"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

19 Eylül 2014 Cuma

FAHİŞENİN VESİKA MACERASI

AKP İLE POLİSİN GÖZDEN DÜŞÜRÜLMESİ, VERGİSİZ KAZANÇ PEŞİNDEKİ FAHİŞELERİ DE HAREKETE GEÇİRDİ.

Neymiş efendim, fahişelik yapmak için vesika almaya gelen fahişeyi polis, cinsel ilişkiye zorluyormuş.

O vesikayı almadan çalışan on binlerce kadın ve erkek İstanbul'un her yerinde var.
Polisin anarşi, terör, siyasi amaçlı miting ve gösterilerden, adi suçlardan fırsat bulup ta kadın ve erkek fahişeleri vesikaya bağlama operasyonları yapmaya fırsat bulamadığı tek şehir İstanbul'dur.

Bu yüzden özelikle İstanbul fahişeleri polis yönünden en rahat meslek grubunu oluştururlar. Oysa, her gün onlarca insanlar ilişkiye giren ve toplum sağlığını frengi, AİDS gibi cinsel hastalıklardan cilt ve Hepatit tipi hastalıklarla tehdit eden fahişelerin denetimlerinin düzenli olarak yapılması şarttır.

Bu yüzden fuhuş ile iştigal edenlere vesika verilmesi, sağlık kontrollerinin zamanında yaptırılmasının denetlenebilmesi için şarttır.

Ayrıca o vesika sokak fahişesi olan kadını, sigortalı olarak eğlence yerlerinde çalışan, ekmek sahibi insan yapar.
Ha, onu vermek için polisler, fahişelerden bu şekilde yararlanıyorlarsa şikayet etsinler.
Ama şu gerçek ki bunlar da vesikayı alınca neler kazanacaklarını bilirler.

O işi de polise "parasız" yaptığı için bu şekilde anlatmışsa kendi karakterindendir.
Oysa o polislere her türlü teklifi götürmeyi, parayı teklif edenler de, kendilerini ikram edenler de, polisi o tür isteklere alıştıranlar da kendileridir.
Bizim insanımız "rüşvet yemeyen memuru" Hakkari'ye sürdürür, yiyeni de "rüşvet yedi diye ifşa eder. Bu da ahlaki değildir.
Rüşvet sorunun temelinde siyasi iktidarlar vardır. Bürokratları rüşvet karşılığı, hatta ihaleyle tayin ederler. Büyük şehirler büyük para, geri kalmış şehirler de doğru çalışanlarla, siyasileri de kazıklayan tiplerin sürgün yerleridir.

Aşağıdaki yazıda ahlak duvarları kalkmış bir fahişenin bir vesika alabilmek için polisin cinsel hizmet istemesinden şikayet edilmekte, toplum sağlığını tehdit eden mesleklerin başında gelen fahişelik vesikasının paralı olmasından da şikayet etmektedir.
Oysa vesika sadece fahişelere değil bütün ses, sinema sanatçılarına da verilir. Devlet gelirlerinden vergi alır, düzenli olarak sağlık muayenelerinin yapılmasını bu vesika ile takip ederler.

Ülkemize has bir uygulama değildir. "Vesikalı yarim" filmini hatırlarsınız. O vesikadan Orhan Gencebay da Ferdi Tayfur da, Ajda Pekkan da bulundurmak zorundadır.
Bunlara fahişe mi deniliyor?

Burada ciddi olarak polise sataşma vardır. Ülkemizde serhoşun lafı ile fahişenin ırzına kimse dikkat etmez.
Bu polisin değil, devlet bürokrasinin tümünde hakim olan bir anlayıştır.
Herkes bilir de diline dolamaz.
Böyle zamanlarda da devlete güvenin ortadan kaldırılmasında araç olarak kullanılır mı? Kullanılır.

Hanımefendi, fahişe olduğunu saklamıyor ama cinsel ilişkiye girdiği sayısız insanların, farklı kan grubundan spermlerin bedeni içinde oluşturduğu bulaşıcı hastalıkların, cilt hastalıklarının hatta ruhsal bozukluklarının tedavisini bu belge ile sağlayacaktır.
O belge, devlete vereceği vergiden çok kendisi için bir çok kapıyı açan bir belgedir.
Herkesin gönlünü yaparken rahatsız olmayan bu fahişe hanımın, hoş olmasa da polisin, işlemlerini kolaylaştırmak için ücretsiz ilişkiye zorladı diye bu açıklamayı yapması cahillik ve düşmanlık kokmaktadır.
Saygılar.

Alaeddin Yavuz
keykubat /
adilyargic/
adilyargicc

Paragöz Suçlu polis haberleri için tıkla;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.