"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

3 Ağustos 2008 Pazar

TÜRK ÇOCUKLARINDAN IZGARA YAPANLAR

Türk çocukları şişe geçirip ızgara yaptılar!
Türkiye'yi "Ermeni soykırımı" ile suçlayan Avrupalıların yamyamlığa varan vahşetini ortaya çıktı

22.11.2007 12:24

ADANA’nın Aladağ İlçesi’nde görev yapan tarih öğretmeni Güven Aykan, Ortadoğu tarihini araştırırken batı kaynaklarında, Fransızların 1098-1099 yıllarında yaptığı katliamlara ilişkin bilgilere rastladığını söyledi. Aykan, batılı tarihçi ve araştırmacıların kayıtlarına göre, Haçlı seferleri sırasında Fransızlar’ın, Suriye’nin Maara bölgesinde Müslüman ve Yahudileri öldürüp etlerini yediklerini iddia etti.


Niğde Eğitim Fakültesi Tarih Bölümü mezunu ve Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Güven Aykan, batıda Türkler ‘Ermeni soykırımı’yla suçlanırken, kendi bilimsel kuruluşlarında Fransızların katliamlarıyla ilgili bilgilerin bulunduğunu söyledi. Fransız Bilimsel Araştırmalar Merkezi (CNRS) başta olmak üzere bir çok bilimsel kuruluşun arşivlerinde, çok sayıda bilim adamı ve araştırmacının belgelerinde bu yönde kayıtlar bulunduğunu belirten Aykan, bazı ünlü yazarların kitaplarında da bunlara yer verildiğini kaydetti.

RESİMLERDE TASVİR EDİLMİŞ

Ortadoğu’nun tarihini araştırırken özellikle Fransızca kitaplarda Fransızların Suriye’nin Halep kenti yakınlarındaki Maara adlı bölgede insan eti yiyecek kadar vahşi katliamlar yaptığına dair metinlere rastladığını anlatan Aykan, şu bilgileri aktardı:

“Yabancı kitapları çeşitli araştırmalarım için çevirttiğimde, çok ilginç ve insanın tüylerini diken diken eden satırlara rastladım. Bu kaynaklarda yazdığından anlaşıldığına göre, Fransa Kralı I. Philippe’nin torunu olan Bohemond komutasındaki 600 bin Fransız’dan oluşan Haçlı ordusu, 1096’da Maara’ya geldi. O sırada Suriye Selçukluları’nın idaresindeki Maara’nın nüfusu 250 bindi. Nüfusun 160 bini Müslüman Türk ve Araplardan, diğerleri ise Yahudiler ve Hıristiyan Araplardan oluşuyordu. Haçlılar 2 yıl kadar bölge halkına büyük bir katliamda bulunmadılar. Ancak 1098’de yiyecek sıkıntısı çekince tam anlamıyla vahşileştiler. 1098 ve 1099 yılları boyunca toplam 200 bin Müslüman Türk ve Arap’ı öldürüp, etlerini pişirerek yediler. Bu yaşananlar, Fransız Bilimsel Araştırma Merkezi’nin arşivlerindeki kayıtlarda geçiyor. Belgelerde, Fransızların o dönemde sadece Maara’da değil, Antakya’da da küçük de olsa benzer katliamları yaptığı yazıyor. Ayrıca yine aynı merkezde saklanan bazı minyatür, resim ve heykellerde, Maara katliamları tasvir ediliyor. Merkezde bu belgeler olduğu gibi korunurken, Fransa’da öğrencilere bu bilgiler aktarılmıyor. Öte yandan Türkler Ermenileri katletmekle suçlanıyor.”

KAZANLARDA KAYNATIYORLARDI

Güven Aykan’ın bazı kaynaklarda rastladığı ifadelere göre batılı araştırmacı ve bilim adamları, Fransız haçlılarının Maara ve Antakya’da yaptığı katliamları şöyle anlatıyor:

- Maara’da bizimkiler Türk yetişkinleri kazanlarda kaynatıyorlar, çocukları şişe geçiriyorlar ve ızgara yaparak yiyorlardı. (Raoul de Caen-Fransız kronikçi (günlük tutucu))

- Katliam korkunçtu. Öldürülenlerin kanları sokaklarda akıyor, atıyla gezenlerin üzerine sıçrıyordu. Akşam karanlığında Fransızlar, sevinçten haykırarak kiliseye geldiler ve kana bulanmış ellerini ayin için uzattılar. (G.E. Perry - The Middle East. Fourteen Islamic Centuries Englewood Cliffs)

- Böyle bir katliamı ve yamyamlığı o güne kadar hiç kimse ne duymuş, ne de görmüştü. Ölüler piramitler şeklinde yığınlar haline getirilerek yakıldı. Sayılarının ne olduğunu Tanrı bilir. (Haçlı seferlerine katılmış bir şövalyenin hatıralarından alıntı) (T.G. Djuvara - Türkiye’yi Parçalamak İçin 100 Plan)

- Şövalye ve askerlerimiz öldürdükleri insanların midelerini deşip, bağırsaklarının içlerini boşalttılar ve sağken yuttukları altınları aldılar. Bütün evlere giren askerlerimiz, bir kişinin bile sağ kalmasına izin vermediler. Hatta bebeklerin ve yalvaran kadınların bile. (Ortadoğu tarihçisi Fulcherius Carnotensis’ten alındı) (T.G. Djuvara - Türkiye’yi Parçalamak İçin 100 Plan)

- Askerlerimiz Maara’da dinsizlerin (Müslümanlar) yetişkinlerini yemek kazanlarında kaynar suda haşladılar, çocukları şişlere geçirerek öldürdüler ve sonra da ızgarada pişirip yediler. (Fransız tarihçi Rudolf of Caen’den alıntı) (Amin Maalouf - The Crusades Through Arab Eyes)

- Antakya’da Bohemond (Haçlı ordusu komutanı), bir kaç Türk esirini boğazlattı, herkesin gözü önünde kızarttı. Sonra seyredenlere seslenerek, iştahını tatmin etmek için geldiğini söyledi. (Ch. Mills - Histoire des Croisades)

- Antakya önlerinde açlıktan şikayet eden haçlılara, Hıristiyan din adamı Pierre I’Ermit şu tavsiyede bulunur: ’Açlığınızın sebebi korkaklığınızdır. Türk cesetlerini toplayın. Tuzlayarak pişirilirse daha lezzetli olur.’ Bunun üzerine Fransızlar onun dediğini yaptılar. (Funck Brentano - Les Croisades)

Oben Kırdök / DHA



YORUM:Başından beri ABD-AB kategormde anlatmaya çalıştığım gerçekler bunlar ve benzerleriydi.

AB yanlılarına ve uşaklarına ibret olsun. Zulmün,vahşetin,soykırımın dinsel kökenini öğrenmek için;

"Nuh tufanı ve kavimler tarihi","G.W.BUSH,T.ERDOĞAN ve YECÜC MECÜC",Yaratılış Efsaneleri" başlıklı yazılarımı "Blog Arşivi" 'nden okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.