"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

6 Nisan 2011 Çarşamba

AKP-TURKIYE CUMHURIYETININ TASFIYE BELGESINI IMZALAMIS



AKP TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN TASFİYE 

BELGESİNİ İMZALAMIŞ DA HABERİMİZ YOKMUŞ


Mason ABD'nin taptığı 
Şeytan-Lucifer (Nurcu)
Aşağıda okuyacağınız belge uzun zamandır yayınlanmakyta olmasına rağmen ben hiç farketmemişim.

Ama şaşkınlığım bu değildir,farketmediğim nice kalem akıl ürünleri var hala.

Şaşırmama neden olan bu milletin muhalefet partileri,basını,meclis dışı partileri,üniversiteleri,bürokratları, genelkurmayı bunca "Darbe Planları" yapılırken, terör kahramanları yargılanır, teröristlere dışarıda bayramlar yaptırılıp,meclis bütçesinden maaşlar ödenirken ne iş yaptıklarını sorgulatacak duruma düşmelerine olan şaşkınlığımdır.

Bir başbakan,bir Cumhurbaşkanı, bir Genelkurmay başkanı ne zaman asılır?

Adnan Menderes'in asılmasına neden olan suçu imzaladığı gizli antlaşmalar mıydı yoksa SSCB'ye İşbankası ortaklığı teklif etmesi miydi:?

Böyle bir belge dedikodu bile olsa o ülkede devletin bütün kurum ve kuruluşları istifa etmelidir ya nerede o devlet.

O devlet ki adı "Türk" gerisi dönme,devşirme tasfiye memurlarıdır ki, böyle bir devlette ancak böyle bir belge göze batmaz.

Bu öyle bir belge ki, kışladan çocuklarınızı silahıyla eve geriye çağırıp o devlete savaş ilan ettirecek bir belgedir.

Nerdesin ey millet,başındaki hükümet,seni Haçlı kölesi etmiş sen hala tartışıyorsun?

-AKP mi CHP mi yoksa hangisi olsun?

Hangisi olur,olacak o da belli ama Ordun artık Haçlı Ordusu, asker evlatların Haçlı Askeri, devletin artık Şatanis-Mason-Nurcu devleti olmuş ve sen buna bakıyorsun.

Ben de artık yazmayı düşünmüyorum bıktım.Aha bu son olsun bir daha yazarsam!!!

Haliniz varsa okuyun bakalım!!!

Resimleri ayrıca inceleyiniz.Önceki yazılarda resimlerin linkleri de alt açıklamalarında vardır.

En altta haberin videosu da vardır.

Keykubat

(Yazı alıntıdır.)
YAHUDİLER, BU YOLLA TÜRKİYE ÜZERİNDE KURMAYI DÜŞÜNDÜKLERİ KÜRDİSTAN AYAĞI İLE KUZEY IRAK'TAKİNİ BİRLEŞTİRECEK, SONRA DA HAYALLEDİKLERİ NİL'DEN FIRAT'A KADAR OLAN KUTSAL TOPRAKLARINA KAVUŞMANIN SEVİNCİNİ SENİN KANINI İÇEREK KUTLAYACAK, UYAN!



Hani oldu ben bu makası çizeli!!!
AŞAĞIDAKİ YAZI, DEĞİŞİK BAŞLIKLARLA 2003 YILINDAN BERİ ÖTÜKEN'DE YAYINLANMAKTA, YAZIDA BELİRTİLEN HUSUSLAR AKP TARAFINDAN BİR BİR YERİNE GETİRİLDİĞİ HALDE, İNSANLARIMIZDAKİ TAYYİP AŞKI, GÜLEN SEVGİSİ DEVAM ETMEKTEDİR. YAZIK...

BİR İNSANIN BU KADAR KÖR OLMASI ŞAŞIRTICIDIR. BİR İNSANIN BUKADAR EŞŞEKLEŞMESİ HAYRET VERİCİDİR.

BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU ERMENİLERDEN MÜTEŞEKKİL AKP'DE, DİĞER TÜRK VE İSLAM DÜŞMANLARIYLA KUCAK KUCAĞA NEREYE GİTTİĞİNİ KENDİSİNE SORMAYAN İNSAN, TÜRK OLAMAZ!

GÖNLÜNDE TÜRKLÜĞE ZERRE SAYGIN, KALBİNDE ZERRE ALLAH KORKUSU VARSA, SON DEFA DÜŞÜN!

