"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

4 Eylül 2008 Perşembe

SON GELİŞMLER ve ATATÜRKÇÜLÜK

SON GELİŞMELER ve ATATÜRKÇÜ’LERİN GÖREVLERİ


08.8.2008 günü dünya barışının sembolü olarak kabul edilen olimpiyatların Pekin’de açılışının yapıldığı güne denk getirilen Gürcistan’ın şaşkın kravat yiyen Abdulbush’u Saakaşvili’nin Güney Osetya’yı işgali sonrası ortaya çıkan gelişmeler dünyayı her gün “acaba kazara bir 3.Dünya Savaşı “ çıkar mı korkusu içinde yaşatmaktadır.

"Rusya’nın bu işgal olayına verdiği tepki hem kendi menfaatleri hem de dünya barışı açısından yararlı olmuştur.
Dünyayı tek merkezden yönetmek isteyen,yer küreyi kendi yap boz tahtasına çeviren Hıristiyan-faşist G.W.Bush ve neocon’cu çetesi ummadıkları bir tepki ile karşılaşmıştır.
Adamı Mc Cain seçilemezse kendisinden demokratik beklentiler umulan Obama’nın seçilmesi halinde İran ile bir kaos çıkarmayı başaramadığı için Gürcistan’ın G.Osetya işgali sayesinde kendi çizdiği “yayılmacı-bölücü,yıkıcı” siyaseti Obama’nın sürdürmesi,aynı zamanda da “Yecüc-Mecüc” kavmi olarak niteledikleri Çin’in de olimpiyatlardan kazanacaklarını en aza düşürme planı içinde yapılmış sinsi faaliyetleri beklenilen yararı sağlayamamıştır.
Milletleri büyük yapan vatanseverlerinin verdikleri mücadelelerin büyüklüğüdür.Putin Rusya'nın ajan Gorbaçev'den sonra gelmiş en aklı başında vatanseveridir.Ülkesini bu istikamette yönlendirmeyi başarması ve risklerden korkmaması sayesinde de dünya barışına katkıda bulunmuştur.Kanaatimce işbirlikçi hükümetimiz sayesinde de bir kaç yıl içinde bölünmesi mümkün olacak hale gelmiş ülkemiz de böylece bütünlük sürecini biraz daha uzatmıştır.
Rusya’nın tepkisi dünya devletlerini yeniden düşünmeye ve yerlerini tespit etmeye sevk etmiştir.En başta İran ve Suriye’nin hemen Rusya tarafında yer almaları yeni dengeler oluşturmuştur.
Gürcistan’da Rusya’nın tepkisi ardından gösteri yapan “tecavüz mağdurları” olarak kendilerini lanse eden devletler bile kendilerini yeniden yargılama durumuna düşmüşlerdir.
Genel Kurmayımızın gerek içerde bulunan emekli askerlerimize sahip çıkması gerek son habere göre Karadeniz’de Rus Deniz Kuvvetleri yetkilileri ile yapılan görüşmeleri ardından dün de Genel Kurmay Başkanımızın Başbakana yaptığı ziyaretin ardından “Abdulbush-Bush’un kölesi” hükümetinin başının suratının asıklığı vatanseverlerin dikkatini çekmiştir.
Devletimizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için mücadele veren Vatansever Atatürkçü ve demokrat sol kesimin yazılarının ve halkla ilişkilerinin önemi de artmıştır.
Atatürkçüler,vatansever sol ve demokratlar olarak gericiliğin ne olduğunu halka iyi anlatmak zorundayız.Önce ABD-İngiliz yapısı 100 yıllık “Nurculuk “ akımının ne olduğunu dini bilgilerimizi geliştirerek halka anlatmalıyız.Bizim halkımız dindardır,muhafazakardır ama dinini de mezhebini de bilmez.
Bu yüzden dış kaynaklı ılımlı İslam palavralarına gelmiştir.Önce bunun bir sapıklık,olduğu vurgulanmalıdır.Tehlikenin büyüklüğü onların anlayabileceği tarzda dile getirilmelidir.
Öyle ki yazdığımız konular dünyanın yuvarlak olduğunu,Türkiye’nin komşularının kimler olduğunu hatta Ankara’nın başkent olduğunu bilmeyen insanların bile anlayabileceği açıklıkta olmalı ve anlatılan konunun önemine uygun Kuran ayetleri ve hadislerle de iddialar tasdik edilmelidir.
Hatta bilmeyenler en azından namaz dualarını,namazların kılınma şekilleri,mezheplere göre ibadetler,mezhepler arasındaki ibadet farklılıkları,sebepleri de öğrenilmelidir.
Dini konuda yapıcı konuşma yapmak istediği halde,karşı fikirde birinin “Sen önce Sübhaneke’yi oku da görelim,ondan sonra konuş” denildiğinde okuyamadığından susmak zorunda kalanları geçmişte çok gördüğüm için bunları yazıyorum.
Her aydın en azından bunları bilmek zorundadır.Bundan sonra isterse Ateist de olduğunu” söylese bizim toplumumuz dinler.O zaman sözünü “bilerek” söylediğin inancını yaratırsın ki o da halkı bilmeye ve öğrenmeye iter.
Yoksa ithal ılımlı İslamcılara,muskacı hurafeci şeyhlere pirlere halkı teslim etmeyi kabul etmiş oluruz.
Aynı Kurtuluş savaşında mücadele eden Mehmet Akifler,Elmalılı Hamdi Yazır’lar gibi.Onlar zamanla merakları ile din ve felsefe alanında doğruları zaten bulacaklardır.
Bunun yanında ülkenin bağımsızlığını savunan insanları da mümkün oldukça ve bir ihanet içinde olduklarına ikna olmadıkça karşımıza almaktan kaçınmalıyız.
Türk halkının aklı başında demokratik vatanseverleri olarak halkımızı uyandırma çabalarımız sürmektedir ve sürecektir.Biz de sonunda "bağımsız olarak ülkesi için doğru siyasetleri tespit edebilecek" siyasi liderler ve partiler çıkaracağız.Bu günler fazla uzak da değildir.
Önemli olan,mücadele verirken yazılarımızı sadece "kendini kurtarmış aydınların anlayacağı ve onları teselli edecek" tarzda yazarak değil,yolda bulduğu,veya yumurtalı ekmeğini sardığı gazete kağıdında gördüğü yazılar olabilecek değerlendirmelerimizi onların da anlayabileceği şekilde yazarak bu mücadeleye güç katabiliriz.
Saygılarımla.
Keykubat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.