"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

30 Ekim 2019 Çarşamba

YAHUDI PEYGAMBERLİĞİ NEYDİ?

Yahudi Peygamberliği neydi?


PEYGAMBER, İran dili Farsça "Allah'tan haber getiren" anlamında Peygamber Zerdüşt'ün sıfatıdır.


Aşırı yobazlık pompalanmasının sonucu böyle tespitler ger gün yayılıyor. Bunlar elbette, din, mezhep, tarikat dayatmalarının sonucu TEPKİLERDİR.
Hiç bir dindara kimse gidip ATEİST, DEİST OL diye baskı yapmadı. AMA dinciler her fırsatta cinayetlerle süsleyerek yaptılar. Madımak olayı ve niceleri. Ben de din kitaplarından İĞRENÇ, AKIL DIŞI ayetleri, olayları alıntılar yaparak yobazlığı önlemek için çalışıyorum.


Araplar, Babil peygamber tanrısı Nabu'dan bozma NEBİ derler. Kuranda peygamber adı geçmez.
Türkler, peygamber kavramını Iran peygamberi Zerdüşt'ten, Mani'den bilirler.

Yahudiler, kız,erkek çocuklarını, büyük, küçük baş ve kümes hayvanlarını karıları ve köleleri gören Şiva dini kökenli halktır.


Hitit, Mısır, Babil, Asur, Pers, Grek, Roma imparatorluklarının sayısız TEBAAlarından biri olarak yaşadılar.

Tebaa-Köle halkların gayrimenkul edinmeleri, egemen milletten kız almaları yasak olduğundan, varlıklarını sürdürebilmek, çoğalarak güçlü olabilmek yani yaşamak için ensest üremekten başka seçenekleri yoktu. Öteki tebaalar için de aynıydı.

Bu yüzden İbrahim ve soyu, Ürdün Sabilerinin babalarıdır, Musa Mısırlı cüzzamlı Mısır prensi Osarsif'tir. 
Yahve, Allah, Hintli
Arami İbrahim'i seçiyor.


Tevrat'a, Ur'lu Aram İbram, oğlu İshak, torunu Yakup,  Yakup oğlu Yusuf kurucu babalardır. 
Tevrat'a göre, 400 yıl Mısır'da kölelik eden Yahudileri çıkartan İmran oğlu Musa Yahudidir ve peygamberdir.

Önce Musa'dan, ev, aş,eş isteyen Allah'ı Tevrat'tan tanıyalım.

Allah, Musa'dan ev ister.


Allah, insan, hayvan, kurban,
tahıl, maden adak,
kendini adayan
dişi ve erkek karılar istedi.

Yahudi Allah'ı, insani ihtiyaçları olan, hizmetçiye gerek duyan,  başka milletlerin kovulduğu, onlardan öç almak için İbrahim'i seçip onun neslinden intikamcı nesil yaratma derdinde, aciz bir tanrıdır.
Yukarıdaki ayetlerde iki öğün yemek istiyor, erkek ve dişi karılar istiyor. Tevrat'ın bu bölümleri internette var. Açın okuyun.


Yahudi olmayanı yok et diyen
Allah 

Musa, ablası Miriam, kardeşi Harun 3'ü de peygamberdir. 

















Bütün kutsal ataları, babaları egemenlikleri altında yaşadıkları devletlerin krallarıdır.

Veya o kralların soyundan atanmış satraplar, valilerdir. Çünkü Yahudiler hep tebaa olarak yaşamış halktır.
Hristiyanlık dinini Mecusilik adıyla Sasani imp. I.Şapur, (MS.250), Hristiyanlık adıyla Roma imp. I.Konstantin (MS 324) kabul edince, Tebaa Yahudilere kendi soy atalarını YAHUDİ PEYGAMBER TANRI KRALLARI olarak yazmışlardır.


Hermes/Hürmüz/Daryus-Davut, Krus/Hüsrev /Salman/Süleyman gibi....




Hz. İbrahim peygamberin
kız kardeşi ve karisi olan Saray'ı
firavuna ve Filistinli Gerar kralına satmasını anlatan Tevrat ayetleri.


