"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

26 Ağustos 2010 Perşembe

DEVLER CUCELER ve YECUC MECUC


Tacı Haine Giydiren Milletin Kanı Dinmez bağlantısından yazan adilyargic

ABD Başkanı GGG.WBush'un Mısır tatil şehri Şarm el Şeyh' te Fransa C.Baskani Jack Sirak'a " Ortadoğu da Yecüc Mecüc çıktı, Allah'ın seçtiği Israil kavmini tehdit ediyor, yardım et" demesi ile başlayan Irak işgali nedeniyle bu yazı derlenmiştir. 

Bu yazıdan yıllar sonra bir araştırmacı gazeteci sayesinde 2001 11 Eylül tezgahı,  Afganistan ve 2003 Irak işgallerinin Yecüc Mecüc bahanesiyle açılmış HAÇLI Seferî olduğu itiraf edilmiştir. Önce videoyu izleyin derim.

Radikal Islâm Tezgahı ile Türk ve Müslüman dünyasının yağmalanması çalışmam 

Bir başka Amerikan televizyon kanalında G.w.bush Yecüc Mecüc konusunun işlenmesi 
 


GOG-MAGOK =YECÜC-MECÜC;

Davut Peygamber Golyat'ı sapanla
öldürüyor
Kuran Kehf Suresinde Yecüc -Mecüc,Tevrat ve İlk Ahit'te Gog-Magog Devler ve Cüceler dendiğinde ilk düşünülmesi gereken Tevrat,İncil ve Kuran'da adı geçen II.Adem olarak da bilinen Nuh Peygamberin çocuklarını lanetlemesi ile başlayan insanların üreme ve dağılım olaylarıdır.

Nuh Peygamberin oğlu Yafes'in "Tanrı'nın yeryüzünde insanları tufana terk edip cezalandırmasını adaletsiz olduğunu söyleyip Tanrı'ya tapmayacağını söylemesi sonucu Yafes ve soyu Nuh tarafından lanetlenmiştir.Bu yüzden Tevrat'a göre Yafes soyunu incelememiz gerekir;
Yafes'in Yedi Oğlu

İlk dağılım oğulların isimlerine göre Anadolu'da yapılmıştır.Hangi çocuk nereye yerleştirilmiş tek tek görülmektedir.

Tuval'ın önderi Gog'a çevir, ona karşı peygamberlik et.

Tuval'ın önderi Gog, sana karşıyım.

binmiş büyük bir kalabalık, güçlü bir ordu uzak kuzeyden geleceksiniz.
'Egemen RAB şöyle diyor: Ey Roş'un, Meşek'in, Tuval'ın önderi Gog, sana karşıyım.

D Not 39:1 "Roş'un, Meşek'in, Tuval'ın önderi" ya da "Meşek'in, Tuval'ın baş önderi".

İsrail'in dağlarına getireceğim.
isterlerse, kenti kuşatın.
bütün erkekleri kılıçtan geçirin.
Bakirelerini eş olarak kullanabilirsiniz.
kentlerin tümüne böyle davranacaksınız.

"Orta Asya'dan bakıldığında elbette, Kafkaslardan (Kaf=Dağ;Kas=Sarp,yüksek) Ağrı,Cudi, Zağros,Hindikuş ve Himalaya dağlarının ardındaki kavimlerdir.Yani,Hindistan,İran,Anadolu, Yunanistan, Mısır bölgeleridir.
Bu zenginlik nedeniyle Konfiçyus'un ve Tao'nun kitaplarında bile "Batıya göç" kutsal olarak gösterilir.Hatta Tao,diğer adı ile Lao Zu bile,"Tao Te King" adlı 500 kelimelik kitabını bitirdikten sonra bir ineğe binerek "Batıya göç" eder ve bir daha kendisinden haber alınmaz.
Timur istilalarına kadar batıya olan göçler,işgaller hep bu zenginliği ele geçirmek için yapılmıştır.

Kuran Kamer,Hud Surelerindeki ayetlerde Nuh ve gemisindeki kurtulanlardan başkalarının da tufandan kurtulduğu yazar.

Tevrat'ta Türkler "kıyılarda yaşayanlar ve Allah'a ilk bel bağlayanlar*" olarak da geçmektedir. Biz,Nuh soyu değiliz. Bütün bu iddialar Musa'dan 800 yıl sonra Tevrat'ı yazan Ezra'nın uydurmalarından başka bir şey değildir.

"Her yeri araştıracak olan pek güçlü kullarım" diye tanımlanan millet Cengiz Han ordusu ile gelen Türkler ve sonrası gelenlerdir.

(2Sa.7:1-17)

Tapınağın Yapılışı BÖLÜM 17

(Bölüm Krallar.10:14-29; 2Ta.1:14-17)

D Not 9:13 "666 talant": Yaklaşık 23 ton."

D Not 9:15 "Altı yüz şekel": Yaklaşık 6.9 kg."

D Not 9:16 "Üç yüz şekel": Yaklaşık 3.5 kg.

Yine Tevrat ayetlerine göre yapılmış dev kavimlerin dağılım haritası.

