"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

25 Nisan 2020 Cumartesi

IMAM DİLENMEZ, CAMI DE ŞART DEĞİLDİR

BUNLAR MÜSLÜMAN DEĞIL, MÜSLÜMAN GÖRÜNEN AŞAĞILIK PAPAZLAR, MELE IMAMLARDIR.

Islamda ruhbanlık yoktur.
Cami de sadece cuma camileri olarak vardır.
Beş, on köyün cemaatini alacak şekilde, hepsine aynı yakınlıkta bu köylerin ortasındaki bir köye ortak cemaat yardımı ile inşa edilir.

Diğer namazlar, sokak başlarında mescitte veya evde, işyerinde (tarla, bahçe, fabrika, yolda) kılınır.

Her Müslüman namaz kılacak ve kıldıracak dini eğitimi ailesinden öğrenir. Bunları bilmiyen zaten Müslüman değildir.

Imam, cemaat tarafından seçilir, geçimini de  cemaat saglar. Müslüman imam, kilise papazı gibi bağış dilenmez, geçimliğini  cemaat verir. 

Boyle sapıklar çoğalınca Atatürk bunları yasakladı ve din birliğini sağlamak için Imam hatipleri kurdu, imam olanları maaşa bağladı. Caminin temizliğini de yapmaları görevleri zaten.

Bunlar, Hindu Şiva geleneklerini sürdüren satanist Yezidi mele imamları veya imam kılıklı namaz kılan Nasturi, Süryani,Keldani  papazları. Şiva dini mensupları Hindistanda sürekli tapınak inşa eder. Sabilik dini, onun mezhepleri Yahudilik, Hristiyanlık, Islam da Şiva dininin mezhepleridir.

Menderes ile başlayan bu cami furyası sadece Şiva dininden çıkan Irak Kürdistani olan Mele Barzani ülkesi Yahudi Yezidilerinde vardır.

Başka Islam ülkelerinde böyle cami yapma manyakları yoktur. Istanbuldaki cami sayısı Libyadan ve bir çok Müslüman ülkeden fazladır.

Devlet bütçesinin en büyüğü diyanete ayrılıyor. Hiç bir hayati riski olmayan, kendi ibadetini yaparken cemaate de namaz kıldırma görevi için, her an ölüm tehlikesi ile çalışan, asker,polis, madenci, sağlıkçılardan bile fazla maaş alıyorlar ve de dinde olmadığı halde dileniyorlar. 

1400 yıllık Islam  geleneğini de yıktılar.
Müslüman dinini bilmezse böyle olur.

Bu Şiva dini  putperestlerine kapıyı gösterin artık.
Böyle aşağılık dilenci, hırsızların elinde ebedi cennet kovalayan sapık olur.

A.Babacan Ermenisi bir parti kurdu, adı Deva, Ermeniler Diva der, Hintçe Allah, Tanrı demektir.
Tayyo da, Feto da, Menzil de hepsi bu Şiva dinindedir. 

Diva/Deva Kali
Kurban edilen insanları
Yiyor

Hindu, Yahudi, Hristiyan gibi ibadet edip Müslüman diye gezmeye alıştırdılar sizi.
Bu gidişle cenneti bulursunuz artık😂😂😂
Takdir sizindir.
Alaeddin Yavuz

INSANCA KONUŞMAK ÜZERİNE

KONUŞMA VE ILETİŞİM ILKELERININ TEMELI

Konuşma yeteneği hayvanlarda da vardır.

Insanın farkı, aklını kullanarak, incelik ve saygı ile gerçeği ve doğruyu konuşmasıdır.

Konuşmak bir düşünce açıklamasıdır, fikir alış verişidir, gerçeklere dayanmalıdır.

Siyasi, dini ve her konuda yapılacak fikir alış verişinde küçük, büyük, erkek, kadın ayrımı yapmadan, aşağılamadan, büyüklenmeden, saygıyla gerçeği, doğruyu konuşmayı sürdürmek sizi insan yapar.


Bunu insana yakışır
şekilde yapmayanlar ile konuşmayınız.

Ben bunların hepsini arkadaş gruplarımdan da yaşamımdan da temizledim.

Siyasi parti trollarına görüş kabul ettirmek için hiç çabalamayınız, atın gitsin.

Sonunda saygıyı, inceliği keşfedecektir. O zamana kadar yanınıza sokmayın.

Yalnız kalın daha iyi.

Takdir sizindir



Alaeddin Yavuz

24 Nisan 2020 Cuma

NAMAZ SALGIN HASTALIĞA ÇARE DEGILDIR

NAMAZI CORONADAN KORUNMAK IÇIN KILMAK, CORONAYA IBADET OLMUYOR MU?
Allah namazla hastalıktan koruyacak olsaydı, hastaneleri niyazında namazında sarıklı, cübbeli, çarşaflı dinciler doldurmazdı.
Menzil şeyhi Abdülkadir Erol Emsey hastanelerini açmazdı.

Emine Erdoğan hastane zincirleri kurmaz, Tayyip Erdoğan hasta garantili şehir hastaneleri açmazdı.
Buna rağmen, "bu salgın felaketini namazla, duayla aşacağız" diyen RTE ve diyanet başkanı yaptığıyla söylediği ters düşen bir akıl fakirleridir.


Onlar böyle olunca tvler davulcu manileri yayınlıyor;
Ne uyursun, ne uyursun,
Uykularda ne bulursun,
Kalk hadi kıl namazı
Belki coronadan korunursun.

Oysa uykusuzluk vücut direncini düşüren, hastalıklara zemin hazırlar.
Uyuma ibadet et antik cağdan günümüze gelmiş yanlış bir tasavvuf yorumudur.

Namaz felaketten hastalıktan korusaydi;
Bilinen insanlık tarihi boyunca, Sümer, Hint, Mısır, Fars,Çin, Japon, Akad, Babil, Asur medeniyetleri halkları akşam namazından sabaha kadar gecelerini namaz, zikir, tevbe ve oruçla geçirirler, duaları kabul olsun diye gruplar halinde çiftleşirler, çocuklar yapar, ilk çocuklarını, ilk doğan hayvanlarını tanrılarına kurban ederlerdi. Tarla, bahçelerinin ilk ürünlerini de tanrılarına bağışlarlar, içki de ikram ederlerdi.
Ama tarih boyunca veba, cinsel hastalıklar ve benzeri salgın hastalıklar bütün dünyayı her zaman sarmış, insan,hayvanların toplu ölümlerine neden olmuştur.



Ne zaman çağdaş tıp keşfedilmiş insanlar parça parça çözümler, tedaviler üretmiş, insanlar o zaman şifa, sağlık bulmuştur.
Ibadet, hiç bir sorunu çözmez sadece inanan kimseye inancı ölçüsünde rahatlık verebilir.

Dindarlığın getirdiği cehaletin nimetleri ile asırlar boyu iktidar kalabilmek için şeriat rejimi dayayıp, eğitimi, üretimi katleden, mevcut siyasi iktidarlar insanların kitleler halinde hastalanacaklarini tarihten ve uygulamalardan bildikleri için hastaneleri peşinen inşa etmektedirler.
Din ve siyasetle aldatılmaya, soyulmaya onay veren halka acınmaz.
Yıka başını, yut hapını, geçmezse sikyim kafanı derdiler çocukluğumuzda.
Bu hükümet size bu kadar bile tiyo vermiyor beya.

Yeni tanrınız coronaya ibadete devam😊😊😊
Takdir sizindir.

Alaeddin Yavuz