"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

5 Ekim 2017 Perşembe

SAHTE DELİ RAPORLU KADİR MISIRLIOĞLUNA ATATÜRKE HAKARETTEN DAVA

KRİPTO KADİR MISIRLIOĞLU'NA SORUŞTURMA AÇILDI.

Halkımızı asırlardır din üzerinden bölüp kan akıtan Müslüman kılıklı Ermeni tarikat ve cemaat mensubudur.

Yıllardır AKP ve kadrolarının kadrolu iftiracı tarihçisi olarak çalışan, Atatürk ve cumhuriyet rejimi düşmanı, aslen 1680’lerde, II.Viyana Seferine hazırlık amaçlı Osmanlı’nın Polonya (Lehistan) ve Litvanya seferleri sırasında Kutsal ittifakın başları olan Prusya (Almanya) ile Vatikan Katolik kilisesinin destekleriyle Osmanlı’ya başkaldıran Rize Hemşin Ermenilerinin, Merzifonlu Kara Mustafa paşa tarafından Anadolu’ya dağıtılanlarından olan bir grubun Trabzon Akçaabat şehrini kurduğunu, Kadir Mısırlıoğlu'nun da soyunun bunlara dayandığını belgeleriyle “Kadir Mısırlıoğlu ve Kripto Rizeliler” başlıklı yazımda vermiştim.

Amacım, gizli yaşayan (kripto),  dini İslam’ı kullanarak halkı birbirine düşman etmeye yemin etmiş, kökenleri yüzyıllar önceki kinlere uzanan düşmanlıklar yapanları halkımıza gösterebilmekti. Bu yazılarımla bunu yaptım.

Daha önce yaptığım de Süryani Ermenilerin yaptığı Nurculuk, Gregoryenlerin yaptığı ve her ikisinin de 1967’den beri Fetullah Gülen tarafından temsil edildiği bu hareketleri deşifre etmiştim.
Aslı Bagratuni Ermeni Mason muydu dersiniz?
Resim yalan söylemiyor[/caption]
Ancak, son olarak “Alpaslan Türkeş ve Devlet Bahçeli mi Ermeni mi” yazımla da Adıyaman-Maraş çevresi Süryani Ermenilerin 19.yüzyılda Amerika ve Avrupa Protestan kiliselerinden gelen bağıoşları kapmak için protestan olduklarını işlememden kısa sonra da Amerika, Nurcuları ve Süryani İncili okuyan Gürcü, Pontus Rumları ve Ermenilerini, onların kurdukları İslami tarikatları tasfiyeye başladı.

Şimdi parlayan yıldız Protestan Ermeniler yani Menzil tarikatı.

Hem köken hem de dini mezhep bakımından teşhir edilmiş F.Gülen Nurcuları, Işıkçıları, Pontus Rum tarikatı Cübbeli Ahmet Hoca tarikatları artık tasfiye yoluna girmişlerdir. 

Yapacakları tek şey şimdi lehlerine olacak şekilde ortalığı karıştırmaktır.
Son olarak TBMM’de dağıtılan kitabının içeriklerinde ““Heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz” ifadesi bu korkunun tezahüründen başka şey değildir.

Yıllardır Atatürk ve Cumhuriyet rejimine atmadığı iftira, anlatmadığı yalan-çarpıtılmış tarih kalmayan ve kendini tutamayıp “Keşke Yunanlılar kazansaydı” diyerek Kurtuluş savaşını da hiçe sayan bu Pontus, Büyük Ermenistan, Kürdistan hayalcisi, 1915-1923 Sevr travma mağduru tekrar bir travma yaşamak zorunda kalmıştır.

Çünkü, R.T.Erdoğan, Ergenekoncularla işbirliğine geçtiğinde zaten bu gerzek din ve yalan tarih uydurma manyakları ile bir yere varamadığını, bunlarla değil devlet bir ev bile yönetilemeyeceğini görmüştür. 

Cumhurbaşkanı ve partisi en azından 2019 seçimlerinde güçlü olabilmek adına bu tip kripto dinci-kinci işbirlikçilerin tasfiyelerinden de çekinmeyecektir.

Son Kadir Topbaş ve şu anda sürmekte olan Melih Gökçek ve diğer belediye başkanları, partililerin tasfiyeleri de yolun bu yol olduğunun kanıtıdır.

Halka rağmen hiç kimsenin, hiçbir iktidarın ayakta kalma şansı olmadığını tarih binlerce yıldır kanıtlamıştır.
Halkımızın haklı tepkileri, AKP’li de olsa, 1915-1923 travma mağdurlarından da olsa, “bastığı toprağa ve özgürlüklerine sahip, emperyalizme karşı çıkma” kararlılığında olan ülkemizin her dini, etnik gruplarına mensup insanların birleşmeleri sayesinde, Orta çağ zihniyetli, sapkın din manyaklarının tasfiye edilmeleri gündeme gelmiştir.

Hakkında suç duyurusunda bulunan duyarlı vatanseverlerden de davayı kabul edip tahkikat başlatan savcılarımıza da şimdiden teşekkürü borç bilirim.

Bu devlet kurtulacak ise, halkının da din ve devlet adamlarının da bürokratlarının ve siyasetçilerinin de, sermayedarlarının da her türlü ayrımcılığı terk edip bastıkları topraklara ve özgürlüklerine, kardeşliğe sahip, işgalci sömürgecilere ve işbirlikçilerine karşı çıkmaları gerekmektedir.

Yoksa beş-on yılda bir emperyalizme, mevcut olan iktidar sahiplerinden daha fazla tavizler vererek iktidarı ele geçirmeye çabalayan dini ve ırki grupların bu güne kadar olduğu gibi kavgalarına sahne olacak, sürekli satılan ve kan akıtan zavallı bir ülke olarak kalacağız.

Aklın yolu birdir ve her türlü işbirlikçiler devletin tüm kademelerinden temizlenmelidir. Kadir Mısırlıoğlu iftiracısı da bunlardan birisi olacaktır.
Güç, bölünerek değil, birleşerek kazanılır.
Takdir sizlerindir.

 İŞTE İHANET BELGELERİ

Bunlardan sonra Kadir Mısırlıoğlu onun yolundaki kripto dinci-kinciler,saçmalık, yalan ve iftiralardan başka şey olmayan sözleri ve kitaplarını terk edip torunlarını severek son zamanlarını değerlendirseler en azından belki onların sevgilerini kazanırlar. Çünkü bu millet artık onlardan nefret etmeye başladı.
Geçmiş dönemlerde, benzeri davalardan yırtmak için Hazan Mezarcılar, Şevki Yılmazlar ile birlikte düzmece "deli raporu" aldığını da kendisi itiraf etmişti zaten.

Bu açıklamasına istinaden o deli raporunu mahkemenin kaale almayacağını, hatta düzmece örgütlü olarak deli raporu almaktan da işlem yapılacağını umuyorum. Deliysen tımarhaneye git ne işin var tüm halka hitap edebileceğin televizyonlarda? Televizyona çıkıp, 7/24 video kitap yayınlıyorsan o zaman deli değilsin demektir.

Bu açıklamasına istinaden o deli raporunu mahkemenin kaale almayacağını umuyorum.
Takdir yargı mercilerinindir.
Takdir insanlarındır.

Alaeddin Yavuz
keykubat /

adilyargic/

adilyargicc

Kadir Mısırlıoğlu'nun Akıl Hastanesi Macerası kendi ağzından;
"DELİ DEĞİLİM DİYOR";