Tevrata göre devlerin yaşadıkları Bölgelerin adları

Yahudi tanrısının Musa (Başlık "Kenan Ülkesine Casuslar Gönderiliyor" Bölüm:Çölde Sayım 13-28;,29;30;31;32;33) ve Hezekyel ( 27-13;27-14;38-39) peygambere ait bölümlerinde İbranileri sürekli devlerle savaşmaya yöneltir.Yahudiler bundan çok korkarlar.Bu yüzden savaşmak istemedikleri için de çölde kırk yıl dolaşma cezası alırlar
.
Michael Angelo'nun yaptığı Sistine Şapelinin tavanında bulunan Adem-Havva ve "Nefilimler-Gökten düşenler-Z.Zitchin'e göre de Gökten elli kişilik mekiklerle inen Marduk'lu insanlar. Devler" tasviri.Ensesine kılıçla darbe alan Adem'dir.

Hristiyan kültünde Adem ve Havva cennette melekler
devler tarafından tacizlere uğrarlar
Asena,Atlas ve Herakles.Titanlar-Devler.
Atlas'ın bel kısmındaki kas grubu,sanatçılar tarafından daima
"abartı" olarak açıklanmaktadır.Çünkü ne kadar
vücut geliştirirse geliştirsin hiç bir insanda bu kas grubuna rastlanmaz.
Oysa bunlar abartı değil,başka yıldızdan gelmiş,gökten düşenlerdir.Kurandaki cennet yaşamı."Orda üşümediğiniz gibi sıcaktan da yanmazdınız." ifadesi işte bu yaşama denk gelmektedir.

Vampir Medusa Heykeli Atina Müzesi İ.Ö.570 
Atlasın başka tasviri

Ninova'da rastlanmış bir Nefilim-Dev kabartması.
Kartal başlı Nemrud.Arkasındaki de temsilen
"yaşam ağacı" olsa gerek.Yani" Sidret-ül Münteha"


Bir Irak taş kabartmasında savaşan devler resmedilmiş. 
Grek devleri Zus'un bulutlar üstündeki
Olimpos dağına saldırıyorlar


Bu olaya Sümer'de İnanna'nın( Anadolu'da Kibele veya Sibel -Yunan'da Afrodit-Mısır'da İsis aynıdır.) insanlara acıyan şiirlerinde de rastlanmaktadır.

Bu da Şahin başlı-Aslan vücutlu bir başka "lillith-sfenks". O da "özgürlük isteyen " köle,"Allah'a-Tanrı'ya" karşı gelen Nuh soyunu suçlu bulmuş,cezalandırıyor.Şahin şeklindeki tanrı Horus-Marduk gezegeni sembolü pençelerinde tutarak katliam operasyonunu yürütüyor.O bir çeşit kumanda cihazı olabilir mi? (Sol resim)

Çift cinsiyetli "Hermeafrodit"dev tanrı-çalar yanlarında hizmet eden "kul-köle-" Nuh oğulları.

İşte "Yecüc-Mecüc-Gok-Magok-Devler ve Cüceler" kavimlerinin en açık ifade edildiği bu Mısır heykelciği,anlatılmak istenen bütün konuyu gayet berraklaştırmaktadır.

ALLAH ESİR DÜŞÜYOR;

Şeytanın ta kendisi.
Melekleri ile bile arası bozulan,onlar tarafından terk edilen İran'lılara esir düşen,yardım gelmese kurtulamayacağı anlaşılan bir "Allah" ile karşı karşıyayız.
Danyal-Böl 10: 20 Bunun üzerine, "Sana neden geldiğimi biliyor musun?" dedi,"Çok yakında dönüp Pers önderiyle savaşacağım. Ben gidince Grek önderi gelecek."

Ben hep söylerim,doğru olan "RA-MU" kültürüdür.
Hint,Sümer,Mısır,Yunan kültürü diye bir şey yoktur.Hepsi bu "MU" kültürünün bozunmuş halidir.
Bu bayrak da,Hz.Muhammed'in "Türkler Adem soyudur" tanımı,Türk milletinin Marduklu kolonistlerin hizmetlerini görmeleri için yarattığı "Şeyşel adalı veya Fao yarımadalı Adapa-Adem" soyundan değillerdir.

Türkler göksel kavimlerdir.
Marduklulara yenilmişler ve bu yüzden Şeytanın planları gereğince "tersine çevirilen" bir planla kademeli olarak güçten düşürülmüşlerdir.
Asıl savaşılacak olan "Yecüc-Mecüc" kavmi kendine "Sami Soyu" adı veren bu tüp bebek peygamberlerden üreme "kul" kavimlerdir.

Kıyamet varsa o da Türkler içindir.Elbette o tarihe kadar İbrani kavimlerin sinsi planları ile tükenmezsek.(Bir bakış açısı)
Dini kaynaklara göre,halen,"göksel kavimlerle arasında ciddi bir savaş" sürdüren insanlık, yaptığı "din savaşları " ile kendi enerjisini tüketmektedir.
Kimilerine göre 2012'de veya daha uygun bir zamanda gelmesi muhtemel olan bu göksel kavimler geldiklerinde onlara yem olmamak için kaçışırken "askeri tatbikat zevki" bile vermeyeceğiz inancındayım.
Çünkü asırlardır bizleri bizlere kırdırarak teknolojik gelişmemizi ve evrimimizi engellediler inancı oluşmaktadır.
Geniş bilgi için http://keykubat.blogspot.com/2009/03/insanligin-yildiz-savaslari-2.html başlıklı yazım faydali olabilir.


