"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

15 Eylül 2022 Perşembe

YIRMI YIL TEK BAŞINA DEVLETI YÖNETIP HÂLÂ TERÖRDEN ŞİKAYET EDEN TERÖRİSTLE ORTAKTIR M

ŞEHİT, GAZI, ASKER, POLİS ÜZERİNDEN HAMASET YAPAN, IKTIDAR, ÇIKAR KOVALAYAN ALÇAKTIR.

PKK TERÖR ÖRGÜTÜ 1984'DE 45.Cumhuriyet hükümeti olan TURGUT ÖZAL hükümeti döneminde eyleme başladı.

57.Cumhuriyet hükümeti olan Ecevit-koalisyon hükümeti, görevi 58. Abdullah Gül hükümetine teslim ettiğinde terör örgütü sindirilmişti.

1984-2002 Kasım arası 18 yılda 12 ayrı hükümet görev yapmıştır.

Irak, Suriye tek devletti.

Geçen 20 yılda;

Irak ve Suriye'de 2 Kürdistan kuruldu.

Türkiye şehir savaşları yaşadı.

Pkk bölgenin en güçlü ordusu oldu.

TSK, 700.000'den 200.000'e indi.

Parlamenter rejim gitti, Tek RTE rejimi geldi.

PKK partisi HDP, 80 milletvekili ile 3. Parti oldu.

18 yılda 12 ayrı hükümetin bitirdiği PKK, Tek başına 20 yıl devleti işgal eden RTE döneminde bir çok devletten güçlü ordu sahibi oldu.

PKK yanında, Irak, Suriye ve Afrika ülkelerinde 65 terör örgütü daha türedi.

Bunların hesabını sormayıp da, her gün ölecekleri belli operasyonlara kurban gönderilen bu çocukların, akan kanlarının durması için Tek Adam RTE'ye ve ortağı TBMM muhalefet partilerine hesap soracağına, Allah'tan yardım bekleyenlerin tümünün Allah belasını versin.
Böyle paylaşım yapan sülükleri 
üstüne tuz döküp yok edesim var


Asker, polis, çocukları, sonucu başından belli anlaşmalı operasyonlarda öldürüyorsunuz, bari ölümlerinden nemalalanmayın açaklar.


Bu alçaklara oy ve evlat verip hesap sormayanlar da daha alçaktır.Emekli bir polis olarak şehit görmekten de şehide üzülmekten de bıktım.

1990'da ÜÇ Yıl Tunceli'de şark hizmeti, 24 yıl Istanbul gibi terörün at oynattığı yerde görev yapmış, emekli bir polis olarak artık siyasiler terörden beslenmeyi terk etsin diyorum ve siz de deyin.
Bitsin bu iş.

20 yıl devleti tek adam yöneten ilk ve tek kişiye bunu sorun ve bitirmediği için sorumlu tutun.
Adam olun, kıvırmayın.

Artık, şehit gazi paylaşımı yapmayın, hesap sorun ya da kurban verin, katlanın.

Iktidar ve muhalefetten hesap soramayacak kadar aciz misiniz?

Tacı haine giydiren milletin kanı dinmez!

Alaeddin Yavuz