YARIN GELİNİN KIZIN VE HATTA CAN YOLDAŞIN ELİNDEN ÇEKİP ALINDIĞINDA HİÇ BİR ŞEY YAPAMAYACAKSIN!

* * * * * * * * *

BİR ETKİLİ VE YETKİLİ ARANIYOR!

Aşağıdaki satırlar bilinenlerin bir kısmını ve muhtemel ihanetleri yansıtması bakımından oldukça önemli. Çeşitli yazışma gruplarında dağıtılan bu mektubu bilgilerinize sunuyoruz. Satılmışlarımız hariç, kendisine güven duyabileceğimiz bir etkili ve yetkili çıkarak, bu yazılanların doğru olup olmadığını kamuoyuna açıklamalıdır.

Ötüken , 5 Eylül 2003

* * *

Değerli arkadaşlar,

Güvenilir kaynaklardan aldığım çok gizli bir belgenin içeriğini açıklıyorum.

Bu belgeyi içeren mesaj çesitli e-posta adreslerine dün gönderilmiş bulunuyor..

Sözkonusu belge (hizmete özel-kozmik gizli kaşeli) R-4590/6232N ve RL- 325657/898-09 no.lu iki adet ana dosyadan ibaret olup bu hafta gelecek olan Amerikalı general James Jones ve heyeti ile Türk askeri heyeti arasindaki görüşmeler sonucunda imzalanacak olan mutabakatın esasını oluşturmaktadır (sayet iddia edildigi gibi dogru ise)...

Buradaki çok önemli ve Türkiye'nin kaderini belirleyen ana maddeler özetle şöyledir:

Deniz Feneri-Mason Haçı-Tapınak Şövalyeleri
1 - ABD ve Türk tarafı, en geç 3 ay içinde resmen ilan edilecek olan "Federe Güney Kürtdevleti" (yani Kuzey Irak Kürdistanı) konusunda ortak uzlaşmaya varmışlardır. Bu devletin başkanlığı dönüşümlü olarak M. Barzani ve C. Talabani tarafından icra edilecektir.

Söz konusu devletin şu an için "tam bağımsızlık" elde etmesi düşünülmemektedir. Ancak ileride söz konusu olduğu takdirde -Türkiye tarafından herhangi bir itirazın yapılmaması- konusunda ABD ve Türk heyetleri anlasmış bulunmaktadır.

2 - Türk askerinin Irak' ın L-432B ve HN-034V olarak adlandırılan (adlandırma ABD tarafından yapılmış olup neresi olduğu tam belli değil, fakat Kuzey Irak olmadığı kesin, çünkü aşağıdaki maddelerden bu anlaşılmaktadır) bölgeye gönderileceği kesinleşmiş bulunmaktadır. 


Asker gönderilmesine Ekim ayının ortalarında başlanacak ve sevkiyat 1 ay kadar sürecektir. İlk gönderilecek miktar 12.000 ila 16.000 asker olup, ABD ve Türkiye tarafından belirlenecektir.

Gönderilecek birliklere ait tüm masraflar, mühimmat vb. Türkiye tarafından sağlanacaktır. ABD sadece gerekli hallerde uydudan gözetleme desteği taahhüt etmektedir. 


Nurcuların Deniz Feneri-
İyi bakarsanız aynı arazi şekli

Asker gönderilmesi yönünde hükümetçe hazırlanacak olan tezkerenin reddedilmemesi için bazı milletvekilleri "ikna" edilecekler ve tezkere garantiye alınacaktır. (Acaba ne tür ikna yöntemleri kullanılacak? O belli değil...) Irak' ın 3 federatif bölgeye ayrılması, gerek ABD gerekse Türk askeri heyetleri tarafından onanmıştır.

Buna göre Türk askerinin de ABD tarafından istenilen bölgede göreve başlamasıyla ve Kürdistanın güney kanadının güvenlik altına alınmasıyla kısa sürede dengelerin oluşacağı düşünülmektedir.

Kürdistan sınırları içinde kalacak olan Musul, Kerkük gibi noktalardaki Türkmenlere Kürt vatandaşlığını kabul etmeleri veya Bağdat (yada güneyinde kalan diğer bölgeler) gibi şehirlere göç etmeleri konusunda iki temel seçenek sunulacaktır. Göç etme kararı alan Türkmenlerin giderlerinin, Türk tarafının ısrarı sonucunda ABD tarafından karşılanmasına karar verilmiştir. Göç eden Türkmenlerin güvenliği de yine konvoylara eşlik edecek olan Türk askerlerince sağlanabilecek olup, önerilen süreç 2 yılı kapsamaktadır.