Bu yazılar bilimsel değildirler.Dinler de "bilimsel" değil " dogmadır". Yazdıklarım, okuduklarımın, öğrendiklerimin bendeki yansımalarıdırlar.
Siz de kendinizdeki uyanışları izleyerek kendi fikrinizi oluşturunuz.
Aslında hepsi boş olan"din" adlı bu "eskilerin masallarını" terk etme zamanı geldi de geçti bile.
Adilyargic

*Grek bu günkü ve geçmişteki Yunanistan halkıdır.

Yunan ise "Grek"le alakalı değildir. Tavrat'ta Yahudiler dışındaki bütün kavimlere "Yunanlı" denilir.

Sümer tanrıçası kutsal fahişe "İoananna (İyonanna okunur) -İnanna" ya tapanlara "İyonanna" dan Yunan telaffuzu çıkarıldığından "Yunanlı" denildiğini hatırlatırım.
Bundan sonra "Yunanistan" için "Grek" diyelim."Yunanlı" dediğimizde,Mısır'lısından Kürdüne,Ermenisine, Gürcüsüne,Çerkezine ve bütün kavimleri de "Grek" yapmış oluruz.Bu da onların "Bizans" a sahip çıkmalarını kolaylaştırmaktadır.
Yiğit namı ile anılsın./Adilyargic


Nuh'un üç oğlundan Yafes(t)'e kuzey Asya bölgesi verilir.Tuval veya Tubal bölgesi Yafesin bu oğlunun adı ile anılır. Her oğlunun yerleştiği bölge onun adı ile anılır.


Ancak Yahudi ve Hristiyan din ulemalarınca hazırlanan kavimler haritasında ise, başlangıçta, Marmara, Balkanlar,Kapadokya’dan Kafkasya’ya ,İran' ve kuzey yarım küre Tuv(b)al’a yani Yafes soyuna,Türklere verilmiş; Diyarbakır ve Van civarları ise Magog’a (Mecüc) yani "Yecüc-Mecüc"e verildiğini göstermektedir.Bu durumda Ermeniler ve Kürtler Yecüc-Mecüclerdir.


Bunlardan üreyen nesiller buralardan adı geçen bölgelere yayılmış kabul edilir.




Gog Kınanıyor
BÖLÜM 38


Hez.38: 1 RAB bana şöyle seslendi:

Hez.38: 2 "İnsanoğlu, yüzünü Magog ülkesinden Roş'un, Meşek'in,
Hez.38: 3 De ki, 'Egemen RAB şöyle diyor: Ey Roş'un, Meşek'in,
Hez.38: 15 Sen ve seninle birlikte birçok ulustan oluşan tümü ata

(1200'lerde Cengiz Han ile başlayıp,1400'lerde Timurlenk ile süren Moğol istilaları bu uzak kuzeyden gelen kavimler değilse nedir?Bütün Hıristiyan dünyası bunu böyle kabul etmektedir.)

TANINMAK DERDİNDE BİR ALLAH

Hez.38: 23 Böylece büyüklüğümü, kutsallığımı gösterecek, birçok ulusun gözünde kendimi tanıtacağım. O zaman benim RAB olduğumu anlayacaklar."

YECÜC MECÜ’ÜN SONU
Gog Yenilgiye Uğruyor
BÖLÜM 39

Hezekyel.39: 1 "İnsanoğlu, Gog'a karşı peygamberlik et ve ona de ki,
Hez.39: 2 Seni geri çevirip sürükleyeceğim. Seni uzak kuzeyden (*)çıkarıp

(*)Umarım,burada Orta Asya’nın kastedildiğini anlamayan kalmamıştır.

YAHUDİLERİN ve HIRİSTİYANLARIN ELLERİNE DÜŞENLERE YAPACAKLARI:


Yas.20: 12 Ama barış önerinizi geri çevirir, sizinle savaşmak
Yas.20: 13 Tanrınız RAB kenti elinize teslim edince, orada yaşayan
Yas.20: 14 Kadınları, çocukları, hayvanları ve kentteki her şeyi yağmalayabilirsiniz. Tanrınız RAB'bin size verdiği düşman malını
Yas.20: 15 Yakınınızdaki uluslara ait olmayan sizden çok uzak


Kur’an-ı Kerim'de Yecüc-Mecüc;

Dediler ki: "Ey Zu'l-Karneyn, gerçekten YE'CÜC VE ME'CÜC, YERYÜZÜNDE BOZGUNCULUK ÇIKARIYORLAR, bizimle onlar arasında bir sed inşa etmen için sana vergi verelim mi?" (Kehf Suresi, 94)

Dedi ki: "Rabbimin beni kendisinde sağlam bir iktidarla yerleşik kıldığı (güç, nimet ve imkan), daha hayırlıdır. Madem öyle, bana güçle yardım edin de, SİZİNLE ONLAR ARASINDA SAPASAĞLAM BİR ENGEL KILAYIM."

