"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

6 Temmuz 2017 Perşembe

280 YILLIK TÜRK ASKERİ KATİLLERİNE KÖLE EDİLİYORUZ

TUHAF İSLAM TOPLUMU OLDUK... 

HİLAFET MECÜC SOYU TÜRKLERDEN ALINMALIDIR" DİYE 290 YIL İNGİLİZ SİLAHIYLA MÜSLÜMAN AVLAYAN, TÜRK ASKERİNİN KARNINDAKİ MECİDİYE ALTINI ARAYAN, KENDİLERİNDEN DEĞİL DİYE MÜSLÜMAN ARAPLARI SOYKIRIMA UĞRATAN BENİ TEMİM YAHUDİSİ VEHHABİYİ MÜSLÜMAN BİLEN, KABE VEHHABİ ELİNE GEÇİNCE KAFİR ELİNE GEÇTİ DİYE SEKİZ YIL HAC YAPILMAYAN VEHHABİ MÜSLÜMANSA OSMANLI'NIN KAFİR MÜŞRİK SAYILDIĞINDAN, İNGİLİZ GEMİSİYLE YURDU TERK EDEN SON HALİFE VAHDETTİN'İN BİLE TARİKAT DAHİ SAYMADIĞINDAN HABERİ OLMAYAN, BİR İSLAM DÜNYASI TÜREDİ.
ONUN KÜRTLER İÇİN UYARLAMASI OLAN, GENE TARİKAT BİLE SAYILMAMIŞ NURCULUĞU DA İSLAM SAYIP İSLAMCILIK EDEN DEVŞİRİLMİŞ AHMAKLARIN OSMANLICILIKLARI VE İSLAMCILIKLARI SON YÜZ YILIN İSLAMİ KOMEDYASIDIR.
VEHHABİ ÇERKEZ YAZAR ALPER TAN GİBİ YANDAŞLARIN, "-VEHHABİ PARASI SAYESİNDE BU GÜNE KADAR EKONOMİK KRİZLER TEĞET GEÇTİ" DİYENLERLE GİRDİĞİMİZ BATAĞA, İNGİLİZ KÖLELERİNE DUA EDEN, İSLAM DÜNYASI, KASABININ BIÇAĞINI YALAR OLMUŞTUR.


KABE İŞGAL ALTINDADIR.

MESCİD-İ ÜL HAREMEYN ŞEREFEYN OLAN KABE, ARTIK HAREMEYN DEĞİLDİR. ABD'Lİ PARİS HİLTON"UN FUHUŞ OTELLERİ, HATTA TAVAF İÇİN YAPILAN EK TESİSLER DAHİ KABE'Yİ CÜCE BİR YAPIYA DÖNÜŞTÜRMÜŞTÜR. PEYGAMBERİN HAC YAPMALARINI YASAKLADIĞI GAYRİMÜSLÜMLERİN HER TÜRLÜ ADABI MUAŞERET KURALINI ÇİĞNEYEREK TARİKATLAR ÇIPLAK, AHRET MAHALLESİ GÖRÜNÜR HALDE HAC ETMEKTEDİRLER.
KABE ORTODOKS YAHUDİ BENİ TEMİM KABİLESİNİN İNGİLİZ UYDURMASI VEHHABİ DİNİ VE İŞBİRLİKÇİLERİ HAÇLI İŞGALİNDEDİR. DİNEN NE UMRE NE HAC CAİZ DEĞİLDİR. İNGİLİZ GEMİSİYLE KAÇAN SON PADİŞAH VAHDETTİN'İN BİLE TANIMADIĞI VEHHABİ DİNİ BU GÜN AKP İLE İSLAM DİYE VERİLMEKTE VE KENDİNE MÜSLÜMAN DİYEN AHMAKLARCA BENİMSENMEKTEDİR.
AHRETTE HESABINIZI VERİRSİNİZ. İŞGAL ATINDA HAC UMRE YAPILMAZ.



İngiliz ajan Lawrence ve
Ürdün Dürzi emiri


ERDOĞAN, MÜSLÜMAN GÖRÜNEN YAHUDİ



ATALARININ LANETİNE UĞRAYACAK MİLLETSİNİZ.



