"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

7 Kasım 2019 Perşembe

ENSEST AHMET ALTAN ÜZERİNDEN SOL DÜŞMANLIĞI İĞRENÇTİR

ENSEST BİSEKSÜEL CİNSEL YAŞAM DİNLERDEN KAYNAKLANIR.

İslamofobi, Türkofobi yapanlar ABD ve AB merkezlidirler Müslümanları ve Türkleri cinsel sapık olarak göstermeyi esas almışlardır.
Bu suçlamaları, aynı yöntemle etkisiz kılan ilk ve tek blog yazarıyım.
Gerçekleri inkar ederek, hiç bir şeyi savunamazsınız, sadece bir süre avunabilirsiniz.

Aşağıdaki Ahmet ALTAN'a ait olduğu iddia edilen ve çekirdek aile içi ensesti mazoşizm içerikli röportajı alıp bunun "Sol entellektüellerin cinsellik anlayışı" olarak verilmesini sadece bu yorumu yapan arkadaşın, benim "Dinler Cinsel Sapıklıkların Temelidir"; "Cinsel Sapıklıkların Mitolojisi" gibi yazılarım yanında, Müslüman olmasına rağmen, yedi göbek akraba evliliğini yasaklayan Kur'an Nisa 23. ayetine rağmen peygamber Muhammet'in amcası ve düşmanı Ebu Süfyan'ın kızı ile evli olduğunu, ilk resmi karısı Hatice'nin de amcasının kızı olduğunu, peygamberin kızı Fatıma'yı evlatlığı ve amcasının oğlu Ali'ye vermesini, halasının kızı ve evlatlığı Zeyd bin Harise'nin de karısı olan Zeynep bin Cahş ile evlenmesi için koskoca Ahzap suresinin inmesini, kızı Rukiye'nin ölmesi üzerine kendisinden çilekeş yaşam için izin isteyen amcasının oğlu Hz. Osman'ın (3.halife) isteğini "Ben iyi bir örnek değil miyim" diyerek geri çeviren ve üstüne kızı Ümmügülsüm ile Osman'ı evlendirip düğün yapan Hz. Muhammet efsanelerini, Sümer, Akad, Babil, Hint, Pers/İran, Mısır, Grek dini geleneklerini de bilmediğini var sayıyorum.

Nisa 23.ayetin yasaklamasına rağmen peygamberin ikinci derece yeğenleri ile evlilik yapması ve yaptırması, Arapların ensest olduklarının en açık delilidir.
Sabilik, Zerdüştlük, Şiva, Sümer, Akad, Babil, Mısır dinlerinin hepsinde hatta Orta Amerika medeniyetlerini kuran İnklar, Azteklerde benzer kültürlerin olduğunu yaptığım kitap ve makale çevirilerinde yayınladım.
Alpaslan Türkeş, gerçek adı Hüseyin Feyzullah
1864'de Kıbrıs'a sürülen Kayseri Pınarbaşı Ermeni 
isyancılarındandır. Gregoryen Ermeniler Çekirdek
Aile ensesti geleneklerine sahiptir.
Türk Irkçılığı ile halkı aldatan Musevi Bagratuni 
bir Ermeni olan Türkeş de ensesttir. "Ermeniler, 
bağımsızlıkları için kaderlerini Yunanlılarla birleştirmiştir " 
diyen Ahmet Altan da ensest olduğunu açıklamıştır. 
Solcu olunca "ensest" Musevi tarikatçısı olunca ensest
olmuyor mu insan?
Sorun solculukta mıdır?
Ermenilerin, Gürcülerin, Rusların da benzer kültüre sahip olduklarını, Komünizm döneminde bu baba kız, ana oğlu, abla/abi kardeş cinsel ilişkilerinin ve evliliklerinin yasaklandığı ve gelenek olduğu için önüne geçemedikleri için "rızaya ve 18 yaşında yani reşit olma şartını" medeni hukuka koyduklarını yıllar önce "keykubat blogspot com" blogumda "Komünizme atılan ensest iftirası" başlıklı yazımda vermiştim. Benzer yasa Portekiz, İspanya, bütün AB ülkeleri ile ABD'nin 52 eyaletinde vardır.
Ahmet Altan bir Ermenidir ve Ermenilerde bu tür gelenekleri 1890 sonrası kurulan solcu ırkçı Taşnak Patisinin yasaklarıyla Ermenilerin çoğunun terk etmelerinin sağlandığı biliniyor. Yazılarımda bunu dilimize çevirerek alıntı yaptığım kitaplarda yazan Ermeni tarihçilerin kitaplarını da verdim.
Ensest, işkence ile çocuklarını cinsel ilişkiye zorlayan Lev Tahor Yahudilerinin 1990'larda İsrail'den sürüldüklerini, en son 10 yıl kadar önce de sığınma veren Kanada'dan da Honduras'a sürüldüklerini yazmıştım. Youtube videolarında İngilizce bilenler kolayca Lev Tahor Yahudilerinin evlerine İngiltere, Kanada Honduras gibi ülkelerde, ellerinde mahkemece verilen sürekli arama kararı olan polislerin Yahudilerin evlerine olur olmaz saatlerde baskın yaptıkları için Yahudilerin tepkilerini izleyebilirler.
Bütün Siyonist Sami toplumları Nucleic Family İncest/Çekirdek Aile Ensestidirler. Bunun Komünizmi, kapitalizmi yoktur.

