"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

2 Ağustos 2008 Cumartesi

Hirant Dink Cinayeti'nin Düşündürdükleri

Hirant Dink Cinayeti ve Düşündürdükleri


Dün eşimle alışverişten döndükten sonra eşim önce girip tv'yi açtı.Bir kaç dakika sonra ben de birşeyler atıştırmayı bırakıp yanına geldiğimde Maktul Hirantı ekranda gördüm..Maktul Hirant Dink'i son zamanlarda katıldığı tv programlarındaki "arabulucu ideolog" tiplemesinden tanıyordum."Ne yapmış yine, millete küfür mü etmiş,niye gösteriyorlar bunu " diye aynı anda sordum.Eşim "öldürmüşler " dedi."İşte bu kötü,birileri düğmeye bastı dedim Sabaha kadar ne kadar özel gündem programı varsa hepsinde de bu sözün tekrarlandığına şahit oldum.

Ermeni toplumunun oldukça büyük bir bölümü maddi beklenti veya bazıları da zorlama sonucu bin yıldır birlikte yaşadığı bir toplumun şefkatli himayesine;onun düşmanlarıyla olan savaşında, nankörce,haince düşmanca ihanetle cevap vermiştir.Bu ihanet savaş esnasında ve sonrasında yapılan müslüman ve Türk kıyımı şeklinde kendini göstermiştir. İhanetlerinin karşılığında bazı cezalara çarptırıldıysalar bunda suçu, hakkını ve varlığını korumaya çalışan bir devlette mi,yoksa hainlik eden teba'da mı aramak gerekir?Ki bu ceza da asi çetelerin bastırılması (soykırım iddiasının aslı), destekçi ve yatakçılarının da ülkenin değişik yerlerine sürgün edilmesidir.

Siz Emperyalist dindaşlarınızın "SİZİ DEVLET YAPACAĞIZ"dolmasını yutup,bin yıldır birlikte yaşadığınız adaletine sığındığınız bir kavmi savaşta düşmanlarının safına geçip arkadan vuracaksınız,sonra cezalandırıldığınızda da bu devleti,suçlayıp bu millete düşmanlık yapacaksınız.Güç kullanıp savunmasız erkeksiz ve silahsız köylü,şehirli halkını kıydığınız,3-5 yaşında çocuklara, hamile olanından en yaşlı kadınlarına kadar tecavüz edip evlere camilere doldurup diri diri yaktığınız adaletleri ile sizleri bu günlere getiren bu kavmi böylesine alçakça arkasından zayıf anında vuracaksınız, buna karşılık tehcirle cezalandırıldığınıza da şükretmeyip bu halkı soykırımla suçlayacaksınız.Bu iftiracılığın adını da hak aramak ,adalet aramak koyacaksın.Bu güç nereden geliyor? Tabii ki adaletsizliğin ve sömürgeciliğin kalesi batılı din kardeşlerinizden.

Böyle bir dünya nerede var.? Yahudiler Almanlara sizin yaptığınızı yapmadan kıyıldılar.Hem de ne kıyılmak! Bu milletin topunuzu yok etmediğine şükretmediğiniz gibi yine emperyalist din kardeşlerinize sığınıp "BUNLARIN BOYNUNU İYİ BASTIRIN,BİZE TOPRAK VERSİN SOYKIRIM YAPTIM DESİN,YOKSA SİZE HİZMET EDEMEM "diyen bu toplumun haklı nasıl bir talebi olabilir? anlamak gerçekten imkansızdır.

18.yy başlarından bu yana bu toprakların halkları batının Kürdistan,Ermenistan,2.İsrail projelerinden dolayı çok can verdi ve halen her gün veriyor.Bu konuların hiç bir hak ve hukuka dayanmadığı herkezce bilindiği halde dökülen kanların devam etmesi mezardaki dedelerimizi bile bıktırdı.Ülkemizin iktidarında ve için de bulunan işbirlikçilerinin yardımları ile AB savaşla alamadığı bu toprakları masa başında ve kendi halkımızı birbirne düşürmek sureti ile almak çabaları içindedir.Bu Bu konuların yeni değişen yasalarımız sayesinde fütursuzca görsel ve yazılı basında hiç bir saygı kuralına dikkat etmeden Türk Halkının aşağılanması,Türk'üm demenin gerici ve aptallıkla eşdeğer hale getirildiği bu günlerde Türklerin suçu yalnızlıktan başka nedir?Böyle bir mesele de Hirant Dink'in yeri de kavga eden kişileri ayırıp yatıştırmaya çalışan ancak akrabası olanı da kayırdığını saklayamayayıp diğerinin ensesine tokat atana benziyor.