Bu gelenekte baba, erkek veya kız çocuklarından soyuna sahip çıkacak birini seçerdi.


Çekirdek aile içi evlilik, cinsellik Yahudilerde de komşuları Filistin'de
Arap ülkelerinde de sürmektedir.


Seçtiği kişi, kabilesinin tanrısı ıle konuşarak kabilesini yaşatmak için ailesine önderlik ederdi.
Zamanla erkek egemen kültler hakim olunca kadın peygamberler yok oldu.


Rabia , Secaa sonuncularıdır.

Seçilen erkek Babalar tüm kabilenin kocası ve reisi olurdu.




TEVRAT'TA PEYGAMBER DE TANRI DA ÇOKTUR.


AMA YAHUDİLERİ, İNSANLIĞI YOK EDEREK İÇİNİ RAHATLATSIN DİYE SEÇİP, ÜRETEN, ZAFERLER VEREN YAHWEH/ELOHİM/ADONAY adlı tanrı YAHUDİLERİN TEK TANRISIDIR.


HER YAHUDİ KRALI BU ALLAH TARAFINDAN SEÇİLİR, ALLAH İLE KONUŞARAK KRALLIK EDER.


AMA MUSA'DAN SONRAKİ HEPSİNE PEYGAMBERLİK EDEN PEYGAMBERLER, KAHİNLER VARDIR. KRAL SAUL'UN YOK ETTİRDİĞİ NOV ve DOEK ADLI İKİ PEYGAMBER ŞEHRİ VARDIR.


1 SAMUEL 19


Davut peygamber de
Anlaşma Sandığını
Filistinlilerden kurtarınca
Çıplak dans ibadeti
yapar.

20 Bunun üzerine Saul Davut'u yakalamaları için ulaklarını oraya gönderdi. Ulaklar Samuel'in önderliğinde bir PEYGAMBER Topluluğunun oynayıp coştuğunu[a] gördüler. İşte o zaman Tanrı'nın Ruhu Saul'un ulaklarının üzerine indi. Onlar da oynayıp coşmaya başladılar.


1 Samuel 22
5 Ne var ki, PeyGamBer Gad Davut'a, “Sığınakta kalma. Yahuda ülkesine git” dedi.
1SAMUEL 22
Kral Saul, Davut Peygamberi gizledikleri için, PEYGAMBERLER ŞEHRİ NOV'U TÜM CANLILARI İLE YOK EDİYOR.

16 Ama Saul, “Ey Ahimelek, sen de bütün ailen de kesinlikle öleceksiniz” dedi


18 Bunun üzerine kral, Doek'e, “Sen git, kahinleri öldür” diye buyurdu. Edomlu Doek de gidip kâhinleri öldürdü. O gün Doek keten efod giymiş seksen beş kişi öldürdü.



Keten Efod Yahudi din adamı, peygamberi
Kahini önlüğü.
Telefon tuşlarına benziyor hatta,aynı
değil mi?😇
Yahudi peygamberleri bu tuşları çevirip;
-Alooo, sevgili Yahveh, göklerde havalar nasıl,..?
Diyorlar mıydı acaba?



19 Kadın erkek, çoluk çocuk demeden kâhinler kenti Nov'un halkını kılıçtan geçirdi. Sığırları, eşekleri, koyunları da öldürdü.


2 SAMUEL 24
11-12 Ertesi sabah Davut uyandığında, RAB Davut'un BİLİCİSİ, PeyGamBer Gad'a şöyle dedi: “Gidip Davut'a de ki, ‘RAB şöyle diyor: Önüne üç seçenek koyuyorum. Bunlardan birini seç de sana onu yapayım.’ ”


1.SAMUEL 28
PEYGAMBER KRAL SAUL'UN ALLAH TARAFINDAN TERK EDİLİŞİ


6 RAB'be danıştıysa da, RAB ona ne düşlerle, ne Urim, ne de PeyGamBerler aracılığıyla yanıt verdi.


7 Bunun üzerine Saul görevlilerine, “Bana bir cinci kadın bulun da varıp ona danışayım” diye büyük verdi.


15...Saul, “Büyük sıkıntı içindeyim” diye yanıtladı, “Filistliler bana karşı savaşıyor ve Tanrı da beni terk etti. Artık bana ne PeyGamBerler aracılığıyla, ne de düşlerle yanıt veriyor..."


