"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

29 Ekim 2023 Pazar

#DİNLER DEĞİŞİR MİLLİYET DEĞİŞMEZ

 HER MİLLETİN EN ÖNEMLİ BAYRAMI, KENDİNİ MİLLET YAPAN MİLLİ BAYRAMIDIR,TARİH BOYUNCA BENİMSEYİP TERK ETTİĞİ VE EDECEĞİ SAYISIZ DİNLERE AİT DİNİ BAYRAMLAR DEĞIL.


Komşu milletler ile Türklerin de benimsediği, Şamanizm, Tengrizm, Sabilik, Zerdüştlük, Mecusi Hıristiyanlik, Yahudilik, İslâm bundan sonra da hangi dini benimseyecekleri zaman içinde dünyayı yöneten güçlerin çıkardığı yeni akımlar olacaktır.

İnsanlar dinler için yaratılmadı, Dinler insanlar için yazıldı.

Milli bayramını Unut, Dini bayramını Kutla diyen bir devlet, işgalci bir devlettir.

DİNLER DEĞİŞİR, MİLLİYET DEĞİŞMEZ.



Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kimliğinde Cumhuriyet Bayramı kutlamak da bu haklardan eşit olarak yararlanan, hatta Türkiye Cumhuriyetinde Türklerden daha fazla yararlanan vatandaşlar için yeryüzünde hiç bir devletin tebaasına tanınmamış bir ayrıcalık olduğundan daha büyük çoşkuyla kutlamak şarttır.

Çünkü Türkiye devletinde 1460'lardan beri TÜRK YOKTUR.



Ama bu topraklarda herkesi eşit vatandaş kılan laik, demokratik, eşitlikçi cumhuriyeti kuran Türk oğlu Türk Mustafa Kemal Atatürk kurmuştur.



Cumhuriyet, Eşitlik, Özgürlüktür.

Cumhuriyet ile kölelikten, marabalıktan, serflikten kurtulmuş çeşitli ırktan Türk vatandaşları,bu gün cumhuriyet bayramını kutlayarak, özgür birey olmalarını kutlamış olacaklardır.

Sümer, Hint, Fars, Sabi, Yahudi, Hıristiyan, İslâm dinlerinin hepsi kölecidir. Bu yüzden Osmanlıda köle sayısı nüfusun %65i gibiydi.

Cumhuriyet, Dik duranların önünde eğilmek, kölelik son bulsun diye ilan edildi.

Ama 100 yılda domalmaktan kendini kurtarmamış toplar AKP'de, cumhuriyet düşmanı kurumlarda toplanmış görünüyor.

Cumhuriyet her dini etnik kesimden vatandaşın bayramıdır.

Çünkü kölelikten kurtarıp özgür yaptı.

Bunca hizmeti inkar eden nankördür.

Takdir aklı olanındır. 

Alaeddin Yavuz 

NİCE YÜZÜNCÜ YILLARA

 NİCE 100. YILLARA...


İbrahim Üzel arkadaşım herkesin aklının bir kenarina koyup, turşuluğa yatırdığı düşüncelerini kisaca şöyle özetlemiş;

"-Türkiye Cumhuriyeti mi.?

Laik Türkiye cumhuriyeti mi, 100 yıllık kırılma an'ını mı.. İkinci daha güçlü Laik türkiye cumhuriyeti ni mi yaşayacak, göreceğiz hep birlikte, klavyelerimizin konfor alanlarından ayrılmadan ne kadar başarılabileceğini göreceğiz.."



CUMHURİYETİN adı kalmış, Iran gibi olmuş ortalık.

Bizim yaptığımız, 100 yıl kutlamaları bizi bu ilkel rejime mahkûm eden AB-D ülkelerine ve tayin ettikleri hükümete tepki eylemleri.

İkinci yüzyıla girerken, laik, demokratik, hukuk, sosyal devlet ilkelerinin, yürütmede güçler ayrılığının, yargının üstünlüğünün adı bile kalmamıştır.





Saraylı tarafından açılan hakaret davalarında, şüphelinin kendini savunma hakkı " suç ve cezadan kurtulmak istiyor" saçmalığı ile ret ediliyor.

Böyle bir karar, saraylı hakkında yaptığım.derkrme, çeviri araştırma yazılarımın başlıkları HAKARET SAYILARAK hakkımda verildi.

Gazeteci Merdan Yanardağ, 100 küsur gün mahkeme kararı olmadan hapis edildi.

Gezi direnişlerini organize ettikleri iddia edilen 60-80lik ihtiyarlar da benzer şekilde hala mahkûm.




Hükümetle ortak terör örgütü, ve terör örgütü e hükümetle ortak muhalefet ile, iktidar ebedi saltanat formülünü buldu, uyguluyor.