Böyle yorum yapan cahildir veya art niyetlidir. Çünkü bu sapıklıklar kutsal kitapların tüm kutsal kişilerinin yaşamlarında vardır ve bu gün de bu gelenekleri bu toplumlar örtülü olarak yaşamaktadır. Blog arşivimde bunlar hakkında basına, mahkemelere yansımış ve dilimize çevirdiğim veya derlediğim, hem ülkemizden hem dünyadan çok sayıda haber, mahkeme kararı, psikolog raporlarını bulabilirsiniz.
Bu Yahudi de çekirdek aile ensesti geleneğine sahiptir.

Onları da eklersem yazı anlamını kaybedecektir. Girin arşive seçin okuyun.
Muhammet'in İnce İşleri yazımda, Pakistan Diyanet İşlerinin resmi sitesi Sunnah com'da yayınlanan Buhari ve Davut hadis kitaplarında Hz. Muhammet hakkında hoşunuzua gitmeyecek (Peygamberin torunları Hasan ve Hüseyin'in çüklerini öpmesi,  helaya giderken, yanında beş yaş altında bir erkek çocuğa mahrem yerlerini yıkatması,Ayşe'nin elbiselerini giyerek vahiy beklemesi gibi) hadisler dilimize çevrilerek verilmiştir.
Her türlü sapıklığı Komünizmle bağdaştıran dindarları dinlerine küfür ettirecek kayıtları veren kaynaklar mevcuttur. 

Bu yazıyı bloguma alma nedenim, ister ülkemizin önde gelen entellektüelleri olsun ister bir cemaat müridi olsun, bu tür din temelli cinsel sapıklıklar ülkemizde de vardır. Devletimizin bunları korumak yerine koruyucu çağdaş önlemler alabilmesi için halkımızın bu kampanyaya katılımlarını arttırmak, yobazlığın önünü kesmek içindir.
Ensest toplumda doğan solcular ensest yasağına tabu derken benim gibi yedi göbek akraba evliliği yasaklarına bağlı,dıştan evlenen aile geleneklerine sahip solcular da böyle solcu olabiliyor. Benim sayemde de böyle bir sol anlayış hızla yayılmaktadır.
Şimdi çekirdek aile ensesti dini kültüründen gelen Nasyonal Sosyalist Ermeni Taşnak örgütü devamı Ahmet Altan'ın röportajına geçebilirsiniz.
Osmanlıcı olunca sapıklık örtülüyor mu?

Ensest ve çekirdek aile ensesti hala dünyanın 2/3si, tarafından yaşanan bir gelenektir.. Araştırmalar blog arşivimde vardır. Bunlar Komünizm, sol ile değil aksine din temelli geleneklerdir.
Okuduğunuz için teşekkürler.

Alaeddin Yavuz.
Araştırmacı.
Emekli Turizm Polisi.

Paylaşım Burada Başlıyor;

Ismail Bahceci
Dün, 13:39

Bana Kız kardeşimi Yasaklayan
İnancı Red Ederim
Baba Kızı ile
Anne Oğlu ile
Erkek Kız kardeşi ile
ilişkiye Girebilir !..

