"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

3 Ağustos 2010 Salı

12 EYLUL HACLI SEFERIDIR

12 EYLÜL HAÇLI SEFERİDİR

M.Ö.490 Maraton Savaşı
AKP'nin malum referandum tarihini uzun uzun düşündükten sonra "12 Eylül 2010" tarihine almasını AKP,bizzat başbakanın ağzından ;

-" Eylül'de 12 eylül darbesi ile getirilen anayasaya hayır diyeceğiz" sözü ile açıklamıştı.

12 Eylül 1980 darbesi ile Kenan Evren aske

Aşağıdaki tarihi olaylar tesadüfen bu tarihlerde gerçekleşmiş olamaz mı?

Olabilir elbette.

Ama bunu, binlerce yıldır süren “doğu-batı savaşlarının”, İran’In dini egemenliği yüzünden İran’a savaşmak istemeyen askerleri yüzünden Roma Hristiyanlığı resmi din yaparak hem İran hem de onun kışkırttığı Yahudi isyanlarından kurtulmayı hesaplamıştı. M.S.324’ten sonra Roma’nın dini olan Hristiyanlık ile, İran-Roma savaşları “Haçlı Seferleri’ne” dönüşmüştü. Ama Haçlı Seferleri, ilk kez 1096’da Müslüman Türkleri Anadolu’dan kovmak için Bizans imparatorunun Vatikan’dan yardım istemesiyle başlayacaktı. Sonuncusunu da 09 Eylül 2001’de G.W.Bush adlı ABD başkanı ilan etmiştir.

Bizi ilgilendiren bazı 12 Eylül günü olayları;

12 Eylül 1396- never'li Earl'ün komutasındaki Haçlı Seferi tarihidir ama İznik'e ulaşamamıştır. Kaynağın İngilizcesi (1396 - Crusaders under earl of Nevers reaches Nicopolis)
12 Eylül 1683 II.Viyana Bozgunu.
12 Eylül 1722 Rusların Baku ve Derbent'i işgalleri
12 Eylül 1787 Amerikan İnsan Hakları Beyannamesinin okunması
12 Eylül 1901 Arapların Filistin Gedar'a saldırmaları
12 Eylül 1919 Hitler'İn Alman İşçi Partisine katılması. (Bizde PKK'nın İşçi Partisi olmasına şaşmamalı)
12 Eylül 1948 Muhammed Ali Cinnah'ın ölümünden sonra Hintlilerin Haydarabad devletini işgal etmeleri
12 Eylül 1950 Belçika devlet dairelerindeki bütün komünist memurları işten attı.
12 Eylül 1957 Makaryos ABD'yi ziyaret etti.
12 Eylül 1980 Amertikancı Evren darbesi
12 Eylül 2010, Amerikancı AKP'nin referandum oylaması
12 Eylül 2015 Amerikancı AKP'nin çırpınış kongresi.

“Haçlı Saldırısı” yapan en anlamlı olay Peki en eskisi neydi?

12 Eylül 490 (M.Ö.) Perslerin Maraton Bozgunu
Bunların daha eskisi ise, soylarını eski Yunanlılara bağlayan batılılar için en önemlisidir.
12 Eylül 490 (M.Ö), günümüzden 2500 yıl önce, İran şahı büyük Daryus'un Atina'yı işgaline karşı direnen Atinalıların komşu şehir devletçiklerinden aldıkları yardımlarda Maraton adlı sahilde Perslileri (İranlıları) bozguna uğrattıkları direnişleridir.

Yukarıda tespit ettiğim olayların da bin yıllar sonra aynı tarihlerde tekerrür etmesi hep bu "direniş mantığına" dayalı olup batının bizi bu topraklardan atma hesabına bağlanmalıdır.
Atatürk'ten sonra devlet "Müslüman görünümlü dönme Rum, Ermeni, Yezidi Kürtleri ile Ortodoks Yahudilerin idaresine geçti. Bunların hepsi Mason localarında gizli Hristiyan yeminleri yaptılar.
Amaçları  butopraklardan Türk adını silmek, Türkiye cumhuriyetini yıkmaktır.
12 Eylül ile başlayan olaylar zincirinin bir açıklaması bu olayken diğer açıklaması da, Hristiyan ve Yahudilere göre "peygamber kabul edilmeyen Muhammet'in kendisninin şeytan, kitabının da şeytanın kitabı olduğu yorumlarıdır.