SURİYE'Lİ BİR ARAP GAZETECİ HÜSNÜ MAHALLİ NE DİYOR:
-"KATAR TÜRK SEVMEZ, ONLAR YÜZYILLARCA HİLAFETİ MECÜC SOYU DEDİKLERİ TÜRKLERDEN ALMAK İÇİN SAVAŞTILAR! "
İNGİLİZ DİNİ VEHHABİLİK, 1739'DA OSMANLIYA İSYAN BAŞLATTI.
İSYANIN ÇIKTIĞI BÖLGELER, PEYGAMBER MUHAMMED'E SAVAŞAN YEMAME VE NECRAN BÖLGELERİ BENİ TEMİM NASRANİ YAHUDİLERİNİN YAŞADIĞI, GÜNÜMÜZ KUVEYT, KATARIN OLDUĞU YEMAME İLE, RİYAD ŞEHRİ BÖLGESİ OLAN NECRAN'DI.
1739'DAN 1919'A KADAR 280 YIL İNGİLİZ PARA VE SİLAHLARIYLA TÜRK MÜSLÜMAN ASKERİ ÖLDÜRDÜLER.
KARINLARINI DEŞİP, BAĞIRSAKLARINDA MECİDİYE ALTINI ARADILAR.
1800-1815 ARASI, KABE ELLERİNE GEÇİNCE 8 YIL MÜŞRİK ELİNE GEÇTİĞİNDEN HAC YAPILAMADI.
YEMEN GAZİSİ OLAN DEDEM, OSMANLI TESLİM OLUP, YUNAN İŞGALE BAŞLAYINCA, KOMUTANLARI TERHİS ETMİŞ, YÜRÜYEREK ÇANAKKALE'YE GELMİŞ.
280 YILDA YÜZ BİNLERCE TÜRK, MÜSLÜMAN KIYAN VEHHABİ KATAR'A ASKER GÖNDEREN HÜKÜMET, BUNA İZİN VEREN MİLLET BU ŞEHİTLERİN LANETİNİ ALMAKTADIR.
KASABININ BIÇAĞINI YALAYAN İNEK SİZDEN ONURLUDUR ÇÜNKÜ EN AZINDAN BELEŞ YAŞAMININ FATURASI OLDUĞUNU FARK ETMİŞ OLABİLİR.
VEHHABİ KATAR ŞEYHLERİNİN GÖTLERİNİ KORUMAK BU ŞEHİTLERİN TORUNLARINA MI KALDI?
LANETLİSİNİZ OSMANLICILAR İSLAMCILAR LANETLİSİNİZ.
KAHPELİK, HAİNLİK İLİKLERİNİZE İŞLEMİŞ, ŞEHİT ATALARINIZIN KANINI YERDE BIRAKTINIZ VE VEHHABİYE KÖLE OLDUNUZ.
ALAEDDİN YAVUZ



Bu Adam Turk ve İslam'i, Osmanliyi Temsil Etmiyor.


Kendini bile temsilden yoksun biri benim cumhurbaskanim degildir.Adi bir yalaka degilse nedir?
Bu asagilanmayi yapacaksan istifa et ne yaparsan yap. Devletin cumhurbaskani sifatiyla bunu yapamazsin.
1739'dan 1919'a kadar 280 yil milyonlarca Turk ve Musluman kani doktukleri icin İngilizlerce saltanat bahsedilen Yemameli Beni Temim Yahudi dollerinin elini open, Turk askerini kole eden bir cumhurbaskanini, gazilik maasini "vatan hizmetinden ucret alinmaz" diyerek ret etmis Yemen gazisi dedemin, asker arkadaslarinin ve İslami korumak icin 280 yil boyunca kan dokmus sehit ve gazilerimizin hatiralari adina protesto ediyorum. Bunlardan İslami ogrenen kafirdir, musriktir, haindir.

Facebook paylaşımlarımdan
280 yıl Türk askeri kestikleri için İngilizlerin  bahşettikleri saltanat ile
adam yerine konulmuş kukla Yemame'li Beni Temim Yahudi
dölünü elini ülkemin cumhurbaşkanı öpemez.
Dedelerinin de Vehhabilerle Siyonizm bağlarını
boşuna yazmıyorum
Peygambere suikast kurmuş, ölümünden sonra Hariciye görüşü ve Hanbeli mezhebini çıkartarak dini bozmuş, en son 1739'da İngiliz dini Vehhabiliğe girip 1919'a kadar 280 yıl Türk askeri ve Müslüman kanı akıtmış Beni Temim Yahudileri Vehhabi Suudların işgallerindeki yeni Kâbe projelerinde Kâbe-i Muazzama artık zavallı bir bina..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.