İçeride böyle birileri, her alanda hükümete eleştiri yapan sma iktidar olmaktan kaçan, iktidar ortağı, sümsük muhalefet ile Saraylı'nın ömrü varsa sorunsuz 200 yiloktidar şansı vardır.

Tutuklu bir millet vekili hakkında karar veren yargıyı, Saraylı tayin etmesine rağmen, yargıyı tanımıyorum, kararına saygı duymuyorum sözünü 12 yil sonra ikinci kez tekrar etmiştir.

Egitimi hakkında diploması bile olmayan, ABD Başkanı Yavru Bush'un tayin ettiği Tek Adamın 85 milyon halkın, 780.576 km2 ülkenin hakkında her konuda karar verdiği bir devlet olduk.

Sümer, Akad, Babil, Asur Hint, Pers, Roma köleci yağmacı devletleri bile hukuken bu günkü ülkemizden üstündü.

Türk devletleri zaten danışma meclisleri ile yönetildiği için onlar adaleti sağlayan Tanrının Kırbacı olarak bilinirdi.

Bu da en azından ırkçılık, kölecilik yapmamış millettik ki bunlardan üstündük adalet konusunda.

Ta ki Osmanlı'nın Rum geleneklerine dayalı, Rum ama Türk olmayan köle devşirmelerce yönetilen kurucu halkı Türkleri dışlayan devlet kurmasına kadar.

Bu günün Radikal İslamcı Osmanlıcılarının da, geçmişin Mecusi, Hanefi Osmanlıcılarının bu günkü uyarlamasidir.

Onlar da, padişah adayı olmadığı için Trabzon valiliğine tayin edilmiş Yavuz Selim'i işleten, gaz veren Gürcü Nasturi Gürcü Çarı, Bagratuni mezhebi, Bitlis Süryani Gregoryen Bagrat Musevi Hıristiyan İdris-i Bitlisi gibi din adamlarının destekleriyle kurulmuş, Mecusi, Yahudi Ortodoks Hıristiyan imparatorluk önerdiler, ama Yavuz Selim Vatikan Katolik Incil'ine uygun Hanefilik dinini seçince büyük onları hayal kırıklığına uğrattı, güç kaybetti.

O zamanın yakın akrsba evliliklerini dışlayan Katolik mezhebine uygun Hanefi mezhebi seçen Osmanlı yerine bu gün bitmiş Katolik dini yerine, Amerikan Ortodoks Protestan mezhebine uygun her tür cinselliği serbest bırakan, köleci, pedofil, kulampara, yağma, talan emreden Teke Şeytan şeriat rejimine dönüş tercih edilmiştir.

O zamanın Ortodoks Mecusi Hıristiyan öğretileri aynı sapkın cinsel yaşamı, cin ve şeytanlardan büyücülük bağcılık öğrenmeye dayalı cüce şeytan ibadetleri ile Simya'yı Kimyaya çeviren, ilkel matematikten geometri, Cebiri üreten kısaca zeka açan, ilkel komünist paylaşımcı adalet esaslarına dayalıydı.

Bu gün her türlü araştırma, ilim, bilim yasak, bol bol cinsel sapıklık, komşun, aile bireylerin senin gibi niye inanmıyor diye birbirine cihat ilan ettiren, ama AB-D VE NATO ÇETESIni kutsayan bir din anlayışı veriliyor.

Bunları gören görüyor, göremeyen, ayet, hadis, Allah emri, Tayyip Allah, peygamber deyip imama uyuyor.

Cumhuriyet değerlerini 100 yılda hazım edememiş, Müslüman kılığında kripto yaşamış, dini ve etnik bakiyeler, Fesli Kadir'in dediği gibi "-Amerika bize şeriatı versin, devlet çökerse çöksün" temel ilkesi ile Bagratuni Gürcü, Bagrat Ermeni, Yezidi, Süryani Musevi Hıristiyan şeriatlarına Hanefi İslâm diye atıldık, boğuluyoruz.

Bundan sonrası ne olacak denilirse, "Değişim" adına Ychp'ye oy vererek satılmış olmanın acısını katmerli olarak yasamaya devam edeceğiz.




Ychp idaresi değişmeyecek, aldanma bitmeyecek.

Küresel güçler iktidar muhalefet ortaklığı ile uyutulmamızı sevdiler.

Kılıçdaroğlu'nun hiç gidesi yok. Parti içi değişim fiyasko tiyatrodur.

Bir kac yil icinde rejim iyice oturunca bazı direnişler çıkacaktır, geç olacaktır.


Bu günler son şanstır.

İyi 100. yıl kutlamaları.


Laik, demokratik, hukuk, sosyal devletimiz ebedi olsun.

Nice 100 YILLARA.

Takdir aklı olanındır.

.Alaeddin Yavuz.