"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

15 Temmuz 2023 Cumartesi

MENZİL ŞEYHİNDEN ŞEFAAT, ÇARE UMAN KUR'AN DİNİNDEN CIKMIŞTIR.

MENZİL VE DİĞER ŞEYHLERİN, PİRLERİN ARDINDAN GİDEN, ONLARDAN ŞEFAAT UMAN KUR-AN DİNİNDEN ÇIKMIŞTIR.

İslâm ile diğer dinlerdeki TANRI KAVRAM FARKI İslam'ın temel ilkesidir. Bunu bilmeyen Müslüman kolayca her dine sokulabilir. Dinler özde ayrı, genelde ortaktır.



İslâm dininin peygamber'in ölümünden bu güne geçen 1400 yılda 4 mezhep 80.000 tarikata, Hıristiyanlığın 48.000 tarikata/kiliseye bölünme nedeni, insanların dinlerinin özü olan bir kaç ince noktayı gözden kaçırmaları veya, zorla dine sokuldukları için eski dinlerini, dayatılan din içinde gizleme ustalıkları nedeniyledir.

Menzil de böyle bir harekettir. Müslümanları Hıristiyanlaştırmak için üretilmiştir. 

Azraili tokatlayan, depremi kovduğunu söyleyen, insanların günahları içi yaptıkları tövbeleri kabul eden Abdülbaki Erol Süryani Hıristiyan papazı bir ŞİRK ehliydi.



O ölünce, tövbeler iptal oldu ve yerine geçen 3 oğlu yeniden tövbe kabul etmeye başladı.

Bu Kurana göre şirktir.

Kuran bu meziyetlere tevbe, şefaat için tek mercii Allah'tır der.

Depremi kovdum diyen bu şarlatan 11 ilimizde 300.000 binayı yıkan deprem süresince TEK KELİME etmedi de pişmanlık duyup tövbe etmeden " tokatladığını" iddia ettiği azraile teslim oldu.
Abdülbaki Erol'un oğlu 
Yeni yaşayan Allah oldu.



Kuran Enam Süresi 93. Diyanet meali okuyun, ne diyor;

"Allah’a karşı yalan uydurandan yahut kendisine hiçbir şey vahyedilmemişken “Bana da vahiy geldi” diyenden ve “Ben de Allah’ın indirdiği âyetlerin benzerini indireceğim” diyenlerden daha zalim kim vardır? O zalimler, ölümün boğucu dalgaları içinde, melekler de ellerini uzatmış, onlara “Haydi, canlarınızı kurtarın! Allah’a karşı gerçek olmayanı söylemenizden ve O’nun âyetlerine karşı kibirlilik taslamanızdan ötürü bugün zillet azabıyla cezalandırılacaksınız!” derken onların halini bir görsen!"
Şimdi Allah'ın ruhbanlığı yani yarı tanrı sıfatlarına yeteneklerine sahip yüksek dereceli din bilginleri kurumunu kaldırdık" diyen Hadid Süresi 27. ayeti okuyalım;

Sonra onların izinden peygamberlerimizi peş peşe gönderdik. Arkalarından Meryem oğlu Îsâ’yı da gönderdik, ona İncil’i verdik, ona uyanların kalplerine şefkat ve merhamet yerleştirdik. 
Kendilerinin icat ettikleri ruhbanlığa gelince, biz onlara bunu emretmemiştik; sırf Allah’ın hoşnutluğunu kazanmak için yapmışlardı, ama buna hakkıyla riayet etmediler. Biz de içlerinden iman edenlere mükâfatlarını verdik, ama çokları yoldan çıkmışlardır."

Bir Müslüman nu uyarılara rağmen insan olan ruhbandan bağışlanma diler, şifa beklerse KAFİR ve Müşrik olur.

Islâm her ne kadar Sabilik, Yahudilik, Zerdüştlük dinleri üzerine kurulmuş ise de, bu dinlerde Allah insan şeklindedir yer içer, evlenir, çocukları olur, ölür, öldürülebilir, yeniden bir insan, hayvan, ağaçta insanlara görünebilir.

Yezidilerin din kitapları Mushaf-ı Reş ve Cilvename, Allah dedikleri şeytanları Taus'un yüz yılda bir insan şeklinde ortaya çıkarak, düşman saydıkları devletlerden birini, bir kaçını yağmalamak için onlara önderlik edeceğine, yaptığı işler dine uymasa da sorumsuz olacağı, bir Yezidi veya Dürzi'nin buna cesaret edemeyeceğini yazar.