Şimdi o konulara da bakalım;
Askeri bir darbe yapmış,anarşiyi bir gecede durdurmuş,bir yıl içinde de mevcut anayasayı değiştirmiş,Cumhurbaşkanlığını "7" yıla çıkartmış,iki parlamentolu meclisi tek parlamentoya indirmiş,kendi önayak olduğu olaylar nedeniyle bir çok insanı idam ettirmiş,hapsetmiş,sürgüne göndermiş,hapislerde işkenceler yaptırmış,Kürtleri kışıkırtarak önceden kurduğu PKK'ya katılmaya hazır hale getirmiş,değiştirdiği anayasadan çok daha vatandaşın haklarını kısıtlayan yeni cunta anayasasını cunta baskısı ile %92 oy oranı ile kabul ettirmiş ve koltuğuna çekilip hükümeti de kendisi gibi dönme Dersim Ermenisi olan Tunceli Çemişkezekli Turgut ÖZAL işbirlikçisine teslim etmişti.

Özal,cuntanın ABD ile gizli işbirliği ile ASALA'nın devamı olacak olan ve 06 Ağustos 1980'de yani darbeden bir ay altı gün önce İngiltere'de PKK ASALA ile birlikte faaliyet kararını zaten imzalamıştı.(Kaynak aynı tarihli hürriyet gazetesi)

1988'de ASALA'nın kurucusu AGOP AGOPYAN Yunanistan Atina'da bir bardan çıkarken kendi arkadaşları tarafından kurşun yağmuruna tutularak kevkire çevrildikten sonra ASALA * tarihteki yerini PKK'ya bırakmıştı.
* (Armenian Secret Army for Liberation of Armenia= Ermenistan'ın Kurtuluşu için Gizli Ermeni Ordusu demektir.Türkçe Gizli Ermeni Ordusu GEKO olarak ta bilinir.)
Sonu başından belli bu örgütün son dönemlerinde Kenan Evren'in kızı Miray hanım da sözde AB-ABD işbirlikleri ile örgütün çökertilmesinde rol verilmesi ile de şöhret edilmişti.
Şimdi bir toplama işlemi yapalım;
12.+Eylül yani 9.ay+1980=1+2+9+1+9+8+0=30
30:5=6 Bu eylemin sayısı "6"dır.

Hazreti İSA'YI ALLAH'ın kendisi kabul eden Vatıkan'ın kullandığı İncil,İS.325'de İznik Konsülünde kabul edilen,Grek yani Yunanlı rahiplerin,kendi gümeş tanrıları,Mısır'ın Osiris'inden uyarlama adı ile "Hristo" adı verilen İNSAN TANRI Hz.İSA'ya verdikleri Hristo'dan,adını alan bir dindir.İran kökenli Mecüsilikten sonra,İran Kültür emperyalizminden kurtulmak için uydurdukları Hıristiyanlık adlı bu din Bizans'ın yeni dini olmuştu.
Yunanlı rahiplerin koydukları kurala göre hala,"Hz.İsayı Tanrı kabul etmeyenin cezası yakılarak ölümdür ve yakılan beden şeytanın kötülüklerinden arınmış sayıldığından dolayı yakılmaktadır."İnsan yakmak eski dinlerde de olan ve b u dine geçmiş bir kuraldır.

İncil'e sonradan eklenen havari Yuhanna'ya geldiği iddia edilen vahiylerin yer aldığı "Yerden çıkan canavar (Dabbet-ül Arz) " adlı bölümde de "666" sayısı şeytanın sayısı olarak geçmektedir.

Kuran'ın da sayısı "6" dır.Bu günkü Kuran "6660-6664" ayet arasında geçmektedir.

Şimdi asıl konuya gelelim.
Kuran'a göre Hz.İsa bir peygamberdir ancak Adem toprağından yapıldığı yazıldır.Ama "İNSAN TANRI" değildir.

