"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

13 Temmuz 2023 Perşembe

ATATÜRK, DANKO'NUN KALBİ VE İŞBİRLİKÇİ HALK DÜŞMANI GÜNÜMÜZ MUHALEFETİ

#ATATÜRK, DANKO'NUN KALBİ VE İŞBİRLİKÇİ HALK DÜŞMANI GÜNÜMÜZ MUHALEFETİ

Şevket Süreyya Aydemir, Tek Adam kitabında (1963) Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Rus efsanevi kahramanı Danko'ya benzetir.

Yazdığı efsaneye göre, Rus(Bataklık Balıkçısı demektir.) halkı düşmanları tarafından karanlık bir ormana sürülür.

Ormandaki vahşi bilmedikleri yaratıkların sesleri onları korkutur ama düşman da ileri gitmeleri için zorlar.

İnsanlar taşa, çalıya takılıp düşer, yaralanır, ışık yoktur.

İçlerinden biri olan Danko, elini göğsüne sokup kalbini çıkartır.

Çok parlak ışık saçan kalp sayesinde ilerler ve bataklığa gelirler.

İleride kuru zemin görürler, oraya Danko'nun kalbinin ışığı ile ulaşırlar.

Güvenliğe kavuşunca herkes ayrı bir kahraman olur, kimse Danko'yu hatırlamaz.

Sonunda biri çıkıp onu kurtarıcı ilan edince Danko'yu öldürürler.

Buradan yola çıkarak, Yunan ordusunun Ankara Polatlı ilçesine dayandığı haberi gelince mecliste homurtular artar, kimisi Kayseri'ye meclisi taşıyalım der, kimi, bu iş bitti, evlere dönelim der de der.

Bu ümitsizlik esnasında Atatürk meclis kürsüsüne çıkar ve şunları der;



“İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış.

Ben kimseyi zorla Milli Meclise davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler.

Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim.

Hatta hepiniz gidebilirsiniz.

Asker Mustafa Kemal mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm.

Ben buna and içtim.”

Atatürk'ün kurduğu CHP'nin 13 yıldır başında olan, Atatürk' e 1921 Koçgiri, 1936-38 Seyit Rıza isyanlarını çıkarmış, Atatürk ile savaşta 50 akrabasını Atatürk'ün öldürdüğünü Akit gazetesine eşi Selvi (Silviya) Kılıçdaroğlu'na beyan ettiren Kemal Kılıçdaroğlu yönetmektedir.


Partide bir tek Atatürkçü, ulusalcı solcu bırakmayan, Atatürk'e KEFERE diyen Pontus, Şeyh Sait ve diğer 25 Süryani ve Yezidi isyanlarını çıkaranların soylarını partiye dolduran, Atatürkçülere kendi ve dört ittifak partisine toplam 169 milletvekili çıkartan, 21.000 sandığa gözlemci koymayan, 3. kere aday olmayacak adamı aday yapan, yasa dışı seçime onay verip iktidarı tekrar iktidar edip, üstüne %48 oy aldığı halkı duyarsız olmakla, emeklileri suçlayan bir kişiliksiz işbirlikçi nasıl Atatürkçü olabilir?

Oysa yukarıda olduğu gibi, Atatürk'ün devleti kurtaracağına ondan başka inanan yokken, o yanında olan, ümitsizliğe kapılan kimseyi suçlamadı.

Işte bu yüzden bu maskeli kripto Ermeniler asla Atatürkçü olamazlar.

Çünkü kanlarında o cevher yoktur.

Takdir, aklı, bilgisi, beyni olanındır.


Alaeddin Yavuz






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.