"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

20 Kasım 2017 Pazartesi

AKP TROLLARININ ENSESTLERİNİN ÇILGIN SALDIRILARI

+40 YAŞ UYARISI...
Ben bu yazıları ne için yazıyorum?
Dinlerdeki cinsellik başta her türlü sapıklıkları gözler önüne sermek için.
Bu insanlığa ne kazandıracak?
Yobazlığı önleyecek, İslam dini dahil her dinde yeni küresel sermayenin şatanist Teke Şeytan Dini Bafomet kültünü şırınga etmesini önleyecek, toplumların geleneklerini korumalarına özen göstermelerini sağlayacak.
Neden Türklük hakkında yazıyorum?
Türk milletine hak etmediği halde yapılan 1400 yıllık saldırıların AKP döneminde aralıksız 13 yıl sürmesi yüzünden bir Türk olarak nefsi müdafaa yapmak, insanlığa ve başta Türklere, Türklerin aşağılık kavim olmadıklarını göstermek için.
Neden hükumeti eleştiriyorum?
Hükumet bu saldırılan kıblesi olduğu, dış güçlerin destekleriyle iktidara getirilip korunduğu için, onları da vatanseverliğe teşvik etmek için.
Bu yazılarımda saldırılacak ne var?
Yukarıda yazılanları yapanlar hedeflerine ulaşamayacaklarından korkuya kapılıyorlar da ondan.
Yazılarıma yorum olarak, ne yazının içeriği ne eksiği ne fazlası ne de yorum hataları dile getirilmiyor. Kullandığım kaynaklara kimsenin diyebileceği bir şey olmadığından onlara da eleştiri yok
Demek ki her şey mükemmel.
Peki sorun ne?
Önce maaşlı troller hükumetlerinin sürekli değişen siyasetlerine ayak uydurmaktan başları döndü yıldızlar görerek yaşar hale geldiklerinden fikir değil aşağılık küfürler üreten, saldıran, tehdit eden aşağılıkça sahte kimliklerle gezinen, sadece küfür etmek bloglar açan bir daha unutan, iyiyi de kötüyü de ayıramayan, muhalifse her şekilde korkutma, tehdit, yıldırma eylemlerini sürdürmektedirler.
Hükumet olan partiye çalıştıklarından her şeyi sınırsızca yapabilmektedirler. Hiç bir konuda ciddi bilgileri olmayan ve sadece sayılan alçaklıkları yapabilen tiplerle devleti hükumet eden siyasi iktidar bunların birinci derecede sorumlusudur.
Yazılarıma küfürler "Hakan"1 adını kullanan bir trol tarafından yapılmıştır. "Hakan" adını genellikle güney doğu Anadolu yöresinden Kürt Yezidileri kullanır. Ancak Türkçe de olduğundan Türklerde de yaygındır. Ama bu kişinin trol olduğu kesin çünkü RTE ile ilgili paylaşıma da küfür etmiş. Bu şahıs gerçekten dini ve milli değerleri yoğun olan kimse olsaydı, dinlerin bilinmeyen yönlerini yazdığım için bir düşünme olanağı yarattığım için teşekkür ederdi.Çünkü belgesiz bir tek cümle yoktur.
Ha, dindar büyüdü ve bu geleneklerden haberi yok okudu şok oldu?
Bu yazıda bir tek din geçmiyor ki? Bilinen en yaygın dinlerin kitaplarından belgeler var.
Bu durumda bu şahıs paralı tutulmuş, maaşlı bir maşa olarak düşünülür, çünkü ete de b..ka da saldırıyor.
Sonra deniliyor ki bizden adam çıkmaz?
Başka ülkelerden çıkanların yazdıkları yazıları dilimize çevirip verdim zaten. Kendime ait adamakıllı yorum bile yok yazılarımda. Her sapıklığı yorumlasam bana edilen küfürleri o sapık ayetleri yazanlara ve yaşayanlara etsem ki böyle bir şey asla göremezsiniz.
Hoş görüsüz, benden değilsen yok ol yaşama diyen, zıtlıklara kör bakan toplumlar köle olur.  Saldıranlar da zaten üç kuruş para karşılığı satın alınmış köleler değil mi ki?
İşte bir kölenin durduk yerde küfürlerle yaptığı saldırıya benim de hoş olmayan tepkilerim;






Ben yazımı bloguma koymuşum, görsel yazılı basında reklamı yoktur. 5,5 milyar Google blogu içinde gel bunu bul ve saldır. Bu ancak AKP dönemine rest gelmiş bilgi, kültür, sanat eseri düşmanlığı, vandalizmdir.
Durduk yerde size saldırıp böyle hakaret ve küfürler eden birine mecburen küfür edeceksiniz, mahkemeye verseniz bunlar 50.000 cıvarındaymışlar galiba uğraş dur.
Sonunda aydınlar neden yazmıyor, neden topluma önder olmuyor denildiğinde bu örnekleri aydınlar asırlardır yaşamıyorlar mı sanki?
Durduk yerde adamı günaha sokan zavallı vandallar ve onları besleyerek önlerindeki engelleri kaldırdıklarını sananlardan daha zavallı kimler olabilir?
Alaeddin Yavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.