Ermeni Nur Mason 
Locası Sembolü

Ermeni Mason Locası yetkilisi
ABD ve Türk yetkilileri gerekli hallerde Türk askerinin (ve donanımlarının) arttırılması konusunda mutabıktırlar. Fakat görev bölgesi ABD' nin onayladığı yerlerin dışına hiçbir şekilde çıkmayacaktır.

3 - Gidecek olan Türk birliklerinin komutanı Türk olacak, fakat bu komutan da doğrudan "koalisyon güçleri ortak komuta karargahı" ndan (yani ABD-Ingiliz) emir alacaktır.

Görev sırasında yaralanarak uzun süreli tedaviye ihtiyaç duyacak olan veya sakatlanma sonucu protez, vb. gibi araç-gereçlere ihtiyaç duyacak olan Türk askerlerinin tedavileri ve protezleri ağırlık olarak ABD tarafından temin edilecektir. Diğer yaralanma ve ölüm vb. giderleri Türk tarafına ait olacaktır.

4 - ABD ve Türk tarafları, bundan böyle Kuzey Irak' taki Kürt devletinin her türlü güvenliğini sağlama konusunda mutabık kalmışlardır. Buna göre Türk askeri birliklerinin esas görevlerinden biri Kürdistanın güneyden güvenliğini sağlamak olacaktır.

ABD tarafı, bunların karşılığında Türkiye'ye PKK-KADEK' in etkisizleştirilmesi sözünü vermektedir, ancak yine ABD tarafından Türkiye' nin makul bir süreçte (muhtemel süre 3-5 yıl olarak telaffuz ediliyor) federasyona geçmesi konusundaki "hassasiyeti" hatırlatılmış ve bundan böyle Türkiye Kürtlerinin federatif yapıya giden yollarının tamamen açılması konusunda yeni bir uyarı yapılmıştır.

Bu konuda ABD ve Türk heyetleri arasında tam mutabakat sağlanmış olup, "yerel yönetimler yasası" nın bir an önce hazırlıklarının tamamlanması ve meclise sevk edilmesi kararlaştırılmıştır.

Ayrıca önümüzdeki yerel seçimlerde doğu ve güneydoğu il ve ilçelerinde gösterilecek olan adayların Kürt ve olabildiğince HADEP, DEHAP ve PKK-KADEK kökenli olmaları konusunda her türlü hassasiyet gösterilecektir. 



İran Nur Mason 
Locası Sembolü

Bu arada ABD, Türkiye' den MED-TV nin daha iyi izlenebilmesi için gereken özenin gösterilmesi talebinde bulunmuş ve bu talep kabul edilmistir.

Bunların dışında aralarında Leyla Zana, Vb. nin de bulunduğu eski HADEP milletvekilleri ile bazı PKK-KADEK yöneticileri için uygun bir zamanda af çıkartılacak, siyasete bıraktıkları yerden devam edebilmeleri için gereken şeyler yapılacaktır.

5 - ABD ve Türk tarafları, gerekli görüldüğü hallerde Barzani ve Talabani kuvvetleriyle işbirliği yapmayı, Irak direniş güçlerine karşı ortak askeri harekat düzenlemeyi ve hatta kurulmakta olan Kürdistan ordusunun belirli unsurlarını silahlandirmayı ve eğitmeyi taahhüt etmektedirler.

Şu anda ABD, "Kürt ordusu" nun özellikle ağır silahlar ve bu tür silahlarla ilgili eksikliklerini ve eğitim noksanlığını hızla telafi etmeye çalışmaktadır.

Bu amaçla T676-034 no. lu gizli raporda belirtildiği üzere Kürdistan ordusunda helikopter birlikleri (UH-1, puma, sikorsky ve puma' lardan oluşacaktır), topçu taburları ve en az iki tank tugayı planlanmıştır.

Yine ABD tarafından Kürt kuvvetlerine "MLRS, stinger ve ATACMS" roketleri ve lançerleri verilecektir. Kürt unsurlarının bu silahlara yönelik eğitimine halihazırda başlanmış olup, gerekli hallerde Türk askeri danışmanları da görev yapacaklardır.