Vatikan=Papalık bu yüzden Müslüman dünyasına bu güne kadar Birinci Dünya savaşı da dahil 13-14 kadar "Haçlı Seferi düzenlemiştir.
Hatırlayalım,G.W.Bush,11 Eylül 2001 İkiz Kule operasyonunun ardından "CRUSADE=Haçlı Seferi" başlatmış ve ilk iş olarak Afganistan ve Irak'ı işgal etmiş,Kuzey Kore,Irak,İran ve Suriye'yi de "Şer Ülkeleri" olarak adlandırmıştı.Halen bu ülkelere NATO yaptırımları sürmektedir gün aşırı haberlerde bu yaptırımlara rastlamak alışkanlık haline geldi.

Neden bu ülkeler "Şer Ülkeleriydi"?

Kuzey Kore komünist rejim ve Türk-Moğol-Çin soyu,İran,Afganistan,Irak ise sadece Müslümandı.Yani tümü Hz.İsa'nın "TANRI" olduğunu ret eden ülkelerdi.

11.Kasım 1939'da İsmet İnönü-Fahrettin ALTAY paşa darbesi ile devletin başına "dönme Ermeniler,Sabetayistler ve Alevi Kürtler'im getirilmesini,13 Mayıs 1950 genel seçimleri ile ABD-İngiltere'nin istekleri üzerine çıkarılan af yasası ile 1925 Şeyh Sait,1937-38 Dersim isyanları ve Atatürk'ün ölümüne kadar çıkartılan 26 Kürt İsyanı ve gerici isyancıların ayrıca Atatürk'e yapılan suikastlerin faillerinin sürgün ve hapis cezaları kaldırıldıktan sonra Demokrat parti içinde bu işbirlikçiler de meclise doluyorlardı.

Böylece Atatürk sonrası hükümetinde ve devlet yapılanması içinde "tek bir Türk" kalmadığından Türkiye daha o zamanlar "Şer Ülkesi olmaktan" çıkmıştı.
Haçlı iktidarı ele geçirmişti.

Ancak,1958'e gelindiğinde İtalya ve diğer Avrupa ülkelerine Üç Milyar ABD Doları kredi açan ABD'den "370.000.000" ABD Doları kredi isteyen Adnan Menderes parayı alamayınca Rusya'dan o zamanki SSCB'den Ağustos 1960 tarihine randevu almıştı.
Yani Menderes "SOL'a kaymıştı".

Bu hareketini af etmeyen ABD,27 mayıs 1960 günü hazırladığı darbe planını gerçekleştirmiş ve Adnan Menderes'i astırmıştı.
Menderes'e yapılan darbe "SAĞ'a değil SOL'adır ve Rusya'yadır.Sağcı işbirlikçiler boşuna gururlanmasın.

Ne alaka demeyin,"27 MAYIS" bizim tarihimizde önemli bir tarih değilse de "27 MAYIS 1905" İngiltere'nin Japoya'ya verdiği uzun menzilli topları ile Japon Deniz Kuvvetleri General TOGO'nun emrinde,Rus Çarlık donanmasını Japon denizinin dibine gömmüş ve Rus Çarlığı bu olaydan 12 yıl sonra komünist devrim sonucu çökmüştü.

Adnan Menderes'e yapılan darbenin aynı tarihte gerçekleştirilmesi olayda "Haçlı parmağı" olduğuna işaret etmektedir.Bu dönemde SSCB'ye yaklaşan Yunan başbakanı George (Yorgo) Popandreu da 1968 Cuntası tarafından tutuklanmış ve nezaret altında esrarlı şekilde ölmüştür.Pakistan'ın Z.Ali Butto'su,İran'ın Musaddık'ı bunlara benzer olaylardır.
27.Mayıs 5.ay,1960=2+7+5+1+9+6+0=30:5=6 Bunun da rakamı "6"dır.

Bu hatırlatma ve açıklamalardan sonra işin asıl can alıcı noktasına gelelim;

Avrupa toplumlarında demokrasinin savunucusu,Fransız Devrimi gibi olayların gerçekleştirilmesinde,AB ilişkilerinde Türkiye'ye adil davranılmasını sağlamakta rol alan büyük bir topluluk vardır.Bu topluluk,gene Vatikan İncilindeki "TANRI Hz.İSA" kavramını ret eden ve onun insan olduğunu veya hiç yaşamadığını ispat eden Vatikan'ın "Afaroz" ettiği yani dinden çıkardığı topluluklardır.

Bunlar,ALBİGENLER adı ile bilinirler.