İşte böylesine dolu olduğumuz her gün şehit cenazeleri kaldırdığımız bir ortamda "TÜRKLER SOYKIRIM YAPTIK DESİN,ERMENİLER DE TÜRKLERE HAKARET ETMESİN,BEN İKİSİNE DE HAKARET ETTİRMEM "kendince ortayı bulmaya çabaladığını söylemesi bile ortamı geren bu insan öldürüldü.

1980 doğumlu olup 1976'larda olmuş Maraş olaylarından dolayı arandığı gerekçesiyle bir Avrupa ülksine iltica talebinde bulunan bir vatandaşımızın işlediği ülkesine iftira atma suçu neyse,bu gafil vatandaşımızın suçu da bundan daha masumdur.Devleti bölmek için ordu kurup idamı infaz edilmeyenlerden de çok daha masumdur.Tv programlarından öğrendiğime göre bu adam yetiştirme yurdunda büyümüş sevgiye ve ilgiye muhtaç bir gariptir.Birileri bunun zekasını keşfetmiş ve bir ekmek kapısı göstermişler o da bu ekmeği hak etmeğe çalışan biriydi.İçinde bulunduğu çevrenin ideallerini ve amaçlarını kendi düşünceleri sanan,dünya görüşü sahip olduğu bilgi kadar olan bu kimseyi, devletin ne sığının ne de derinin öldüreceğine, ne de milliyetçilik duygularının tesirinde kalan bir Türk gencinin böyle bir cinayet suçunu işleyeceğine inanmak güç.Öldürülmeyi hak eden o kadar çok insan varken sıra bu kimsesiz fakire gelmez.Düşünce ortamında herkes bazen uçabiliyor.Zamanla taşlar yerine oturduğunda insan gerçekten pişmanlık duyuyor.

Bu garibin katilerinin,onu medyada öne çıkarıp,bir hareketi başlatmak isteyenler kimse onlar olduğunu düşünüyorum.

Bir de vilayete çağırılıp vali yardımcılarından birinin tanıştırdığı birileri tarafından uyarıldığı iddiası var.Bir Türk ata sözü der ki" Isıracak köpek dişini göstermez" Eğer böyle bir olay olduysa bu samimi bir uyarı olarak neden değerlendirilmez,hele her gün evlatlarını şehit veren,kayıplarına ağlayıp dövünen insanların arttığı bir ortamda böyle bir uyarının başka amaç taşımayacağı kanaatindeyim.Benim görüşüm beni bağlar ama böyle olması da böyle bir olay gerçekse ben bu kanaatteyim.Belki de bu iddia "duvara bir çamur at,çamur kalmazsa izi kalır" mantığıyla da yapılmış olması daha mantıklıdır.Çünkü bu iddia maktulun kendi iş çevresinden yapıldı.

Irak sınırına asker yığılması tartışmalarının gündemde olduğu bu günlerde,görüşmeleri kesen AB nedense birden görüşmeleri kısmi olarak başlatma kararı aldı,KKTC'ye söz verilen kısıtlamaların kaldırılacağı açıklamalarının yapılmaya başlandığı gün de bu adamın katledilmesi ilginçtir.

Görüşmelerin kesilmesi ile Irak ve ayrılıkçı terör eylemlerine,komşuları ile ilişkilerini düzenlemeye yönelen ülkemizin AB nezdinde "keriz uyanıyor" korkusunun yarattığı endişe yukardaki ani değişimleri yaratırken bir tehdit olarak bu garip vatandaşımızın öldürülmesi aslanın boynunun bastırılması amacı ile yapılmıştır.Allah bu Milleti ve insanlığı felaketlerden korusun!.Bizler de Emperyalistlerin bu dolmuşuna binmeyelim,direnelim. Dikkat. Her an Dingil çıkabilir! Somunları iyi sıkalım. AB yolunda değil, gelişme yolunda kalabiliriz.

Koruduğumuz ve korumayı başaracağımız barışımız bizim zaferimiz olsun.

Keykubat

20.01.2007


Bu olayın da daha sonra,teröre karşı savaşan Amerikan karşıtı ordu mensuplarımızın sorgusuz sualsiz tutuklanmalarını sağlayacak, "Ergenekon"adlı,Emniyet ve Jandarma birimlerinde adı hiç geçmemiş uydurma bir suç örgütü mensubu olarak yargılanmalarına sebep olacak ajan senaryolarından oluşturulmuş bir davaya dönüştüğünü görmekteyiz.

Ülkemizi dik tutan bütün ayaklarının tek tek kırılacağı olayların başı olduğu da ortaya çıkmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.