4 Berkowitz St. 
(Museum Building, 
4th floor)-İsrail Nur Locası

Bu arada ileride gündeme getirilmesi planlanan iki veya üç yeni tezkere ile sayıları 10.000 civarında olacak olan ABD kara birliklerinin Türkiye' ye, özellikle doğu ve güneydoğu bölgelerine konuşlandırılması konusunda ortak görüş belirlenmiştir.

Bu amaçla 2 yeni ABD üssü ve uydu istasyonları, yine ABD' nin uygun göreceği yerlerde açılacak ve hizmete girecektir (tahmini süreç 2 yıl olarak belirlenmiş bulunmaktadır).

Tüm bu noktalara gerek sivil gerek asker, hiçbir Türk vatandaşı girme hakkına sahip olmayacak, sadece ABD yetkililerinin izin vereceği Türk subayları, verilecek izin kapsamı içinde girme hakkı elde edecektir.

6 - ABD, Türkiye' nin gerek asker göndermeyi kabul etmesi, gerekse Kuzey Irak Kürdistanı' nın kurulmasındaki engelleyici tutumundan vazgeçmiş olması nedeniyle Türkiye' ye uzun vadeli krediler açmayı ve hibe/kredili satış yoluyla yeni silahlar vermeyi taahhüt etmektedir. Bu silahlar arasında kobra helikopterleri, güdümlü tanksavar füzeleri ve bir miktar M-1 "abrams" tankı mevcuttur. Söz konusu tanklar iki yil içinde (miktari 100 adet civarında telaffuz ediliyor) halen Irak' ta görev yapmakta olan "iron horse" (neyin nesi ise?) birliklerinden verilecektir.

Bununla birlikte, ABD verilecek olan silahların hiç bir şekilde Türkiye Kürtleri' ne karşı kullanılmayacağı konusunda teminat almıştır.

Öte yandan açılacak olan kredinin bir kısmının bir "jest" olarak IMF şartına bağlanmayacağı konusunda mutabakat söz konusudur. Ayrıca Türk stajyer subaylarının "ABD' deki eğitim ve staj" kontenjanlarının arttırılacağı konusunda ABD tarafı söz vermiş bulunmaktadır. Buna ilaveten genç Türk subaylarının ABD üs ve limanlarına yapacakları gezilerin arttırılması konusunda ABD yeni kolaylıklar sağlayacaktır.

Arap NUR Mason 
Locası sembolü


7 - Türk tarafı, kurulmakta olan "Güney Kürdistan" ile bundan böyle her türlü iyi ilişkiler içinde olacağını, dostluk ve ticari ilişkiler geliştireceğini taahhüt etmektedir.

Güney Kürdistan ile Türkiye' nin doğu ve güneydoğusunu oluşturan geniş bir bölge içinde özellikleri ABD tarafından belirlenecek olan bir "ortak ticari bölge" ve "serbest ticari" bölge anlayışı hakim kılınacak, bu bölgeye makul bir süreç içinde Ermenistan' ın da dahil edilmesi sağlanacaktır.

4 veya 5 yıllık bir geçis dönemi içinde söz konusu bölge, Türkiye' nin federatif düzene geçmesinde baz oluşturacak ve bu sürecin sonunda bölgeye özerklik verilecektir.

Türk tarafı nüfusunun %28.54 ünün Kürtlerce oluşturulduğunu artık kabul etmekte ve üniter yapının bu gerçegin önünü kapatmaya yetmediğini, gerçekçi ve küresel bir çözümün artık sadece federatif yapıda yer almakta oldugunu kabul etmektedir.

ABD tarafı, Türk makamlarının bu görüşü paylaşmakta olmalarından dolayı duyduğu hoşnutluğu kabul etmektedir ve tüm bunların ABD-Türkiye dostluğunu pekiştirecek temel ögeler olarak gördüğünü belirtmektedir.


İskoç Mason Locası Scottısh 
RITE=RE.T.Erdoğan
8 - ABD tarafı ayrıca, Kıbrıs' ta çözüm için yegane yolun "Annan planı" olduğunu Türk tarafına bir kez daha bildirmiş olup, kati tutumun gerçekçi olmadığı ve Denktaş' ın sert politikasının yumuşatılması gerektiği konusunda Türk tarafı ile uzlaşmaya varılmıştır. Konular Yunan makamları ile yapılacak görüşmelerde yine ele alınacaktır.

