"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

3 Ağustos 2008 Pazar

TÜRBANIN ARKASI NURCULUK

TÜRBAN YASASI ÜLKEYİ BÖLER Mİ?

Osmanlı Saray kadınları.18.yy.

Yıllardır,ABD-AB ülkelerinin ülkemizi bölen haritaları Tv kanallarının ayrılmaz konusu haline geldiği hepimizce bilinmektedir.
27 yıldır bilinen terör örgütü marifeti ile utanmadan "Artık Kürdistanı kurun" diyen bir Batı yani Avrupa devletler topluluğu vardır.

AB,ülkemizin bölünme katsayısını arttırmak için her şeyi yapmaktadır.
Bu ülkelerin ülkemiz ile ilgili yayınlarında azınlıklar tespiti yapılmıştır.26 çeşit etnik azınlığa ilave olarak,Sünni,AleviŞafii,Maliki,Hanbeli,Hıristiyan,Yezidi,Yahudi gibi dinsel gruplar da belirtilmektedir.Bunların ayrıca da çok sayıda mezhep ve tarikatları da cabası.
Devletimizin bütünlüğünü sağlayan "Ulusal Devlet ilkesi ülkedeki tüm farklılıkları örten,AB ülkelerinin zamanında yaptıkları baskı sonucu,sadece Hıristiyan ve Yahudi toplulukları azınlık olarak kabul edilmektedir.
Türban yasası halkı kucaklar mı?

Gerçek Türban bu Pencap'lı kadının kıyafetidir.
Başbakanımız sayın Tayyip Erdoğan bey ABD-AB baskıları sonucu çıkarmaya çalıştığı Türban Yasası'nı savunurken dün akşam önemli bir söz söyledi.
"Tüm Halkı olduğu gibi kucaklayacak bir devlet olmak"tan söz eeti.
Türban yasası yukarıda sayılan tüm halkı kucaklar mı?
Türban "Sünni İslam" ilkeleri dışına çıkmış,Said Nursi'nin en son 1950 yıllarına kadar yaptığı,bilimsellikten yoksun,ABD- AB makyajlı sapık bir anlayıştır.
Anadolu halkına "Devlet eşinizin,kızınızın baş örtüsünü yasaklıyor" kampanyaları ile iktidar olmayı başarmak başka, halkın inandığı Sünni İnanışla 'Said Nursi İslamı'nı bir araya koymak başka birşey.
Türban "Nurculuk Tarikatının " Sembolüdür.İslamda böyle bir örtünme asla olmamıştır.

Türban,İslamı Hıristiyanlaştırma çabasına hizmet edenlerin icadı,Hıristiyan yas kıyafetinden başka bir şey değildir.

İşte aşağıya koyduğum resim Said Nursi doğmadan ve Sultan II.Abdülhamit tahta geçmeden "3" yıl önce çekilmiş.
Daha nasıl bir delil istersiniz bilmem?


Solda Diyarbakırlı Müslüman,ortada Hıristiyan-peçeli kadın,sağda Palu'lu Kürt kadın.1873 yılı kıyafeti.

http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://img240.imageshack.us/img240/511/resim2kv7.png&imgrefurl=http://forum.haber.gen.tr/yasam/1873-yilinda-turkiyede-halk-giysileri-

Nurcuların İslam anlayışı;
Kadının,babasının elini öpmesini,erkek kardeşleri ile tokalaşıp öpüşerek bayramlaşmasını "Zina,namahrem" sayan bir Nurcu anlayışı, Sünni ve diğer mezheplerdeki halkımızı nasıl kucaklayacaktır?
Halk bunun bilincinde değildir.Sünni ve diğer inanışlara mensup halkımız bunları bilse hemen bunları dışlar.
Halkı nasıl kandırdılar?
Nurcu türban olayı "siyasi hedef saptırmayla,mağduriyet edebiyatı ile" iktidar olmuştur.
Türban yasası,diğer mezhebe ve dine mensup Türkiye Vatandaşlarını nasıl birleştirecektir?
Başbakan ve hükümet kimi kandırmaktadır?

Çarşaflı Zenci Rahibe.Elinde Haç'ı ile.
Yasa,ABD-AB'ye müdahele bahanesi yaratacaktır.
Türban yasası T.C. Devletine "Şeriat Devleti" sıfatını kazandıracaktır.
Arkasından,olmayan cemaate kilise açan AB,"Türkiye'de Hıristiyan Halkların geleceği tehlikededir" diye ,bir kararı AB ve ABD hükümet,vs. komisyonlarından geçirerek ülkemize "Müdahele kararları" alabilecektir.
Hıristiyan azınlığın kazanımları.
Fener Patiğinin "Ekümenik-Egemen" olması,Heybeliada Ruhban okulunun açılması,Lozan Antlaşması sonrası elkonulan Hıristiyan vakıfalrının geri iadeleri veya paralarının ödenme kararlarını alan bu hükümet ülkeyi zaten satmıştır.
Karşılıklılık ilkesi çalışmıyor.
Batı Trakya Türklerinin seçtiği mühtüleri Yunanistan tanımayıp,"piyon mühtüler" tayin ederken,Osmanlı eserlerinin izlerini silirken bu kadar tavizi neye karşılık vermektedirler?
Irak'ta Türkmenlerin adları nerede geçiyor?
Oysa,Lozan Antlaşmasına göre "karşılıklılık ilkesi" vardır.Onlar Türk-Müslüman halka ne hak verirseler biz de onu verecektik.Onlardan bir adım bile yok.
Hani halk oylaması sonucu "Kıbrıs'a uygulanan ambargo" kaldırılacaktı.Ne oldu?
11.Eylül.2001 tarihinden beri yürütlmekte olan "Haçlı Seferleri Kampanyası" böylece ülkemizi de İşgal listesine ekleyecektir.Aslında eklidir de, hükümet, siyasal ortamı yaratmak için de elinden geleni yapmaktadır.
Türban yasası "anarşiyi " ve bölünmeyi hızlandıracaktır.