Hıristiyanların Allah dedikleri peygamber Hz. İsa da bir "ÖLEN TANRI" olarak, insan Meryem'den doğmuş, insan gibi ölmüş, 3 gün sonra dirilip göğe çıkmıştır. 

Kur-an, Isa'yı Allah'ın izniyle Cebrail'in erkek insan şeklinde gelip Meryem'i döllediğini, peygamberlikle müjdelerdiğini ve ölerek göğe çekildiğini yazar. Aziz Agustin öğretisi ile uyuşan bir kavramdır. TANRI KATINA YÜKSELDİ demeyerek Nasturi mezhebinden ayrılır.

İşte Tevrat kitabında Allah sabah ve akşam iki öğün yemek yer.

1ad kızarmış kuzu veya oğlak, 1kg un helvası ve 1litre şarap Allah'ın yemeğidir.
Biri ölünce cenaze evinde hazırlanan UN HELVASI da, Allah'a ölünün hoş karşılanması icin verilen bir rüşvettir.



Menzil Şeyhinin ölümü, ülkemizdeki Süryani Hıristiyanların ne kadar örgütlü olduklarını göstermiştir.

Mezopotamya halklarının tümü Süryani Hıristiyanıdır. Müslümanlar onlar gibi ibadet ettiği için kolayca Müslümanız derler.

Onlara göre İslâm onların bir mezhebidir.

Menzil putu Abdülbaki Erol (Erol, evgin gibi adlar yüksek Süryani rahiplerinin adları ve dereceleridir.

Hz. Muhammet de peygamberlik öncesi dedesi Abdülmutallip'in erkek kardeşi Neccar'ın oğlu, Mekke Nasturi kilisesi baş keşişi olan Varaka bin Nevfel tarafından Hıristiyan yapılmıştı.

Sabilerin iyilerinin cennete gireceğini bildiren Bakara 62 ayet tefsirinde peygamber'in Sabilerin Ahnaf kolundan olduğu yazılıdır.

Bu yüzden Allah'ın sıfatları olan Kadir, Baki gibi sıfatların önüne ABD=KUL ön ekini Hanif Sabiler koyarlar. Abdulbaki, Abdülkadir, Abdulrahman gibi.

Peygamber bu adları Müslümanlara önermiştir.

Müslüman adı sandığımız bu gibi adlar Nebati, Urfa, Mardin Sabilerinin adlarıdır.

Ama Hayrullah, Fethullah gibi İrak putperest Mandean-Manda=İlahi bilgi sahibi Er Ruha, İştar, Attar, gibi dişi şeytan ibadetçileri, Anahita dışı şeytanı ibadetçileri Ermenilerin kullandıkları adlarını tercih etmezler. Peygamber bunları lanetlemiştir.

Bu bilgiler Elmalılı Hamdi Yazır' ın dilimize çevirdiği Arap tefsircilerden düzenleyip yazdığı Tefsir kitabında vardır. ( Tefsir Türkçe Kuran da değildir. Açıklama demektir. Her ayetin hangi olay üzerine indiğini olaylar, etimolojik bilgiler ile açıklar.)

Bunları bilmiyen bir Müslüman kolayca Menzlci Abdülbaki tarafından Sabii, Fetö tarafından şatanist yapılabilir. Oldular da zaten.



Şeyhin kamuya mal olmuş dini açıklamalarının Sabi Hıristiyanlığı olduğunu kavrayabilmeniz için bu dini bilmeniz gerekir.

Bloglarımda Aramilerden Haramilere, Süryaniler Kendi Kalemlerinden, Antik Sabiler ve Din Kitapları alaeddin yavuz arayın okuyun. Google arama motoru, bana ait olan Google blogspot bloglarımı engellidir.

İktidar ve muhalefetin ortak çabaları ile.

Menzil putu Abdülbaki Erol'un cenazesine THY özel kampanya başlatıp uçak seferleri düzenlemiş, sosyal medya cenazeye karayolu ile giden çakarlı kamu araçları, son model lüks otomobilleri gösteren videolarla dolu.
Bunların, %70'i işin aslını bilen Müslüman görünen Süryani Hıristiyanları, gerisi aldanmış, yukaridaki iki ayeti bilmeyen, anlamaktan korkan, şaşkın Müslümandır. 

Yazıklar olsun.


Alaeddin Yavuz 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.