Ayrıca Türk ordusunda asker mevcudu olarak % 28' lik (yaklaşık) bir indirime gidilecek, ayrıca tank, top ve gemi sayısında indirime gidilecektir. Türk ordusu, gelecekteki misyonunu, ABD' nin uygun gördüğü şekilde "bölgesel güç" olmayı terkederek, lokal bir savunma gücü konseptine indirgemeyi makul bulmakta ve geleceğin federasyon ordusuna geçişindeki aşamaları ABD askeri yetkilileri ile görüşmeyi benimsemektedir.

Ayrıca Türk tarafı, ileride oluşabilecek bölgesel krizlerde, ABD ile ortak hareket etmeyi ve silah mevcudundaki eksiği, yine ABD' nin uygun göreceği "takviyelerle" kapatmayı kabul emektedir.

* * *

Başka maddeler de var, fakat en önemlileri özetle bunlardan oluşmaktadır. Bu son derece gizli dokümanlara ulaşan ve ilk elde açığa çıkaranlar kimdir bilmiyorum, fakat onlardan alıp bizlere aktaranların (şahsen tanımamakla beraber) gayet üst düzeyde olduklarını ve resmi gizli belgelere ulaşabilen kişiler olduklarını tahmin ediyorum..

Bu da Eşcinsel Nurcu-(İlluminati) 
Masonluk Sembolü-Fakirlikten de derler.

Bu arada gelen bir diğer gizli istihbarat bilgisine göre, birkaç gün önce Necef' te düzenlenen bombalı saldırıda şii lider Al Hakeim' in öldürülmesinde kullanılan bomba, ABD tarafından sağlanmış olup (250 Kg. SEMTEX ve 320 kg. TNT) bomba Barzani' ye bağlı pesmergelerce konuldu.

* * * 




NOT: ( 22.8.2008 )

Yukarda açıklananlara belge mahiyetinde olan resimler için TIKLAYINIZ.
Genel Kurmay Başkanlığı adresinden alınmıştır.


PDF Formatında
İNDİRİP YAZDIRARAK DAĞITINIZ


ALEXA ARAMAMOTORUNUN BLOGUMU DEGERLENDIRMESI

keykubat.blogspot.com

Keykubat.blogspot.com 
Keykubat.blogspot.com's three-month global Alexa traffic rank is 12,198,940. Almost all the site's visitors are in Turkey, where it has attained a traffic rank of 179,733.
Is this your site? Learn how to get more traffic with the Alexa Site Audit.
(No reviews yet)
Global 12,198,940
Alexa Traffic Rank Alexa Traffic Rank
A measure of keykubat.blogspot.com's popularity.

The rank is calculated using a combination of average daily visitors to keykubat.blogspot.com and pageviews on keykubat.blogspot.com over the past 3 months. The site with the highest combination of visitors and pageviews is ranked #1.

Updated Daily
Turkey Flag 179,733
Traffic Rank in TR Traffic Rank in Country
A measure of keykubat.blogspot.com's popularity in a specific country. The complete list of keykubat.blogspot.com's ranks by country is on the 'Traffic Stats' tab below.

The rank by country is calculated using a combination of average daily visitors to keykubat.blogspot.com and pageviews on keykubat.blogspot.com from users from that country over the past 3 months. The site with the highest combination of visitors and pageviews is ranked #1 in that country.

Updated Daily
Sites Linking In Sites Linking In
A measure of keykubat.blogspot.com's reputation.

The number of links to keykubat.blogspot.com from sites visited by users in the Alexa traffic panel. Links that were not seen by users in the Alexa traffic panel are not counted. Multiple links from the same site are only counted once.

