"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

21 Ekim 2008 Salı

ABD "DUYÛN-U UMUMİYE" İMZALADI

ÇİN'DEN ABD'YE "DUYÛN-U UMUMİYE"

ABD Ekonomik krizi bildiğimiz gibi değilmiş.İnanılacak gibi değil ama aşağıdaki linke girerseniz Çin'in ABD'ye 1870'lerde İngiltere'nin imzalattığı "Duyun-u Umumiye" yani "Genel Borçların Tahsili" anlaşmasını imzalattığı Rus resmi ajanslarının verdiği bilgilere göre gerçekleşmiş.
Çin,Amerika'daki haciz işlemleri için aynen "İngilizlerin bize yaptıkları gibi " kendi polislerini görevlendirme yetkisini ABD hükümetinden almış.
Amerika'daki Çin'in alacak davalarına artık Çin Polisi gidecekmiş!!!
Çin,ABD'de 18 milyon konutun ve bir çok kurumun alacaklısı olmuş.1830-1948 arası milyonlarca Çinli köle olarak Amerika'da demir yolu inşaatlarında karın tokluğuna bile değil çalıştırılmak için Amerika'ya götürülmüştü.
Bir çok Çinli aşağılanarak zor şartlar yüzünden ve kırbaçla cezalandırmalardan dolayı ölmüş veya öldürülmüştü.
Adamlar bunu asla unutmadılar."Millet Olmak" diye bir söz varsa onu yaptılar işte.Şahsen Çin devletini ve vatandaşlarını kutlarım.
Bunda Rusya'nın payını da unutmamak lazım.
Dünyada ,emperyalizme köpekliğin yapılmaması,sömürgeciliğin ve kan dökücülüğün olmaması dileğim ile.

"http://anadoluhaber.blogspot.com/2008/10/abdye-duyun-u-umumye.html"



Keykubat

DEVLET APAÇIK İHANET İÇİNDEDİR.

DEVLET APAÇIK İHANET İÇİNDEDİR.

E-mail postama gelen mesajların arasından ilginizi çekeceğini düşündüğüm birini beğeneceğinizi düşünerek sayfama ekledim.
111 yıl önce Yunanis'tan'ın ayrılması için yürütülen propagandalar bu gün de "Kürtçülük ve Kürdistan" kurulması için aynen yürütülmektedir.Kıbrıs konusu ise halen Yunanistan lehine sürdürülmektedir.
Günlük olayları takip edenlerin hiç de yadırgamayacağı görüntüler bunlar.

Kenan Evren'in ülkemizi sekize bölen haritası.

Bana sorarsanız,bu günün ihanet kadrosu o günden daha da fazla ve bilgilidir.İyi kötü padişah edilmiş ama en azından kendini sorumlu hisseden insanlar o zamanın avantajıdır ama bu gün,tarihte "Kürtleri ve Ermenileri dışladık" diyen bir Padişahımız yoktu.

Aralarındaki tek fark budur.Hainler tümüyle iktidardadır.
Türk Milleti "Güdüleceksiniz" demektedirler.
O padişahlar hiç olmazsa yukarıdaki gibi Amerika'dan emir alıp ülkenin gençlerini kıymadılar, devleti bölen haritalara,imza atmadılar.


O Padişahlar,"Müslüman soykırımını" emreden Papa 10.İnnocenzio'nun heykeli altında devletin Avrupa'ya satışını imzalamadılar.

O padişahlar İngiliz devletine "Bağlılık Nişanları" (Kutsal Haç Nişanı) takıp böylesine mutlu olmadılar.16 yaşında çocuklarına şirketler kurmadılar.
Böyle şeyler de söylemediler;

"Alman Der Spiegel dergisine konuşan Gül,Türkiye'de geçmişte birçok Kürt'ün etnik kimliğinden ötürü ayrımcılığa uğradığını söyledi. Alman Der Spiegel dergisine konuşan Gül, "Kürtlerin kültürel hakları güçlendirildi" dedi."

Onlar böyle ihanetleri yanlarında barındırmadılar.
Başbakan'ın görüşmem dediğinle yardımcısı rakı sofralarında yeni devlet kurmak için,devletin parası ve koruması altında planlar tasarlar yapıyorlar.
O Padişahlar için böyle iddiaları birlikte çalıştıkları insanlar hiç yapmadılar.