Bunlar,Selçuklu'nun,Osmanlı'nın,Hacı Bektaş Velilerin,Sarı Satukların İslamı kolayca kabul ettirdikleri çoğu Anadolu kökenli bu gün de Roma'nın Grek İncil'ini resmi din ilan ettiği gün de "Gnostik (Batı Anadolu'da çoktular),Üniteryan,Pavlusuçu (,İran Azerbaycan'ı,Dersim bölgesi ve İç Anadolu bölgesinde yoğundular) ve Gregoryen Ermeni Kilisesi" mensuplarıdır.

Grek İncil'ine göre bunların da rakamı "6" dır.Yani ŞEYTAN'ın kölesidir.Müslümanlar da bu kapsamdadır demiştik hatırlatayım.

12 Eylül 1209 ile 1229 tarihleri arasında yani Osmanlı daha Bilecik Yaylasına yerleşmeden çok önce,Vatikan bu Albigenlere karşı "20 yıl süren bir Haçlı Seferi Düzenlemiştir.
Bu olayın da rakamı "6"dır.Şöyle;1+2+9+1+2+0+9=24; 24/4=6

Yani 12 Eylül 1980 ile 12 Eylül 2010 arasında hiç bir fark yoktur.Hepsi ABD-AB Vatikan menşeli Haçlı Seferleridir.Dinmeden sürmektedir,süreceği de rakamların "3" kalan vererek "6"ya bölünmesinden bellidir dersem ukelalık ettiğimi düşünmeyiniz.Bu sonunda görüş beyanıdır.

Şimdi gelelim AKP'nin malum bakanlarından birinin adına;
Egemen BAĞIŞ.
Ne var bunda demeyin,bir bakalım ne olduğunu göreceğiz.
AB ilişkilerinden sorumlu bakanımızın adı "Egemen".Egemen,"hükümran olan,hükmeden,sahip anlamında bir kelimedir".Tevrat Hezekyel 38.Bölümü 2.ayette "Deki,Egemen Rab...." diye başlar.Bizdeki Allah'ın "99" adından "El Hakim' e (Hükümran olan,hükmeden ve adil yargılayan anlamında) eş geldiği kanatindeyim.

Yani EGEMEN adı Tevrat kaynaklıdır.

Ya BAĞIŞ?

BAĞIŞ Armağan demektir.Armağan da Ermeni demektir.
İS.316'da Hıristiyanlığı Roma'dan "8" yıl önce Ermenistan'da resmi din ilan eden Mezrop Gregor İlluminatör (NURCU demektir.),Ermeniler (Armanians) Tanrının insanlara Armağanıdır" diyerek Ermeni milletinin adını koymuştu.

"Haçik namlı (Dr.Rıza Nur'a göre) Bitlis Ermenisi İsmet paşanın Türk dil kurumuna doldurduğu Agop Dilaçar efendi ve diğerlerinin "Arman=Armania=Ermenistan" adını "Armağan" 'a çevirmeleri ile dilimize girmiştir.

EGEMEN BAĞIŞ=Allah'ın Bağışı,armağanı demektir.
Yani, beyefendinin Ermeni dönmesi olduğu kanaatine varmak güç değildir.AKP'nin Ermeni Açılımlarının arkasında kimler olduğunu anlamaya yardımcı olmuştur umarım.

Bu işe bakan önceki bakan da Ali Babacan'dı.
O da Ermenilerin kullandığı bir addır.Dönme ve gerçek Ermeniler arasında yaygın bir addır.

Bu komuda yetersiz gördüğünüz bilgiler için "SOL'A AÇILAN HAÇLI SEFERİ" başlıklı yazım ile "ALEVİ ERMENİ,ALEVİ SÜNNİ TÜRK" başlıklı yazılarıma bakabilirsiniz.

12 Eylül 2010 günü referandumda vereceğiniz oy "Haçlı Seferine" verceğiniz oydur.

"EVET" derseniz,Haçlı Seferine izin vermiş,"HAYIR" derseniz izin verme-miş olacaksınız.

Düşününüz, yargılayınız, kafanız eskimez.
Hem ölünce sıfır kilometre beyinle ölmemiş olursunuz.
Kur'anda 700 ayetle "aklınızı kullanın diyen Allah'ın hiç olmazsa bir emrini yapmış olursunuz.


Takdir sizlerindir.

Adilyargic/Keykubat