"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

2 Ağustos 2008 Cumartesi

Miraç Ufoları

Müftülük Miraç Ufolararına Cevap Verdi
11/08/2007


Denizli'de bir gazetede Miraç'ın UFO'lar tarafından gerçekleştirildiği iddiasına müftülük cevap verdi.
Denizli'de bir gazetede Miraç'ın UFO'lar tarafından gerçekleştirildiği iddiasına müftülük cevap verdi.
Denizli'de yerel bir gazetede UFO Müzesi adıyla verilen ve Miraç olayının UFO'lar tarafından gerçekleştirildiği iddiasına müftülük "UFO, henüz bilimsel olarak kanıtlanmış değil dolayısıyla Miraç'taki vasıtaların UFO ile bağlantı kurulması yanlış." yorumunu yaptı.

Denizli yayın yapan bir gazetede ilginç bir Miraç Kandili mesajı verildi. Mesajda, Miraç olayının muhtemelen UFO'lar tarafından gerçekleştirildiği iddia edilerek, "Mekke'den Kudüs'e Burak isimli bir küçük vasıtayla gece yolculuğu (Bu yolculuk muhtemelen UFO, küçük bir uzay aracıyla yapılmıştır). Kudüs'ten göğe Refref isimli büyük bir araçla yolculuk. (Bu yolculuk muhtemelen UFO, ana uzay gemisi ile yapılmıştır)." denildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Denizli İl Müftü Vekili İbrahim Keser, mesajın gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Müftü Keser, Diyanet İşler Başkanlığı'nın çıkardığı İslam Ansiklopedisi'ni kaynak göstererek, Burak vasıtasını şöyle açıkladı:

"İslami kaynaklarda 'isra' ve 'mirac' diye adlandırılan bu gece yolcuğu hadislere göre, burak denilen bir binekle gerçekleşmiştir. Kaynaklar, bu bineğin beyaz renkli ve fevkalade süratli olduğunu, katırla eşek arası bir yapıya sahip bulunduğunu bildirir. İsra olayını anlatan hadislerin bir kısmında Burak'ın bu vasıfların haricinde uzun kulakları ve uyluklarının bitişik iki kanadın bulunduğunu, bu kanatları sayesinde bir adımda gözünün görebildiği en uzak mesafeyi katedebildiği de kaydedilmektedir."

Mirac'ın İslam literatürüne girdiği şekliyle Hazreti Peygamber'e has bir mucize olduğunu da kaydeden Keser, şunları bildirdi:

"UFO, henüz bilimsel olarak kanıtlamış değildir. Burak, sahih hadislerle tarif edilmiştir ancak 'refref'in hangi şekilde olduğu bilinmemektedir. Refref de Allah tarafından gönderilen bir binekttir. Ancak o dönemlerde hiç kimse 2 vasıtayı da gözüyle gördüğünü söylememiştir. Günümüzde ise UFO'yu görenler var. Dolayısıyla da vasıtalar, UFO olarak yansıtılamaz. Öncelikle UFO'lar, bilimsel olarak gerçek değildir ve vasıtaları UFO olarak da yorumlamak yanlıştır."

Diyanet İşleri Alo Fetva Hattı'ndaki görevliler ise Mirac'ın UFO ile yapıldığını anlatan mesajı "saçmalık" olarak yorumladı.

UFO Müzesi ismiyle verilen ilanda şunlara yer verildi:

Miraç: Sevgili Peygamberimiz Muhammed'in göğe yaptığı seyahatin adıdır, göğe yükselmesidir.

Aşamaları:

1-Mekke'den Kudüs'e Burak isimli bir küçük vasıtayla gece yolculuğu. Kaynak: İslam Hukuku Prof. Hayrettin Karaman'ın web sitesi (Bu yolculuk muhtemelen UFO, küçük bir uzay aracıyla yapılmıştır)

2-Kudüs'ten göğe Refref isimli büyük bir araçla yolculuk. Kaynak: İslam Hukuku Prof. Hayrettin Karaman'ın web sitesi (Bu yolculuk muhtemelen UFO, ana uzay gemisi ile yapılmıştır)

3-Işınlanma: Bu aşamada göğe yükselme fiziksel bedenle aynı anda seyahat şeklinde devam eder.

4-Astral Seyahat: Fizik evrenin sonuna gelindiğinde beden terk edilerek zihinsel beden ile yolculuk.

21. asırda insanoğlunun hala UFO var mı yok mu tartışmasını yaşadığı bir dünyada 14 asır önce muhtemelen UFO, uzaylılar ve ruhani varlıklar vasıtasıyla uzay yolculuğunun sevgili peygamberimiz Hazreti Muhammed tarafından gerçekleştirildiği Miraç gününü kutlar, insanlığın şuurlanmasına vesile olmasını dileriz.


YORUM: Neden olmasın.AT ve deveden başka vasıta bilmeyen insanın da "Burak" model küçük uçan daire'ye "AT" demesi çok doğal.Kızılderililerin Tren'e "Demir At " demeleri ile aynı şey.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.