"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

10 Mart 2009 Salı

KARAKOL BASAN AKP MİLLETVEKİLİ

Aşağıdaki yazı e-postama gelmiş.

Ben de paylaşmak istedim.Bizi kimler yönetiyor görün bakın.


Polis nasıl görev yapsın?

Sonra derler ki "Polis iktidarın şamaması".

Teşkilatın kuruluşu böyle.

Asker ve siyaset ,polis yasasını böyle düzenlemiş,polisi siyasetin emrine vermiş.

Başka şansı var mı ki?

Polisin özerkleştirilmesi de ayrı bir konu.Öyle bir ülke de bildiğim kadarı ile yok.

Genel Kurmay'ın bile hükümete bağlandığı dünyada böyle şeyler oluyor.

Bizde de daniskası oluyor.

Mühür kimdeyse Süleyman O dur.

İşte size adı "Adalet" ile başlayan iktidar milletvekillerinden güzel bir DOKUNULMAZLIK hikayesi.

Dokunulmazlık olmasa o bunu yapabilir miydi?

Savcı bile çaresiz kalmış.

Hükümet de milletvekiline sahip çıkınca ortada sorunlar örtülüp gidiyor.

Keykubat

NE VARMIŞ BUNDA ELEŞTİRECEK..

İKTİDAR PARTİSİ VEKİLİ DEĞİLMİ
TABİKİ İSTEDİĞİNİ YAPAR.MEMLEKETTE
DEMOKRASİ VAR KARDEŞİM,SEÇMESSEYDİNİZZZZ

AKP Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, bir yakını gözaltına alındığı gerekçesiyle savcının da olduğu bir sırada emniyeti birbirine kattı. Başak hakkında ‘dokunulmazlığının kaldırılması’ için fezleke hazırlandı

AKP Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, yakını Şıh Müslim Öncel’in gözaltına alındığı gerekçesiyle emniyeti bastı.

Savcının operasyonla ilgili soruşturma için şubede bulunduğu sırada gerçekleşen olayın ardından Başak hakkında, “dokunulmazlığının kaldırılması” için fezleke hazırlanarak Ankara’ya gönderildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM), savcılık talimatıyla 4 Şubat’ta kent merkezinde tefecilere yönelik “Batak” adı verilen bir operasyon gerçekleştirdi. Kapaklı Pasajı esnafından da bazı kişilerin gözaltına alındığı operasyonda Şıh Müslim Öncel adlı kişi de yakalandı. Polis, zanlıları emniyete götürüp adli işlemlere başladı.

Ruhsatsız tabancayı aldı


Öncel’in üzerinde ‘France Hendaye B.P.’ ibaresi bulunan ruhsatsız bir tabanca bulundu. Soruşturma savcısı ve emniyet yetkililerinin de operasyon nedeniyle şubede gelişmeleri izlediği sırada AKP Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak KOM Şubesi’ne geldi. İddiaya göre; Başak, yüksek bir ses tonuyla yakınının nasıl gözaltına alındığını sordu.

Tartışma devam ederken Başak, polis memurlarının Öncel’in üzerinden çıkanları bıraktığı amir masasındaki ruhsatsız silahı alarak beline koydu.

Vekilin yakını tutuklandı

Savcının gözleri önünde yaşanan olayda memurlar Başak’ı sözlü olarak uyardı. Buna rağmen Başak, Öncel’in üzerinde ele geçirilen ruhsatsız silahla birlikte emniyetten ayrıldı. Soruşturma savcısı, görevli memurlara tutanak tutulması talimatı verdi.

KOM görevlileri olayı baştan sona anlatan bir tutanağı hazırladı. Ardından, tutanakla ilgili soruşturma savcısı özel işlem başlattı.

Gelişmeler hemen İçişleri Bakanlığı’na bildirilirken, Başak, olayın ortaya çıkmasından kısa süre sonra aynı gün içinde yeniden emniyete gelerek sabah saatlerinde aldığı tabancayı emniyet yetkililerine teslim etti. Yapılan incelemede, tabancanın, Öncel’in yakalandığı sırada düzenlenen üst arama tutanağında yer alan tabanca olduğu anlaşıldı.

Gözaltı işleminin sona ermesinin ardından zanlılar 3 gün sonra mahkemeye çıkarıldı. Tutuklanan zanlılar arasında Başak’ın yakını olduğunu ifade ettiği ve tefecilik yaptığı öne sürülen Öncel de yer aldı.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı, operasyonla ilgili dosyayla birlikte Başak’a ilişkin ayrı bir fezleke de hazırladı. Savcının, Başak’ın “dokunulmazlığının kaldırılması ve baskın fiilinden adli yargılamaya tabi tutulmasını istediği” fezlekeyi Ankara’ya gönderdiği öğrenildi.

PADİŞAYIM SHOK YAŞŞA
--
________________________________

TANRI AMERİKAYA KAÇAN
HOCAMIZI KORUSUN......

http://www.turuncutime.com/news/129/ARTICLE/8346/2009-03-08.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.