"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

28 Temmuz 2014 Pazartesi

KELİME-İ ŞEHADET GETİREN MÜSLÜMAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A OY VEREMEZ.


27 Temmuz 2014, 22:58

İslam dinine inanan her Müslümanın bildiği bir gerçek vardır. O da "imanın ve İslamın birinci şartıdır.

Nedir o birinci şart?

Allah'ın varlığına ve "Bir"liğine/tekliğine iman etmek ve bunu "kelime-i şehadet getirerek "dili ile söylemektir.

Şimdi "Kelime-i Şehadet'i" (Şahitlik Kelimesi) yazalım;

"Eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühu"

Türkçesiyle;

"Allah'ın varlığına, "Bir"liğine ve Muhammed'in onun elçisi/resulü olduğuna şahitlik/tanıklık ederim."

Bunu söyleyen Müslüman, İslam'ın mitolojisi olan Keldanilik, Sabilik, Süryanilik, Hicaz ve Kürt Yezidiliği, Gregoryen Ermeni ve Mısır Kıpti Hristiyanlığı inançlarında geçen "Allah'ın ölmesi ve insan bedeninde dirilerek tekrar dünyaya gelmesi, yani, "ruh tenasülü/geçişi", meleklerin insan bedeninde ortaya çıkmaları gibi putperestliklere inanmamasıdır.

Buna inanan dinden ve imandan çıkmış sayılır.

1400 yıllık İslam tarihinde Halifelerin bile dinin temsilcisi sayıldıkları için Müslümanlar onların Allah'tan yardım alarak Müslümanlara şefaat edebileceğine inandırılmışlardı. Bu nedenle halifenin önünde konuşurken hatta onun geçtiği yerde secde ederek onu selamlardı. Bu gayrimüslüm diğer dinlerde de olan kökeni feodaliteye dayanan bir gerçektir.

Buna rağmen hiç bir halife ve hatta peygamberin bile öldükten sonra dirilip Müslümanlara önderlik edeceğini bizzat peygamber Muhammed ret etmiş, bu yüzden, halifeliği de Ebubekir'e bırakmıştır. Çünkü Ömer Muhammed'i tanrının görüntüsü sayıyordu. Peygamberin vefatını ve imametin devrini anlatan bölümü bütün siyer kitaplarında bulup okuyabilirsiniz.

İslam'ın temeli olan "Allah'ın ezel-ebed, tek/bir" oluşuna "Tevhid" denir. Tevhidi ret eden Müslüman olamaz. Müslüman bir din adamı ne kadar sevilirse sevilsin, "Allah yerine" konulamaz. Birileri koyarsa önce onun bunu yapanların cezasını vermesi gerekir ki o da ölümdür.

Bunlara rağmen Recep Tayyip Erdoğan Süryani-Mason Yahudi'sinin bu güne kadar bir tek itirazı olmamıştır.

Hatta Twitter yasağının kalması konusunda açıklama yapan yardımcısı Bülent Arınç bile;

"Allah isterse Twitter açılır" diyebilmişti.

Bu putperest inanış, AKP'yi iktidara getiren ve Mason İslam'ı olan Nurculuk, Işıkçılık (F.Gülen) tarikatlarının da temelidir.

Yani bu tarikatlar İslam dininin temeli olan "Tevhid" inancını tanımamaktadırlar.

Peki, yıllardır kendisini İslam dininin bir mümini olarak tanıtan, bu siyaset ile devletin başına getirilen, Allah, Muhammed, Kuran adlarını kullanarak milleti aldatanlara, imanlı bir Müslüman nasıl oy verir?

Verirse hesabını da ahrette verir diyebiliriz.

Şimdi, AKP Düzce milletvekili Feavi Aslan'ın Recep Tayyip Erdoğan'ın "AllahIn vasıflarının çoğunu taşıdığını söyleyen konuşmasının video kaydını izleyelim;


Cumhurbaşkanı,"Çalmaya, çabalamaya devam edeceğiz" Diyor.


Takdir okuyanlarındır.

Kendisine Allah dedirten başbakan Müslüman görünen kripto gayrimüslümlere oynamaktadır. Yani, kendi milletine...

Alaeddin Yavuz
keykubat /
adilyargic/
adilyargicc






 










Merkel, Yahudi haham Rav Haleva

Siirt'li Süryani olan Arap Emine Erdoğan Mardin Süryani kilisesinde







Ahmet Davutoğlu Dış İşleri bakanı Suriye'li Süryani papazlarla







 



Her zaman sinsice hainliklerini yaptılar






Asla Türk'üm demedi. Gerçek soyu da Rum'dur.


Merkel, Yahudi haham Rav Haleva