Hezekyel 13 
Sahte Peygamberler Cezalandırılıyor
1- RAB bana şöyle seslendi:
2- “İnsanoğlu, peygamberlikte bulunan İsrail peygamberlerine karşı sen peygamberlik et. Kendiliğinden peygamberlik eden o peygamberlere de ki, ‘RAB'bin sözüne kulak verin!
3-Egemen RAB şöyle diyor: Hiçbir görüm görmemiş ama kurdukları hayaller uyarınca davranan akılsız peygamberlerin vay başına!
4- Ey İsrail, peygamberlerin yıkıntılar arasındaki çakallara benziyor.
6- Onların görümleri uydurmadır. Yaptıkları yalan peygamberliklere RAB'bin sözüdür diyorlar. Oysa onları ben göndermedim. Yine de söylediklerinin yerine geleceğini umuyorlar.
7- Ben söylemediğim halde, RAB'bin sözüdür diyorsunuz. Oysa gördüğünüz görümler uydurma, yaptığınız falcılık yalan değil mi?
8-“ ‘Bu yüzden Egemen RAB şöyle diyor: Söylediğiniz boş sözler, gördüğünüz yalan görümlerden ötürü size karşıyım. Böyle diyor Egemen RAB.
9- Elim uydurma görüm gören, yalan yere falcılık eden peygamberlere karşı olacak. Onlar halkımın topluluğunda bulunmayacak, İsrail halkının kütüğüne yazılmayacak, İsrail ülkesine girmeyecekler. O zaman benim Egemen RAB olduğumu anlayacaksınız.
22 -Madem incitmek istemediğim doğru kişinin cesaretini yalanlarınızla kırdınız ve canını kurtarmak için kötü kişiyi kötü yolundan dönmemeye yüreklendirdiniz,


23 bir daha uydurma görümler görmeyecek, falcılık etmeyeceksiniz. Halkımı elinizden kurtaracağım. O zaman benim RAB olduğumu anlayacaksınız.’ ”


Yukarıdaki Hezekyel peygamber kitabı ayetlerinde görüldüğü gibi, uydurma görümler gördüğünü söyleyerek kehanetlerde bulunarak peygamberlik etmek, o zamanın da iyi gelir getiren işlerinin başında geliyor.
Tevrata göre böyle kimselere, ' Bir bilen; Bilici, Nebi' deniliyor.


Israil tanrısı, kavmini uyarmak için Yahudi olmayan. Hezekyel'i peygamber seçiyor, .. Ayetlerini onun aracılığı ile bildiriyor.


Kral Saul örneğinde olduğu gibi, Musa sonrası tüm PEYGAMBER KRAL olan Yahudi kralları sonunda bir günah işler, bir peygamber, kahin veya komşu kabilelerden Balam, Hezekyel gibi kahinler ile uyarılırlar, yerlerini gönüllü, gönülsüz yeni seçilene terk ederler.

Yahudi kralları, her ne kadar Yahudi tanrısı Yahve, Adonay, Kurana göre Allah ile konuşma, görüşme yapsalar da peygamber degillerdir, Allah'ın insanlık ailesini yok etmek için seçtiği (Yaratılış 16;7-8) Israil kavminin kralıdır.


Onlara da peygamberlik eden peygamber bol miktarda vardır.

Roma, Babil Talmuduna dayalı ibadet eden Ferisi Yahudilerin dini olan Hristiyanligi kabul edince bütün Yahudi Babaları-ataları tüm Yahudi olmayan milletlere peygamber oldular.


Bu günün falcıları, kahinleri, büyücü, bağcı, muskacıları, manastır, havra gibi çile evlerinde çile doldurup, tanrıyla iletişim kurmayı başardığı görülüp mezun edilen ruhbanları o zamanın peygamberleriydi.

Sabilerde de durum aynıdır, Peygamberlik geleneğini Yahudiler onlardan almıştır.
Adem-Hava ve Ibrahim-Sara efsaneleri dahil.
Olay budur.

Alaeddin Keykubat Yavuz