* * * * *
●Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik soruşturmalar kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılan savcının itirazıyla yeniden yakalanıp tutuklanan Ahmet Altan’ın 35’li yaşlarda Kadınca isimli dergiye verdiği bir röportajda kan donduran sapkın ifadeler kullandığı ortaya çıktı !..
* * * * *
●Dergi’nin Eylül 1985 sayısında yayınlanan röportajda sadece İslam’ın değil insanlığın da reddettiği
bir çok sapkınlığı onayladığını itiraf eden Ahmet Altan’ın kız ve erkek kardeş anne ile oğul
baba ile kız arasında ensest ilişkiyi hayvanlarla cinselliği normal karşılarken kadınlarda fahişelik eğilimi olması gerektiğini savunduğu ortaya çıktı !..
* * * * *
●2004 yılında yine Milliyet Gazetesi’nde yayınlanan bir yazısında;
Bana kız kardeşimi yasaklayan inancı reddederim” dediği bilinen FETÖ’nün medyadaki en önemli ‘tetikçilerinden’ ve Graham Fuller’in önderliğindeki ‘Ilımlı İslam’ projesinin Türkiye’deki etkin savunucularından Ahmet Altan’ın 30’lu yaşlarda Kadınca Dergisine verdiği röportajda sado-mazoşist (şiddet eğilimli) ilişkiye destek verdiği de görüldü.
Ahmet Altan’ın bu eğilimi akıllara oğlu Kerem Altan’ın evinde ölü bulunan Defne Joy Foster’in
ölmeden önce çığlık sesinin komşuları tarafından duyulduğu yönündeki iddiaları getirdi.
Aşırı dozda alkollü olduğu iddia edilen Foster’in babası şiddet içerikli cinselliğe eğilimli olan Kerem Altan’dan benzer bir şiddete maruz kalıp kalmadığı ölüm sebebinde böyle bir durumun söz konusu olup olamadığı sorularını akıllara getirdi !..
* * * * *
●İşte FETÖ’den tutuklanan Ahmet Altan’ın sapıklıklarını gözler önüne seren okurken bile kanınızı donduracak o skandal sözlerinin yer aldığı röportajın ilgili bölümü !..
* * * * *
●KADINCA
Kendi hayatını anlattı sözlerinin yanı sıra romanlarınızda seksi şiddeti ve ölümü öne çıkarmanız da ilgi ile karşılanıyor Gerçekten niçin bu konular öne fırlıyor !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Bence seks şiddet ve ölüm yaşamı oluşturan öğelerden bazıları
Ve insanlar seksle şiddetle ilgimi çekiyor !..
* * * * * *
●KADINCA
Kahramanlarınız sevişirken acı çekmeyi ve çektirmeyi seviyorlar
Kadın ve erkekleri sado-mazohist mi görüyorsunuz ki böyle anlatıyorsunuz !..
* * * * *
●SADO-MAZOŞİST EĞİLİMİ
SAVUNUYOR !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Zannediyorum herkeste sado-mazohist eğilimler var
Bu derece derece ortaya çıkabiliyor
Ben sevişmenin hayatın bir çok rengini içinde taşıdığını zannediyorum !..
* * * * *
Diyanet Baba ile kızının cinsel ilişkisine fetva verince sorun olmuyor da Amerikan solcusu Taşnakçı Ahmet
Altan ensest olunca mı suç oluyor? İlle solculuk, komünizm karalamak ise amaç bence başka yol bulmalısınız.
●KADINCA
Örneğin neler
Hangi renkler !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Böyle bir sevişmede vahşet olabilir kardeşlik olabilir öfke olabilir
Ben sevişmeyi böyle algılıyorum onun için de sado mazohist eğilimler ortaya çıkabilir
Bu bana çok aykırı gelmiyor !..
* * * * *
●‘AİLE İÇİ İLİŞKİ OLABİLİR
SINIR TANIMIYORUM’ !..
* * * *
●KADINCA
Kadınla erkek arasında bir fark gözetmiyorsunuz ama aşkla etsel çekimi ayırıyorsunuz
Romanınızda aşıkken insanlar müthiş ışıklarla sevişiyorlar
Etsel çekimli sevişmelerse ışıksız
Niçin böyle !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Zaman ve mekan kavramları değiştiği zaman zengin duygular sevişmeler olabilir !..
* * * * *
●KADINCA
Neler olabilir peki o zaman
Tabular yasaklar kalkar mı !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Aslında kalkmalı
Eski kültürlerde var aslında
İki kardeş arasındaki cinsel ilişki Mısır’da Roma’da var !..
* * * * *
●KADINCA
Veya anne-oğul baba-kız arasında olan ilişkiler !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Tabii Bunlar yeni teoriler değil
Bu benim fikrim değil
Özellikle araştırmacılar
Amerika’da bunu araştırıyor
Birbirini bu kadar seven iki insanın mesela bir erkek kardeşle kız kardeşin bir anne ile oğlun
bir baba ile kızın 
Birbirini bu kadar çok seven insanların kadınla erkek arasındaki sevginin
son noktası olan sevişmeye ulaşmamalarında bir yanlışlık olduğunu iddia
ediyorlar
Doğru olabilir !..
* * * * *
●KADINCA
Katılıyor musunuz buna !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Benim cesaretimi mi deniyorsunuz
Sekste sınıra inanmıyorum
Evet İki insan da istiyorsa
her şey olabilir !..

