-i Ebediyye" adlı kitap bastırıp 12 Eylül'de Nurculara kahve kahve sattırdılar.

O yazı bu blogumdaki diğer yazılarda vardır.
Abdülhamit zamanının hainleri şimdi kahraman oldular.
Hem de onu savunarak1

Demek ki darbeler Atatürk ve rejimin korumakla ilişkili değilmiş!

Fethullah Güleni, Talabani ve Barzanileri "KIRMIZI PASAPORTLA" Amerika'ya taşıyan Emniyet Genel Müdürü müydü?

Yoksa 12 Eylül Cuntası'mı?

Yerinizi belirleyiniz.

Yoksa 12 Eylülde satıldığımız gibi gene satılırız!

Keykubat

Tıkla;Yazılar sana bir şey anlatamadıysa bu yazıyı oku ey vatandaş!

Özal'ın kırmızı pasaportla ABD'ye taşıdığı
Barzani şimdi devlet sahibi oldu.
Tayyip de yeni Süryani ve Pontusçuluk peşinde


İşte asıl komplonun baş mimarı Kenan Evren!