"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

2 Ağustos 2008 Cumartesi

Gitti Gidiyor Türkiye Gidiyor....

Gitti Gidiyor Türkiye Gidiyor....

Haber sitelerini şöyle bir gezince ABD Güneydoğuda Petrol Arayacak başlıklı yazı gözüme çarptı.Amerikan "Transatlantic Petroleum" şirketine ülkemizde petrol arama izni verildiğini yazıyordu.Amerikan yasalarına göre “Bir ABD şirketi dünyanın neresinde bir maden veya petrol gibi bir kaynak bulursa bunun yarısına sahip olur” maddesi ile ilgili yazılar önceki dönemlerde televizyon programlarında bile tartışma konusu olmuştu.

Hatta, Türkiye’de petrol bulan Amerikan şirketlerine bu yüzden İsmet Paşa’nın kuyulara beton döktürüp kapattırdığı ve işlettirilmediği,bu yüzden de petrol ve diğer doğal kaynaklarımızı işletemediğimiz de bu konular içinde tartışılmıştı.

AKP hükümet ile bu kısıtlamalar kaldırılmış,ABD şirketleri bu haberle de doğal kaynaklarımızın Arap ülkelerinde olduğu gibi %60’ına hakim duruma gelmiş oldu.

Diğer yandan ayrılıkçı terör örgütünün temsilcileri de artık meclise girmiş bulunuyorlar.Federasyondan da bahsetmeye başladılar.

AKP’nin anayasacı hocası Zafer Üskül bey de “Artık Atatürkçülük ve laiklik çizgilerinden ayrılması gerektiğini de söyledi.

Ülkemizin 80 yılda oluşturduğu altın basan ne kadar kurum ve kuruluşu varsa,müslüman ve Türk asıllı ne kadar özel kurum ve kuruluş varsa hepsine yabancılar ortak edildi veya tümü ile peşkeş çekildi.

Şimdi sıra BOP (Büyük Orta Doğu Projesi)nin uygulamasına geldi.Başta ülkemiz ve komşu ülkeler bölünerek federasyonlara ayrılacaklar,sözde GERİ KALAN Türkiye de bunlara liderlik edecek.Hükümet bu ham hayalin peşinde.

Artık doğal kaynaklarımızın işletilmeleri de elden çıkmış oldu.Bunun arkası hızla gelecektir.Türk Milleti kendi ülkesinde yabancıların amelesi haline gelecektir.

Bilinen gayrimüslüm tröstler de paylarını alacaklardır tabii ki.

Ya sonra.önceki yazılarımda belirttiğim gibi Filipinler Devlet Başkanı Marcos’un yaptığı gibi bir elin parmakları kadar bir grup ülkenin her şeyine hakim olacak ,her gün elindeki parası eriyen halk da zaten şu an içinde bulunduğu ahlak yozlaşmasının tesiriyle de kişiliğini kaybedecektir.10 yıl sonra da doğan çocuklar Filipinlerde olduğu gibi gördüğü her Amerikalı Coni’ye “BABA” diyecektir.Bu Coniler seks turizmi için ülkemize gelecek böylece turizm gelirlerimiz de artacaktırJ).

İnsan Haklarını her yerde savunan bu batılıların Filipinli 5-10 yaş arası kız çocuklarını 500.USD-1000 USD doları karşılığında satın alarak seks kölesi ve her işlerinde kullanmaktadırlar.Kölecilik bitmemiştir.Yeni başlamaktadır.

Sonu nasıl olacak? Halen oğlunu ABD’ye yerleştirmiş olan Başbakanımız da Marcos’un yaptığı gibi oluşan halk hareketlerinden kaçarak oğlunun yanına yerleşecek ve orada ölecektir.Aynı Marcos gibi.Amerika girdiği yeri böyle yapar.

Ordunun başörtüsü konusundaki ve Şeriat faaliyetlerine gösterdiği tepkiden korkarak emperyalist güçlerle derinden işbirliği yaparak orduyu kuşatma altına almayı hükümet bu seçim sonunda başarmış gözükmektedir.

Şimdi Petrol arama iznini de Coni’lere vermiş.Geri bir Anayasanın değiştirilmesi ile federasyon ilanı kalmıştır.

Eveet gitti gidiyor,yetişen alıyor.Türkiye gidiyor! Duymadık demeyin.Bu millet oylarıyla bunu da gerçekleştirmiştir.Bu işgal silahlı değil,sermaye ve satın alma şeklindedir.Direniş olursa silah gelir.Satılanları geri almak isteyen bir iktidar gelirse yine silah gelir.

Artık satılan mal ne geri alınır ne de geri verilir.

Hayırlı olmayacağı için de hayırlı olsun diyemiyorum.

Ayrıca Tunceli'de yapılan harekata bakıp da aldanmayın.Onlar zaten Kürt de değildir.Kürtler onları da sevmezler.Bu Tunceli'nin Kürtçülük olayından dışlandığı şeklinde algılanmalıdır.Bu 1991'de de yapılmıştı.

Keykubat

03.8.2007

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.