Updated Quarterly

Alexa traffic rank for keykubat.blogspot.com:
  Traffic Rank Change
1 month 11,603,656 -512,572 Change in Traffic Rank over the trailing 1 month period (A negative change means the site is getting more popular)
3 month 12,198,940 +5,425,398 Change in Traffic Rank over the trailing 3 month period (A positive change means the site is getting less popular)
Percent of global pageviews on keykubat.blogspot.com:
  Pageviews Change
1 month - - We do not have enough data to display this metric for this site.
3 month - - We do not have enough data to display this metric for this site.
Percent of global Internet users who visit keykubat.blogspot.com:
  Reach Change
1 month 0.00001 +6% Change in Reach over the trailing 1 month period
3 month 0.00001 -50% Change in Reach over the trailing 3 month period
The percentage of visits to keykubat.blogspot.com that consist of a single pageview:
  Bounce % Change
1 month 80.00000 - We do not have enough data to display this metric for this site.
3 month 50.00000 -31% Change in Bounce % over the trailing 3 month period
Daily pageviews per user for keykubat.blogspot.com:
  Pageviews/User Change
1 month 1.00000 0%
3 month 1.10000 -10% Change in Pageviews/User over the trailing 3 month period
Daily time on site for keykubat.blogspot.com:
  Time on Site Change
1 month 0.64667 -51% Change in Time on Site over the trailing 1 month period
3 month 1.67333 -20% Change in Time on Site over the trailing 3 month period
Compare keykubat.blogspot.com to:

Learn more about Alexa Traffic Stats.

Average Load Time for Keykubat.blogspot.com

Speed time for keykubat.blogspot.com is not available.
Note: Slow sites may be penalized by search engines.

Keykubat.blogspot.com’s Regional Traffic Rank

Country
Rank
179,733

Where Visitors Go on Keykubat.blogspot.com

Subdomain
Percent of Site Traffic
keykubat.blogspot.com
100.00%

Audience Snapshot

Top Search Queries for Keykubat.blogspot.com


Based on internet averages, keykubat.blogspot.com is visited more frequently by males who have children and are graduate school educated.
Get complete site demographics.
Query Percent of Search Traffic
1 kadin haklari kabulÜnden sonra seÇİlen İlk plot 3.35%
2 1999 medine el humeyn dinle 3.34%
3 som on günlerini en önemli olaylar 2.95%
4 son on günlerini en önemli olaylar 2.95%
5 refik saydam mason 2.84%
6 sarkozy`nin musluman dusmanligi 2.78%
7 gidikla mak kiskançlik 2.36%

 

Search Traffic

The percentage of site visits from search engines.

Period Percent of Site Traffic
Last 30 days 40%
Last 7 days -
Yesterday -
 
Sponsored Links Keyword Research Tool - Find More Keywords
Identify which keywords are searched for, which keywords drive the most traffic and what the PPC bids are using Trellian's KeywordDiscovery.com keyword tool.

Search Traffic on the Rise and Decline

The top queries from search engines driving relatively more/less traffic to keykubat.blogspot.com in the current month than the previous month. Updated monthly.
Search Query 1 Month Increase The change in percentage of search traffic to keykubat.blogspot.com for each query.
1 ingiltere askeri kraliyet okulu 1.24%
2 stt suriye tur programı 1.15%
3 yahudi makası 1.02%
4 İmir soçi uçak 0.98%
5 türkiye türklerindir 0.92%
6 wikilik belgeleri 0.90%
7 orenge prensi 0.62%
8 evrenin askerleri geri dönüş 0.53%
9 albert churchward 0.39%
10 1912 çin imparatorunun sürgüne gitmesi 0.39%



Search Advertising Metrics Highlights

Data provided by iSpionage. Visit iSpionage to discover additional information metrics for keykubat.blogspot.com.
Last Month Stats (Estimated)
PPC Budget N/A
Last Month Clicks N/A
Avg. Ad Position N/A
Google PPC Keywords N/A
Yahoo PPC Keywords N/A


High Impact Search Queries for keykubat.blogspot.com

Popular queries that are relevant to this site and are actively targeted by competitors advertising on search engines. Click on queries below to discover who is advertising for these queries.
Query Query
A phrase that drives traffic to “keykubat.blogspot.com” from search engines. This list also includes sub-phrases that account for a high percentage of this site's search traffic broken out separately. For example, if the site receives traffic for 'buy diamond ring', 'diamond necklace', and 'diamond bracelet', the word 'diamond' might also appear in the list.
Impact Factor Impact Factor
A high value indicates that “keykubat.blogspot.com” is getting significant organic search traffic for queries containing these phrases, despite high advertising competition for these phrases.

Impact Factor is a combined measurement of the importance of a particular phrase to the site's search traffic and the level of search engine advertising competition (QCI). The index is on a scale of 0 to 100.

Updated Monthly
Query Popularity Query Popularity
An estimate of how frequently users search for these keywords, on a scale from 0 to 100. Higher numbers indicate higher frequencies.

Updated Monthly
QCI The Query Competition Index
QCI indicates the typical number of ads displayed for keyword searches on major search engines. A large number of ads indicates strong advertising competition for a query. The index is on a scale from 0 to 100.