Bu da bize dayatılan Türbandır.
İsevilerin "Yas" kıyafetidir.
Onlar bu kararları almak için hesaplar yaparken biz de mevcut bölünme eylemlerine bir de "Mezhep Kavgalarını "ekleyerek bir Pakistan,Nijerya,Kenya olma yolunda ilerleyeceğiz.
Şu ana kadar uygulanan siyasetlerle ülkeyi bölemeyeceklerini anlamış bulunan ABD-AB,bu yasayla anarşiyi doruğa çıkartarak bölme yolunu aramaktadır.
Bu hareketin mesajının İspanyadan verilmesi de bunu açık bir delilidir.
Türban yasasının tüm Türkiye Vatandaşlarını kapsamadığı bu kadar açık ve belli iken hükümetin bu yasayı gündeme getirmesi ülkeyi ateşe atmaktan başka nedir?
Başbakanımız,eleştiri yapıldığı zaman iki gün önce konuşuyordu ;
"Engel olmayın önemli işler yapıyoruz"
Önemli işleri yukarıda yazdık.Ülkeyi teslim etmekten,halkı yavaş yavaş Hıristiyanlaştır-maktan başka iş yapmadıkları görülüyor.

Halk suskun,tepkisiz.
Neyse milletten pek ses çıkmıyor.
Birkaç bürokrat,öğrenci olayı,CHP-DSP ve Üniversitelerin tepkilerinden başka bir kaç basın kuruluşunun muhalefeti yeterli değildir.
Halkın da tepkisi olmalıdır.
Sivil toplum örgütleri,sendikalar kış uykusundadır.
Bu paranoya değil,görünen köy kılavuz istemez.
Ülke bize dedelerimizden kalmıştır.Bizim bir emeğimiz yok zaten.Haydan gelen huya gider.
Cümleten geçmiş olsun.

Nurculuğun arkası da Süryanilik ve Masonluktur.
Buyurunuz;
29.11.2012 Tarihinde yaptığım ektir;
TÜM MEZHEPLER, TÜM ETNİK KÖKENLER İÇİN HABERLER, DUYURULAR, TANITIMLAR VE ARŞİV


Haberler, 07/09/2010

Rahibe Kıyafeti Tartışmalarına Süryanilerden Tepki
Rahibe Kıyafeti Tartışmalarına Süryanilerden Tepki
Mardin, Midyat’taki Süryani Kültür Derneği ile Dünya Mıhellemi Birliği, çarşaflıları rahibeye benzeten afişler ve ardından yaşanan tartışmalara tepki gösterdi.
Süryani Kültür Derneği Başkanı Yuhanna Aktaş, Hıristiyanların Başbakan Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından aşağılandığını belirterek, iki lideri özür dilemeye çağırdı. Midyat Süryani Kültür Derneği Başkanı Yuhanna Aktaş yazılı açıklamasında, rahibe kıyafetinin Hıristiyanlık için önemli bir değer olduğunu belirterek, “Rahibe kıyafeti aşağılanacak bir kıyafet değil, aksine başörtüsü kadar şerefli ve onur verici bir kıyafet. AKP ve Başbakan Diyarbakır mitinginde ‘CHP, başörtüsünü rahibe kıyafetiyle özdeşleştiriyor’ diyerek Hıristiyanlar için önemli bir değer olan dini bir kıyafeti küçümsemiş ve aşağılamıştır. Oysa Başbakan bu ülkede yasayan azınlıkların sıkıntılarıyla birebir ilgilendiğini bir çok yerde ifade etmiştir.”

Açıklamaya katılanlar, “Başörtüsü onurumuzdur”, “Tesettür kutsal bir emirdir”, “CHP başörtülülerden özür dile”, “CHP rahibelerden özür dile”, “Rahibeler Hz. Meryem’in varisleridir” yazılı dövizler taşıdı. 

Süryani Kültür Derneği, Midyat / Dünya Mıhellemi Birliği

Görün işte Süryanileri!

(FAHİŞE KONUSU= Kur'an Meryem Suresi ile Matta İncil'inde Meryem'in tapınağa adanmış bir rahibe olduğu ve Cebrail tarafınan döllendiği anlatılır. Bu gün de Yahudi Sinegoglarından Hırsitiyan kiliselerine tapınağa adanan rahibelere kendileri "Allah'ın Karıları" derler! Allah'ın gökten inip bunlarla birleştiğine ve sırlar verdiğine inanırlar. Sümer'den kalma bir inanıştır. Sümer'de ve Sabilerde, Allah'ın karılarını insanın görmesine izin verilmezmiş. Bu yüzden burka giyenleri de yaygındır. İsrail'de böyle örtünen Haredim Yahudilerini İsrail sınır dışı etmiştir ve Haredim Yahudileri onlara "Tapınak Fahişesi" demektedir. Tevratta "Yahuda ile Tamara" bölümünde böyle örtünenlerin "Fahişe olduğu" yazılıdır. Bütün Hıristiyanlar da bu Tevrat'ı okurlar! Ama Süryanileri okumazlar. Onlar hala Ay tanrısı Allah/Sin'in kızı Ruha Şeytanına ve yedi gök cismine taparlar.)


Keykubat
01.02.2008

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.