"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

1 Mayıs 2020 Cuma

CEMAATLER VE TARİKATLAR ARASINDA BOĞULAN DİN MENSUPLARI

CEMAATLER, TARİKATLAR ARASINDA BOĞULAN DİN MENSUPLARI


Coğrafyamızda tarih boyunca yaşamış bütün dinler, Sümer, Hint, İran, Mısır çıkışlı dinlerdir ve hepsi birbirleriyle bağlantılıdır.Türk Tengrizmi, Şaman geleneklerini de eklemek gerekir.

.
Bu dinler üzerine kurulan bütün medeniyetler de bu kültlerden harmanladıkları, kendi geleneklerine göre uyarladıkları ırkçı dinleri tebaları olan toplumlara dayatmışlardır. Kılıç korkusu geçince,her teba, kendi geleneklerine uygun olarak mezhepler ve tarikatlar kurarak ortaya çıkmışlardır. Bu yüzden bütün din temelli siyasal rejimler yine dinler ile bölünerek yıkılmışlardır. En son İslam da bundan nasibini almıştır.

Sümer tanrısı Enki'nin, Hint tanrısı Şiva'nın, Mısır tanrısı Ptah,Benabdjedet, onun Grek uyarlaması Pan, Anadolu, Suriye uyarlamaları Bafo,Tevrat'in Azazel, Kabe'de,Petra'da Hubel, Allah hepsi Teke şeytan tanrılardı.

Muhammet'in amca oğlu Ebu Süfyan'ın karısnın adı Hind'di, Davut peygamberin Tevrat'taki karısı, Süleyman'ın annesi Bat Şiva yani Şiva Kız'dı, aynı adla kızları da vardır. 

Araplar, M.Ö.3,500lerde Harappa medeniyetinin yıkılmasıyla Mezopotamya'ya göç eden Aramilerden Şiva dinine ibadeti öğrenmişlerdi.

MÖ.100'lerde Arabistan'ı içeren Viktramaditya Hint krallığı da Şiva dinini yaymış, tüm Arap yarımadası ile doğu Afrika'da Etiyopya, Sudan, Somali, Tanzanya, Mısır, Anadolu coğrafyasına yayılmıştır.


 Büyük İskender Teke Şeytan Pan ibadetçisiydi, Tevrat Danyal kitabında geçer. Suriye Sabileri ve Yahudiler Mısır Teke Şeytanı Ptah'a ibadet ederlerdi. Mısırdan Çıkış ve Levililer kitaplarında, "Artık teke şeytanlara evlat kurban etmeyecek, heykellerine tapmayacaksınız" denilir.

Babil sürgününe giden ve dönen Yahudiler hala Azazil teke şeytanına ibadet ederler. Bunlar, İskender (MÖ 300)sonrası Horasan'da kurulan Baktriya Krallığından kalan ve kendilerini gizleyen Grek/Yunanlılar ile günümüz Yezidi Kürtleri, Dürzileri teke şeytana ibadet ederler.57 Müslüman ülkesindeki bütün cemaatler ve tarikatlar da bu imanın mensuplarıdır.

Grek/Yunan Teke Şeytanı Pan ibadeti

Yezidilik dini, İran peygamberi Mani'nin 250lerde kurduğu ve I.Şapur'un emri ile her millete kendi dilinde yazılmış "7" kitaplık, Şiva, Budizm, Zerdüştlük, Mihrilik, Yahudilik, Hristiyanlık, Roma Mitracılık dinleri harmanı olan Mecusilik dininin Kripto İran, Ortadoğu Yunanlıları olan Kürtlerin, Vehhabi İsmailiye, Yemame, Necran Rum Araplarının benimsediği komplike bir dindir.Sufilik de Hint Brahman dini mezhebi olan CAN (Jainizm)temelindeki aynı dinlerin harmanı olan Teke şeytan ibadetidir.
Çünkü hepsinde dini ayinleri yürüten Kavvallar, Köçekler, mele imamlar yer almaktadır.

Videoda Yezidiler kendilerini tanıtıyor
Şiva dininden Yezidiliğe Teke Şeytan ibadetleri hakkında derleme, çeviri bilgiler

Gregoryen Ermeni, Nasturi Hristiyanlıkları, Müslüman görünen Yezidiler, Dürziler ile aynı temeldeki Teke şeytan ibadetleridir.

Video Yahudi Ezanında kullanılan Teke boynuzu borazanlar v.s.

Batılıların Mevlana ve Mevlevilik akımına duydukları ilginin temeli de dünyayı yöneten küresel sermayenin dini olan Sufilikten daha fazla dinleri birleştiren Mason dini ile aynı Teke Şeytana ibadetten kaynaklanır.