"Bana demir kütleleri getirin", iki dağın arası eşit düzeye gelince, "Körükleyin" dedi. Onu ateş haline getirinceye kadar (bu işi yaptı, sonra:) dedi ki: "Bana getirin, üzerine eritilmiş bakır dökeyim."


Böylelikle, NE ONU AŞABİLDİLER, NE ONU DELMEYE GÜÇ YETİREBİLDİLER. (Kehf Suresi, 95-97)(*)

(*)Türklerin Ergenekon’dan çıkışını anlatan destan,Nevruzda demir dövme gelenekleri vs.Her yıl Türk Kurultayına katılan Başbakanımız R.T.E.için zor bir iş olsa gerek.Çünkü o Gürcü' yüm diyor ya)


Dedi ki: "Bu benim Rabbimden bir rahmettir. RABBİMİN va'di geldiği zaman, O, bunu dümdüz eder; Rabbimin va'di haktır." (Kehf Suresi, 98)

YECÜC VE MECÜC(ÜN SEDLERİ) AÇILDIĞINDA, ONLAR HER BİR TEPEDEN AKIN EDERLER; GERÇEK OLAN VAAD YAKLAŞMIŞTIR, işte o zaman, inkar edenlerin gözleri yuvalarından fırlayacak: "Eyvahlar bize, biz bundan tam bir gaflet içindeydik, hayır, bizler zalim kimselerdik" (diyecekler). (Enbiya Suresi, 96-97)


HADİS KAYNAKLARINDA YECÜC-MECÜC


İşte aşağıda Hz.Muhammed (S.A.V)’nin bizzat kendi hadisleri;


“Mirac gecesi Allah beni Yecüc ve Mecüclerin yanlarına gönderdi; Onları dine davet ettim; kabul etmediler.. Onun için onlar, Adem ve İblis neslinden Allah’a asi gelenlerle birlikte cehenneme gireceklerdir”.

Bir diğer hadis;

“Küçük gözlü, kırmızı yüzlü ve suratları kalın deriden yapılmış kalkanlara benzer Türkler’e (Yecuc- Mecuc’e) karşı savaşlar yapmadıkça hüküm günü gelmiş olmayacaktır.”


(Bu adlar Hz. Muhammed’in hadislerini toplayan altı kişiden en doğru yazmakla ünlenenlere aittir.) Buhari-K. Cihad 95,96; Müslim K. Fitan 63,64-66

Çünkü,o da atası Hz.İbrahim gibi,kendilerine en uzak yerden düşman seçme alışkanlığını tekrarlamıştır.Her yaratılan yeni kavim kendisine dost ve düşman seçer.Onlar da öyle yapmışlardır.


İslam orduları İran'ı feth etmiş ve Ceyhun nehri kıyılarına dayanmıştır.Çünkü Hz.Muhammed onu ve arkadaşlarını bu bölge halkından oldukça korkutmuştur.

Haber kendisine ulaştığında Hz.Ömer Hz. Muhammed'in kendisine verdiği bilgiler dahilinde kaygılanır

İşte bir de Hz.Ömer’in Taberi’den alınan bir kaygısı:

“Keşke oralara kadar ordu göndermemiş olaydım.Ceyhun nehri ile aramızda ateşten bir deniz olmasını ne kadar isterdim.Çünkü oraların ahalisi (Türkler)oradan çıkacak ve üç defa dağılarak yeryüzünü istila edeceklerdir.Üçüncüsü onların sonu olacaktır.Bu bela ve müsibetin Müslümanların üzerine gelmesinden ziyade Horasan ehlinin üzerine gelmesi benim için evladır.”


TÜRKLER YECÜC MECÜC DEĞİLDİRLER

Eski Türk masallarında ve yine Türk olan Keloğlan masallarında geçen zengin,bereketli toprakların,hazinelerle dolu evlerde oturan devlerin olduğu "Kaf Dağı" ardında bulunan, devlerle hizmetçileri cücelerin yaşadığı ülke..

Yani,gerçek Yecüc-Mecüc kavimleri kendileri olan bu milletler,eski Mu Kıtası dini olan RA-MU dinini ters yüz ederek,kendilerini "kutsanmış temiz",bizim gibi gerçek,temiz kavimleri de "lanetli" göstermişlerdir.

Tevrat'ta her ne kadar Yafes'in soyundan Mecüc-Magok soyunun İran üzerinden orta Asya ya yayıldıkları, buralarda savaş,felsefe,bilim alanında büyük gelişmeler gösterdikleri yazılsa da doğru değildir.
Bu harita o ayetler göre yapılmıştır.




Hud Suresi 48-"Ey Nuh,selamet ve bereketle gemiden in,aralarında inkarcılar da bulunan bir çok millet de nimetimizden yararlanacak.Sonra,onlara yakıcı bir azap vereceğiz." ayetinde altı çizili olan cümle,başkalarının da kurtulduğuna işaret etmektedir.