* * * * *
●KADINCA
O zaman hayvanlarla da
seks doğal !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Eğer insan istiyorsa
Eğer insan istediğini yaşamıyorsa
çok acıklı !..
* * * * *
●EŞCİNSELLİĞİ
NORMAL KARŞILIYOR !..
* * * * *
●KADINCA
Normal şartlarda anormal diye adlandırılan ilişkiler yaşanıyor ama !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Olabilir Yani adam eşcinselse bu onun seçimi
Demek ki bundan zevk alıyor !..
* * * * *
●KADINCA
Bazı uzmanlar eşcinselliği sizin gibi karşılamıyor
Eşcinselliğin tedavi edilebilir bir sapma olduğunu iddia ediyorlar
Doğal görmüyorlar eşcinselliği !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Hayır Bence doğallığı yasaklar ortadan kaldırıyor
Andre Gide de tam tersine eşcinselliğin çok normal olduğunu anlatmış
Zannediyorum doğada kedilerde var
Ama bu işin uzmanı değilim
Beni de eşcinsellik çok fazla ilgilendirmiyor !..
* * * * *
●KADINDA FAHİŞELİK
EĞİLİMİ OLMALI !..
* * * * *
●KADINCA
Gündüz Güzeli filmi
Oradaki kadın gizlice fahişelik yapan evli bir kadın olduğuna göre kadınların içlerinde fahişelik yapma isteği taşıması gerektiğine mi inanıyorsunuz kötü ve çekici olabilmeleri için !..
* * * * *
Mısırlı ulemanın ölü eşle cinsel ilişki fetvası
●AHMET ALTAN
Evet Böyle bir eğilim olması gerektiğine inanıyorum
Ama fahişelik derken para ile yatmak değil
Bazen kadınlar bunu da özleyebilirler
Mesela eski Roma’da
Aristokrat kadınlar kölelerle yatarlardı
Böyle bir düşmüşlük özlemi olabilir kadınların içinde !..
* * * * *
●KADINCA
Niçin böyle bir düşmüşlüğün özlemini çekiyorlar peki !..
* * * * * *
AHMET ALTAN
Şu veya bu nedene bağlarken çok dikkatli olmak gerekli
Belki bilmediğimiz nedenleri vardır
Kadın ve erkek ilişkisinde çekiciliklerin nerede saklı olduğunu tam bilemeyiz !..
* * * *
●KADINCA
Kadın da erkek de cinsellikten uzak yetişiyor
Hele kadın
Cinselliğin yok deniyor
Dürtülerini bastır deniyor
Aşk başka cinsellik başka
Cinsellik kirlenmedir deniyor
Ve sonuçta da bölünüyor
Eğer böyle bir düşüklük özlemini çekiyorsa bu yüzden çekiyordur bence !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Evet kadın bölünüyor ama
Bizim gibi baskılı toplumlarda bu böyledir !..
* * * * *
●KADINCA
Ama batı toplumu da sınırsız özgürlüğe sahip değil ki
Orada da kadınların bizimle çakışan evrensel sorunları var !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Var tabii
Mutlaka bunda toplumsalın büyük bir payı vardır
Ama benim söylediğim bir çok şeyin de payı vardır
Yani yasağın ayıbın aşağılanmanın çekiciliği vardır !..
* * * * *
●KADINCA
Aşağılanmanın çekiciliği mazoşistliği akla getiriyor
İnsan bu kadar mazoşist değildir
En azından doğuştan
Mesela siz aşağılansanız zevk alır mısınız
Alırsanız nasıl bir zevk !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
Ben aşağılanmaktan zevk almam
Zevkler genel şeyler değildir
Böyle ortak parçaları vardır ama aynı şey değildir
Ben cinsellikte sağlıksızlığın insanın isteğini yapamamasından kaynaklandığına inanıyorum
Cinsel hayatta yasakların çok acı olduğuna inanıyorum
İnsanın kısa bir ömrü vardır
Bir şeyler yapmak istiyorsun
Üstelik bunun kimseye zararı yok ama yaptırmıyorlar !..
* * * * *
●KADINCA
Kaç yaşındasınız onu öğrenmek istiyorum !..
* * * * *
●AHMET ALTAN
35 !..
* * * * *
●AVAZTURK Kaynak
İşte 'sol entellektüel'
Ahmet Altan'ın
kan donduran sapıklığı !..
..........................................