Mevleviler asla Müslüman değildir, Hintli Can dincilerinin çıkardığı bir komplike akımdır, içine Avrasya coğrafyasındaki bütün dinleri almış, kendine göre yorumlamış evrensel komplike bir inançtır.
Kynk;
Fi Ma Fih

Bu gün Diyanet işleri ile çalışan "50" kadar cemaatin hepsi Ay Tanrısı Sin ibadeti temelinde, cinsel ilişkili ibadetlere dayalı Şiva, Arami Sümer gelenekleri barındıran şeytan ibadetçileri ülkesi olan Mezopotamya'dan çıkmıştır. Bu bölge hiç bir zaman tarih içinde tam olarak egemen hiç bir dine girmemiş, tarikatlar, cemaatler, mezhepler ile hepsini parçalamıştır.


Siz şimdi bu cemaatlerin mensupları olarak Müslüman, Hristiyan, Yahudi olduğunuzu sanıyorsanız büyük bir aldanış içindesiniz.


Hepiniz, asırlardan beri, kendinden başkasından nefret eden, Grek ırkçılığı temelinde Siyonist, şeytan ibadetçileri bu kurnazlar tarafından boğuldunuz, dinleriniz, imanlarınız çoktan çöpe gitti.

8
Takdir sizindir.


Alaeddin Keykubat Yavuz

27 Nisan 2020 Pazartesi

MUHAMMET DE KURAN DA ARAPLARINDIR

MUHAMMET HER MILLETIN PEYGAMBERI, KURAN HER MILLETIN KITABI DEĞILDIR.

12.yy Türkçe Kuran Konya
Arapça yazılı Incil Islamdan 400 yıl önce. Arap alfabesi yoktur. Arami Alfabesi ile ilk incil yazılmış, Isa Aramice konuşmuştur. Kuran Alfabesi sandığınız bu Arami alfabesidir. Sizi kandırdılar.

 

Kur-an konusuyor;


Ibrahim Süresi
﴾4﴿ İstisnasız her peygamberi kendi kavminin diliyle gönderdik ki onlara açık açık anlatsın; bundan sonra Allah dilediğini sapkınlık içerisinde bırakır, dilediğini de doğru yola iletir. O, güçlüdür, hikmet sahibidir"

Diyanet Tefsiri ;

Müşrikler Kur’an’dan önceki kutsal kitapların genellikle İbrânîce veya Süryânîce indirilmiş olduğunu duyuyor ve biliyorlardı. Bu sebeple bu dillerin ilâhî vahyin özel dili olduğunu sanan bazı kimseler Kur’an’ın da Hz. Muhammed’e bu dillerden biriyle indirilmesi gerektiğine inanıyor, Arapça olarak indirilmiş olmasını yadırgıyorlardı (İbn Âşûr, XIII, 185). 

Bu yanlış anlayışı düzeltmek maksadıyla yüce Allah, peygamber hangi kavimden ise onlara iyice açıklasın diye mesajı o kavmin diliyle göndermiştir. 
Kur’an’ı tebliğ etmekle görevli Hz. Peygamber ve kavmi Arap olduğu için Kur’an Arapça olarak gönderilmiştir...

Casiye Süresi;
﴾28﴿ Bütün toplulukları diz çöküp boyun eğmiş olarak göreceksin. Her topluluk kendine ait defterin başına çağrılacak, o gün yaptıklarınızın karşılığını göreceksiniz."

﴾29﴿"Bu, size gerçeği söylemekte olan kitabımızdır, biz bütün yaptıklarınızı kaydetmekte idik" denilecek."

Diyanet Tefsiri;
...Dünyada topluluklar (kavimler, kabileler, ümmetler, milletler...) sosyal gruplar olarak ayrılmış, her grup da kendi içinde alt bölünmelere tâbi tutulmuş, insanlık tarihinde birçok yer ve zamanda bu gruplar ayrı defterlere kaydedilmiş, burada grubun her ferdi için de bir hâne açılmıştır. 
Âyetlerden anlaşıldığına göre âhiret hesabı bakımından da hem gruplara birer defter tahsis edilmiş, hem de her bir ferdin yapıp ettikleri kayda geçirilmiştir.

Yasin Süresi;﴾6﴿
(Bu kitap) izzeti büyük, rahmeti bol olan Allah tarafından ataları uyarılmamış,bu yüzden kendileri de gaflet içinde bulunan bir toplumu uyarasın diye indirilmiştir."

Kaynak; Kuran.diyanet org int. sitesi.

Islamdan önce Iran peygamberi Mani (278 ölüm) de kendi adıyla bilinen, Iran Hıristiyanlığı olan Mecusilik dinini yedi kitapta açıklamış, bu kitaplar her millete kendi dilinde gönderilmiştir.



Muhammet cağında da başta kendi kabilesi Ezd Mecusidir. Ezdilik=Yezidilik zaten Mecusilik dinidir. Yasin suresi 6.ayet de bu kitapsız, peygambersiz kavmin Kuran ve Muhammet ile uyarılmasını açıklar. 


Diğer milletler de, Incilde Isayi görmeye gelen Mecusi din adamları gibi son emirleri alır, dinlerine eklerler. 

Alaeddin Yavuz