Türkler,"Mu Kıtasından" gelenlerdir. Hz. Muhammed de Türklerin "Adem Soyu" olduğunu bir hadisinde bildirmiştir.

Oysa bu harita da Türklerin Dünya üzerindeki hareketlerini
göstermektedir.



İşte Kuran'dan bir ispat;
"İsra Suresi :5-Bu ikiden birinin vakti gelince üzerinize pek güçlü olan kullarımı göndereceğim. Onlar da yurdunuzda her şeyi araştıracaklar.Bu yerine gelecek bir vaattir. "
Eğer bunlar Yecüc-Mecüc ise Tanrı bunlara neden "Lanet kullarım" demiyor da methediyor?

Türk milleti,bu uydurma yecüc-memcüc milletince yapılan çok büyük iftiralara maruz bırakılmışltır.Sebebi de, Tanrılarının bile ayar tuıtturamadığı için aramıza saldığı bu Tüp Bebeklerden türeme kavimleri aramızda yaşatmamızdan,genetiklerini güçlendirmemizden başka nedir ki?

İyilik et kemlik bul.

Haritadaki İngilizce metnin tercümesi;"İ.Ö.70.000 yıl önce kutsal kitapların esinlenip yazıldığı yerin coğrafi yerleşimi."
İnsanlığın Yıldızlara gidip gelen medeniyetinin olduğu Türklerin anayurdu MU KITASI.



MÜSLÜMANLARA NEDEN ŞEYTANIN ORDUSU DENİYOR?


Buyurunuz,işte neden İslam dünyası YECÜC-MECÜC ve Şeytanın ordusudur ve Hz. Muhammed’e neden “Şeytanın peygamberi” demektedirler?;

Kadıköy eski Müftüsü Ahmed Mekki Üçışık’ın 1967’de yazdığı,1980’de Hüseyin Hilmi Işık tarafından hazırlanan,Işık Kitapevi yayını “Tam İlmihal” adlı kitabın 3.sayfası.2. paragrafında:

“Kuran-ı Kerim’de 114 Sure ve 6660 ayet vardır.” (Her iki rakam dizisi de "6"ya tanm olarak bölünebilmektedir.) Demektedir ve ayetlerin azlığı veya fazlalığı hakkında da Bostanül Arifin adlı kitapta geniş bilgi olduğu vurgulanmaktadır.

Erzurumlu İbrahim Hakkı’nın Marifetname’sinin Cilt 1.S.18.Paragraf.-2,7.satırında:

“Bütün cennetlerin derecelerinin toplamı 6666 derecedir.Kuran-ı Kerim’in bütün ayetlerinin toplamı kadar “ demektedir.
İncil Vahiy-Karadan çıkan Canavar (Dabbet-ül arz) bölümü Ayet 18-“İşte bilgeliğe çağrı. Aklı olan hesap etsin canavarın sayısını:Çünkü bu sayı insanı simgeler.Sayısı ise 666.’dır.”

Demektedir.İnsanları kendine tapmaya,şeytanın ordusuna katılmaya zorlayacak,tapmayanları cezalandıracağı, tapanları da işaretleyeceği belirtilen bu canavar İncil ayetine göre sayısı 666’dır.

İşte Hıristiyanlar bu yüzden Hz.Muhammed’i “Şeytanın uşağı,Müslümanları da Yecüc Mecüc ordusu olarak kabul ederler.

Rakamlarına varıncaya kadar tanrıları ve kavimleri ile Yecüc- Mecüc milleti de başta Yahudiler,eski Mısırlılar yani günümüz Güney Avrupa halkları,kendilerini bunlarla akraba sayanlar ve Yunanlılardır.


Grek,Büyük İskender'in ordusunda bir bölük "256" askerden oluşur.Bu sayı da 256:6=42.6666666 kalanı vererek devam eder.Bu mantığa göre İslam dünyasını,Türkleri, armageddon savaşlarında şeytanın yanında yer olacak "şeytanın askerleri" olacakları iddiası ile "şeytani" olarak suçlayan "Evangel-İncil" de en az suçladıkları kavimler kadar "şeytanidir."


Bu dönemden günümüze kadar devam eden "ordu" yapılandırmalarında "Tanrıların rakamı" olan "666" sayısı esastır.Bütün dinlerde "Tanrı" askerdir ve orduları vardır.Bizlerin orduları da onların adı üzerine kuruludur.Sonu bir veya "kadın unsuruna dayalı olarak 0.5-buçuk"lu da olabilmektedir. Buçuk da muhakkak "6" ya dayanmalıdır.Ordunun "Peygamber Ocağı" olmasının kökeni buna yani İslam öncesine dayanır.İslam'da zaten "Vatan için ölmek" yoktur.Sadece Cihad vardır.Ordu yapılanmasında da "6" ve katları gene esastır.Diğer yazılarıma bakınız.