Bahçeli'nin müthiş Apo iddiası!;
Kaygılarımız ve beklentilerimiz şunlardır;

1- Irak'ın Kuzey'inde oluşan fedaral yapının, bu zorlama yapının yöneticileri ile görüşmeleri bunların güçlerini artıratacaktır

2- Irak'a yapılan kürsel müdahale önce Türkiye'nin üzerinde durduğu kırmızı çizgiler konusundaki kararlılık gevşeyecektir

3- Irak'ın toprak bütünlüğünün bozulması ve üçe bölünmesi için belirlenen strateji, Türkiye yeni bir türbülansa itecektir.

4-Bu süreç İmralı'daki Öcalan'ın affına kadar gidecek, gelişmeler Türkiye'nin üniter yapısı sorgulanmasına neden olacaktır.

5- Aşiret reisinin Türkmenlere karşı olan niyetlerinin gerçekleşkmesine zemin hazırlayacaktır.

6- Iraklı peşmerge temsilcisi, istediğini alana kadar PKK'yı kandilde tutacak ve masaya oturana kadar örgüte olan desteğini sürdürecektir.

Başbakan'ın sicili lekelidir: Erdoğan'ın yapacağı şey milliyetçilere saldırmayı bırakıp, terör konusunda namuslu bir vicdan muhasebesi yapmaktır.

Başbakan'ın lekeli sicilini buradan sıralamak gerekmektedir: Alt-üst kimliği oluşturan, PKK'nın siyasi taleplerini demokrasi kılıfı içinde şirin gösteren, etnik bölücülere vadeli çözüm önerisi önü süren ve Türkiye'nin bölünme senaryolarını takip eden bizzat Türkiye Cumhuriyeti Başbakan'ı olmuştur.

Hükümetin, Irak'ın Kuzey'inden kaynaklanan terör konusundaki acziyeti de işte bu lekeli geçmişine aittir.

AKP yaşanılanlardan ders almamıştır: Son iki hafta içinde yaşanılan gelişmeler, AKP'nin bugüne kadar yaşanılanlardan ders almadığını ortaya koymuştur. Baştan beri girdiği karanlık yolda; "ezber bozuyorum, tabuları yıkıyorum, dostluk çemberi" oluşturuyorum adı altında sürdürdüğü yanlış politikalar bugün hezimet olarak karşımıza çıkmaktadır.

Stratejik derinliği gireceğiz diye çıkılan yolda, bizi meçhul bir yola sürüklemektedir.

Hükümet, terörle mücadelede imtina etmektedir.

Cumhurbaşkan'ı Gül'e terör eleştirisi: Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı tarafından, yabancı bir dergiye verilen mülakat, "Kürtlere geçmişte ayrımcılık yaptığını söylemesi" asla kabul edilen bir yaklaşım değildir.

Biz Cumhurbaşkanı'nından geçmişten şikayet etmek yerine alt katta sergilenen bölücü propagandanın yapıldığı haritaya müdahale etmesini beklerdik.

Erdoğan'a milliyetçilik dersi: Başbakan'ın bir taraftan MHP'ye yaptığı saldırılarla öfke tazelerken diğer taraftan milliyetçi gibi davranması bu konudaki açmazını göstermektedir.

Sizin tabela diye bahsettiğiniz "üç hilal", Türk'ün şanlı geçmişini göstermektedir.

Aziz hatıralarında Adriyatik'ten Çin'e yaşanmış muhteşem destanların göstergesidir. Bugün ise kutlu bir sancaktır. Ancak hak edenin elinde değer kazanır. Bunlardan Başbakan'ın anlam çıkarmasını beklemek nafile bir çaba olacaktır.

Milliyetçi Hareket, kimsenin etnik kökeniyle dini ve mezhebiyle ilgilenmeyen, bunları sorgulamayan; millet olgusuna birlikte vücut veren herkesi kuçaklayan bir milliyetçilik anlayışının sahibidir.

Erdoğan'ın Güneydoğu raporu: 1991 yılındaki Güneydoğu raporunun altında bir isim vardır o da Refah partisi İstanbul İl Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Başbakan'a şimdi soruyorum bu raporun size ait olmadığını söyleyebiliyor musunuz.

Silahlı ve bombalı bir güce karşı devletinde bu yöntemlerle cevap vermesi doğaldır. Silahlı kuvvetlerini, emniyet güçlerini teröristin üstüne sürmektir.
"http://www.internethaber.com/images/news/69916.jpg"
.........................

Son olarak,Türklük,aymaz vatandaşların da destekleri ile tarihe gömülmek üzeredir.Bu defa gelen darbe en güçlüsü olacaktır.

Keykubat