Updated Monthly
türkiye türklerindir 19.18 7 20
lucky number 7 11.05 15 20
suriye tur 9.35 2 43
kıbrıs 7.30 27 46
ev sahibi 5.74 5 15
lucky number 4.91 24 20
videosu 4.25 5 15
kostümü 3.78 5 40
illuminator 2.61 23 30
kadın 2.41 36 34
fiduciary 2.40 34 11
musluman 2.31 12 10
kadin haklari 2.05 5 10
orenge 1.94 24 17
yahudi 1.91 29 10
medine 1.84 30 10
türkiye 1.75 40 13
facebook 1.64 100 18
marcos 1.62 36 27
türban 1.44 24 11
kitap yurdu 0.68 31 14
albert 0.61 38 14
karahan 0.60 22 10
erdoğan 0.55 26 15
sütun 0.41 10 10
türkçe 0.34 25 16
inönü 0.33 25 10
erotik 0.21 48 37
ermeni 0.17 14 10
genelkurmay 0.16 29 10
 

Search Engine Marketing (SEM) Activity by keykubat.blogspot.com

Ads for keykubat.blogspot.com have appeared on major search engines when people performed the queries below. Click on the queries below to discover more information.
No data available for keykubat.blogspot.com
 

Search Engine Marketing (SEM) Opportunities for keykubat.blogspot.com

Queries that provide opportunities for this site to advertise through Search Engine Marketing (SEM) to get more traffic. They are popular queries that are relevant to the site, and have low competition in search engine marketing. Hide Many sites are actively advertising in search engines for the most valuable search queries. This high level of competition tends to result in high advertising costs, which makes it difficult to find attractive advertising opportunities. These opportunities may still exist, however, by looking at the "long tail". The long tail contains search queries with lower Query Popularity, but such queries also tend to have lower QCI. By advertising for many of these queries, sites may still be able to manage an effective search engine marketing campaign. Note that not all queries on the long tail may be very relevant to this site, but this list may contain a number of strong advertising candidates.
Download Alexa Toolbar Now
No contact information available.


Whois

Who is keykubat.blogspot.com? Whois lookup at GoDaddy.

Write a Review

Review Summary for keykubat.blogspot.com

No Stars
(based on reviews)



No reviews, be the first to write a review!
Write a Review


Audience Demographics for Keykubat.blogspot.com

Relative to the general internet population how popular is keykubat.blogspot.com with each audience below?
Age

No data
Education

Graduate School
Relative to the general internet population, people who went to graduate school are over-represented at keykubat.blogspot.com.

Confidence: low
Gender

Male
Relative to the general internet population, Males are over-represented at keykubat.blogspot.com.

Confidence: low
Has Children

Yes
Relative to the general internet population, people with children are greatly over-represented at keykubat.blogspot.com.

Confidence: low
No
Relative to the general internet population, people without children are greatly under-represented at keykubat.blogspot.com.

Confidence: low
Browsing Location

home
Relative to the general internet population, people browsing from home are over-represented at keykubat.blogspot.com.

Confidence: low

Advanced Demographics for keykubat.blogspot.com

Audience breakdown by income, ethnicity, age, education, gender, children and browsing location.
Download Alexa Toolbar Now


Visitors by Country for Keykubat.blogspot.com

Country
Percent of Site Traffic
100.0%
 

Advertise with Alexa

High Impact Search Queries for Keykubat.blogspot.com

Query Impact
1 türkiye türklerindir High
2 lucky number 7 High
3 suriye tur High
4 kıbrıs High
5 ev sahibi Medium
6 lucky number Medium
7 videosu Medium

Top Search Queries for Keykubat.blogspot.com

Query Percent of Search Traffic
1 kadin haklari kabulÜnden sonra seÇİlen İlk plot 3.35%
2 1999 medine el humeyn dinle 3.34%
3 som on günlerini en önemli olaylar 2.95%
4 son on günlerini en önemli olaylar 2.95%
5 refik saydam mason 2.84%
6 sarkozy`nin musluman dusmanligi 2.78%
7 gidikla mak kiskançlik 2.36%

Like keykubat.blogspot.com? Download the Alexa toolbar and access exclusive analytics content.

您现在可以在Alexa中文官方网站cn.alexa.com上获取keykubat.blogspot.com的网站流量信息