"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

2 Ağustos 2008 Cumartesi

Neden Deniz Baykal Suçlanıyor?

Neden Deniz Baykal Suçlanıyor?

Ülkemizin siyasilerinin, iş adamları,Amerikan büyükelçisi,günün hükümet yetkilileri ve Genel Kurmayın oluşturduğu bir kurul ile tespit edildiğini bilmeyen varsa öğrensin.Tayyip Erdoğan Çorum cezaevinden Kırklareli Cezaevine nakledilmesinden sonra İstanbulda AGİT (Avrp.Güv.İş Birlğ.Topl -1999-) toplantısının bitiminden kısa bir süre sonra Büyük bir iş adamımızın Maslak Korusundaki köşkünde yapılan toplantıya gizlice cezaevinden getirilerek ABD başkonsolosu ve işadamlarınca Genel Kurmay Başkanı,Başbakan, ve Başbakan Yrd.cısına önerildiği gibi Syn Baykal da önerilmiştir. Neden olmasın?

Bu olaydan sonra tüm basın elbirliği ile Syn Tayyip Erdoğan’ı öne çıkarmıştır.Mevcut hükümet ise yaratılan ekonomik krizler sonucu halkın tepkisini çekmiş ve bilindiği gibi meclis dışı kalarak hizmetlerinin karşılığını almıştır.Sonuç bu gün ortada.

Bu ülkede ABD'den izinsiz koyun bile otlamıyor.SODEP ve SHP’nin “Terör örgütüne arka çıkması ve İstanbul Belediyesi olayları sonucu sıfırı tüketen “Sol” siyasi hareketin kurtarıcısı olarak ortaya çıkan Deniz Baykal'ın harcanması olayının arkasındaki art niyetin "Tüm partilerin Kürtlerin eline geçmesi siyaseti" olarak yorumlamak gerekir.Tayyip bey boşuna mı "Türküm" demekten gocunuyor sanıyorsunuz?

Bu gün meclisi oluşturan milletvekillerine baktığımızda 24 Bağımsız ,100 cıvarında AKP bünyesinde bulunan ve 20 cıvarında da CHP bünyesinde olmak üzere tahminim 150 kadar ayrılıkçı milletvekili meclistedir.Bence bu rakamlar zavallı bile kalabilir.

ABD-AB siyasetlerinin uygulayıcısı olan hükümetin hükümeti kurduktan sonraki beklenen siyasetinin iki üç yıl içinde Federasyon kurma çalışmalarını bitireceği kanaatindeyim.

Artık ABD-AB koalisyonunun amaçları karşısında duracak bir güç kalmamıştır.Ancak Deniz Baykal’ın bir çiğlik yapacağından korkan ayrılıkçı Kürt Hareketi CHP başında Syn Deniz Baykal’ı görmek istememektedir.Olası bir kaza Deniz Baykal’ın tasfiyesi ile önlenmek istenmektedir.

Syn Deniz Baykal iki gündür çıkmadığı evinden son anda istifa etmeyeceğini açıklamışsa bunun ardında bazı destekleri arkasında görmesindendir.Çünkü Türk halkının kazara bir tepkisini çekmemek ve her görüşten Türk’lerin tek bir parti (örn.MHP,İP,BTP, vb.)’de toplanmalarını engellemek için Batının, Deniz Baykal’lı CHP’ye ihtiyacı vardır.Çünkü o bir Türk’tür.O çekilirse CHP tamamen Kürt partisi haline gelecektir.

Deniz Baykal bu nedenle desteği arkasına aldıktan sonra konuşmuştur.Bunlar benim şahsi kanaatlerimdir.Harcanılmak istenmesinin ardındaki gerçek bence budur.Ama o da dediğim gibi hakim güçlerin siyasetinin bir temsilcisi ve uygulayıcısıdır.

Gelelim Syn Zülfü Livaneli beye ;

Sayın Zülfü Livaneli 1979 yıllarında Nazım Hikmet şarkıları ile İsveç’ten çıkardığı kasetlerle ülkemiz sol gençliğine seslenmeye başladığı zamanlar sevilmişti.Ben de iyi bir dinleyicisiydim.

Ancak,ülkemizde yaşamaya başlamasından sonra ayrılıkçı harekete verdiği destekler onu gözden düşürmüştür.(Yağmur Türküleri kasetini hatırlayın.Bu PKK militanlarının en çok dinlediği yapımdı.) Kendisi de İsveç’te kimler tarafından allanıp pullanıp buraya gelişini de açıklasa iyi olur.

Bir Amerikalı tarihçi prof’un bana dedi gibi “Atatürk’ten beri Türkiye’yi Türkler yönetmiyor” Bu dikkat edince görülen bir gerçektir.Biz hariç herkes görüyor.

Herkes kendine baksın.

Keykubat

25.7.2007

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.