Bunlara da bakabilirsiniz.
Ermeniler, Gürcüler, Ruslar ve Ortodoks diğer Hristiyanlar Sabi dini temelli Bagratuni Yahudilerdir, Musevidirler. İnançları da Babil Talmuduna dayalı Yahudi, Sabi inançlarıdır.
https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=8739214970594874875#allposts/postNum=0
https://keykubat.blogspot.com/2019/10/lev-tahor-yahudilerine-istismar.html
https://keykubat.blogspot.com/2019/09/antik-samilerden-muhammete-bebeklerle.html
https://keykubat.blogspot.com/2019/08/ermenilerde-cekirdek-aile-ensesti.html
https://keykubat.blogspot.com/2019/06/hz-muhammetin-sapkin-isleri.html
https://keykubat.blogspot.com/2019/06/islamda-pedofili-ve-mufakatat-ceviri-yaz.html

İSLAM ENSEST EVLİLİĞİ, CİNSELLİĞİ YASAKLAR
Diyanet İşleri Başkanlığı Kuran Meali
NİSA 4:23 ayeti

حُرِّمَتْ عَلَيْكُمْ اُمَّهَاتُكُمْ وَبَنَاتُكُمْ وَاَخَوَاتُكُمْ وَعَمَّاتُكُمْ وَخَالَاتُكُمْ وَبَنَاتُ الْاَخِ وَبَنَاتُ الْاُخْتِ وَاُمَّهَاتُكُمُ الّٰت۪ٓي اَرْضَعْنَكُمْ وَاَخَوَاتُكُمْ مِنَ الرَّضَاعَةِ وَاُمَّهَاتُ نِسَٓائِكُمْ وَرَبَٓائِبُكُمُ الّٰت۪ي ف۪ي حُجُورِكُمْ مِنْ نِسَٓائِكُمُ الّٰت۪ي دَخَلْتُمْ بِهِنَّۘ فَاِنْ لَمْ تَكُونُوا دَخَلْتُمْ بِهِنَّ فَلَا جُنَاحَ عَلَيْكُمْۘ وَحَلَٓائِلُ اَبْنَٓائِكُمُ الَّذ۪ينَ مِنْ اَصْلَابِكُمْۙ وَاَنْ تَجْمَعُوا بَيْنَ الْاُخْتَيْنِ اِلَّا مَا قَدْ سَلَفَۜ اِنَّ اللّٰهَ كَانَ غَفُوراً رَح۪يماًۙ
﴿٢٣﴾
Meal (Kur'an Yolu)
﴾23﴿ Analarınız, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek kardeşin kızları, kız kardeşin kızları, sizi emziren analarınız, süt bacılarınız, eşlerinizin anaları, kendileriyle birleştiğiniz eşlerinizden olup evlerinizde bulunan üvey kızlarınız size haram kılındıEğer onlarla birleşmiş değilseniz (evliliğiniz son bulduğunda) kızlarını almanızda size bir sakınca yoktur. Kendi sulbünüzden olan oğullarınızın eşleri ve iki kız kardeşi birden almak da size haram kılındı; ancak geçen geçmiştir, Allah çok bağışlayıcı ve esirgeyicidir.
https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Nis%C3%A2-suresi/516/23-ayet-tefsiri

Şimdi bunlar Müslüman mı oluyor?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.