11.10.2010 tarihinde yaptığım ektir;


Kim şeytanın çocuğu,kimler Yecüc-Mecüc işte gene kendi kitaplarından tespitler;

Tevrat'ta Allah,kendisine oturması için tapınak yapmak isteyen Davut'un isteğini geri çevirir ve onu oğlu Hz.Süleymanın yapacağını belirtiyor.Okuyalım;


Tanrı'nın Davut'a Verdiği Söz


1.Ta.17: 1 "Davut sarayına yerleştikten sonra Peygamber Natan'a, "Bak, ben sedir ağacından yapılmış bir sarayda oturuyorum. Oysa RAB'bin Antlaşma Sandığı* bir çadırın altında duruyor!" dedi."


1.Ta.17: 2 Natan, "Tasarladığın her şeyi yap, çünkü Tanrı seninledir" diye karşılık verdi.


1.Ta.17: 3 O gece Tanrı Natan'a şöyle seslendi:


1.Ta.17: 4 "Git, kulum Davut'a şöyle de: 'RAB diyor ki, oturmam için bana tapınak yapmayacaksın.


1.Ta.17: 5 İsrail halkını Mısır'dan çıkardığım günden bu yana tapınakta oturmadım. Bir çadırdan öbür çadıra, orada burada konaklayarak dolaştım.


1.Ta.17: 6 İsrailliler'le birlikte dolaştığım yerlerin herhangi birinde, halkımı gütmesini buyurduğum İsrail önderlerinden birine, neden bana sedir ağacından bir konut yapmadınız diye hiç sordum mu?"

Bu ayetten sonra gelen ayetlerde Allah,Davut'a oğlunun tapınağı yapacağını belirtir.

Hz.Süleyman’ın Allah’a oturması için (!) yaptığı ünlü Süleyman Tapınağı İnşaatının anlatıldığı bölümden;

Şimdi,"666" yağmuruna bakınız. Türk'e şeytan diyenler kendileri şeytanmış,buyurunuz;

Kral Süleyman'ın Zenginliği
Tapınak İnşatı.

2.Ta.9: 13 "Süleyman'a bir yılda gelen altının miktarı 666 talantı buluyordu.
2.Ta.9: 14 "Tüccarların ve alım satımla uğraşanların getirdiği altın bunun dışındaydı. Arabistan'ın bütün krallarıyla İsrail valileri de Süleyman'a altın, gümüş getiriyorlardı."
2.Ta.9: 15 "Kral Süleyman dövme altından her biri altı yüz şekel ağırlığında iki yüz büyük kalkan yaptırdı.
2.Ta.9: 16 "Ayrıca her biri üç yüz şekel ağırlığında dövme altından üç yüz küçük kalkan yaptırdı. Kral bu kalkanları Lübnan Ormanı adındaki saraya koydu."
2.Ta.9: 17 "Kral fildişinden büyük bir taht yaptırıp saf altınla kaplattı."
2.Ta.9: 18 "Tahtın altı basamağı, bir de altın ayak taburesi vardı. Bunlar tahta bağlıydı."

300:50 =6
600:100=6

Tapınakta harcanan malzemelerin miktarları hep "6" sayısı ve katları üzerine kurulu.Üstelik de "altın düşkünü bir Allah".İlginç değil mi?

Yukarıda belirttiğim Kuran ayetleri yüzünden "sayısı 666" diye Hz. Muhammed'e, Müslümanlara, Türklere kıyamette yerden çıkacak olan Dabbe'nin sayısının "666" olması nedeniyle "Şeytan" diyen Hristiyan dünyası,gene Grek İncilinin "Ahdi Atik" veya "İlk Sözleşme" adıyla da bilinen İncil Tevrat'ı "Tekvin" kitabında bulunan Allah'a oturması için saray gibi tapınak yapan Hz. Süleyman'ın tapınağa harcadığı malzemelerin miktarları,tapınağın alan ölçülerinin "27*9 metre" olması,yani,"6" sayısının tersi olan "9" ile tespit edilmesine ne diyecekler?

Durum böyle olunca iş tersine döndü demektir;

Kısır İbrahim,İshak ve Yakup'tan "tüp bebek yolu ile olma" Yahudi Hz. Süleyman tapınağı "Şeytana" mı yaptı?
Yoksa Allah,Rab Tanrı,Adil Yargıç,El İlohe,adları ile andıkları tanrı ŞEYTANIN KENDİSİ MİYDİ?
Semitik kavimler ve melezleri Hicaz Arapları "şeytanın çocukları" mıdır?

Bu güne kadar bu ayetlere bakarak Türk Milletine "Yecüc-Mecüc" diyen cahil Müslüman din adamları "Türk'üz" deyip Türke küfür etriklerinden dolayı tümüne tükürüyorum.!!!

ARİF EDERMİŞ KENDİNİ TARİF!!!!


Görüldüğü gibi,bunların tümü "yeryüzünü Türk'ten almak" için onları kötüleyip yok etme derdine düşmüş "ŞEYTANIN ÇOCUKLARIDIR".


YÜCE TÜRK MİLLETİ BU İFTİRALARDAN MUAFTIR.

