"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

17 Eylül 2008 Çarşamba

AKP'NİN ADALETİ

Adalet ve Kalkınma Partisi

Adı "Adalet ve Kalkınma" olan,dini kaideleri ilke olarak benimsediğine halkı inandırarak iktidar olmuş AK Parti'nin adalet anlayışını son günlerde Almanya'daki Deniz Feneri Derneğinin adının karıştığı yolsuzluk nedeniyle daha sık okuyor,işitiyoruz.

Deniz Feneri Almanya yöneticileri bu gün hapis cezası ile cezalandırılarak suçlarının sabit olduğu mahkeme kararı ile tespit edilip tasdiklendi.

22.Temmuz 2007 genel seçimlerinden 5 ay sonra başlatılan Amerikan başkanı G.W.Bush talimatlı Ergenekon davası ardından,hükümetin 6 yıldır yaptıkları da gözler önüne serilmeye başlandı.

Sıfır terörle aldığı iktidarı,Siirt Milletvekili olarak meclise girmesinin ardından "Alt-üst kimlik","Ben Gürcüyüm karım Kürt" gibi tanımlamalarla terörü işbirliği içinde bulunduğu ABD-AB destekleri ile güçlendirip meclise sokan AKP,terör örgütünün "sol-alevi " kesimini tasfiye edip "İslamcı Kürdistan" isteyen gruba teslim etmye yönelik faaliyetleri,kamu kurumlarında köktendinci örgütlenmelerine bir de adalet kurumlarını baskı altına alması da eklendi.

Deniz Feneri, derneğinin Türkiye bağlantıları için, Alman Mahkemelerinin yürüttüğü tahkikata rağmen hiç bir soruşturma başlatmayan AKP,konuyu haber yapan medya grubu ile de kavgaya tutuştu.Çıkardığı kavga bana şu dizeleri yazdırdı;

BEN BİR FENERİM

"Ben denizde bir fenerim;

Hem yanar hem sönerim;

Fakire yardım diye bağış toplar;

Anında hesabıma geçerim.



Devlet benim,başkan benim;

Para için her dümene girerim;

Allah'tan başkası hesap soramaz ki;

Yargı da,Devlet te,Din de benim." /Yazan-"Keykubat"

Tüm bu olanlar "Adalet" kavramının "AKP" için adalet,"Kalkınma" kavramının da AKP için kalkınma olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.


Kendi aleyhine açılan davalarda,AKP hükümetini ve Başbakanını "korumaya" dikkat etmeyip de "hukuka uygun" karar veren yargıçların başına neler gelebileceğine bir örnek de aşağıda CHP Milletvekili Süleyman YAĞIZ'ın TBMM Başkanlığına verdiği dilekçelerde görülmektedir.Siz de bu konuda yargınızı yapınız.Dilekçeler boşuna mı yoksa gerekli olduğu için mi verilmiş diye.

İşte o dilekçeler;


TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI’NA



Aşağıdaki sorularımın, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılı olarak yanıtlanması isteğimi bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla. 15 Eylül 2008



Süleyman Yağız

DSP İstanbul Milletvekili

1- Yeniçağ Gazetesi Yazarı Sayın Sabahattin Önkibar’ın 25 Ağustos 2008 tarihli yazısında dile getirdiği, “AKP’nin muhaliflerini izleme timleri oluşturduğu” iddiası doğru mudur?

2- Doğru değilse aradan geçen zamana karşın konuyla ilgili olarak neden herhangi bir açıklama yapmadınız? Neden yazarı tekzip etmediniz?

3- Açıklama yapılmaması, Sayın Önkibar’ın yazısının tekzip edilmemesi, iddianın doğru olduğunun zımnen de olsa kabul edilmesi anlamına gelmiyor mu?

4- Milli Gazete Yazarı Sayın Mehmet Şevket Eygi de 10 Eylül 2008 tarihli yazısında, “Bu ülkede bir değil, bir sürü istihbarat teşkilatı vardır. Yenileri de kuruluyor. Harıl harıl belge, bilgi toplanıyor, dosyalar hazırlanıyor. Genel bir istihbarat savaşı havası içindeyiz” diye yazmıştır. Bu yazıyı da tekzibin tanımını çok iyi bilen bir başbakan olarak yalanlamayı düşünüyor musunuz?

5- Doğan Grubu’nu eleştirirken, bu grubun içinden de bazı bilgiler aldığınızı belirtmeniz acaba bu dinleme ağından mı kaynaklanıyor?



6- Bu tür iddiaları içeren haber ve yazılar, Türkiye’nin bir “açık hapishane” hâline geldiğini göstermiyor mu?

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI’NA



Aşağıdaki sorularımın, Adalet Bakanı Sayın Mehmet Ali Şahin tarafından yazılı olarak yanıtlanması isteğimi bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla. 15 Eylül 2008



Süleyman Yağız

DSP İstanbul Milletvekili

1- Bakanlığınızın, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan' bölücü başı Abdullah Öcalan’a “sayın” ve şehitlere “kelle” dediği için üç yeni kuruş tazminat ödemeye mahkûm eden Kartal 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Başkanı Sayın Sevgi ÖVÜÇ hakkında “görevi ihmal” suçunu işlediği iddiasıyla dava açılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Sayın Övüç, hangi görevlerini ihmal etmiştir?

2- Görevini ihmal suçundan haklarında dava açılan başka hâkim ve savcılar var mıdır? Varsa bunlar kimlerdir ve hangi görevlerini ihmal etmişlerdir?

3- Üç yeni kuruşluk davanın Sayın Başbakan’ı çok kızdırdığı bilinmektedir. Sayın Övünç hakkındaki davanın, Sayın Başbakan’ın üç yeni kuruşa mahkûm edilmesi kararından sonra açılmasının bu kızgınlıkla bir ilgisi var mıdır?

4- Gerçi bu davanın, Sayın Erdoğan'ın mahkûm edilmesine karşı bir dava olmadığını açıkladınız. Ama bu açıklamanız kamuoyunda inandırıcı bulunmamış ve dava bir “intikam davası” olarak nitelendirilmiştir. Bu nitelendirmeyi nasıl yorumluyorsunuz?

5- Öte yandan, açtığı soruşturma ve davayla hiç ilgisi olmayan kişilerle ilgili bazı bilgi ve belgelerin de özellikle iktidar yanlısı medyada yayımlanmasına ve dolayısıyla muhataplarının temel insan haklarının ihlal edilmesine sebep olduğu iddia edilen Savcı Zekeriya Öz hakkındaki iddiaların bakanlığınızca ciddiye alınmaması bir kayırmacılık değil midir?


Keykubat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.