Bu günkü Filistin,İsrail,Ürdün,Hatay'a kadar Suriye,
Yunanistan,İran ve Yemen.
Şimdi sırada geçmişten bu güne DEV-Cüce Gok-Magok-Yecüc-Mecüc Resimleri;

Yunan mitolojisinde Toprağın -Gaya'nın rahminden doğan ilk dev insan olan Titanlardan Zeus'un babası Kronos çocuklarını yerken tasvir edilmiş bir resim.
Kronos çocuklarını yiyor

1920 yılında muhtemelen Osman Hamdi Bey'in kızına hediye ettiği bir madalyonda(6*8) görülen dev ile olağan insan tasviri.


Osman Hamdi Beyin elde ettiği
madalyonda dev tesviri


Devlere ait bulunan iskeletlerin boylarını İngiliz ölçü birimi olan "feet=30.cm" üzerinden gösteren bir istatistiki resim.En baştakini hesaplayalım.
36. feet. 36*30=1080cm. Yani 10.Metre 80 cm.boyunda bir adam düşünün.
Bu iskelet resimleri Tevrat ayetlerine göre uydurulmuştur.
Devlere ait Kafatası buluntuları;









Tevrat'a göre devlerin bulunduğu ülkeler.Tevrat ayetlerindeki adları ile.Yani "Yecüc-Mecüc" ülkesi özellikle bu bölgedir.Buradan aşağıda göreceğiniz resimler de kanıtıdır.

Yunan Tanrısı Zeus da devlerle savaş halindedir.Yukarıdaki temsili resim devlerin,Zeus'un Olimpos dağında bulutların üstünde kurduğu cennetine saldıran devlerin üzerine yıldırm yağdırırken görüyorsunuz



Ülkemizde Karkamış kazılarında
bulunan bir dev insana ait uyluk kemiği.
Mısır Devleri ve Cüceleri; Toprak'tan yaptığı kuş şekline "ruh üflüyor".
Bacaklarının arasındaki bir Ademoğlu de verilen işini yapıyor.


Mısırın dev tanrıları
Cüce tanrı Bes. 
Devler Mısır Piramitlerini,"yerçekimini yok eden" dev katot tüpleri ile inşa ederken,ayak altındaki cüceler de Ademoğulları.Katot tüpündeki "yılan" simgelerine dikkat ediniz.



Mısır Tanrıçası,başında "Marduk Yıldızının" sembolü olan "Küre" ile dev Hathor-Yeniden doğumun-reenkarnasyonun sembolü.Boynundan yukarısı biraz farklı değil mi?


"Eşkenar üçgen" Osiris'in oğlu ve görüntüsünü temsil eden Horus'un "yeryüzündeki yarattıklarını gözleyen gözü"


Ra nın Gözü

Tanrılara kölelik etmek istemeyen insanların oluşturduğu "kaçak-eşkiya" topluluklarını yok etmek için Mısır tanrılarının kullandığı "Lillitler"-İnsan başlı aslan vücutlu sfenksler.Başında "Ra'nın sembolu olan çift tavus kuşu tüyü" şeklinde buhar çıkaran,bir çeşit uzaktan kumanda aracı.Tepede Ra-Osiris-Horus üçlemesinin sembolu olan Kanatlı Horus da katliamı idare ediyor." Ayaklarının altında Ademoğullarının çaresizliği görünmektedir.Bu resim,kazılardan elde edilen bir papirüsten alınmış.


Vakıa Suresi "17. “Yetufu 'aleyhim veldanun muhalledune.”
Vakia Suresi “17-Çevrelerinde ölümsüzlüğe erdirilmiş gençler dolaşırlar.”
“Veldanun-Vildanlar- yani “Huri ” ile anlamdaş olarak kullanıldığından “çift cinsiyetli-trans” olarak anlaşılmaktadır.
1-Bartholamaus Spranger 1546-1611 Çift cinsiyetli-Vildan (Transeksüel)2-Bir başka Hermafrodit resmi.

Vakia Suresi “17-Çevrelerinde ölümsüzlüğe erdirilmiş gençler dolaşırlar.”

Bunlar da Son Yüzyılların Devleri;

1726-Bazecca-İtalya "El popo" 2.55.cm.


1922 Ulanbator-Moğolistan 2.13.cm'lik bir dev.



Amerika'da kimliği tespit edilememiş bir "Dev"e ait resim.








Johann Peturson-2.60.m. İzlanda'lı dev.



Fisher ailesi 240-45 cm'lik çift.




Günümüz Afganistan'ından bir dev.





Piramit civarı kazılarda elde edilen bir "Yıldız açı ölçeri" Gezegenlerin tam yerini blirlemede kullanılan bu cihazın uzayda yön bulmaya da yarayacağı kesindir.


Monoceroit Yıldız kümesi veya galaksisi.Erzurumlu İbrahim Hakkı efendinin "Marifetnamesinde "Tespih Çeken Yılan" olarak anlatılan galaksi.
Erzurumlu da çağdaşı Galile'den bir teleskop sipariş etseydi,yıldızların tespih çekmediğini görebilirdi. :))

Malum eski devletler "Tanrılarının" adları ile kurulur ve milletler de adlarını tanrılarından alırlardı.

Çinlilerin "arı-katıksız" bir ırk olmayıp,"Türk-Moğol" melezi olduğunu savunanlar arasında ünlü tarihçi ve New York Senatörlüğü yapmış Gore Vidal'da vardır.
Türk-Moğol kültüründen edinilmiş "Çin Bayrağı" aşağıdaki Corvus-Antenna adı verilen ve yukarıdaki Monoceroit galaksilerine sizce benzemiyor mu?


Corvus-Antenna 
Monoceroit Yıldız kümesi

Elbette tespih çekecek hali yok.

Eski Çin bayrağı
Benzerliği Nasa kurmuş.Gerisi size kalmış.

Tevrat'ın tanrısı Elohe,(ilohi),bu kadar tarih yazıyor ama inanın o tanrı değil "tam bir put."



Irak Fao yarımadasında "Adapa'yı Adem'i yaratan,Tufandan Ziusudra-Atra Hasis veya Nuh'u kurtaran ve sonunda "Tanrıların planlarını bozduğu için "aşağı inmekle" cezalandırılan "Şeytan'dan" başkası değildir.

Nasıl mı?

Tevrat'ın yukarıdaki "Yecüc-Mecüc" ayetlerinin bildirildiği peygamber Danyal'a bildirilen vaatler'de "Yunan önderi" olarak Büyük İskender'in geleceğini söyler.

Çünkü seçtiği İran lideri ondan bıkmıştır.Onu bırakıp İbrahim'i ve soyunu seçer,Yahudiler de putlara tapmayı sürdürünce bu defa Yunanlıları seçer.

Daha sonra da kovdurduğu Hacer oğlu İsmail soyu Hicaz Araplarını seçecektir.
Bana sorarsanız "İran şahına 21 gün savaşıp esir düşen,melek Mikail ile canını zor kurtaran bu Yahudi Tanrısı asırlardır insanları birbirine kırdırdığı için kendine taraftar dahi bulmamayacak gibi görünüyor.

Şu ayetleri okuyunuz;

Danyal-Böl. 10: 13 "Pers krallığının önderi yirmi bir gün bana karşı durdu.Sonra baş önderlerden Mikail bana yardıma geldi, çünkü orada,Pers krallarının yanında "alıkonulmuştum."

("Grek önderi gelecek" sözünde,Ermeni şair Matheos'un yazdığı gibi,Grek (Yunan)* Bizans'ın nasıl Hıristiyan Tevrat'ını (Ahdi-Ahit-İlk Sözleşme) Grekleştirdiğini görünüz.)

Yani bir zılgıt yedim,kurtuldum ama gene onunla "savaşacağım" diyor.
Yenilmeye doymayan pehlivan tanrı.
Hani nerede bu "ol" deyince her şeyi olduran tanrı.
Bir de esir bile düşüyor.
Yahudi tanrısı Yahweh yılan insan vampir tanrı. Levi soyundan
bir Yahudi Kurbanını boğmuş, kanını içmeye hazır halde.
İnsanlara muhtaç, kurbanlar adaklar isteyen, karılığında Yahudilere,
rehberlik edip yol gösteren, aciz cüce-Mecüc şeytanıdır.
Resim Yahudilere aittir
Şu kadar masrafa ve uğraşa bile değer mi sizce böyle bir tanrı?


İşte Mars'ın yüzeyinde piramitler ve
 insan yüzü şeklindeki dağ.

Mars yüzeyinde insan yüzü şeklinde yontulmuş dağ.-Piramit.

Sonuç olarak;
Din kitaplarına göre varlıkları iddia edilen boyları Hindistanda yetmiş, İrandan Avrupaya Kırk metre olan DEV tanrılar, Sümer, Babil, Asur, Kalde, Arami ve Hicaz Araplarının tapındıkları "CÜCE-MECÜC-MAGOG tanrıların da boyları BEŞ metre ve aşağısıdır.

Kendilerini ADEM-HAVAnın üçüncü oğulları ŞİT, ondan üreyen Nuh, İbrahim, Yahya soyuna bağlayan Aramiler, İbrahim oğlu İshak soyundan gelen Yahudiler ile İbrahim oğlu İsmail soyu Hicaz Yahudileri olan Muhammet soyu Araplarının tapındıkları kovulmuş, lanetli Mecüc Şeytanlarının soyu olduğumuz iddiası aslında Türklere gurur vermelidir.
Çünkü biz göklerden gelmiş bir millet oluyoruz ve yeryüzünde yaratılan "Köle Adem" soyu olmadığımızı söylemektedirler. James Churchwardın Munun Çocukları kitapları dizisi de buna ait tespitler içermektedir.
Bize "Tanrı soyu" yani TANRI olarak tapınan Arapların dinlerine ise hiç bir Türkün ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum.

Takdir okuyanlarındır.
Keykubat

İlgili yazılarımın linkleri;
http://keykubat.blogcu.com/g-w-bush-t-erdogan-ve-yecuc-mecuc-1_19394861.html
http://keykubat.blogcu.com/g-w-bush-t-erdogan-ve-yecuc-mecuc_4366127.html
http://keykubat.blogcu.com/g-w-bush-cuce-tanri-bes-asya-ve-afrikalilar_4372344.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.